X-OSASTO

[Musiikkilinkki YouTube: Jos mulla olisi sydän] [Musiikkilinkki YouTube: If You Want Blood (You´ve Got It), ”Jos verta haluat (sitä saat)] [Musiikkilinkki YouTube: Bad To The Bone, ”Paha luuhun saakka”]

Gordon Greighton, Britannian ulkomaanpalvelu: UFO Kiinassa vuonna 1941

Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI. Kääntäjä on editoinut puheita paikoitellen eri järjestykseen. Käännös on tiivistelmä.

Britannian ulkomaanpalvelu

Gordon Creighton: Nimeni on Gordon Greighton. Olin monia vuosia Britannian ulkomaanpalveluksessa. [Linkki Wikipedia: Yhdistynyt kuningaskunta] Olin Kauko-idän osastolla, joten minusta tuli Kiinan erikoisasiantuntija. Olin suorittanut jo Cambridgessä venäjän kieltä, joten lopulta minulla oli nuo kaksi kieltä, joita tietenkin käytin tuossa työssä paljon. [Linkki Wikipedia: Cambridgen yliopisto]

Kuninkaalliset ilmavoimat (RAF) ja ufot

Gordon Greighton: Olin tosi järkyttynyt, koska niin monia ystäviäni oli murhattu. Irtisanouduin ulkomaanpalveluksesta ja menin sitten tiedustelu-upseerina puolustusministeriöön. Erikoistuin Venäjän ja Kiinan asioihin. Mutta sitten löysin itseni työskentelemästä lähes kymmenen vuoden ajan huippusalaiselta osastolta lähimmästä kerroksesta alapuolelta sitä kerrosta, jossa kuninkaalliset ilmavoimat tutkivat ufoja. Sain siis hyvin varhaisena ajankohtana vahvistuksen ufojen olemassaololle. [Linkki Wikipedia: Yhdistyneen kuningaskunnan ilmavoimat (Royal Air Force (RAF), ”kuninkaalliset ilmavoimat”)] Vaikka en ollut mukana heidän työssään, olin heidän kanssaan samassa rakennuksessa. [Linkki: Rendlesham (Rendleshamin metsän ufotapaus)]

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla RAF 1940´s, ”kuninkaalliset ilmavoimat 1940-luvulla”.

UFO, Kiina, 1941

Gordon Greighton: Olin Kiinassa kymmenen vuotta. Ollessani juuri jälleen siellä vuonna 1941 suurlähetystössä, minulla oli tämä havainto siitä mistä käytämme nimitystä UFO. [Linkki Wikipedia: Suurlähetystö] En tietenkään tiedä pitäisikö tuota sanoa ufoksi vai lentäväksi lautaseksi, koska tämä oli tietenkin kuusi vuotta ennen Kenneth Arnoldia. [Linkki: Ufot ja lentäjät (1), Kenneth Arnold]         

Äänetön kiekko

Gordon Greighton: Se oli äärimmäisen nopeasti lentävä valkeahko kiekko, ilmiselvästi täysin äänetön. Sen yläosassa lakipisteessä oli sinertävä valo. Se oli sellainen sininen valo mikä tulee kaarihitsauksesta. [Linkki Wikipedia: Kaarihitsaus] Se eteni rytmisesti. Kun se meni taivaan poikki, niin pystyi sanomaan, että se menee tuossa, se menee tuossa, se menee tuossa. Se lensi koillisen suunnasta, joten siis Mantšuriasta kohti Burmaa, siis lounaaseen. En unohda sitä koskaan.

Haastattelija: Otetaan pakkia… Oliko tuo päiväsaikaan vain yön aikana?

Gordon Greighton: Ai, päiväsaikaan, keskipäivällä. Se ei ollut korkealla, se lensi pilvien alapuolella, täysin äänettömästi. Se oli aivan varmasti erittäin nopea, koska se oli paljon nopeampi kuin kuuluisa japanilainen hävittäjä Zero, joita me jo näimme tuohon aikaan.

Kuvateksti: Zero eli Mitsubishi A6M Reisen. [Linkki Wikipedia: Mitsubishi A6M Reisen (Zero)]

Vuonna 1953

Gordon Greighton: Erosin palveluksesta ja menin sitten Whitehall-kadulle puolustusministeriöön, joka on tietysti melko lähellä ulkomaantoimistoa. [Linkki Wikipedia: Whitehall] Tiedustelu-upseerina tiesin venäläisistä ja kiinalaisista. Työskentelin siellä tiedusteluasioissa noihin kahteen maahan liittyen. Se ei liittynyt millään tavalla UFO-ongelmaan, mutta tosiasia oli se, että fyysisesti olin seuraavassa kerroksessa, sen osaston alapuolella jonka tiesimme hoitavan ufoja. Joten a) olin nähnyt jotain Kiinassa b) olin nyt sen osaston alapuolella jonka oli sanottu hoitavan tuota sanaa aihepiiriä. Olin siis jo melko varma, että se oli totta.

Haastattelija: Minä vuonna tuo oli?

Gordon Greighton: Tuo oli vuonna 1953.

Haastattelija: Tiedätkö mitä nimeä siitä osastosta käytettiin?

Gordon Greighton: Tarkoitatko minun osastoani?

Haastattelija: Sitä UFO-ongelmaa hoitanutta osastoa.

Gorden Greighton: Arvelen sen olleen Airtech, ilmatekninen (ilmailutekninen). [Linkki: Britannian puolustusministeriön entinen ufotutkija Nick Pope: Ufojen aiheuttamat terveyshaitat] [Linkki: Puolustusministeriön entinen ufotutkija Nick Pope: Iso-Britannian ufoarkistot]

Kuvateksti: Gordon Greighton antaa ymmärtää, että briteillä olisi ollut jonkinlainen UFO-ongelma.

Vakuuttunut

Gordon Greighton: Mutta koska olin tietysti nähnyt jotain, ja näin ollessani Yhdysvalloissa. Näin sanomalehdissä selonteot Foo Fighterseista tai ”joukkopalloista (pallojoukoista)”, kuten amerikkalaiset lentäjät niitä kutsuivat. Nuo selonteot olivat muuten ankarasti sensuroituja. [Linkki Wikipedia: Sensuuri] Minä olin siis jo melko varma, näethän. Minä en ollut sellainen joka uskoi, että ufoja saattaisi olla olemassa, olin vakuuttunut olemassaolosta.

”Kaukomittauslaitteet”

Gordon Greighton: Olen tavannut niitä nähneitä saksalaisia, saksalaisia lentäjiä. Olen puhunut RAF:n ihmisten kanssa, jotka todellakin näkivät niitä, luultavasti pieniä laitteita, tiedäthän, luultavasti Foo Fighter-tyyppiä. Niitä kuvailtiin minulle aina pieniksi ja pallomaisiksi, joko hopeanvärisiksi tai kullankeltaisiksi tai hehkuviksi (tulisiksi), ehkä jalan tai kaksi [30 – 60 senttimetriä] leveiksi. Minä ajattelin niiden olevan jonkinlaisia kaukomittauslaitteita (telemetrialaitteita).

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla liittoutuneet, sota. [Linkki Wikipedia: Liittoutuneet]

Kun liittoutuneet olivat miehittämässä Saksaa

Gordon Greighton: Saksassa tapahtui sodan jälkeen ymmärtääkseni todella mielenkiintoinen asia kun liittoutuneet olivat miehittämässä Saksaa. Yksi meidän pommikoneistamme oli lentämässä Saksan yllä tietysti todella matalalla, koska sitä ei oltu paineistettu korkealla lentämiseen. Se oli siis todella matalalla jäteluukku auki. Ilmeisesti yksi noista kapineista tuli sisälle ja lensi sisällä ylös alas. Kaikki kahdeksan miehistön jäsentä näkivät sen. Sitten se lensi jälleen ulos. Se otti todennäköisesti täydelliset lukemat jokaisesta siellä olleesta miehestä, tiedäthän: kuvan, jopa verenpaineen, henkisen kehityksen tilan, henkisen kehittyneisyyden, ja luultavasti paljon muuta. Sitten se meni ulos.

Ubatuba, Brasilia

Gordon Greighton: Olin muutamia vuosia myöhemmin Brasiliassa, jossa yksi putosi paikkaan nimeltä Ubatuba. [Linkki Wikipedia: Ubatuba] Palasia saatiin otettua talteen. Arvelen niiden päätyneen lopulta amerikkalaisille. Uskon, että sen havaittiin olevan hyvin suurelta osin… mikä se aine on… magnesium… sisältö oli suurelta osin tuota. [Linkki Wikipedia: Magnesium] Se oli siis toisin sanoen jotain uhrattavissa olevaa.

Kuvateksti: Gordon Greighton alkaa puhua lehdestä nimeltä Flying Saucer Review, ”tilannekatsaus lentävistä lautasista”.

Edinburghin herttua ja Britannian puolustusministeriö

Gordon Greighton: Kaksi ensimmäistä saamaamme [lehden] tilauspyyntöä tuli Edinburghin herttualta ja hänen enoltaan Mountbattenilta. [Linkki Wikipedia: Edinburghin herttua] Tuossa  mielenkiintoinen asia on se, että tuo todistaa herttuan mielenkiinnon aihetta kohtaan vuonna 1954. Lehdissä julkistettiin, että hän oli pyytänyt Britannian puolustusministeriötä antamaan hänelle kopion jokaisesta heillä olevasta uforaportista. Tuo osoittaa hänen mielenkiintonsa hyvin varhaisessa vaiheessa.

Haastattelija: Kyllä.

Gordon Greighton: Luonnollisesti lehti meni hänelle tuosta eteenpäin, se menee hänelle yhä. Minä lähetin sen itse asiassa myös prinssi Charlesille. [Linkki Wikipedia: Charles III] Se meni tietysti myös enolle lordi Mountbattenille aina siihen saakka kunnes hänet salamurhattiin. [Linkki Wikipedia: Louis Mountbatten

Roswell, aluksen ja pienten matkustajien maahansyöksy

Gordon Greighton: Hän oli Lontoossa raportoimassa. [Linkki Wikipedia: Dorothy Kilgallen (yhdysvaltalainen toimittaja)] Hän sanoi, että ”minä ja mieheni olimme cocktail-juhlissa eilen illalla ja tapasimme miehen jonka nimen kaikki amerikkalaiset tuntevat, kabinetti-asemassa olevan miehen. Hän kertoi meille jutun aluksen ja pienten matkustajien maahansyöksystä.” [cabinet = esikunta, hallitus, ministerineuvosto, valtioneuvosto] Minä tulkitsin tuon olevan brittiläinen maahansyöksy, minä en tiennyt kyseessä olleen Roswell.

Kuvateksti: Haastateltavan mainitsema Broadlands-niminen kartano, ”Mountbattenin kartano”.

Mountbattenin kartano ja laskeutuminen

Gordon Greighton: Me tiedämme, että lordi Mountbattenin kartanossa oli 1960-luvun alussa ulkotöissä mies. [Linkki Wikipedia: Louis Mountbatten] Kartano sijaitsee eteläisessa Englannissa, kartanon nimi on Broadlands. [Linkki Wikipedia: Broadlands] Ilmeisesti tuo mies näki talviaikaan leijailevan ufon. Arvellakseni kirjoituksessa sanottiin hänen nähneen sen laskeutuneen. Hän oli melko järkyttynyt palatessaan sisälle taloon.

He veivät tuon miehen… Miehen nimi oli Bridges, hän oli ollut sodassa Britannian maavoimissa. He veivät Bridgesin tapaamaan Mountbattenia. Mountbatten pyysi häntä kertomaan sen jutun, avasi pöytälaatikon ja veti esiin paljon erityyppisiä ufokuvia. Hän näytti niitä ja kyseli: Oliko se tällainen? Oliko se tätä tyyppiä? Ilmeisesti lopulta Bridges merkkasi yhden joka oli enemmän tai vähemmän sen kaltainen. Sitten sisään tuli sihteeri, Bridges antoi lausuntonsa, he tekivät siitä kuusi kopiota, Bridges allekirjoitti ne kaikki. He antoivat hänelle yhden kopion omaksi ja Mountbatten laittoi loput viisi vetolaatikkoon. Siinä se.

Me saimme tuon jutun ja julkaisimme sen siihen aikaan. Joten, kuten näet, niin Mountbattenin kartanossa on ollut laskeutuminen. Mountbatten oli erittäin kiinnostunut.

Kuvateksti: Louis Mountbatten oli brittiläinen laivastoamiraali, joka salamurhattiin pommiattentaatilla vuonna 1979. Hän toimi Britannian merivoimien komentajana vuosina 1955 – 1959 ja maan asevoimien esikuntapäällikkönä vuosina 1959 – 1965. (Wikipedia)

Tämän on tultava julkiseksi

Gordon Greighton: Yksi lähimmistä ystävistäni oli Hynek. [Linkki Wikipedia: J. Allen Hynek] Kun Hynek tuli tänne ensimmäistä kertaa, minä menin ryhmän puolesta tapaamaan häntä. Vein hänet lounaalle. Hän kertoi minulle hyvin mielenkiintoisen asian, mielestäni tämän on tultava julkiseksi. Hän kertoi minulle, että siinä vaiheessa Yhdysvaltojen viranomaiset eivät olleet näyttäneet hänelle yhtäkään niistä tapauksista jotka tulivat CIA:lta ulkomailta tai suurlähetystöistä tai valtuustoilta. Se oli epätoivoisen tärkeää, neuvostoliittolaiset eivät saaneet tietää mitä amerikkalaiset olivat saaneet selville. [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu (CIA)]

Josif Stalin

Gordon Greighton: Tiedämme nykyään, että Stalinin startti oli nopeampi kuin amerikkalaisten. Varmasti tiedätkin, että Stalin tuli asiasta tietoiseksi hyvin varhaisessa vaiheessa vuonna 1947, Kenneth Arnoldin kertomuksen jälkeen. [Linkki: Ufot ja lentäjät (1), Kenneth Arnold]

Kuvateksti: Josif Stalin (Neuvostoliitto) kuvattuna vuonna 1937. [[Linkki Wikipedia: Josif Stalin]

Tähtitieteilijä Sergei Koroljov

Gordon Greighton: Stalin keräsi raportteja kaikkialta. Eräänä päivänä hän kutsui paikalle heidän huippuluokan nuoren tähtitieteilijänsä nimeltä Koroljov, ja näytti ne kaikki raportit hänelle. Stalin sanoi hänelle: ”Istu alas ja katso noita. Mitä ajattelet niistä?” Koroljov kysyi ilmeisesti, että ”voinko viedä ne kotiin ja katsoa siellä?” Satalin sanoi, että ”Et! Sinä istut täällä Kremlissä kunnes saan vastauksesi.” [Linkki Wikipedia: Kreml] Hän ilmeisesti antoi vastauksensa ja sanoi: ”Kyllä, tuo ei ole tästä maailmasta, se ei ole Maasta, se ei ole maanpäällinen.”

Sitten Stalin ilmeisesti halusi hänen ottavan asian haltuun. Koroljov sanoi, että ”no, en minä sellaisesta välitä, minä olen tähtitieteilijä ja matemaatikko, minä en todellakaan halua tehdä tuota.” No, hänestä tuli tietenkin koko Neuvostoliiton rakettiohjelman johtaja. Hänellä oli mahtava työura. [Linkki Wikipedia: Sergei Koroljov}     

Amerikkalainen näkökulma

Gordon Greighton: Mutta ilmiselvästi amerikkalaisesta näkökulmasta katsottuna oli epätoivoisen tärkeää pitää asia huippusalaisena. Olen varma… Voisi sanoa, että salailun aika päättyi varmasti kun Neuvostoliiton imperiumi hajosi, koska tuota vaaraa ei enää ollut. [Linkki Wikipedia: Neuvostoliiton hajoaminen] Täällä [Englannissa] on vuotanut erittäin vähän. Täällä on vuotanut paljon vähemmän kuin teidän puolellanne [Yhdysvalloissa]. He ovat todellakin pitäneet täällä kannen asian päällä hyvin.

Minulla on ollut aina sellainen vaikutelma, että amerikkalaiset antoivat heille täällä erittäin vähän informaatiota. Tuo ei ole yllättävää, koska siellä puolella on aihepiiristä enemmän tietoa kuin missään muualla. Olen tietenkin melko varma, että jos saamme joskus läpimurron aikaiseksi, ratkaisemme tämän ongelman, niin se tullaan tekemään Yhdysvalloissa.

Mikä aiheutti tämän vuoden 1947 jälkeen?

Gordon Greighton: Hynek kysyi minulta lukuisia kertoja keskustellessamme, että ”minkä ajattelet aiheuttaneen tämän? Olettaen että ne ovat aina olleet tuolla, niin mikä aiheutti tämän suuren mielenkiinnon meitä kohtaan, mittavan maahantunkeutumisen vuoden 1947 jälkeen?” Muistan kuinka hän ajatteli hetken ja sanoi: ”No, ilmiselvästi atomipommi.” [Linkki: Ufot ja ydinaseet] [Linkki: Roswellin avaruusolennon haastattelu]

Kuvateksti: Gordon Greighton kertoo Hynekin ihmetelleen mikä aiheutti ”mittavan maahantunkeutumisen vuoden 1947 jälkeen”.

Gordon Greighton: Jos ajattelet… Jos hyväksyt moniulotteisuusteorian, niin on erittäin todennäköistä että me olemme tehneet helvetin paljon vahinkoa jonkun toisen maailmassa, enemmän vahinkoa kuin olemme tehneet täällä. Jos potkaiset mehiläispesään, niin sinun ei pitäisi olla yllättynyt, että mehiläiset tulevat katsomaan sinua. Jos olet satuttanut niitä, ne saattavat jopa pistää sinua. Minun vastaukseni on siis, että tämän on suunnattoman monimutkainen ongelma.

Jos näin jatketaan vuosia, leikitään kuin ladatulla dynamiitilla ja vasaralla, niin ihminen tuhoaa itsensä. Jousilla ja nuolilla ihminen olisi pystynyt selviämään ikuisesti, mutta ei tule elämään ikuisesti sovussa tällä nykyisellä teknologialla, yksi tai toinen lähtee.

Liikaa tietävien ihmisten ”terminointi”

Gordon Greighton: Minä olen aivan varma, että virastot ovat tehneet toimenpiteitä niiden ihmisten irtisanomiseksi (terminoimiseksi), jotka vaikuttavat olevan hankalia tai ongelmallisia, koska tietävät liikaa.  Minä epäilen noin tapahtuneen ainakin yhdelle Flying Saucer Review –lehden toimittajalle. Epäilen, että tuo tapahtui M.K. Jessupille Yhdysvalloissa. [Linkki Wikipedia: Morris K. Jessup] James McDonaldista olen aivan varma. [Linkki Wikipedia: James E. McDonald (fyysikko, ufotutkija)] En voi ymmärtää miksi tuo ilmeisesti täysin onnellista elämää elänyt mies… En ymmärrä miksi hän yritti tehdä sitä mitä hän teki… tappaa itseään… ja lopulta tekikin sen, kauheaa.

Kuvateksti: Gordon Greighton käyttää englanninkielistä sanaa terminate = lopettaa, päättää, irtisanoa.

Presidentti John F. Kennedy

Gordon Greighton: Ja Kennedy on saattanut pyristellä hieman CIA:ta vastaan yrittäessään saada lisätietoa UFO-aiheesta. [Linkki: MJ-12 (1954 – 1963)] Kuten juttu menee, niin hän on saattanut ajatella UFO-aiheesta niin vakavasti, että hänen pitäisi viedä asia neuvostoliittolaisille. Jos hän ajatteli viedä asian neuvostoliittolaisille, niin he ovat saattaneet ajatella tuon olevan ennenaikainen erittäin vaarallinen asia tehtäväksi. Tuo saattaa olla selitys hänen terminointiinsa. Minä ihmettelen. [Linkki Wikipedia: John F. Kennedy]

Kuvateksti: Gordon Greighton sanoo ihmettelevänsä. Moni muukin on varmasti ihmetellyt presidentti John F. Kennedyn kuolemaan johtanutta luotisadetta Dallasin keskustassa 22.11.1963.

Pudonneet alukset

Gordon Greighton: Minä ajattelen, että pudonneita aluksia on aivan varmasti ollut. Olen varma, että amerikkalaiset viranomaiset ovat saaneet säilöttyjä ruumiita, luultavasti melkoisen määrän. Arvelen, että niin myös jotkut muut maat, mahdollisesti venäläiset. [Linkki: Ufojen hakuoperaatiot]

Kuvateksti: Yhdysvaltain istuva presidentti John F. Kennedy kuoli äkillisesti 22.11.1963 vain 46 vuoden iässä. [Linkki Wikipedia: John F. Kennedy]

Robert F. Kennedy Jr.: Presidentti John F. Kennedyn murha

Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI.

RFK Jr. ja presidentti John F. Kennedy

Toimittaja: RFK Jr. nousi uutisotsikoihin kommenteillaan CIA:n oletetusta osallisuudesta hänen setänsä salamurhaan, joka oli siis entinen presidentti John F. Kennedy. Katsokaa tätä.

Haastattelija: Uskotko sinä, että he murhasivat tai olivat mukana setäsi murhassa? Mihin lopputulokseen olet henkilökohtaisesti päätynyt?

Robert Kennedy Jr.: Kyllä, he olivat varmasti murhaan osallisia ja myös 60 vuotta kestäneeseen peittelyyn. He eivät julkaise vieläkään papereita jotka heidän lain mukaan pitää julkaista. Mielestäni asiasta ei ole epäilystäkään jos katsotte valtavaa monumentaalista todistusaineiston vuorta ja tunnustuksia, niin moni ihminen on tunnustanut oman osallisuutensa.

Kuvateksti: CIA on lyhenne sanoista Central Intelligence Agency, ”keskustiedustelupalvelu”.

I´ll be back…

Toimittaja: Robert Kennedy Jr. liittyy nyt seuraamme. Mukava saada teidät takaisin, herra. Kuinka voitte?

Robert Kennedy Jr.: Mukava palata.

60 vuotta kestänyt peittely

Toimittaja: Okei. Sanoit, että todistusaineisto on musertavaa ja että CIA oli ilman varteenotettavaa epäilystä osallinen sinun setäsi, Yhdysvaltain presidentin, tappamiseen. Mikä tuo todistusaineisto on?

Robert Kennedy Jr.: No, on miljoonia sivuja asiakirjoja, CIA:n asiakirjoja, äänitettyjen keskusteluiden puhtaaksi kirjoitettuja pöytäkirjoja Kuuban suurlähetystöstä Mexico Citystä. Todistusaineistoa on vaikea referoida. Kuten siinä podcastissa sanoin, niin on tunnustuksia ihmisiltä, jotka olivat suoraan salajuoneen tai salajuonen suunnitteluun osallisia, jotka olivat salajuonen reunamilla. Peittely on kestänyt 60 vuotta.

Warrenin komissio ja CIA:n entinen johtaja Allen Dulles

Robert Kennedy Jr.: Warrenin komissiota pyöritti Allen Dulles, joka oli CIA:n johtaja, ja jolle setäni [presidentti John F. Kennedy] oli antanut potkut, ja joka hivutti itsensä mukaan Warrenin komissioon. Hän periaatteessa pyöritti Warrenin komissiota ja pidätti tämän todistusaineiston Warrenin komission jäseniltä. [Linkki Wikipedia: Warrenin komissio] [Linkki Wikipedia: Allen Dulles]

Kuvateksti: Pentagonissa vuonna 1955 CIA:n johtaja Allen Dulles, eversti Edward Landsdale, CIA:n apulaisjohtaja kenraaliluutnantti Charles P. Cabell ja Yhdysvaltain ilmavoimien esikuntapäällikkö Nathan F. Twining.

10 vuotta myöhemmin

Robert Kennedy Jr.: Oli miten tahansa, kun kongressi tutki rikosta 10 vuotta myöhemmin paljon suuremmalla todistusaineiston määrällä kuin Warrenin komissiolla oli hallussaan, niin kongressissa saatiin selville, että kyllä, kyseessä oli salajuoni, se oli salaliitto. Osallisena oli lukuisia ihmisiä. Useimmat tuossa tutkimuksessa mukana olleista ihmisistä uskoivat, että sen takana oli CIA, koska todistusaineisto oli heille niin musertavaa.

”Taikaluoti”

Toimittaja: No, ”taikaluodissa” ei koskaan ollutkaan mielestäni mitään järkeä. Sen minä sinulle sanon. [Linkki Wikipedia: Single-bullet theory, ”yhden luodin teoria”]

Robert Kennedy Jr.: Missään siinä ei ollut mitään järkeä.

Valkoisessa talossa

Robert Kennedy Jr.: Tarkoitan, että Jack Ruby… Kun minä olin pieni poika… Sean, minä olin Valkoisessa talossa… Setäni lepäsi rauhassa itähuoneessa ruumiinvalvojaisissa, tiedäthän. Minä seisoskelin Valkoisen talon pääkerroksessa tätini Jackie Kennedyn ja isäni ja äitini kanssa. [Linkki Wikipedia: Jacqueline Kennedy Onassis (täti)] [Linkki Wikipedia: Robert F. Kennedy (isä)] [Linkki Wikipedia: Ethel Kennedy (äiti)] [Linkki Wikipedia: Valkoinen talo]

Presidentti Lyndon B. Johnson

Robert Kennedy Jr.: Presidentti Johnson tuli sisään ja kertoi meille, että Jack Ruby oli tappanut juuri Lee Harvey Oswaldin. Minä sanoin siinä vaiheessa äidilleni… Käännyin hänen puoleensa ja kysyin: ”Miksi hän hänet tappoi? Rakastiko hän perhettämme?” No, tiedäthän… Tuo oli pitkällinen kysymys, mitä Jack Ruby siellä teki? [Linkki Wikipedia: Lyndon B. Johnson] [Linkki Wikipedia: Lee Harvey Oswald] [Linkki Wikipedia: Jack Ruby]

Kuvateksti: Myös haastatellun Robert Kennedy Jr.:n isä ja presidentti John F. Kennedyn veli Robert Kennedy kuoli äkillisesti kesken presidentinvaalikampanjan 5.6.1968 tapahtuneen ammuskelun seurauksena.

Jack Ruby, Carlos Marcello, Sam Giancana, Santo Trafficante

Robert Kennedy Jr.: Kun isäni tutki Jack Rybya, niin hän sai selville, että Jack Ruby oli syvästi mukana Carlos Marcellon mafiassa yhdessä Sam Giancanan kanssa. Kaikki ihmiset jotka olivat… Kaikki nuo Santo Trafficanten mafiajohtajat, jotka olivat Havana-kasinon omistajia, ja jotka CIA oli rekrytoinut Castron murhan salajuoneen. He työskentelivät kaikki yhdessä yhteistoiminnassa CIA:n kanssa. [Linkki Wikipedia: Carlos Marcello] [Linkki Wikipedia: Sam Giancana] [Linkki Wikipedia: Santo Trafficante (nuorempi)]                  

Kuvateksti: J. Edgar Hoover toimi FBI:n pääjohtajana vuosina 1935 – 1972. [Linkki Wikipedia: J. Edgar Hoover]

FBI:n johtaja J. Edgar Hoover ja CIA:n tiskivirkailija

Robert Kennedy Jr.: Muuten, sinä päivänä kun setäni kuoli, minut haettiin pois koulusta nimeltä Sidwell Friends School ja tuotiin kotiin. [Linkki Wikipedia: Sidwell Friends School] Ensimmäinen isäni soittama puhelinsoitto sen jälkeen kun J. Edgar Hoover kertoi hänelle, että hänen veljeään oli ammuttu, oli CIA:n tiskivirkailijalle Langleyssä. Se oli vain mailin päässä meidän talostamme. Minun isäni kysyi häneltä: ”Tekikö teidän väkenne tämän?” [Linkki Wikipedia: Robert F. Kennedy (isä)]

Harry Ruiz

Robert Kennedy Jr.: Hänen seuraava puhelinsoittonsa oli Harry Ruizille, joka oli yksi Kuuban Sikojenlahden johtajista ja säilynyt hyvin, hyvin, läheisenä hänen perheelleen ja minun isälleni. Isäni kysyi häneltä saman kysymyksen.

Kuvateksti: John A. McCone toimi Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu CIA:n johtajana vuosina 1961 – 1965. [Linkki Wikipedia: John A. McCone]

CIA:n johtaja John A. McCone

Robert Kennedy Jr.: Sitten isäni soitti John McConelle, joka oli CIA:n johtaja ja pyysi häntä tulemaan talolle. McCone tuli ja kun minä tulin kotiin Sidwell Friends School –koulusta, isäni käveli pihamaalla John McConen kanssa ja isäni esitti hänelle saman kysymyksen: tekikö meidän väkemme tämän minun veljelleni? Isäni ensimmäinen vaisto sanoi, että tuo virasto oli tappanut hänen veljensä. [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu (CIA)] [Linkki: Philip J. Corso (John F. Kennedy)] [Linkki: MJ-12 (1954 – 1963)]

Vaalikampanja

Haastattelija: Me voisimme käyttää tähän koko ohjelman… Menen vaalikampanjaasi…

Kuvateksti: Haastateltu Robert F. Kennedy Jr. ilmoitti huhtikussa 2023 pyrkivänsä demokraattisen puolueen presidenttiehdokkaaksi vuoden 2024 Yhdysvaltain presidentinvaaleissa. [Linkki Wikipedia: Robert F. Kennedy Jr.]

Kuvateksti: Projektissa mukana ollut everstiluutnantti Charles Brown kertoo projektista nimeltä GRUDGE. [Linkki Wikipedia: Project Grudge, ”Projekti Grudge”]

Everstiluutnantti Charles Brown: Projekti Grudge, ufojäävuoren huippu

Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI. Käännös on tiivistelmä. Ufoihin liitymättömät asiat on jätetty pääasiassa kääntämättä.

Yhdysvaltain ilmavoimat

Charles Brown: Nimeni on Charles L. Brown, paremmin tunnettu nimellä Charlie Brown. Olen eläkkeelle jäänyt Yhdysvaltain ilmavoimien everstiluutnantti. Olin asevoimien palveluksessa suunnilleen 23 vuotta, viimeiset seitsemän vuotta vanhempana ulkomaan palvelun upseerina. Vietin työurastani noin 15 vuotta ulkomailla. Aloitin maavoimiin värväytyneenä miehenä Länsi-Virginian kansalliskaartissa syksyllä 1939. Värväydyin vakinaisiin Yhdysvaltain maavoimiin viestintäjoukkoihin kesäkuussa 1940 valmistuttuani lukiosta. Aloitin kouluttautumisen lentäjäksi heinäkuussa 1942. Minut asetettiin palvelukseen vänrikkinä lentäjäksi huhtikuussa 1943. Harjoittelin B-17 lentäjänä lentokoneen komentajaksi.

Kuvateksti: Boeing B-17 Flying Fortress kuvattuna vuonna 1946. [Linkki Wikipedia: Boeing B-17 Flying Fortress]

Rajut taistelut

Charles Brown: Menin Eurooppaan. Saavuin sinne marraskuun alussa 1943. Aloitin taistelut B-17 lentäjänä 13. joulukuuta 1943. [Linkki Wikipedia: Toinen maailmansota] Lensin 29:nnen ja viimeisen tehtäväni heinäkuun 11. päivänä 1944. Taistelut tuona aikakautena olivat kerta kaikkiaan rajuja. Olin erittäin onnekas saatuani suoritettua ne loppuun. Palasin Yhdysvaltoihin lentäjien kouluttajaksi. Ilmoittauduin jälleen vapaaehtoiseksi ulkomaille ja menin sitten Tyynelle valtamerelle C-54:n lentäjäksi. [Linkki Wikipedia: Douglas C-54 Skymaster] Lensin Kiinaan, Burmaan ja Intiaan. Lähdin palveluksesta pois joulukuussa 1945.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos englanninkielisellä hakusanalla toisen maailmansodan ilmataistelut.

Vastavakoiluyksikkö, ilmavoimat

Charles Brown: Kävin vuoden yliopistoa, kyllästyin kovin. Palasin vuodeksi maavoimiin, menin Japaniin sotilaspoliisiksi ja päädyin komentamaan vastavakoiluyksikköä. Lopetin palveluksen syksyllä 1947 saadakseni käytyä yliopiston loppuun, sain sen loppuun elokuussa 1949. Palasin aktiivipalvelukseen lokakuussa 1949. Minut asetettiin vakinaisesti ilmavoimien palvelukseen vuoden 1950 alussa. Lähdin pois aktiivipalveluksesta syksyllä 1965. Luovutin ylennykseni everstiksi hyväksyäkseni virkaan nimittämiseni vanhemmaksi ulkomaan palveluksen upseeriksi. Palvelin virastossa seitsemän vuotta kansainvälisessä kehitystyössä. Noista seitsemästä vuodesta kuusi vietin Kaakkois-Aasiassa viraston alueellisena tarkastajana.

OSI-erikoistutkintavirasto

Charles Brown: Pohjimmiltaan johtuen vastavakoilukoulutuksestani ja poliisityöstäni yksikössä nimeltä OSI-erikoistutkintavirasto, ja koska olin yksi harvoista lentäjäkoulutuksen saaneista tutkijoista, päädyin tutkimaan paljon lentokoneonnettomuuksia, epätavallisia lentokoneonnettomuuksia, ja niitä joissa epäiltiin sabotaasia. [Linkki Wikipedia: Department of The Air Force Office of Special Investigations (OSI), ”ilmavoimien OSI-erikoistutkintavirasto”]]

Tuon seurauksena tutustuin joihinkin merkittäviin tieteilijöihin. Työskentelin ilmailuteknisen tiedustelukeskuksen kanssa projektissa nimeltä GRUDGE. [Air Technical intelligence Center (ATIC)] [[Asiakirjalinkki: Ilmailuteknisen tiedustelukeskuksen (ATIC) historia, Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohta, Dayton, Ohio, 1.7.1957 – 31.12.1957 (93 sivua)]

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla Project Grudge, ”projekti Grudge”. Englanninkielinen sana grudge tarkoittaa suomeksi närä, kauna.

Tunnistamattomat lentävät esineet, projekti GRUDGE

Charles Brown: OSI-erikoistutkintavirasto oli tuohon aikaan ilmavoimien maailmanlaajuinen tutkintayksikkö. Meille annettiin vastuu niiden tutkimisesta, jotka tultiin tuntemaan nimellä tunnistamattomat lentävät esineet [UFO]. Viraston sisällä otsake oli projekti GRUDGE. Minun työtehtäväni oli… Vastaanotimme Wright-Pattersonissa nämä maailmanlaajuisesti tulleet raportit. Minun työtehtäväni oli kantaa käsin nuo raportit tekniseen keskukseen ja koordinoida ne projektiupseerin kanssa, sekä vastata kaikkiin kysymyksiin tutkimuksellisesta näkökulmasta, joissa vain voisin auttaa.

Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohta

Charles Brown: Tein tuota suunnilleen kahden vuoden ajan, syksyyn 1951 asti. Kun lähdin Wright-Pattersonista pois, eversti Dunn oli tarpeeksi mukava antaakseen minulle kaksisivuisen kiitoskirjeen työstäni GRUDGE-projektissa. Tietääkseni tuo on varmasti yksi varhaisia virallisia tunnustuksia ilmavoimien upseerin työskentelemisestä projektissa GRUDGE.

Kulissien takana

Charles Brown: Kulissien takana on saattanut olla samanaikaisesti työskentelyä, johon minulla ei onneksi ollut erioikeuksia, mutta minulle tuli sellainen tunne, että monetkaan tutkimukset eivät saaneet koskaan vastausta.

Tavallisesti tutkimuskentällä on väite jostakin, tai sanotaan UFO-havainnon tapauksessa. Se viedään johtopäätökseen ja lopputulokseen. Monissakaan noista tapauksista – vaikka niistä on kauan aikaa – niin minä tiedän, että elinkelpoisia tieteellisiä tuloksia ei ollut. Tuon seurauksena mielenkiintoni kasvoi, se herätti niin sanotusti uteliaisuuteni tunnistamattomia lentäviä esineitä kohtaan. Olin viettänyt tuossa vaiheessa ilmassa useita satoja tunteja. Seurasin asiaa läpi koko lopun urastani ilmavoimissa.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla tiede 1950-luvulla. [Linkki: Tiede] [Linkki Wikipedia: Tiede]

Mitään tunnettua lentokonetta suurempia nopeuksia

Charles Brown: Taktisessa ilmakomennuksessa olin koordinoiva upseeri sotilastiedustelun edustajan ja mantereisen maavoimien komennuksen välillä, joka vastasi siihen aikaan Yhdysvaltojen ohjuspuolustuksesta.  [Linkki Wikipedia: Tactical Air Command, ”taktinen ilmakomennus”] Minut kutsuttiin sinne kaksi tai kolme kertaa. Vaikka Langley oli erittäin lähelle Fort Monroeta, niin tavallisesti siirtymäaikani – yhden kerran jopa sotilaspoliisien saattamana – oli yhä 12 – 14 minuuttia. [Linkki Wikipedia: Langley Air Force Base] [Linkki Wikipedia: Fort Monroe]

Kun esine liikkuu useita tuhansia maileja tunnissa, niin 12 – 14 minuuttia on suunnaton määrä menetettyä aikaa, joten en ollut koskaan tarpeeksi onnekas nähdäkseni varsinaisia kappaleita, mutta muistan yli 4000 – 5000 mailin tunnissa nopeuksia. Nuo olivat paljon mitään tunnettua meidän tai vihollisiemme lentokonetta suurempia nopeuksia. Koska olin tiedustelu-upseeri, yksi velvollisuuksistani oli, että minulla oli vähintäänkin karkea käsitys vihollisemme kyvyistä ja heidän laitteistoistaan.

Ohjattu alus

Charles Brown: Lensimme arvellakseni Las Vegasiin Nellisin ilmavoimien tukikohtaan. [Linkki Wikipedia: Nellis Air Force Base, ”Nellisin ilmavoimien tukikohta”] Minä ja toinen lentäjä kuljimme Goody Birdilä. [Linkki Wikipedia: Douglas C-47 Skytrain] Tavallisesti taivas on siellä joko erittäin kehno tai erittäin selkeä. Olimme tulossa ja vilkaisin ylöspäin. Taivas oli täysin selkeä.

Esine meni vaakasuoraan luultavasti lounaasta koilliseen ja se teki koko taivaan ylikulun. Katselin kuinka se tuli oikealta puoleltani ja meni pois näkyvistä vasemmalle luultavasti alle 15 sekunnissa. Se liikkui nopeudella jota en pystynyt edes alkaa laskemaan. Se ei ollut aivan varmasti satelliitti, se ei ollut satelliitin kiertorata. Se oli ohjattu alus ja siihen tyyliin.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos englanninkielisellä hakusanalla 1950-luvun tutka. [Linkki: Tutka]

Niin sanotut ”asiantuntijat”

Charles Brown: Joitakin raportoiduista esineitä seurattiin tutkalla. Meillä oli neljällä tavalla vahvistettuja esineitä: maasta visuaalisesti, maasta tutkalla, ilmasta visuaalisesti, ilmasta tutkalla. Minun mielestäni tuon parempaa ei olekaan. Tässä ei puhuta jonkun mielikuvituksesta. Kuulin tuon ajanjakson aikana ilmavoimien tuomien niin sanottujen ”asiantuntijoiden” sanovan niitä suokaasuksi jos miksi, tuonkaltaisia asioita. [Linkki: Frank Mannor: Ufon laskeutuminen vuonna 1966 Dexterin lähellä Michiganissa (suokaasuahan se vaan oli…)]

Jokainen ammatikseen lentoyhtiössä, yksityisesti, maavoimissa, laivastossa, asevoimissa, missä ikinä, lentävä altistuu lentäessään sananmukaisesti sadoille esineille, jotka eivät ole aina selkeästi erottuvia, mutta tavallisesti on lentämisen kaava. Jos kyseessä on siivellinen lentokone, niin sitä koskevat aerodynamiikan lait, sitä kapinetta ei pysäytetä silmänräpäyksessä ja lähdetä peruuttamaan. Ja tuollaisia asioita todellakin tapahtui.

Todistajien mustamaalaaminen

Charles Brown: On tavallaan outoa, että me lähetämme ihmisiä rikoksista silminnäkijätodistajien lausuntojen perusteella vankilaan ja kuolemaan. Oikeusjärjestelmämme perustuu tuohon suuressa määrin. Mutta kun olen seurannut viimeiset 50 vuotta epätavallisia ilmassa olevia ilmiöitä, niin jostakin syystä erittäin elinvoimaisia ja hyvämaineisia todistajia mustamaalataan kun he sanovat jonkin olevan tunnistamaton. No, näytä sinä minulle ihminen joka pystyy tunnistamaan taivaalla kaiken, niin minä näytän sinulle [Jeesuksen] toisen tulemisen. [Linkki Wikipedia: Jeesuksen toinen tuleminen] [Linkki: Uskonnot] Se on niin yksinkertaista.

Minä en välitä kuinka teknisesti pätevä sinä olet. Joku sellainen joka ei ollut edes paikalla, sanoo mielipiteenään, että he näkivät sen, sen, sen ja sen. Joka kerta kun näen erikoisohjelman ufoista tai tunnistamattomista ilmiöistä, niin niissä on aina asiantuntijoita. Minun kysymykseni kuuluu, että missä ja milloin he asiantuntijoiksi pätevöityivät? Minulla on todellinen ongelma tuon kanssa.

Kuvateksti: Charles Brown ei vaikuttaisi arvostavan tietämättömyytensä ilmaisijoiden ”asiantuntijalausuntoja”.

Tietämättömyytensä ilmaisijat

Charles Brown: Minä todellakin uskon, että tämä ilmiö on vieraillut tällä planeetalla paljon ennen GRUDGE-projektia. Siitä on mielestäni pätevää todistusaineistoa. Mitä enemmän opimme planeetasta, sitä paremmin opimme kuinka vähän me todella tiedämme. Tieteen on kehityttävä jatkossakin. Meidän on jatkettava oppimista. Minä masennun todella kuullessani ihmisten ajattelevan, että he tietävät niin sanotusti kaiken, kun he todellisuudessa ilmaisevat vain tietämättömyytensä, eivätkä tiedä.

Asekameroiden filmit

Charles Brown: Minä en muista siitä paljon. Minä tein vain hyvin vähän mitä tulee esimerkiksi asekameroiden filmien katseluun. Valokuvat yritin hoitaa melko hyvin…

Haastattelija: Oletko kuullut niitä olevan olemassa?

Charles Brown: Minulla on kaikki syyt uskoa niitä olleen olemassa. Mutta minulla on myös syy uskoa, että asekameran filmejä käsiteltiin erittäin varovasti, ei yleistä havainnointia varten.

Valkoisen talon yläpuolisen ilmatilan loukkaus

Charles Brown: Presidentti Truman oli melko suorasanainen henkilö. Ne loukkasivat Valkoisen talon yläpuolista ilmatilaa, siitä ei ole epäilystäkään. [Linkki Wikipedia: Harry S. Truman] [Linkki Wikipedia: Valkoinen talo] Minä olen nähnyt tutkavalokuvia tunnistamattomien esineiden – valopallojen, jos niin haluatte – organisoidusta lennoista.

Kuvateksti: Yhdysvaltain presidentin virka-asunto Valkoinen talo, sekä päätöksen ensimmäisen atomipommin pudottamisesta Japaniin 6.8.1945 tehnyt presidentti Harry S. Truman. (Wikipedia)

Charles Brown: Ne olivat tutkassa, näkyivät maaperältä visuaalisesti, olivat maaperällä olevassa tutkassa, näkyivät ilmasta visuaalisesta ja olivat ilmassa olevassa tutkassa. No, mitä tulee ilmasta tehtyihin näköhavaintoihin, niin kummallista kyllä, siinä ajassa mikä meni saada muutama hävittäjä sinne, niin nuo kapineet ilmeisesti katosivat milloin ikinä halusivat.

Presidentti Harry S. Truman, kenraali John A. Samford

Charles Brown: No, takaisin asiaan… Presidentti Truman sotkeutui asiaan. Hän näki kaikki sanomalehtien uutisotsikot ja muut asiat. Hän sanoi: ”Minä haluan näiden asioiden tutkimisesta vastaavan miehen.” Kenraali John Samford oli arvellakseni ilmavoimien tiedustelun apulaisesikuntapäällillö. [Linkki Wikipedia: John A. Samford] [Linkki: Kenraalimajuri John A. Samfordin lausunto lentävistä lautasista, Pentagon, Washington D.C., 31.7.1952]

Joku sanoi, että ”no, kenraali John Samford on ilmavoimien tiedustelujohtaja”. Presidentti Truman kysyi: ”Onko hän se kaveri jonka vastuulle tämä kuuluu?” He sanoivat, että ”no, kyllä herra kokonaisuudessaan, mutta…” Hän kysyi: ”Hoitaako hän tutkimukset?” He vastasivat, että ”ei herra, se tulisi olemaan mies Wright-Pattersonista”. [Linkki Wikipedia: Wright-Patterson Air Force Base, ”Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohta”] Hän sanoi: “Haluan sen miehen perehdyttämään minua.” Minä tiedän heidän lentäneen Washingtoniin.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos englanninkielisellä hakusanalla Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohta 1950-luvulla.

Ystävälliset valopallot NATOn harjoituksissa

Charles Brown: Heillä oli siellä ollessani NATOn harjoitukset Pohjanmeren alueella. [Linkki Wikipedia: NATO] [Linkki Wikipedia: Pohjanmeri] Muutama noita pieniä ystävällisiä valopalloja… Heillä oli yölaskeutumisia lentotukialukselle ja ne saapuivat laskukierrokselle. [Linkki Wikipedia: Laskukierros] No, voit kuvitella mitä tapahtui kun ne tulivat alas lentämään kannen yli, laskeutumatta tietenkin.

Tuo syöksi laivaston täydellisen tyrmistyksen valtaan, kuten osaat kuvitella. Sanomalehdet poimivat tuon asian, he pystyivät puhumaan tuohon aikaan osallisina olleiden merimiesten ja lentosotamiesten kanssa. Joka tapauksessa kaikki vaativat kirkuen tutkimusta. He sanoivat, että ”meillä ei ole tutkivaa virastoa, pla, pla, plaa…”.

Kuvateksti: Charles Brown kertoo puolustusliitto NATOn harjoituksiin osallistuneista ylimääräisistä harjoittelijoista.

Iso-Britannian ufoja tutkiva virasto

Charles Brown: No, pitkä juttu lyhyesti: Ryhmän kapteeni jolle työskentelin, jäi eläkkeelle ilman varamarsalkkana ja minä tapasin hänet. [Linkki Wikipedia: Air vice-marshal, ”ilman varamarsalkka”] Me puhuimme joka tapauksessa tästä. Lontoosta Hong Kongin poliisiin työskentelemään mennyt entinen poliisitutkija oli kertonut minulle, että ”Iso-Britannian ufoja tutkiva virasto oli yhtä kerrosta minua ylempänä samassa rakennuksessa jossa minä työskentelin kolme ja puoli vuotta, eivätkä he silti myöntäneet sen olemassaoloa”.

Tämä on vain jäävuoren huippu, koska Yhdistyneissä kuningaskunnissa oli joitakin todella epätavallisia havaintoja. He puhuivat pienistä Saksan yllä olleista Foo Fightereista. Saksalaiset luulivat niiden olevan meidän ja me luulimme niiden olevan saksalaisia.

No, käytännössä ei ole lainkaan hyväksyttävissä, että valopalloja ohjaisi äly ja ne olisivat ilmassa aiheuttamassa tyrmistystä tai pelailemassa pelejä, ja noin niiden tiedetään tehneen. Toisin sanoen: Kuninkaallinen laivasto… [Linkki Wikipedia: Yhdistyneen kuningaskunnan merivoimat, ”Royal Navy”]

Ne ovat jostakin muulta

Charles Brown: Minä katsoin suoraan itään kadun yli. Näin yksitoista valopalloa. Ne näyttivät samalta kuin lentokoneessa olevat ikkunat. Yhtäkkiä mieleni työskenteli kiivaasti. Ei, ne ovat pyöreitä. Lentokoneen ikkunat eivät ole pyöreitä, eivätkä ne olisi noin suuria. Viisi oli kuuden yläpuolella liikkuen hyvin nimellisellä nopeudella, ehkä 200 tai 300 mailia tunnissa. Aloin sanoa juuri ystävälleni jotain: ”Katso tuota mikä tahansa tuo onkaan…”. Ja silloin ne sammuivat. Ne ilmestyivät ja katosivat. Minä katselin sitä taivaan kohtaa silloin kun ne ilmestyivät. Ne katosivat. No, mitä tuon kanssa tekisi? Ainakin minun mielestäni tuo on täysin käsittämätöntä. Minun arvioni, taustatietoni ja tutkimukseni perusteella ne ovat jostakin muualta.   

Datan ja kuvien manipulointi

Charles Brown: Minä tiedän, että meidän hallinnossamme on virastoja jotka pystyvät niin sanotusti manipuloimaan dataa ja kuvia, erityisesti viimeisen 20 tai 30 vuoden aikana digitaalisen kameran tultua. Voit luoda tai luoda uudelleen.

Kuvateksti: GRUDGE-projektissa mukana ollut everstiluutnantti Charles Brown kertoo Yhdysvaltojen ufotutkimusten alkaneen vuonna 1947.

Fysiikan lakeja rikkovat alukset

Charles Brown: Minun kiinnostukseni ufoihin perustuu siihen uskomukseeni, että alukset, älyllisesti operoidut alukset, ovat pohjimmiltaan rikkoneet meidän lakejamme tällä planeetalla, meidän fysiikan lakejamme. Ja ne ovat tehneet tuota kauan aikaa. [Linkki Wikipedia: Fysiikan lait] Minä tiedän, että me olemme tutkineet vuodesta 1947 alkaen.

Se tosiasia, että viranomaiset eivät ole tässä vaiheessa keksineet ratkaisua, viittaa mielestäni siihen, että jotain on vakavasti vialla. [Linkki: Roswellin avaruusolennon haastattelu] Olemmeko me tieteessä näin epäpäteviä? Minä en usko niin. Olemmeko me näin epäpäteviä tiedustelussa? Minä tiedän, että me emme ole niin epäpäteviä tiedustelussa. [Linkki Wikipedia: Tiedustelu]

Julkisuuskuvan valkopesu

Charles Brown: No, tuotettu julkisuuskuva… projekti Blue Book silloin kun tohtori Gondonin ryhmä lopetti sen… [Linkki Wikipedia: Condonin raportti] Minulla on kaikki syyt uskoa, että se oli täydellinen tarkoituksellinen valkopesu. [Linkki: Prikaatikenraali / asianajaja Stephen Lovekin, Roswellin tapaus ja projekti Blue Bookin salaisuudet]

Kuvateksti: Entinen Yhdysvaltain presidentti Harry S. Truman puhumassa uutistoimittajille. Charles Brown antaa ymmärtää, että annettu julkisuuskuva ja todellisuus eivät vastaisi aivan täysin toisiaan.

Joistakin tuntemattomista syistä…

Charles Brown: Minun arvioni on, että on olemassa suuri todennäköisyys, että osat Yhdysvaltojen hallinnosta ovat joistakin tuntemattomista syistä epäonnistuneet antamaan kansalaisille tiedoksi kaikkea ilmi tullutta. Ufojen tutkimus… Minä uskon heidän tutkineen pitkän aikaa, eikä kansalaisia ole tehty tietoisiksi, täysin tietoisiksi, on palasia ja viipaleita, ohjelmoituja vastauksia ja sellaista. Joten… Se on outoa. [Linkki: Ufot ja ydinaseet (Yhdysvaltain ilmavoimien everstiluutnantti Charles Brown: Ilmavoimat, OSI ja projekti GRUDGE)]

Kuvateksti: Kuvahaun tulos englanninkielisellä hakusanalla Hiroshiman atomipommi. Hiroshima atomipommin pudottamisen jälkeen. [Linkki Wikipedia: Hiroshima]

Presidentti Harry S. Trumanin lausunnot Hiroshiman atomipommituksen jälkeen, 1945

Linkki käännettyyn presidentin puheeseen: LINKKI.

Pommi Hiroshimaan

Harry S. Truman: Amerikkalainen lentokone pudotti hetki sitten yhden pommin Hiroshimaan ja tuhosi sen käyttökelpoisuuden viholliselle. Tuossa pommissa on enemmän tehoa kuin 20 000 tonnissa TNT:tä. Japanilaiset aloittivat sodan ilmasta käsin Pearl Harborissa. He ovat maksaneet takaisin moninkertaisesti, eikä tämä ole vielä loppu. [Linkki Wikipedia: Hiroshiman ja Nagasakin pommitukset]

Kuvateksti: Enola Gay -pommikoneen miehistöä. Vasemmalta oikealle: Majuri Thomas W. Ferebee, eversti Paul W. Tibbets Jr., kapteeni Theodore J. Van Kirk ja kapteeni Robert Lewis. [Linkki Wikipedia: Enola Gay]

Se on atomipommi

Harry S Truman: Me olemme tehneet tällä pommilla nyt uuden vallankumouksellisen lisäyksen tuhoon, lisäykseksi asevoimiemme kasvavaan tehoon. Nämä pommit ovat nyt nykyisessä muodossaan tuotannossa, ja yhä tehokkaampia aseita on kehitteillä. Se on atomipommi. Se valjastaa maailmankaikkeuden perusvoiman. Se voima josta Aurinko ottaa tehonsa, on päästetty nyt irti niitä vastaan jotka toivat sodan Kaukoitään.

Me olemme nyt valmistautuneet tuhoamaan nopeammin ja täydellisemmin jokaisen tuotantoyrityksen mitä japanilaisilla on missä tahansa kaupungissa. Meidän on määrä tuhota heidän satamansa, heidän tehtaansa ja heidän viestintäyhteytensä. Erehdyksiä ei tule tapahtumaan. Meidän on määrä tuhota täydellisesti japanilaisten kyky käydä sotaa. Se säästi japanilaiset ihmiset täydelliseltä tuholta.

Ilmasta sellaista sadetta jota ei ole maapallolla koskaan nähty

Harry S. Truman: Heinäkuun 26. päivän uhkavaatimus julkaistiin Potsdamissa. [Linkki Wikipedia: Potsdam] Heidän johtajansa hylkäsivät tuon uhkavaatimuksen viipymättä. Jos he eivät hyväksy ehtojamme nyt, niin he saavat odottaa ilmasta sellaista sadetta jota ei ole tällä maapallolla koskaan nähty. Tämän ilmahyökkäyksen perässä tulevat seuraamaan meri- ja maajoukot sellaisina määrinä ja voimalla, jollaista he eivät ole vielä nähneet, ja sellaisilla taistelutaidoilla jotka he jo tietävätkin.

Organisoidun tieteen suurin saavutus historiassa

Harry S. Truman: Me olemme käyttäneet yli kaksi miljardia dollaria historian suurimpaan tieteelliseen uhkapeliin ja olemme voittaneet. Mutta suurin hämmästyttävä asia ei ole hankkeen suuruus, sen salassapito tai kustannukset, vaan niiden tieteellisten aivojen saavutus jotka saivat sen toimimaan. Ja tuskin vähemmän ihmeellistä on ollut teollisuuden suorituskyky suunnitella ja urakoida toimiviksi koneita ja työtapoja tekemään asioita joita ei ole koskaan aikaisemmin tehty.

Tiede ja teollisuus työskentelevät yhdessä Yhdysvaltojen armeijan valvonnan alla. Ne ovat saavuttaneet ainutlaatuista menestystä uskomattoman lyhyessä ajassa. On epätodennäköistä, että maailmassa saataisiin koottua kasaan toista tällaista yhdistelmää. Se mitä on tehty, on organisoidun tieteen suurin saavutus historiassa.

Kuvateksti: Yhdysvaltain presidenttinä 12.4.1945 – 20.1.1953 toiminut Harry S. Truman pitää atomipommin kehittämistä tieteen historian suurimpana saavutuksena. [Linkki Wikipedia: Harry S. Truman]

Presidentti Harry S. Trumanin lausunnot Washingtonin ufoaallon jälkeen, 1952

Linkki käännettyyn presidentin lausuntoon: LINKKI.

Tunnistamattomat lentävät esineet, lentävät lautaset

Toimittaja: Puhuiko tai toiko puolustushaarakomentajien neuvosto teille huolenaiheeksi tunnistamattomat lentävät esineet? [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvosto]

Harry Truman: Voi, kyllä. Me keskustelimme siitä jokaisessa kokouksessa mitä meillä asevoimien kanssa oli. He eivät olleet pystyneet koskaan… He eivät pystyneet koskaan tekemään minulle konkreettista raporttia.

Toimittaja: Onko teillä mitään selkeää kommenttia? [Epäselvä haastatellun päälle puhuttu kysymys.]

Harry Truman: Ei, minulla ei ole aihepiiristä mitään… Meneillään on aina tuollaisia asioita, lentäviä lautasia. Ja heillä on ollut muitakin asioita, sinähän tiedät. [Linkki: Ufot ja ydinaseet] [Linkki Wikipedia: 1952 Washington, D.C., UFO Incident, ”Washingtonin DC:n vuoden 1952 ufotapaus]

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla Washington D.C. vuonna 1952. [Linkki Wikipedia: Washington (DC)]

Luutnantti Bob Walker: Salainen alus, piilotetut valokuvat

Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI.

NACA, NASA

Bob Walker: Olin siinä vaiheessa asetettu palvelukseen vakinaisen armeijan vänrikiksi. [Linkki Wikipedia: Vänrikki] Asuimme samassa talossa Langley Fieldin ulkopuolella, jossa oli siihen aikaan suuri NACAn laitos – siis kansallisen ilmailulle neuvoa antavan komitean laitos. NACA oli NASAn edeltäjä. [Linkki Wikipedia: Langley Air Force Base, ”Langleyn ilmavoimien tukikohta”, (Langley Field)] [Linkki Wikipedia: NACA] [Linkki Wikipedia: NASA]   

Kuvateksti: NASAn edeltäjä NACA oli olemassa vuosina 1915 – 1958. NACA on lyhenne sanoista National Advisory Committee for Aeronautics, ”kansallinen ilmailulle neuvoa antava komitea”.

Foo Fighter

Bob Balker: Olin tottunut siihen, että lentokoneet lentävät kaiken aikaa talon yli. Mutta tänä yhtenä iltana luultavasti klo 19:30 tai 20, kuulin viuhuvan äänen tulevan talon vierestä. Se oli nopea, mutta se oli niin täysin ainutlaatuinen ja outo, että se teki minuun vaikutuksen. Minulla ei ollut mitään käsitystä mikä se oli, ennen kuin aloin kuulla Saksasta joistakin ilmestyneistä ”tulihävittäjistä” (Foo Fighter). Pystyin vetämään erittäin helposti korrelaation noiden kahden välille.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanlla Foo Fighter. [Linkki: Ufot ja lentäjät (1), Robert Leroy: Foo Fighter, ”tulihävittäjä”, 1944]

Avoimet ovet

Bob Walker: Kun sota oli ohi, aloimme tuoda aloimme tuoda paljon tavaraa takaisin ulkomailta. Muistan kuinka he toivat Saksalaisen U-veneen Fort Monroeen, Fort Monroen laituriin.  [Linkki Wikipedia: U-vene] [Linkki Wikipedia: Fort Monroe] NACAssa oli tuon saman ajanjakson aikana yhtenä viikonloppuna avoimet ovet. Minä suuntasin NACAan yhteen tuulitunneleista, koska oin kiinnostunut lentokoneista ja kaikesta.

Lentävä lautanen tuulitunnelissa

Bob Walker: Tuulitunnelissa oli se mitä minä kuvailen lentäväksi lautaseksi. Siellä olevan aluksen muodosta ei ollut epäilystäkään. Se oli halkaisijaltaan 30 jalkaa [9,1 metriä] tai 25 – 35 jalkaa [7,6 – 10,7 metriä], syvyydeltään ja paksuudeltaan todennäköisesti neljä tai viisi jalkaa [1,2 metriä  tai 1,5 metriä]. Se kaventui päädyistä. Minä pääsin sitä niinkin lähelle kuin ehkä 10 jalkaa [3 metriä]. Se oli tuetulla jalustalla. Minä ajattelin, että tuossapa vasta outo alus! Tuo oli ennen kuin kiinnostus ufoihin alkoi kehittyä. Tämä oli tuotu Saksasta ja se oli tuulitunnelissa.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla toinen maailmansota, Saksa. [Linkki Wikipedia: Toinen maailmansota]

Miten tuota liikutellaan?

Bob Walker: Minun mielenkiintoni kohdistui siihen, että miten tuota liikutellaan? Kallistuksen yhden osan yllä oli pleksilasikupu. Minulle kerrottiin, että kuka tahansa lentäjä olikaan, makasi alaspäin makuullaan lentäessään tätä alusta, mahallaan. [Linkki Wikipedia: Prone Position, ”makuuasento mahallaan”] Muovi meni lentävän lautasen reunan yli. Sanoisin, että keskikokoinen lentäjä pystyisi pääsemään sen sisälle. Miten sitä liikutettiin? En tiedä. En muista nähneeni pakoputkistoa, potkureita ei ollut. Se ei ollut mitenkään ilmaa kevyempi alus. Näkyvää propulsiokeinoa ei ollut. [Linkki Wikipedia: Propulsio]

Kiekon muotoinen esine tulee lännestä

Bob Walker: Minä otin aina kameran mukaani mennessäni ylös [ilmaan lentokoneella]. Tänä tiettynä iltapäivänä olin ollut ylhäällä luultavasti puoli tuntia. Vartioin lentokenttää ja lennonjohtotornia. Varmistin, että en mene kenenkään tielle. Tavallisesti lensin noin 2000 jalan [610 metrin] korkeudella, koska tuo oli laillinen minimi asuttujen alueiden yllä.

Satuin nappaamaan oudon lähetyksen lennonjohtotornista. En tiedä kuka puhui, hän ei puhunut erityisesti juuri minulle, mutta minä seurasin sitä. Lännestä oli tulossa kiekon muotoinen esine. Ajattelin, että tämä on melko hyvä mahdollisuus vilkaista pystyisinkö näkemään sen. Jos arvioisin korkeutta: jotain luultavasti ei alle 50 000 jalkaa [15,2 kilometriä], siitä ylöspäin.

Soitin lennonjohtotorniin sen jälkeen kun he varoittivat ihmisiä siitä mikä oi tulossa alueen yläpuolelle. Lennonjohtotornista kysyttiin, että mitä haluat tehdä? Sanoin, että ”jos teitä ei haittaa, niin vapauttakaa minut 2000 jalan korkeudelta ja antakaa minun mennä 12 000:teen, joka oli minun maksikorkeuteni ilman happea. He sanoivat: ”Mene suoraan eteenpäin.” Minulta kului useita minuutteja nousta 2000:sta 12 000 jalkaan.

”Hopeapallo” ohittaa yläpuolelta

Bob Walker: Pääsin ylös ja suunnilleen juuri silloin se hopeapallo ohitti yläpuolelta. Otin lukuisia kuvia 35 millimetrin filmille silloin kun se meni yli. Seuraavaksi tiesinkin sen jo menneen. Alas päästyäni kysyin mitä oli tapahtunut. He sanoivat hälyttäneensä Langleyn hävittäjät ilmaan katsomaan mikä se oli. Se oli jo poissa siinä ajassa kun he ryntäsivät koneisiin ja pääsivät ilmaan ja sille korkeudelle.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla hopeapallo. Havainnekuva, kuvalla ei ole mitään tekemistä luutnantti Bob Walkerin kuvaileman kanssa.

Valokuvat

Bob Walker: Koska työskentelin sanomalehden omistamalla asemalla, tunsin olevani vapaa menemään sanomalehden valokuvalabraan. Sanoin, että ”olen todella utelias siitä mitä meillä tässä on. Jos teitä ei haittaa, niin kehitetään tämä filmi nyt heti.” [Linkki Wikipedia: Filminkehitys] Annoin sen johdossa olleelle valokuvaajalle, hän oli ystäväni, hän kehitti sen.

”Hopeapallo” valokuvassa

Bob Walker: Valokuvassa pystyi näkemään sen hopeapallon. Sanoin, että ”viedään tätä hieman pidemmälle, jos ei haittaa, niin suurennetaan tätä”. En tiedä kuinka monta kertaa suurensimme sitä, mutta lopulta päädyimme pisteeseen jossa hopeapallo täytti koko 8 x 10 kuvan. Se oli epäselvä, mutta se oli suurennos siitä mikä oli juuri otettu. Suurennoksen jälkeen se ei ollutkaan enää ympyrän muotoinen pallo, se oli [amerikkalaisen] jalkapallon muotoinen esine, enemmänkin tyyliin sikarin muotoinen esine, se päättyi molemmista päistä pisteeseen.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla hopeinen amerikkalainen jalkapallo. Kuvalla ei ole mitään tekemistä luutnantti Bob Walkerin kuvaileman kanssa.

Jotenkin joku tiesi

Bob Walker: Minä en tuonut tuota kenenkään tietoon, mutta jotenkin joku tiesi noiden olevan minulla. Sain puhelinsoiton luultavasti noin kuusi, kahdeksan, viikkoa myöhemmin. He sanoivat, että ”me keräämme informaatiota mahdollisista ufoista ja sellaisista asioista, sinä otit ymmärtääksemme jotain valokuvia. Voisitko lainata niitä meille, jotta voisimme vain vilkaista niitä?” Minä en kysynyt heidän valtuuksiaan tai mitään sellaista. [Pitkä perusteellinen kuvaus valokuvien ja muun materiaalin varastamisesta on jätetty kääntämättä.] Ne (valokuvat) katosivat minun elämästäni ikuisiksi ajoiksi.

Lisää havainnosta

Bob Walker: Se oli riittävän suuri, että pystyin näkemään sen monen, monen, mailin päästä. Päivä oli selkeä, oli tyyliin kesäkuun tai heinäkuun ilta. Sää oli erittäin tyyni. Lentosuunta oli suora, ympäriinsä liikuskelua ei ollut. Sillä oli kurssi ja se pysyi tiukasti siinä, mikä tahansa se olikaan. Pystyin näkemään sen, se oli horisontin yläpuolella. Se olisi voinut olla ainakin sadan mailin [161 kilometrin] päässä tai kauempana. Se oli yläpuolellani siinä ajassa joka minulta kului mennä 2000 jalan korkeudelta 12 000 jalkaan, siinä ajassa kun pääsin sinne. Se oli poissa ennen kuin suihkuhävittäjät saatiin ilmaan.

Nykyelämää

Bob Walker: On ollut jo jonkin aikaa yksimielinen pyrkimys pilkata niitä ihmisiä joilla on ollut tällaisia kokemuksia. Kuten monissa elämän asioissa nykyään, tiedonjulkistusta ei pilkata enää.

Kuvateksti: Bob Walker kertoo Pentagonissa työhaastattelun aikana käydystä keskustelusta. [Linkki Wikipedia: Pentagon]

Työhaastattelu Pentagonissa

Bob Walker: Menin Pentagoniin työhaastatteluun. Minua haastatellut majuri nosti aihepiirin esiin. Sillä ei ollut mitään tekemistä minkään kanssa. Hän kysyi: ”Uskotko, että tuolla alueella olemassa olleilla ihmisillä olisi läheisempi suhde Jumalaan kuin meillä, johtuen meidän rajoittuneesta älykkyydestämme ja käsityksistämme? Tuo väki on ilmiselvästi hyvin paljon edistyksellisempää kuin me.”

Minä ihmettelin, että mitä tuolla on tekemistä sen kanssa mistä me tässä puhumme? Minä olin tullut sinne haastateltavaksi sotilaallista työtä varten, tiedäthän. Me tavallaan jätimme tuon tuohon. Sanoin, että ”kyllä, ilmiselvästi, arvelen niin”.

Puhetta lentävistä lautasista

Bob Walker: Aloimme puhua lentävistä lautasista. Sain tyypillisiä epäselviä, mutta ei vältteleviä vastauksia. Yksi asia josta hän haastatteli… Puhuimme erilaisista lentokoneista ja ufoista. Me tavallaan sekoitimme nuo asiat keskenään hyvin mukavasti. Kysyin, että ”entäpä tulevaisuuden lentokoneet? Millaisia ne tulevat olemaan?” Hän sanoi, että ”meillä on nyt lentokoneita…” Hän sanoi, että ”meillä on nyt kulkuneuvoja tai lentokoneita, joita pystyisimme itse asiassa lentämään, mutta ne ovat niin ainutlaatuisia ja niin epätavallisia, ei perinteisiä, että me emme edes vaivaudu tuottamaan niitä.” Arvelen hänen viitanneen siihen, että ei roottoria, ei pyrstöä, ei siipiä, tai mitä ikinä.

Haastattelija: Kuka tuo oli?

Bob Walker: NASAn Langleyn johtaja.

1956, 1957 tai jotain

Bob Walker: Yritän ajoittaa tämän parhaan kykyni mukaan: jotain 1956, 1957, jotain sellaista. Asemapaikkanani oli Fort Knox Kentuckyssä. [Linkki Wikipedia: Fort Knox] Fort Knoxissa puhuttiin paljon P-51:stä, joka oli lähetetty ilmaan ennen kuin minä menin sinne. Se meni ylös ilmaan sen jälkeen kun esine oli ilmestynyt tutkaan. [Linkki: Tutka] Lennonjohtotornista oli pyydetty häntä menemään ylös. P-51 meni ylös, hän alkoi kuvailla mitä hän oli nähnyt, ja sitten hän katosi. Häntä ei koskaan löydetty. En tiedä löysivätkö he lentokoneen palasia. En muista heidän löytäneen edes lentokoneen palasia.

Kuvateksti: North American P-51 Mustang. [Linkki Wikipedia: North American P-51 Mustang]

Maatilalle laskeutunut lentävä lautanen

Bob Walker: Olin eräänä iltana Fort Knoxissa noin klo 23 saakka eräänä iltana. Sitten otin autoni ja ajoin Fort Campbelliin, jossa minulla oli myös joitakin rinnakkaisia työtehtäviä. [Linkki Wikipedia: Fort Campbell] Pääsin Fort Campbelliin noin klo 1 aamulla. Siellä oli pieni ruokapaikka joka oli auki koko yön. Menin yöllä ruokapaikkaan kahville ja donitsille ennen kasarmille menoani.

Havaitsin siellä olevan melko täyttä. Ihmettelin, että onpa outoa, ja kaupungissa oli sotilaspoliiseja. Kysyin, ”että mitä on meneillään, onko onnettomuus, onko lentokone pudonnut tai jotain sellaista?” Ei, kaikki olivat hyvin kiihtyneitä, koska lentävä lautanen oli laskeutunut läheisen maalaistalon taakse. Yritin keräillä tiedonpalasia sen minkä pystyin. He sanoivat, että ”sinä et pääse sinne, koska se on suojattu nauhoin, sotilaspoliisit ovat saartaneet tontin täysin.”

Tämä ei ole kovin hyvä paikka olla

Bob Walker: Se mitä saimme kuulla paikalta tuossa vaiheessa – siis noin klo 2 tai 3 aamulla – oli tämä: Lentävä lautanen oli laskeutunut. Lentävässä lautasessa olleet olennot olivat harpponeet talolle, olivat laskeutuneet siis talon viereen. Talossa olleet ihmiset pelkäsivät kuollakseen, menivät aivan täysin ”banaaneiksi”. Yksi heistä tarttui haulikkoon.

Kun yksi olennoista tuli etuovelle tutkimaan, hän ampui haulikolla sermioven läpi. Ihmiset tai olennot lentävässä lautasessa päättivät, että tämä ei ole kovin hyvä paikka olla, ne juoksivat takaisin ulos, harppoivat talon ohi, menivät takapuolelle jossa lentävä lautanen sijaitsi, nousivat ilmaan ja katosivat.

Kuvateksti: Luutnantti Bob Walker kertoo, että yksi ”banaaneiksi mennyt” maatalossa ollut ihminen toivotti vierailijat tervetulleeksi haulikolla.

Sotilaspoliisit ja osavaltion poliisi

Bob Walker: Siellä oli sotilaspoliiseja. Olen varma, että tämä on sotilasraportissa jossakin. He olivat Fort Campbellista, koska se on lähin tukikohta. Siellä ulkopuolella olleet olivat myös tukikohdasta, joten he olivat Fort Campbellista. Osavaltion poliisi oli siellä myös.

Tästä ei kerrota sanomalehdissä

Bob Walker: Tämä oli Louisvillen Courier Journal -sanomalehdessä. Joku siellä ulkopuolella yritti tehdä kaiken tehdyn naurunalaiseksi. Tuollainen tekee jutun tekemisen ja luotettavan suhtautumisen vaikeaksi. Siis kun joku toinen siellä… Poliitikotkin tekevät niin nykyään, yrittävät etsiä heikkouksia täsmällisistä sanoista, mitä tahansa vihjauksia tai mitä tahansa muuta. Arvelen monien juttuja valitsevien ihmisten katselevan asioita nykyään rahallisesta näkökulmasta, jossakin matkan varrella on jonkinlainen kielto, että tästä ei kerrota, ohitetaan vain tämä.

Kuvateksti: Haastateltu luutnantti Bob Walker antaa ymmärtää, että sanomalehdissä ei raportoitaisi asioista kovinkaan tasapuolisesti, joistakin asioista jätetään kokonaan kertomatta.

Yhdysvaltain ilmavoimien majuri George Filer: Kiitoradan päähän vuonna 1978 kuollut muukalainen ulkoavaruudesta

Linkk käännettyyn uutisjuttuun: LINKKI. Toimittajan puheenvuoroja on jätetty osittain kääntämättä.

Majuri George Filer ja muukalainen ulkoavaruudesta

Toimittaja: Eläkkeelle jäänyt ilmavoimien majuri sanoo, että muukalainen, muukalainen ulkoavaruudesta, ammuttiin kuoliaaksi McGuiren ilmavoimien tukikohdassa New Jerseyssä 1970-luvulla. Majuri George Filer sanoo, että maapallon ulkopuolinen tapettiin eräänä yönä helmikuussa 1978. Seuraani liittyy nyt eläkkeelle jäänyt ilmavoimien tiedustelu-upseeri majuri George Filer. Majuri, tervetuloa Chasing News –ohjelmaan, kuinka voitte? [Linkki Wikipedia: Chasing News, ”Uutisjahti”, ”Uutisia jahtaamassa”]

George Filer: Kiitokset pääsystä ohjelmaanne.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla outer space, ”ulkoavaruus”. [Linkki Wikipedia: Outer Space}

Muukalainen (alien)

Toimittaja: Palauta meidät siihen yöhön vuonna 1978.

George Filer: Selvä. Minä olin siihen aikaan ilmavoimissa tiedustelu-upseerina. Pidin joka aamu kenraaleille tilanneselostuksia. [Linkki Wikipedia: Kenraali] Minulle kerrottiin, että oli tapettu muukalainen, joka oli itse asiassa Fort Dixissä ja oli mennyt niin sanotusti karkuun McGuireen ja kuollut kiitoradan päähän. Siellä ulkona oli poliiseja ja lääkintähenkilöstöä yrittämässä hänen pelastamistaan.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla Fort Dix. [Linkki Wikipedia: Fort Dix] [Linkki Wikipedia: McGuire Air Force Base, “McGuiren ilmanvoimien tukikohta”]

Tilanneselostus kuolleesta muukalaisesta

Toimittaja: Miten asevoimissa pidetään 1970-luvulla ryhmälle kenraaleita tilanneselostus kuolleesta muukalaisesta? Tarkoitan, että heidän on täytynyt katsoa sinua kuin olisit hullu.

George Filer: No, tuo oli ongelma, pelkäsin että he eivät uskoisi minua, vaikka minulle oli kerrottu sen olevan tosiasia.

Toimittaja: Majuri, tuntuuko teistä että useimmat ihmiset joille tämän jutun kerrotte, uskovat teitä, vai katsovatko useimmat ihmiset teitä tyyliin ”haha, hauska tarina”.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla McGuire Air Force Base, ”McGuiren ilmavoimien tukikohta”.

Ufot

George Filer: No, laivasto tulee juuri tällä hetkellä [2020] esiin viittauksilla siihen että ufot seuraavat säännöllisesti heidän lentotukialuksiaan, toiset lentäjät selittävät tämän olevan totta. [Linkki: Ufot ja lentäjät (1), Ufot ja lentäjät (2)]

Toimittaja: Majuri, kiitokset erittäin paljon seuraani liittymisestä, arvostan todella tänä iltana käyttämäänne aikaa.

Kuvateksti: Eläköitynyt USAF-majuri George Filer puhuu antamassaan TV-haastattelussa ufoista ja kiitoradan päähän kuolleesta ulkoavaruuden muukalaisesta.

Ilmavoimien tiedustelun majuri George A. Filer III: Maapallon ulkopuolinen (ET) ammuttu ja tapettu Fort Dixissä

Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla kiväärillä ampuva sotilas. [Musiikkilinkki YouTube: Shot In The Dark (laukaus pimeässä).]

Yhdysvaltain ilmavoimat

George Filer: Nimeni on George A. Filer kolmas, tavallisesti en käytä kolmatta. Olin Yhdysvaltain ilmavoimissa ja lopullinen sotilasarvoni oli majuri. Mitä muuta haluaisit tietää?

Haastattelija: No…

George A. Filer: Minulla on MBA [Linkki Wikipedia: Master of Business Administration (MBA), (liiketoimintajohtamisen maisteritutkinto)] Olen Medcorin entinen varapääjohtaja. [Linkki: Medcor (nettisivu)] Olen tehnyt toisin sanoen muita asioita lähdettyäni pois ilmavoimista.

McGuiren ilmavoimien tukikohta

George Filer: Olin eri lentokoneissa navigoijana: tankkauskoneissa ja rahtilentokoneissa. Viimeksi lensin C-141:sillä McGuiren ilmavoimien tukikohdassa. Olin myös suurimman osan työurastani sotilastiedustelu-upseeri, se oli niin sanotusti ”työpöytätyöni”. Tuohon aikaan pidin usein tilanneselostuksia kenraaleille ja kongressiedustajille kyvykkyyksistämme ja uhkista joukoillemme. [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain kongressi]

Kuvateksti: Lockheed C-141 Starlifter tuntemattomassa lentotukikohdassa. [Linkki Wikipedia: Lockheed C-141 Starlifter] [Linkki Wikipedia: McGuire Air Force Base, “McGuiren ilmavoimien tukikohta”]

18.1.1978

George Filer: Kuten mainitsin, olin tavallisesti tiedotustilaisuuksia (käskynjakoja) pitävä upseeri, tulin töihin aamulla noin klo 4. Aamulla 18. tammikuuta 1978 ajoin pääportin kautta McGuireen ja havaitsin, että ulkona kiitoradalla oli punaisia valoja. Kiitoradalla oli todennäköisesti kaikkien niiden punaisten valojen vuoksi jotain meneillään, oli poliisiautoja, paloautoja ja niin edelleen, tiedäthän. En ajatellut asiaa sen enempää ennen kuin pääsin 21. ilmavoimien komentopaikalle, jossa työskentelin. Menin sinne ja valmistelin heille käskynjakoa.

Ilmavoimien sotilastiedustelu

Haastattelija: Mikä heidän arvonsa oli?

George Filer: Kenraaleita… Minä olin puolta sotilaslentokoneista hallinneen 21. ilmavoimien sotilastiedustelun apulaisjohtaja. [Linkki Wikipedia: Twenty-First Air Force, ”21. ilmavoimat”] Se lennätti presidenttejä ja erilaisia VIP-henkilöitä aina Mississippi joelta ympäri Intiaa. [Linkki Wikipedia: VIP (hyvin tärkeä henkilö)] Meillä oli jotain 300 lentokonetta ja lensimme kaikenlaisia tehtäviä, sukellusveneen miehistöjä, suoritimme lähes kaikkea millä oli jotain tekemistä asevoimien ilmasillan kanssa. [Linkki Wikipedia: Ilmasilta]

Kuvateksti: McGuiren ilmavoimien tukikohta ilmasta käsin kuvattuna. George Filer kertoo ”jännittävästä illasta” kyseisessä tukikohdassa.

Ufoja koko yö

George Filer: Kun menin tuona erityisenä aamuna komentopaikalle, niin tapasin komentopaikan johtajan. Hän sanoi, että heillä oli ollut hyvin jännittävä ilta: McGuiren yllä oli ollut ufoja koko yön. Yksi oli ilmeisesti laskeutunut tai mahdollisesti pudonnut Fort Dixiin. [Linkki Wikipedia: Fort Dix]

Muukalainen kuolee kiitoradan päähän

George Filer: Kun sotilaspoliisimies oli tullut muukalaista vastaan, niin hän oli vetänyt aseen esiin ja ampunut häntä. Minä kysyin että… tiedäthän… Ulkomaalainenko? Muukalainen?

Olin hieman hämmennyksissä hänen sanottuaan, että muukalainen (alien). Hän sanoi, että ”ei, muukalainen ulkoavaruudesta”. Hän oli erittäin tarkka siitä tosiasiasta, että Fort Dixissä oli ammuttu muukalainen ulkoavaruudesta, ja että se oli juossut pakoon loukkaannuttuaan, suunnannut kohti McGuirea. McGuiren ja Fort Dixin välillä on vain aita. Tuo muukalainen oletettavasti kiipesi aidan yli tai meni sen ali, mitä ikinä, se pääsi McGuireen ja kuoli kiitoradan päähän.

Kuvateksti: Ilmavoimien eläkkeelle jäänyt majuri George Filer kertoo komentopaikan johtajan painottaneen nimenomaan, että ammuttu oli muukalainen ulkoavaruudesta.

Turvallisuuspoliisi

George Filer: Siellä oli paikalla turvallisuuspoliisi, joka otti ruumiin niin sanotusti haltuun ja vartioi sitä. Hän sanoi, että Wright Pattersonista oli tulossa C-141 hakemaan ruumista. [Linkki Wikipedia: Wright-Patterson Air Force Base, ”Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohta”] Tuo sai minut nousemaan seisomaan, koska en tajunnut että myös Wright-Pattersonissa oli C-141:siä, luulin asevoimien ilmasiltakomennuksen olevan ainoa joka omisti C-141 lentokoneita.

Kenraaleiden perehdyttäminen

George Filer: Minä olin tyyliin, että ”peijakas, mitä täällä on meneillään?” Hän sanoi, että me haluamme sinun suorittavan perehdyttämisen, tänä aamuna on tilanneselostus kenraaleille, kaikille on selitettävä mitä tapahtui. Minä olin tyyliin, että haluatko sinä minun kertovan kenraali Tom Sadlerille ja kaikille komentopaikalla, että me olemme ottaneet kiinni muukalaisen? [Linkki Ilmavoimat: Kenraalimajuri Thomas M. Sadler] He sanoivat, että ”kyllä, me haluamme sinun pitävän tänä aamuna sellaisen tilanneselostuksen”.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla yhdysvaltalainen kenraali. [Linkki Wikipedia: Kenraali]

Tarkistuksia

George Filer: No, minä tein hieman tarkistuksia ympäriinsä. Soitin asevoimien 438. ilmasiltalennoston komentopaikalle tarkistaakseni heiltä, siis toisin sanoen tarkistaakseni oliko kertomus sama kuin minulle kerrottiin. He sanoivat, että ”kyllä, myös he olivat kuulleet siitä, että se todellakin tapahtui, tukikohdasta löydettiin muukalainen”. Myöhemmin tuona aamuna minulle kerrottiin heidän päättäneen, että tuollaista tilanneselostusta ei pidetä, joten minä en itse asiassa pitänyt sellaista tilanneselostusta.

Jonkinlaista hälinää

George Filer: No, ainoa toinen mielenkiintoinen asia oli se, että minä vein tuona aamuna kenraali Sadlerin toimistoon koodisanan ja havaitsin siellä olevan meneillään jonkinlaista hälinää. Jotkut turvallisuuspoliisin ihmiset olivat siellä melko epäsiisteinä ja niin edelleen. Kenraali Sadler oli intoilija siitä, että kaikkien piti näyttää täydellisiltä. Oli tavallaan yllätys nähdä siellä ne parranajoa tarvitsevat väsyneet ihmiset. Silloin tiesin, että tuo saattoi liittyä kuulemaani juttuun.    

Valokuvat jostakin erikoislaatuisesta

George Filer: Menin käskynjaon jälkeen myös valokuvalabraan. Menin lähes joka päivä valokuvalabraan, koska käskynjakotilaisuuksissa on neljä suurta näyttöä. Ne on pidettävä kaikki täytettyinä kivoilla valokuvilla ja niin edelleen. He antoivat ymmärtää siellä, että he olivat ottaneet valokuvia jostakin erikoislaatuisesta. Minä sanoin, että ”antakaas minun katsoa niitä”. Kersantti oli ojentamassa sitä minulle, jolloin hänen ylikersanttinsa sanoi, että ”hän ei saa nähdä noita”.

Minä siis tiedän ainoastaan, että heillä oli joitakin valokuvia joita minulla ei ollut lupa nähdä, mutta tavallisesti… koska olin kenraaleiden perehdyttäjä, niin minua ei ollut koskaan aikaisemmin estetty näkemästä mitään heillä olevia valokuvia. Tukikohdassa on ydinasevarallisuutta. Heillä oli tapana kuljettaa aseita Eurooppaan ja takaisin, ja niin edelleen.          

Kuvateksti: Haastateltu majuri ihmettelee miksi hän ei saanut nähdä otettuja valokuvia.

Keskustelunaiheena pieni ruumis

George Filer: Kun olin tehnyt asiasta kiinnostuttuani joitakin tarkistuksia ympäriinsä, niin puhuin erään turvallisuuspoliisimiehen kanssa, joka väittää olleensa siellä ulkona. Hän antoi ymmärtää, että hän näki pienen ruumiin joka olisi voinut olla tyyliin lapsi, mutta sillä oli normaalia suurempi pää.  

Henkilökunnan siirrot

George Filer: Yksi mielenkiintoinen asia on, että monet sen aikaisesta tukikohdan avainhenkilöstöstä, joilla oli kytköksiä tähän, yhteys tähän, siirrettiin kiireesti muualle, lennoston komentajasta alaspäin. Tuo viittaa siihen, että jos tiesit jotain, niin sinut oli tapana niin sanotusti eristää, jotta et pystynyt puhumaan siitä. Noin tapahtui viikoissa.

Se turvallisuuspoliisi kertoi minulle, että hänet siirrettiin parin päivän sisällä. Hänet itse asiassa vietiin Wright-Pattersoniin päivän tai kahden sisällä. Lukuisat häntä kuulustelleet ihmiset sanoivat hänelle pääasiassa, että siitä ei pidä puhua enää.

Muukalaisen takaa-ajo

George Filer: Hänen minulle kertomansa mukaan he olivat kuulleet radioistaan tällaista olevan meneillään. He kuulivat tämän takaa-ajon olevan käynnissä, että muukalaista oli ammuttu Fort Dixissä, ja että he ajoivat sitä takaa kohti McGuirea. Se valitsi jostakin syystä juosta kohti McGuiren ilmavoimien tukikohtaa. Voisi sanoa, että sekä osavaltion poliisi että sotilaspoliisi ajoivat takaa tätä henkilöä tai muukalaista tai kuka tahansa se olikaan. Hän tuli sellaisesta joka näyttää ufolta, se oli minun käsittääkseni kiekon muotoinen alus.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla 1970-luvun sotilaspoliisi. Kuvan henkilö ei liity tapaukseen.

George Filer: He antoivat minun ymmärtää, että ufoja oli nähty sillä alueella sinä iltana melkoisen aikaa, ja että heillä oli niitä tutkassa, lennonjohtotornin toimija oli nähnyt ne. Ilmeisesti jotkut toiset lentokoneet sillä alueella olivat nähneet ne myös.

Ruumiin vartijat

George Filer: Ruumista vartioi kuusi tai kahdeksan ihmistä. Muutamille meistä komentopaikalla kerrottiin, että siellä oli turvallisuuspoliisiyksikön komentaja. Oletan, että myös kenraali Sadler sai tilanneselostuksen.

Ufo maaperällä

George Filer: No, satuin tapaamaan naisen joka väitti olleensa White Sandsissä. [Linkki Wikipedia: White Sands Proving Grounds] Hän työskenteli siellä insinöörinä. Hän oli ollut eräänä päivänä patikoimassa. Hän kertoi minulle, että hän ja muutamaa hänen ystäväänsä olivat tulleet kukkulan huipulle ja katsoneet alas laaksoon, mutta vain heidän päänsä olivat näkyvissä. Tiedäthän, mäen huipulla. He vain sattuivat katsomaan reitillään sen yli alas.

He olivat nähneet maaperällä ufon. Muutama pieni muukalainen keräili tavallaan kiviä ja ainetta. He katselivat sitä kauan aikaa. Se oli heistä muutaman sadan jaardin päässä. [100 jaardia = 91 metriä] He pääsivät katsomaan sitä melko hyvin. Lopulta muukalaiset näkivät heidät ja alus… He hyppäsivät alukseen ja nousivat ilmaan.

Ufon pysäytys

George Filer: Minä en ollut nähnyt henkilökohtaisesti itse mitään kuin vasta noin vuonna 1962. Me lensimme tankkauslentokoneita Englannin yllä ja Lontoon valvonta pyysi meitä pysäyttämään ufon. Me olimme sattuneet jo suorittamaan tankkaustehtävämme. Hyväksyimme työtehtävän. Olimme aivan Pohjanmeren yllä. He pyysivät meitä lentämään keskelle Englantia. Lensimme noin nopeudella 400 mailia tunnissa ja syöksyimme alaspäin pysäyttämään sitä esinettä. He antoivat meille kulkusuuntia, tiedäthän.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla Stonehenge. [Linkki Wikipedia: Stonehenge]

Stonehenge / Oxford

George Filer: Se leijui paikallaan melko lailla hankalalla Stonehengen alueella, Oxfordin / Stonehengen alueella. En ole aivan varma, mutta pääsimme noin 20 – 30 mailin päähän ja sain sen tutkaan. Se oli erittäin suuri paluu. Meillä oli tapana lentää Forninvuonon sillan ohi. Se on tavallaan kuin San Francisco Bayn silta, erittäin suuri silta. [Linkki Wikipedia: San Francisco – Oakland Bay Bridge] Paluu oli kooltaan ja intensiteetiltään samankaltainen kuin tuosta. Kyseessä oli toisin sanoen erittäin suuri tutkapaluu.

Kuvateksti: Forninvuonon silta (Forth Bridge) ei ole pieni, sen kokonaispituus on 2467 metriä. [Linkki Wikipedia: Firth of Forth (Forninvuono)] [Linkki Wikipedia: Forth Bridge]

Se vain häipyi avaruuteen…

George Filer: Lontoon valvonnalla oli se ilmiselvästi omassa tutkassaan ja he asettivat meidän kurssimme kohti sitä esinettä. Kun pääsimme siitä noin mailin [1,6 kilometrin] päähän… Me itse asiassa syöksyimme alaspäin kohti sitä kapinetta, koko lentokone tärisi. Se vain häipyi avaruuteen, nopeudella useita tuhansia maileja tunnissa, lähes kohtisuoraan ylöspäin. Tuo tapahtui yöllä.

Se muistutti mielestäni paljon avaruussukkulan laukaisua, tiedäthän, jokin menee ylös erittäin nopeasti, suurella nopeudella. Rehellisesti sanottuna, ainakin minun tietääkseni, meillä ei ollut mitään tuollaiseen kykenevää. Me itse asiassa kysyimme… tiedäthän… Onko teillä jotain rakettien laukaisuja siltä alueelta? He sanoivat, että ei ole, me voimme vain jatkaa omaa tehtäväämme.

Kuvateksti: Haastateltava kertoo tapauksen sattuneen yöllä.

Paras arvio

George Filer: Perustuen tuohon naisen todistukseen ja melko lailla siihen mitä me näimme, niin minä uskon siellä olleen jotain meneillään. Paras arvioni on, että se oli kiekon tyyppinen alus, mutta paksu kiekko. Ainakin siinä oli valoja jotenkin tähän tyyliin yläosassa [näyttää käsillä] ja pohjassa. Se oli enemmän kuin vain suora vatimainen esine. Siinä oli yläosassa kupoli.

Tutkapaluu

George Filer: [Linkki: Tutka (George Filer)] Mikäli tutkapaluu oli tarkka, niin se oli todennäköisesti… tiedäthän…  arvailen vain… 500 jaardia tai jotain pitkä. [500 jaardia = 457 metriä] Tarkoitan, että valtava, valtava kapine. Minua on hieman vaivannut se, että he olivat hyvin ystävällisiä ollessamme pysäyttämässä sitä kapinetta. Kun pysäytys oli tehty ja se oli… Kun me olimme periaatteessa ajaneet sen pois, niin he eivät halunneet puhua siitä yhtään sen pidemmälle. Me kirjoitimme siitä navigoijan lokiin melko yksityiskohtaisesti.

Briarwood-järvi, Medford, New Jersey

George Filer: Tämä tapahtui Briarwood-järvellä Medfordissä New Jerseyssä. Olimme muuttaneet juuri siihen taloon. Me olimme joka tapauksessa nukkumassa. Arvailen vain… ehkä klo 3 aamulla. Olin nukkumassa vaimoni kanssa ja yhtäkkiä huone muuttui keskellä yötä erittäin kirkkaaksi. Nousin sängystä ylös ja avasin verhot, mutta suurin osa valosta tuli jopa verhon läpi.

Katsoin ulos ja… En tiedä ovatko useimmat ihmiset nähneet sukellusveneen nousevan pintaan, kun kaikki se vesi valuu pois. Tämä oli tyyliin pinnalle nouseva kiekko, halkaisijaltaan noin 30 jalkaa [9,1 metriä]. [Linkki: USO] Minusta näytti siltä kuin siitä olisi lähtenyt vesi pois. Olin lentänyt usein Atlantilla, Tyynellä valtamerellä ja niin edelleen. Olin nähnyt aurora borealikset tai pohjoisen pallonpuoliskon revontulet.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla ionisaatio revontulet. [Linkki Wikipedia: Revontulet]

Alus

George Filer: Sen aluksen ympärillä oli hyvin samankaltainen ionisaatio kuin aurora borealiksissa. [Linkki Wikipedia: Ioni (ionisaatio)] Se tavallaan vain liikuskeli poikki järven jonkin aikaa ja lensi pois melko suurella nopeudella. Tein tuon vuoksi tarkistuksia monilta naapureilta. En tiedä tarkkaa lukumäärää, mutta Medfordissa, Medford-järviin kuuluu noin 40 tai 50 järveä. Nostin usein esille sen, että olivatko he nähneet mitään. On ällistyttävää kuinka monet ihmiset ovat itse asiassa nähneet noilla järvillä aluksia.

Teheran, Iran ,1976

George Filer: Minulla oli silloin tällöin tapana perehdyttää kenraaleita ympäri maailmaa tapahtuneisiin ufohavaintoihin. Mieleeni tulee yksi tapaus vuodelta 1976. Teheranissa Iranissa oli kuuluisa havainto, jossa F-4, muutama F-4 ajoi ufoa takaa. Tuollaisiin tapauksiin perehdytin kenraaleita silloin tällöin. He olivat enemmän tai vähemmän kiinnostuneita. [Linkki: Ufot ja lentäjät (1), Teheranin ufotapaus 18. -19. 9.1976]

F-106 jää kuin paikalleen

George Filer: Sitten eräs henkilö poikkesi ja sanoi: ”No, sinähän tiedät, minullakin oli havaintoni. Olimme lentämässä 106:sia Coloradon yllä tai missä ikinä. Me syöksyimme kohti siellä olevaa ufoa.” Tuo oli hyvin samankaltainen kuin minun tapaukseni, paitsi että minä olin nelimoottorisessa tankkauslentokoneessa. He olivat kahdessa hävittäjässä ja he syöksyivät alas kohti sitä kapinetta. Tuo tietty eversti kertoi minulle tuohon aikaan, että F-106 oli tehnyt maailman nopeusennätyksen, ja heidän lentokoneensa meni niin kovaa kuin he pääsivät, he syöksyivät kohti sitä ufoa joka leijaili paikallaan laaksossa Coloradossa.

Kuvateksti: George Filerin mainitsema ”paikalleen jäänyt” lentokone. [Linkki Wikipedia: Convair F-106 Delta Dart]

George Filer: Aivan kuin meidänkin tapauksessamme, kum he pääsivät alukset lähelle, se lähti lentoon jättäen heidät kuin paikalleen. He menivät kuitenkin nopeudella 1500 [mailia tunnissa], tai mikä ikinä noiden syöksyssä olevien lentokoneiden nopeusennätys siihen aikaan olikaan. Niillä jotka lentävät niitä, sinähän tiedät, on kyvykkyyttä joka on paljon yli minkään mitä meillä on vuosiin ollut, arvelen, ettei tänäkään päivänä ole. Se on ainakin minun mielipiteeni mukaan jotain ei-ihmisten. Niissä on erilainen propulsio (työntövoima). Ne tulevat tänne tiedustelemaan ja ottamaan mineraaleja, tai mitä ikinä ne sitten sattuvatkaan tekemään. [Linkki Wikipedia: Mineraali]

Akrobatiaa lentokoneen ympärillä

George Filer: Asioita on meneillään ja niitä nähdään, tiedäthän. Olen puhunut useiden niitä nähneiden astronauttien kanssa. Olen puhunut muiden sotilaslentäjien kanssa, jotka ovat nähneet niitä. Muistan kapteeni Ramagen, jolle tein töitä Ateenassa Kreikassa. Hänellä yksi oli lentänyt aivan hänen siipensä vieressä Korean sodan aikana. Se oli pysynyt hänen luonaan tyyliin tunnin ja tehnyt… ei pelkästään hänen siivellään… Se oli tehnyt akrobaattisia asioita hänen lentokoneensa ympärillä.

Niitä nähneitä ihmisiä on valtavan paljon

George Filer: En tiedä tarkkaa ihmisten prosenttiosuutta, mutta luultavasti noin 10 %:lla lentäjistä ja lentomiehistöistä joilta asiasta kysyy, on ollut havaintoja. Muutama vuosi sitten tiedustelussa olleen everstin koko B-52:n miehistä näki sellaisen. Nämä ihmiset… Voisi sanoa, että nämä ihmiset eivät istu vapaaehtoisesti kameraan eteen kertomaan siitä, mutta niitä nähneitä ihmisiä on valtavan paljon.

Kuvateksti: George Filer antaa ymmärtää, että kameran eteen asioista kertomaan ei ole varsinaista tungosta.

George Filer: He eivät ole täysin varmoja mitä ne ovat ja mitä ne tekevät, mutta he tietävät niillä olevan edistyksellisiä kykyjä. He näkevät tavallisesti jonkinlaisen kiinteän esineen, joka vaikuttaa olevan tehty jonkinlaisesta metallista, tavallisesti asemetallin värisestä harmaasta. Erityisesti yöllä ihmiset raportoivat tavallisesti erilaisista niiden ympärillä olevista valoista.

Ruumisarkun tyyppinen pakkaus

George Filer: Minusta vaikuttaa… Minulle kerrottiin, että se laitettiin jonkinlaiseen ruumisarkun tyyppiseen pakkaukseen ja vietiin niin sanotusti pois, lennätettiin pois. [Linkki: MJ-12 (1954 – 1963)]

1947

George Filer: Minä arvelen, että vuonna 1947 tai siinä aikaikkunassa jokin putosi lännessä. Tiedäthän… Oliko se Roswell… erityisesti juuri Roswell , josta on kirjoitettu… Mutta minä arvelen, että siellä tapahtui jotain, ainakin perustuen puheisiin asevoimissa. Jokin putosi johonkin aikaan siellä.

Kuvateksti: Useimmat näkyään (2023) elävät ihmiset olivat vuonna 1947 melko pieniä.

Salaiseksi luokittelu

George Filer: Kun ei tiedetä mitä tapahtuu, on taipumus luokitella asiat salaisiksi. Tiedäthän… Salaiseksi, huippusalaiseksi, mitä ikinä. Ja jos se tulee presidentiltä, niin luokitus on erittäin korkea, luultavasti koodisana yli huippusalaisen, toisin sanoen tarve tietää, sen tyyppinen asia. Kun tuo varoitus tai merkintä on kerran johonkin laitettu, niin sitä on erittäin vaikea saada alennettua. Tarkoitan, että voit mennä arkistoihin ja riippumatta siitä mitä he sinulle kertovat, niin heillä on asioita aina toiseen maailmansotaan asti, joita ei ole vieläkään lupa katsoa. [Linkki Wikipedia: Toinen maailmansota]

Kuvateksti: Kuvahaun tulos haksusanalla Above Top Secret, ”yli huippusalaisen”.

George Filer: Kun nämä asiat ovat yhden kerran huippusalaisia tai mitä ikinä, niin sitä on vaikea saada… Se vain tavallaan siirtyy ikuisesti eteenpäin ja säilyy huippusalaisena tai mitä ikinä. Sanotaan vaikka, että aluksessa oli edistyksellistä teknologista kyvykkyyttä, joten niin sanotusti toisen osapuolen ei haluta tietävän mitä sinä tiedät ja miten nämä kapineet toimivat ja siihen tyyliin. On etujesi mukaista pitää tämä salaisena. Mielestäni näiden eri ohjelmien on aika tulla ilmi.

Aina se villi tyyppi

George Filer: Olen havainnut, että yksi tapa millä tätä pidetään suuressa määrin salaisena, on pilkanteko. Jos asia olisi ollut aina vain huippusalainen, niin arvelisin suurimman osan maailmasta tietävän tästä nykyään, mutta he laittavat mukaan tavallaan pilkanteon osatekijän. Se saa ihmiset… Kun kuulet jonkun kertovan tällaisen jutun, niin he sanovat, että hänen täytyy olla hullu uskoessaan ufoihin. Kun kuka tahansa näkee jotain… tiedäthän… Jos on kaksi ihmistä, toisella on hassut hiukset ja hän näyttää villiltä ja niin edelleen, ja hänen verellään seisoskelee poliisi, niin he haastattelevat aina sitä villiä tyyppiä. He eivät laita koskaan sitä poliisia kuvaruutuun.

Kuvateksti: George Filer sanoo, että kuvaruutuun ei laiteta koskaan sitä poliisia, vaan se ”hussuhiuksinen tyyppi”.

Poliisit, FBI, sotilaat, ydinaseet

George Filer: Minun kokemusteni mukaan valtava määrä poliiseja on nähnyt näitä. Ja valtava määrä FBI:stä on nähnyt näitä. Ja valtava määrä sotilaita on nähnyt tämän. Hänellä saattaa olla… Minulla oli tapana kuljettaa ajoittain ydinaseita. Minä olin toisin sanoen henkisesti kunnossa kuljettamaan ydinaseita, mutta en ole henkisesti kunnossa jos näen ufon. [Linkki: Ufot ja ydinaseet] Tämä arvostelu ja pilkanteko on estänyt arvellakseni juttua tulemasta esiin enemmän kuin lähes mikään muu.

Musiikkilinkki YouTube: Eläköön elämä.

Entinen senaattori Harry Reid: Lockheedin hallussa olevat materiaalit

Linkki käännettyyn TV-uutisjuttuun: LINKKI. Vain pääasiassa Harry Reidin lausunto on käännetty.

Sitaatti

TV-uutistenlukija: Haluan lukea teille siteerauksen entiseltä Utahin senaattori Harry Reidiltä. Hän sanoi tämän äskettäin. Hän sanoi:

”Minulle kerrottiin vuosikymmenten ajan, että Lockheedillä oli joitakin näitä talteen otettuja materiaaleja… Ja minä yritin muistaakseni saada Pentagonista luokiteltua suostumusta, että saisin mennä katsomaan tuota tavaraa. He eivät antaneet tuohon lupaa. En tiedä mitä ne kaikki numerot olivat, millainen luokitus oli kyseessä, mutta minulle he eivät sitä antaneet.” – entinen senaattori Harry Reid

Kuvateksti: Senaattori Harry Reid (2.12.1939 – 28.12.2021) kuvattuna vuonna 2009. [Linkki Wikipedia: Harry Reid]

Mielenkiintoista…

TV-uutistenlukija: Lockheedillä on hallussaan joitakin ufon osasia, joita senaattori Reid yritti päästä katsomaan, mutta ei saanut asiasta otetta. Mitä osaat kertoa meille tästä?

Douglas MacKinnon: No, tuo on mielenkiintoista. Harry Reid saattaa saada lopulta tässä asiassa viimeiset naurut, koska hän on puhunut tästä viimeiset yli 20 vuotta. Ja nyt suuri joukko korkeatasoisia Yhdysvaltojen viranomaisia on alkanut puhua tästä avoimesti. Harry Reid on oikealla polulla. [Linkki: Entinen senaattori Harry Reid ja ufot] [Linkki Wikipedia: Lockheed Martin]

Kuvateksti: Lockheed Martin on yhdysvaltalainen yhtiö, joka valmistaa pääasiassa aseita, lentokoneita ja avaruustekniikkaa.

New Mexicon kongressiedustaja Steven Schiff: Roswellin tapauksen arkistot

Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI (1:59 – 3:08)

Vuoden 1947 heinäkuun tapahtumat

Toimittaja: Yleinen kirjanpitovirasto selvittää vuoden 1947 heinäkuussa tapahtunutta kiekon ja muukalaisolentojen talteenottoa. Se tapahtui heinäkuussa 1947. Kongressiedustaja Schiff New Mexicosta on pyytänyt yleistä kirjanpitovirastoa tutkimaan maahansyöksyä, koska sitä on peitelty paljon monien vuosien ajan.

Toimittaja: Kongressiedustaja Steven Schiff New Mexicosta yritti hankkia Roswellin tapaukseen liittyviä arkistoja. Siitä kaikki alkoi. [Linkki: Roswellin tapaus]

Steven Schiff, New Mexicon kongressiedustaja

Steven Schiff: Minä luulin tämän olevan hyvin rutiininomainen asia. Minä pyytäisin puolustusministeriöstä heidän arkistojaan ja he toimittaisivat minulle sen minkä pystyisivät. Minä antaisin ne niitä pyytäneille äänestäjille ja se loppuisi siihen. Valitettavasti tämä on ollut tähän mennessä kaikkea muuta kuin rutiininomaista.

Vaihtuvat selitykset

Steven Schiff: Me olemme saaneet asevoimilta kolme eri selitystä siitä mikä putosi. Ensimmäinen selitys oli se, että se oli lentävä kiekko, tarkoittaen nykypäivän terminologialla, että lentävä lautanen. He muuttivat tuota ja sanoivat: ”Me teimme virheen, ei se ollut lentävä kiekko, se oli säähavaintopallo.” Minä pidän yhä ihmeellisenä, että Yhdysvaltojen huippuluokan pommituslennosto, ainoa lennosto joka oli tuohon aikaan kelvollinen kuljettamaan ydinaseita, ei erottaisi säähavaintopalloa lentävästä lautasesta. [Linkki: Ufot ja ydinaseet]

Kuvateksti: Haastateltu kongressiedustaja Steven Schriff (18.3.1947 – 25.3.1998) kuoli vain 51-vuotiaana vuonna 1998. [Linkki Wikipedia: Steven Schiff]

Senaattori Barry Goldwater ja kenraali Curtis LeMay: Wright-Pattersonin lentotukikohdan ”sininen huone”

Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI (0:00 – 0:53)

Ei kuulu sulle…

Toimittaja: Senaattori Barry Goldwaterilla, entisellä ilmavoimien kenraalilla, joka palveli myös senaatin tiedustelukomitean puheenjohtajana, voisi olettaa olevan vaikutusvaltaa ja kulkulupa minkä tahansa näkemiseen asevoimien arsenaalissa. [Linkki Wikipedia: Arsenaali] Mutta kun Goldwater pyysi nähdä vierailullaan Ohiossa sijaitsevaan Wright-Pattersonin lentotukikohtaan niin sanotun ”sinisen huoneen”, jossa ufomateriaalia oletettavasti varastoidaan, niin kenraali Curtis LeMay sanoi, että se ei hänelle kuulu. [Linkki Wikipedia: Wright-Patterson Air Force Base]

Kuvateksti: Haastatellusta entisestä Yhdysvaltain ilmavoimien kenraalimajuri Barry Goldwaterista tuli myöhemmin Yhdysvaltain senaattori. [Linkki Wikipedia: Barry Goldwater]

Barry Goldwater, entinen Yhdysvaltain senaattori

Barry Goldwater: Minä arvelen, että jos Wright-Pattersonin kentällä pääsisi tiettyihin paikkoihin, niin saisi selville mitä ilmavoimat ja valtiovalta tietää ufoista. Raporttien mukaan avaruusalus laskeutui ja kaikki se salattiin, vaiennettiin. Kukaan ei koskaan ikinä kuullut siitä kovinkaan paljon. Minä soitin Curtis LeMaylle ja sanoin: ”Kenraali, minä tiedän että meillä on Wright-Pattersonissa huone jonne te laitatte kaiken tämän salaisen tavaran, voinko minä mennä sinne?” En ole kuullut hänen suuttuvan koskaan, mutta hän suuttui minulle helvetisti.

Kuvateksti: Yhdysvaltain ilmavoimien esikuntapäällikkö Curtis LeMay jäämässä eläkkeelle helmikuussa 1965. [Linkki Wikipedia: Curtis LeMay]

Kuvateksti: Boeing on yhdysvaltalainen yhtiö, joka rakentaa mm. siviili- ja sotilaslentokoneita. [Linkki Wikipedia: Boeing]

A.H., Boeing-yhtiö: Entinen ilmakehän ja avaruuden alan työntekijä paljastaa projekti Red Lightin salaisuudet

Linkki alkuperäiseen haastatteluun: LINKKI. Haastateltava esiintyy selin kameralle ja nimimerkillä A.H. Lukija arvioi itse tietojen paikkansapitävyyden ja miksi haastateltava ei esiinny kasvoillaan ja nimellään.

Boeing

A.H., anonyymi: Työskentelin Boeing-lentokoneyhtiössä Long Beachillä Kaliforniassa pintateknikkona. [Linkki Wikipedia: Long Beach] Työskentelin Boeingilla sekä liiketoiminnallisella puolella että sotilaallisella puolella Long Beachillä Kaliforniassa, muodollisesti McDonnell Douglas lentokoneyhtiössä. [Linkki Wikipedia: McDonnell Douglas]

Radioamatööritoiminta, HAM-radio

A.H., anonyymi: Kiinnostuin noin vuonna 1980 HAM-radiosta. Sain HAM-radio toimilupani ja vuonna 1987 selailin HAM-radiollani taajuuskaistaa alaspäin. [Linkki Wikipedia: Radioharrastus (engl. HAM-radio] Löysin sattumalta keskustelun. Kaksi ihmistä keskusteli. Toinen oli El Torossa ja toinen Newport Beachillä. He puhuivat pommikoneista ja hävittäjistä. Toinen henkilö joka asui… Itse asiassa ihmisiä oli kolme. Yksi oli Toluca Lakella, jota lähellä me olemme juuri nyt. Hän kutsui häntä jatkuvasti kenraaliksi. Ei noin tehdä HAM-radiossa, CB-radiossa tehdään noin. [Linkki Wikipedia: CB-puhelin]

Kuvateksti: Kenraali Curtis LeMay (vasemmalla ylhäällä) ja Boeingin koelentäjä Tex Johnston. [Linkki Wikipedia: Curtis LeMay]

Kenraali Curtis LeMay

A.H., anonyymi: Odotin heidän häipyvän ja palasin asiaan Toluca Lakella sijainneen herrasmiehen kanssa. Kysyin häneltä miksi hän kutsui sitä Newport Beachillä ollutta henkilöä kenraaliksi. Hän sanoi, että hän puhuisi siitä minulle radiolähetyksen ulkopuolella. Annoin hänelle puhelinnumeroni. Olin siihen aikaan Signall Hillissä. Pyysin hänen antamaan minulle 30 minuuttia aikaa, jotta pääsisin kotiin, ja soittamaan minulle sitten. Niin hän teki. [Linkki Wikipedia: Signal Hill, California] Hän soitti minulle ja informoi minua, että syy miksi hän viittasi Newport Beachillä sijainneeseen ihmiseen kenraalina, oli se, että hän oli kenraali. Kyseessä oli neljän tähden kenraali ja ilmavoimien esikuntapäällikkö Curtis LeMay. [Linkki Wikipedia: Esikunta (esikuntapäällikkö)]

Jatkoin tuon taajuuden seurailua noin kahden viikon ajan. Odotin oikeaa aikaa ja tulin mukaan. Puhuin lähetyksessä Curtis LeMayn kanssa. Otin asiakseni ajaa hänen luokseen. Katsoin hänen osoitteensa käyttäen FCC-tietokantaa Long Beachillä. Ajoin Newport Beachille ja soitin hänen ovikelloaan elektronisella turvaportilla. Hänen vaimonsa Helen päästi minut sisälle. Etsin ovenkahvaa, mutta en löytänyt, koska heillä ei ollut ovenkahvaa. Otin vain kiinni portista ja menin sisälle. Heti kun kävelin etuovelle, niin siellä oli suuri Curtis LeMayta ilmavoimien esikuntapäällikkönä esittävä rintakuva. Sekosin heti siihen, koska tiesin nyt, että tämä oli tosiaan Curtis LeMay.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos englanninkielisellä hakusanalla ilmavoimien esikuntapäällikkö Curtis LeMay. Haastateltava ei viittaa tähän kuvaan.

Keskustelu kenraali Curtis LeMayn kanssa

A,H., anonyymi: Me istuimme alas ja puhuimme hänen olohuoneessaan. Hän nosti jalkansa kahvipöydälleen, jonka päällä oli ilmavoimien lehtiä. Suoraan vasemmalla puolellamme oli kuva hänestä Valkoisessa talossa yhdessä presidentti Kennedyn kanssa. Curtis LeMay oli täysin pukeutuneena univormuunsa. Kysyin Curtis LeMayltä, että ”kun olit ilmavoimissa, niin kuinka montaa niistä 100 prosentista ilmavoimille tulleista tapauksista ei tunnistettu?” Hän sanoi, että ”niistä 100 prosentista jotka saapuivat, ainoastaan 35 prosenttia ei pystytty tunnistamaan.” Kysyin, että ”miksi, miksi niitä ei pystytty tunnistamaan?” Hän sanoi, että ”koska ne alukset ovat hemmetin paljon liian nopeita. Me emme saa niitä kiinni.” Hän käytti itse asiassa tuossa yhteydessä selityksessään myös hieman siivotonta kieltä.

Kuvateksti: Presidentti John F. Kennedy ja Yhdysvaltain ilmavoimien esikuntäpäällikkö Curtis LeMay. [Linkki Wikipedia: John F. Kennedy]

Roswell, CIA

A.H., anonyymi: Sitten kysyin häneltä Roswellin maahansyöksystä, tapahtuiko se todella? Hän katsoi minua päätään ravistellen ja sanoi: ”Kyllä, se tapahtui.” Kysyin… Minä olin erityisen kiinnostunut niistä oudoista sisäpuolelta löydetyistä kirjoituksista. Kysyin, että ”ratkaistiinko niitä koskaan?” Hän sanoi, että hänen ymmärtääkseen niitä ei pystytty selvittämään hänen ollessaan virassa. Sitten kysyin häneltä tiesikö hän koskaan mistä ne kapineet tulevat, siis niiden alkuperää, tiedäthän. Hän katsoi minua taas ja sanoi: ”Älä anna CIA:lle yhtään mitään. He haluavat työntää kätensä kaikkeen ja yleensä myös saavat työnnettyä kätensä kaikkeen, ja selviävät siitä.” [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu (CIA)]

FBI

A.H., anonyymi: Kysyin, että entä FBI? Hän sanoi, että ”ei, se kaikki on kiedottu keskustiedustelupalvelun sisälle.” [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain liittovaltion poliisi (FBI)] He olivat vieneet asian pois häneltä, hän oli vihainen, hän oli siitä vihainen. Hän vihastui itse asiassa niin, että hän alkoi yskiä ja tarrasi kiinni vatsaansa, aivan kuin hänen vatsaansa olisi sattunut. [Linkki: Päivä Roswellin jälkeen]

Kuvateksti: Senaattori Barry Goldwater (vasemmalla). [Linkki Wikipedia: Barry Goldwater]

Pelokas Curtis LeMay

A.H., anonyymi: Minusta Curtis LeMayssa oli hyvin mielenkiintoista se, että kun senaattori Barry Goldwater yritti päästä lähelle totuutta… Tuo oli tapahtunut tietenkin vuosia ennen kuin minä tapasin Curtis LeMayn.  Kun istuin alas puhumaan Curtis LeMayn kanssa, niin hän oli tavallaan pelokas puhumaan minulle siitä mistä häneltä kyselin. Mainitsin siksi, että olin tavannut entisen Los Angelesin FBI:n johtavan agentin, Richard Britsingin [epäselvä nimi]. Hän ei tuntenut häntä, mutta kun mainitsin tapaamani CIA-agentin nimeltä Brett Merrill, niin… Hän on nyt kuollut, hän asui jonkin aikaa Long Beachillä ja muutti sitten Laytoniin Utahiin. Sitten hän kuoli syöpään.

”Erittäin merkillinen pudonnut kulkuneuvo”

A.H:, anonyymi: Hän ei tuntenut myöskään tuota herrasmiestä, mutta kerroin hänelle sen mitä he olivat minulle kertoneet. Silloin Curtis LeMay alkoi avautua ja puhua siitä mitä hän oli kertonut minulle Roswellista, siitä tapahtuneesta maahansyöksystä. Hän kertoi, että hän oli tietoinen, että se ei ollut meidän, se ei ollut asevoimien, ilmavoimien, maavoimien tai merivoimien. Kyseessä oli erittäin merkillinen pudonnut kulkuneuvo.

MJ-12, kenraali Nathan Twining

A.H., anonyymi: Hän otti viran haltuunsa kenraali Nathan Twiningin jälkeen. Myöskään Nathan Twining ei ollut kertonut hänelle koskaan mitään. Curtis LeMay ei ollut ilmeisesti tietoinen Twiningin osallisuudesta Majestic-12 -ryhmään. [Linkki: MJ-12 (1942 – 1953), Nathan Twining] Majestic-12 on sivumennen sanoen totta, MJ-12 oli olemassa, mutta sitä ei ole olemassa nykypäivänä, sen nimi muutettiin, luottamustehtävät ovat yhä samat.

Kuvateksti: Puolustushaarakomentajien neuvosto vuonna 1957. Keskellä kenraali Nathan F. Twining. [Linkki Wikipedia: Nathan F. Twining]

Henry Kissinger, George Bush

A.H., anonyymi: Henry Kissinger on hyvin perillä meneillään olevasta. Henry Kissinger oli mukana sisäpiirissä, niin minulle kerrottiin. [Linkki Wikipedia: Henry Kissinger]

Haastattelija: Kuka sinulle tuon kertoi?

A.H., anonyymi: Ystäväni joka työskenteli NSA:ssa. [Linkki Wikipedia: NSA (kansallinen turvallisuusvirasto)]  Hän kertoi tuon minulle. Hän näki Henry Kissingerin nimen asiakirjoissa. Joissakin asiakirjoista hän näki George Bushin nimen. [Linkki Wikipedia: George H.W. Bush] [Linkki Wikipedia: George W. Bush] Hänet oli tehty tietoiseksi meneillään olevasta noin vuonna 1978.

Ronald Reagan, Mihail Gorbatšov

A.H., anonyymi: Reagan perehdytettiin täysin muukalaisten (alien) läsnäoloon. Reagan kertoi Neuvostoliiton Mihail Gorbatšoville noin 75 % siitä mitä oli meneillään. Gorbatšovista tuli silloin erittäin, erittäin, läheinen meille. Minä pidän erittäin outona sitä, että Washington DC:ssä ollut CNN:n toimittaja pääsi haastattelemaan Gorbatšovia ja hänen vaimoaan silloin kun Gorbatšov tuli toista kertaa käymään Amerikassa. [Linkki Wikipedia: CNN] [Linkki: Ufot ja ydinaseet (Neuvostoliiton presidentti Mihail Gorbatšov: Mitä jos Yhdysvaltoihin hyökkäisi joku ulkoavaruudesta?)]

Kuvateksti: Presidentit Mihail Gorbatšov ja Ronald Reagan. [Linkki Wikipedia: Ronald Reagan] [Linkki Wikipedia: Mihail Gorbatšov]

Turvallisuusyksityiskohdat menevät päin seiniä

A.H., anonyymi: CNN:n toimittaja pystyi haastattelemaan Gorbatšovia ja hänen vaimoaan silloin kun he tulivat kadulle, turvallisuusyksityiskohdat menivät päin seiniä. CNN:n toimittaja kysyi Gorbatšovilta: ”Ajatteletko, että meidän pitäisi hankkiutua eroon kaikista ydinaseistamme?” Hänen vaimonsa astui esiin ja sanoi: ”Ei, minä en ajattele, että meidän pitäisi hankkiutua eroon kaikista ydinaseistamme vierasperäisten avaruusalusten vuoksi.” [Linkki: Ufot ja ydinaseet]

No, CNN laittoi jutun ulos. Se oli puolen tunnin ajan CNN:n uutisotsikoissa. Kuulin sen ja pomppasin laittamaan paikalleen tyhjän nauhan äänittääkseni seuraavat puoli tuntia. No, se juttu katosi. Tiedätte ketkä sen tekivät, ketkä sen pysäyttivät. Se oli CIA joka sotkeutui siihen, koska tiedän heidän valvoneen tuohon aikaan CNN:ää ja kaikkia kansainvälisiä uutisotsikoita. He liiskasivat sen, mutta minä kuulin sen.

Kuvateksti: CNN on yhdysvaltalainen kaapelitelevisioyhtiö. [Linkki Wikipedia: CNN] Kuva ei liity tapaukseen.

Kongressin tarvitsee tietää

A.H., anonyymi: Tuo kertoo minulle, että NSA-tietolähteestä saamani informaatio Ronald Reaganista on oikein. Tuo on ainakin minun mielestäni totaalista liioittelua, kongressin tarvitsee tietää tästä informaatiosta. [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain kongressi]        

Uutismedia ei tule puhumaan, ei tule laittamaan esille oikeaa tietoa, koska se luule yhä kyseessä olevan ei-aihe, ei ennen kuin joku vaikutusvaltainen kuten ulkoministeri tai NASA:n johtava hallintovirkamies tulee esiin ja sanoo, että tässä saattaa olla jotain perää. [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain ulkoministeri] [Linkki Wikipedia: NASA]

Selontekoja laskeutumisista

A.H., anonyymi: Kerroin hänelle aiemmin joistakin tietämistäni havainnoista Nevadassa, lähellä Mercury-nimistä kylää Nevadassa, lähellä Tonopahia. [Linkki Wikipedia: Mercury, Nevada] [Linkki Wikipedia: Tonopah] Hän sanoi… FBI-agentti oli… Hänen nimensä oli Richard Britsing [epäselvä nimi]. Hän on nyt mormonikirkon turvallisuusjohtajana Salt Lake Cityssä Utahissa. [Linkki: Uskonnot]

Hän oli opastanut minua, että Yhdysvaltain ilmavoimien toimipaikkassa LA:ssa, lähellä Los Angelesin lentokenttää, toimistossa El Secundo Boulevardilla, moottoritiellä 405, oltaisiin kiinnostuneita kuulemaan selontekoja lähihavainnoista, erittäin läheltä tehdyistä havainnoista ja jopa näiden kapineiden laskeutumisista. [Linkki Wikipedia: El Secundo Boulevard] Curtis LeMay nyökkäsi päätään ja sanoi: ”Kyllä.”

Kuvateksti: Kuvahaun tulos englanninkielisellä hakusanalla 1960-luvun ohjus. [Linkki Wikipedia: Ohjus]

Ohjukset

A.H., anonyymi: CIA-agentti Brett Merrill kertoi minulle, että hän oli asioinut Yhdysvaltain ilmavoimien kanssa koskien ohjuksia, joilla yritettäisiin ampua näitä kapineita alas silloin kun ne tulevat meidän ilmatilaamme. Tuon CIA-agentti minulle pohjimmiltaan kertoi. Agentti kertoi minulle myös, että hän oli tietoinen tilanteesta ja että se oli äärimmäisen salaiseksi luokiteltu. Hän oli tietoinen siitä mitä oli meneillään, hän oli kansallinen tiedusteluagentti. Hän sanoi, että meillä oli niitä Nevadassa monia, Elyn yllä Nevadassa, ja toisissa osissa New Mexicoa, lähellä Albuquerqueta. [Linkki Wikipedia: Ely, Nevada] [Linkki Wikipedia: Albuquerque]

Haastattelija: Ilmaisiko hän missä aikaikkunassa nuo tapahtumat tapahtuivat?

A.H., anonyymi: Tämä oli 1960-luvun lopulla ja 1970-luvulla.

CID ja CIC, talteenotto

A.H., anonyymi: Olen tavannut maavoimissa CID:ssä olleen herrasmiehen. [Linkki Wikipedia: United States Army Criminal Investagation Division (CID)], “Yhdysvaltain maavoimien rikostutkintadivisioona”] Kun hän oli CID:ssä, niin se oli osallisena lukuisiin putoamisten talteenottoihin. [Linkki: Ufojen hakuoperaatiot] Hän oli CID:ssä vuonna 1947, kun hänet kutsuttiin asepalvelukseen Yhdysvaltain maavoimiin. Useat hänen ystävistään olivat CIC:ssä, vastavakoilujoukoissa. Heistä tuli hyvin läheisiä keskenään.

New Mexico, muukalaiset ja alus, toimiluvattomat ammutaan

A.H., anonyymi: Long Beachillä Boeing-lentokoneyhtiössä työskennellyt ystäväni valittiin osaksi New Mexicon pohjoisosassa tehtyä maahansyöksyn talteenottoa. Hän ilmeisesti näki jotkut muukalaisista ja todisti alusta. Hänet laitettiin vartioon sen pudonneen kiekon ympärille, joka oli siis pudonnut. Hänelle annettiin M1-karbiinikivääri, jotta hän turvaisi sitä kaikilta jotka yrittäisivät päästä sen lähelle. Heidän oli käsketty ampua kaikki joilla ei ollut toimilupaa.              

Kuvateksti: Kuvahaun tulos englanninkielisellä hakusanalla M1 karbiini, 1940-luku. [Linkki Wikipedia: Karbiini] [Linkki Wikipedia: M1 Carbine]

Muut talteenotot

A.H., anonyymi: Hänet kutsuttiin useihin muihinkin maahansyöksyihin. Heidän piti lennättää hänet useille maahansyöksypaikoille pimennetyillä ikkunoilla. Joillakin maahansyöksypaikoista oli erittäin mädäntynyt haju, heidän täytyi perääntyä aluksesta noin 45 jalan [13,7 metrin] etäisyydelle päästäkseen hajua pakoon. Se haisi samalta kuin mädäntyvät kananmunat yhdistettynä mädäntyvään sinappiin. Hän sanoi, että se oli aivan kamalaa.

En tällä ajanhetkellä…

Haastattelija: Ja tämäkö oli joku sinun tuntemasi?

A.H., anonyymi: Kyllä, minä tunnen hänet henkilökohtaisesti. Hän on yhä tälläkin hetkellä elossa.

Haastattelija: Onko hän yhä töissä vai eläkkeellä?

A.H., anonyymi: Ei, hän on eläkkeellä.

Haastattelija: Tiedätkö hänen nimensä?

A.H., anonyymi: Kyllä tiedän.

Haastattelija: Voisitko kertoa sen?

A.H., anonyymi: En tällä ajanhetkellä.

Haastattelija: Okei.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos englanninkielisellä hakusanalla Yhdysvaltain salainen palvelu.

Salainen palvelu

Haastattelija: Tapasitko Boeingilla ketään muita jotka olivat olleet osallisia tähän aihealueeseen?

A.H., anonyymi: Vain yhden siellä työskennelleistä turvallisuusvartijoista, joka työskenteli valtiovarainministeriölle. [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain valtiovarainministeriö] Hän lähti pois alhaiseen palkkaan tympääntyneenä. Hän meni töihin McDonnell Douglas –lentokoneyhtiöön parempien etujen ja palkan vuoksi. Hän tunsi ihmisiä salaisesta palvelusta. [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain salainen palvelu]

Jopa jotkut noista ihmisistä salaisessa palvelussa tietävät muukalaisiin liittyvistä projekteista ja siitä että ilmiö on totta. Tuo on mielestäni hieman hassua, koska heillä ei ole turvallisuusluokitusta tämän informaation kuulemiseen. Heillä ei ole luokitusta informaation kuulemiseen, mutta ihmiset salaisessa palvelussa kuitenkin tietävät tästä. Minä pidän tuota tavallaan riemukkaana asiana. Minä haastattelin tuota turvallisuusvartijaa tästä aihepiiristä noin 45 minuutin ajan McDonnell Douglas –lentokoneyhtiössä.            

Takaisin maahansyöksyihin

A.H., anonyymi: Hän yritti saada selville missä… Hän uskoi komentajaltaan kuulemansa mukaan, että yksi maahansyöksy tapahtui New Mexicon aavikolla, pohjoisessa New Mexicossa. Toinen putosi Nevassa, lähellä Ely-nimistä kaupunkia Nevadassa. Muista yhteensä kolmesta putoamisesta hän ei tiennyt missä ne olivat, koska kukaan ei halunnut puhua niistä. Heidän kaikkien oli käsketty pitää suunsa kiinni.

Haastattelija: Joten kun hän oli tapahtumapaikalla, niin hän ei tiennyt missä hän todellisuudessa oli, koska hänet oli lennätetty pimennetyllä aluksella?

A.H., Kyllä, oikein, juuri noin.

Kuvateksti: Valeasuihin pukeutuneita ihmisiä yhdysvaltalaisesta tieteistoimintaelokuvien sarjasta Predator – saalistaja. [Linkki Wikipedia: Predator – saalistaja]

”Emme ole täällä Hollywood-elokuvalavasteena”

A.H., anonyymi: Heidät vietiin useille putoamispaikoille lentokoneella. Kun se laskeutui, heidät otti kyytiin Jeep. [Linkki Wikipedia: Jeep] Heidän oli käsketty olla katsomatta Jeepistä lainkaan ulos, silmät oli pidettävä yhdessä asennossa. Heidän oli käsketty olla puhumatta kenellekään. Itse asiassa yhdessä paikassa yksi asevoimien upseereista sanoi: ”Herramiehet, me emme ole täällä Hollywood-elokuvalavasteena, tämä on erittäin salaiseksi luokiteltu tehtävä. Teidän ei oleteta puhuvan tästä edes perheellenne. ” Heidän piti allekirjoittaa turvallisuuslupauslausunnot, että he eivät puhu siitä 50 vuoteen, siis niistä maahansyöksypaikoista joille heidät vietiin.

Todella merkillisen näköisiä

A.H., anonyymi: Nuo herrasmiehet näkivät…  Minun ystäväni oli nähnyt henkilökohtaisesti kuolleita muukalaisia. Niillä oli tummat mantelin muotoiset silmät, melko suuri pää, ihmispäätä suurempi. Ruumiit olivat noin 9-vuotiaan lapsen kokoisia. Niiden käsissä oli neljä sormea, ei peukaloa. Hän kertoi minulle, että ne näyttivät kaikki siltä kuin olisivat tulleet valumuotista, ne näyttivät kaikki samanlaisilta. Niiden suu oli vain pieni rako, tyypillinen kuvaus tällä aihealueella. Todella pienet korvat, ei hiuksia päässä. Ne olivat hänen mielestään todella merkillisen näköisiä.

Hän luuli niiden olevan todennäköisesti osa geneettistä tutkimusta, mahdollisesti saksalaisten tekemää, mutta hänen aluksessa näkemänsä teknologia ei voinut olla saksalaista teknologiaa, johtuen sisältä löydetystä kuituoptiikasta ja joistakin liukusäätimistä joita heillä aluksen sisällä oli. Ei meillä ollut sellaisia, eikä kenelläkään muullakaan maapallolla ollut sentyyppistä teknologiaa.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos englanninkielisellä hakusanalla geneettinen tutkimus 1940-luvulla. [Linkki Wikipedia: Perinnöllisyystiede (genetiikka)]

Roswell 1947 ja 1948, 1949

Haastattelija: Mihin ajankohtaan nämä olivat? Antoiko hän mitään yksityiskohtia vai oliko tämä vain ylipäätään?

A.H., anonyymi: Tämä alkoi vuonna 1947. Maahansyöksyjä oli enemmän kuin vain Roswell. Ihmiset eivät ymmärrä tuota. Yksi tapahtui vuonna 1948 ja toinen vuonna 1949. Vuoden 1949 maahansyöksyssä oli kyse melko suuresta aluksesta ja sen sisällä ollut henkilökunta oli hieman pidempää, noin viisi jalkaa [1,52 metriä] pitkiä. Noiden yksilöiden nenät olivat melko pitkät. Ne näyttivät tavallaan kuin muinaisilta, ei sumerilaisilta, vaan… On rotu jota en nyt tällä hetkellä muista, mutta ne näyttivät paljon samalta kuin muinainen rotu Palestiinan ympäristöstä luultavasti noin ajalta 3000 BC [”ennen Kristusta, ennen Kristuksen syntymää”]. [Linkki Wikipedia: Palestiina (alue)]

Hän kertoi minulle, että hän nosti yhden noista muukalaisista ja laittoi sen yhden Jeepeistä kyytiin. Hän sanoi, että se tuntui, muukalainen tuntui luultavasti maksimissaan noin 45 paunan [20,4 kg], ehkä 40 paunan [18,1 kg] painoiselta.

Kuvateksti: Myös Boeingin työntekijän haastattelussa päädytään jostakin syystä vuoden 1947 tapahtumiin. [Linkki Wikipedia: 1947]

Wright-Patterson, Colorado, New Mexico, Area 51

A.H., anonyymi: He laittoivat ne ruumispusseihin ja veivät ne… Ainakin minulle hän kertoi, että he veivät ne tuohon aikaan Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohtaan. [Linkki Wikipedia: Wright-Patterson Air Force Base, ”Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohta”] Myöhemmin he alkoivat viedä jotkut niistä Coloradoon ja pohjoiseen New Mexicoon ja sitten myöhemmin Area 51:lle, 1960-luvun lopulla. Kaikki maahansyöksypirstaleet ja teknologia, kaikki millä oli jotain tekemistä muukalaisiin liittyvien ilmiöiden kanssa, meni Area 51:lle.

Alukset

A.H., anonyymi: Nuo alukset olivat muodoltaan pyöreitä, ne eivät olleet väkäsen muotoisia, ne olivat erittäin, erittäin kevyitä. Kuusi ihmistä nosti ilmaan halkaisijaltaan 60 jalkaa [18,3 metriä] olleen aluksen ja laittoi sen kuljetusvälineeseen. Hän sanoi, että se oli todella merkillistä metallia. Hän hankasi sitä kädellään ja se tuntui todella sileältä, aivan kuin joku olisi kiillottanut sen juuri kiillottimella.

Haastattelija: Viittasiko hän siihen miten niistä [aluksista] oli tullut käyttökelvottomia?

A.H., anonyymi: Kyllä. Hän sanoi, että ainakin mitä hän pystyi haalimaan kasaan ystäviltään vastavakoilussa, niin myös FBI tutki tätä. Heitä kiinnosti se miksi nämä kapineet putoilivat. He saivat selville, että New Mexicossa tehty tutkien testaus oli syy monien niiden putoamiseen. Ja suuritehoiset radiolähettimet, kun ne menivät liian lähelle radiolähettimiä, niin ne aiheuttivat häiriöitä tyyliin kuuden metrin etäisyydeltä. Tai korkeatehoiset UHF-lähetykset aiheuttivat häiriöitä heidän hallintalaitteidensa ohjaukseen, jolloin ne vain putosivat. [Linkki Wikipedia: UHF (taajuusalue)] Toiset pudonneista aluksista me olemme ampuneet alas asevoimiemme aseilla.

Kuvateksti: Nike-ohjusten jäljittämiseen tarkoitettu vanha tutkapaneeli. [Linkki: Tutka]

”Oranssit”

A.H., anonyymi: Yksi asioista jotka muistan hänen minulle kertoneen, oli se, että on toinen muukalaisryhmä, joka näyttää paljon samalta kuin ihmisrotu, ja että heistä käytetään nimitystä oranssit.

Äiti, voin puhua tästä nyt

A.H., anonyymi: Äitini oli Boeing-lentokoneyhtiössä. Äitini on nyt kuollut. Myös hänen ystävänsä on nyt kuollut, joten voin puhuta tästä nyt. Äitini oli tavannut McDonnell Douglas-lentokoneyhtiössä – joka on nyt Boeing  – putkentaivuttajan. Ja puolestaan hänen [miehen] läheinen ystävänsä oli työskennellyt Northropilla. [Linkki Wikipedia: Northrop Grumman] Hän oli työskennellyt tuohon aikaan häivehankkeessa. [Linkki Wikipedia: Häiveteknologia]

Tuo kaveri oli täyttä aivoa matematiikassa ja kapineiden korjaamisessa, esineiden saamisessa toimintakuntoon, kaiken korjaamisessa. Isokenkäiset Northropilla olivat ällikällä lyötyjä tuosta kaverista, he suosittelivat häntä työskentelemään projekteihin Area 51:lle Nevadaan. Hän on työskennellyt siellä ilmeisesti ainakin viisi vuotta. He perehdyttivät hänet muukalaisiin liittyviin projekteihin työskentelemään erityisesti teknologian parissa, selvittämään miten ne kapineet toimivat, takaisinmallintamaan niitä. [Linkki: Päivä Roswellin jälkeen]

Kuvateksti: Haastateltava puhuu äitiinsä liittyvistä asioista vasta äidin kuoltua. Kuvassa ei ole haastateltu ja hänen äitinsä.

Alkuperä

A.H., anonyymi: Minä itse asiassa kysyin häneltä, että mistä ne tulevat? Hän sanoi minulle, että hän ei osaa vastata tuohon, se on niin korkeasti salaiseksi luokiteltu. Toinen syy miksi hän ei vastannut siihen mistä nämä kapineet ovat peräisin, oli se, että hänen poikansa työskentelee yhä asiaankuuluvissa projekteissa. Hän ei halunnut edes puhua siitä. Hän kuitenkin kertoi minulle, että hän työskenteli aluksen parissa niiden takaisinmallintamiseksi.

Hän on tietoinen niiden olemassaolosta. Hän tietää, että minä tapasin ilmavoimien esikuntapäällikkö kenraali LeMayn. Hän kertoi minulle useita kertoja Area 51:llä tapahtuneesta testauksesta. Jotkut niistä nousevat vuoren takaa ja jättävät sitten vain tyhjän kohdan ja katoavat. Sitten ne ilmestyvät noin 20 sekunnin sisällä näkyviin noin 15 – 20 mailin [24 – 32 kilometrin] etäisyydellä siitä missä hän alun perin ne näki, ilmestyvät vain uudelleen näkyviin. Ja tekevät tuota…

Aitoja kapineita

Haastattelija: Ovatko nuo ihmisten tekemiä?

A.H., anonyymi: Eivät, nämä ovat aitoja kapineita. Nämä ovat niitä aluksia joiden parissa hän on työskennellyt. Ja ne menevät…

Haastattelija: Kuka noita lentää? Kuka tuota tekee?

A.H., anonyymi: Ai, se olemme me, meidän asevoimamme testaa näitä kulkuneuvoja Area 51:llä.

Haastattelija: Ja kenen tekemiä alukset ovat?

A.H., anonyymi: Maapallon ulkopuolisten.

Kuvateksti: Haastateltava käyttää englanninkielistä sanaa extraterrestrial, ”maapallon ulkopuolinen, avaruusolento”. [Linkki Wikipedia: Maa]

Area 51, kamala paikka olla töissä

A.H., anonyymi: Minä olisin halunnut työskennellä siellä. Hän sanoi, että ”sinun on parempi työskennellä Boeingilla, koska se on erittäin, erittäin rajoittava ja ahdasmielinen paikka työskennellä. Sinun on parempi olla Boeingilla Area 51:sen turvallisuuspalvelun vuoksi.” Heillä on turvallisuusosasto turvallisuusosaston sisällä vahtimassa toisia ihmisiä. Siellä on toisia turvallisuusihmisiä, jotka nostetaan myös seinälle, työntekijät nostetaan seinälle. Siksi heillä on sieltä suuri joukkopako. Jotkut siellä työskentelevät eivät vain kestä sitä ympäristöä, koska siellä ei voi tehdä mitään, ei saa puhua kenenkään kanssa, ei voi… Hän sanoi, että se on vain aivan kamalaa. Se on hirvittävä paikka olla töissä. Area 51 on hirvittävä paikka olla töissä, se on kuin työskentelisi kommunistisella Venäjällä. 

Kuvateksti: Area 51 ei saa juuri kehuja työpaikkana, jotkut työntekijät eivät kestä työympäristöä.

Northrop, Lockheed Martin, Boeing, Hughes

A.H., anonyymi: Hän työskenteli Northropille, suoraan Northropille, hän ei työskennellyt asevoimille, ei lainkaan minkään sotilaallisen alaisuudessa. Hän palkkansa tuli Northropilta.

Haastattelija: Onko Northropilla osallisuutta Area 51:seen?

A.H., anonyymi: Voi kyllä, samoin Lockheed Martinilla, Boeing-lentokoneilla… [Linkki Wikipedia: Lockheed Martin] Boeing-lentokoneet tekevät rahtausta Area 51:lle. Hughes… [Linkki Wikipedia: Hughes Aircraft, ”Hughes lentokoneet”] Useimmilla merkittävillä puolustusurakoitsijoilla on jotain tekemistä Area 51:n kanssa. Heille ei vihjailla mitä on meneillään, niiden ei anneta… Heille ei edes anneta pääsyä S4:lle, paikalle 4, mutta he rahtaavat, Boeing rahtaa Area 51:lle. Tiedän tuon varmaksi. Sain tietää tuon ystävältäni Boeingilla. Hän kertoi minulle, että he palkkaavat sinne joillekin asevoimien paikoille rahtaamista varten. Sain tietää häneltä, että hän oli mennyt henkilökohtaisesti Area 51:lle, saatettu Area 51:lle isolta valtatieltä.

Kuvateksti: Haastateltava puhuu paikasta nimeltä Area 51, S4 (Area 51:sen paikka 4). [Linkki: Bob Lazar (Area 51, S4)]

Haastattelija: Tekikö tämä kontakti…? Onko hän muuten jo menehtynyt?

A.H., anonyymi: Siis kuka?

Haastattelija: Se josta nyt keskustellaan.

A.H., anonyymi: Ai… Ei, ei, hän on yhä elossa.

Haastattelija: Hän on yhä elossa?

A.H., anonyymi: Hän on yhä elossa. Hän itse asiassa tietää mistä muukalaiset ovat peräisin. Minä oikeastaan kysyin sitä häneltä. Hän kieltäytyi täysin puhumasta siitä, kuten jo aiemmin sanoin.

Haastattelija: Hän ei ole siis enää Nellisissä? Hänkö on Boeingilla? [Linkki Wikipedia: Nellis Air Force Base, ”Nellisin ilmavoimien tukikohta”]

A.H., anonyymi: Ei, hän on täysin eläkkeellä.

Maanalainen alue

A.H., anonyymi: Siellä on hänen ymmärtääkseen maanalainen alue. Siellä on paljon maapallon ulkopuolisia pirstaleita, siis varastoituna Area 51:sen alapuolelle, jonkinlainen hallinta-alue. Mutta hän ei ole nähnyt koskaan Area 51:llä yhtäkään avaruusolentoa kävelemässä ympäriinsä. Keskustelee kenen tahansa siellä Area 51:llä tai S4:llä olevan kanssa, niin siellä on vain aluksia ja teknologiaa jota he yrittävät poimia noista kulkuneuvoista liittääkseen tuon teknologian meidän hävittäjiimme ja mahdollisesti joihinkin avaruusohjelmiimme.

Kuvateksti: Maanalainen paikka tai alue ei näy välttämättä maanpinnalle.

Laser-teknologia ja ääniaseet

Haastattelija: Kehitetäänkö tuon tutkimuksen perusteella propulsio- tai energiajärjestelmiä? [Linkki Wikipedia: Propulsio]

A.H., anonyymi: Vain periaatteessa laser-teknologiaa ja ääniaaltopuolustusmekanismeja. [Linkki Wikipedia: Laser] [Linkki Wikipedia: Ääniase] Ääniaalloilla tuhotaan panssarivaunuja, rakennuksia, siis vain ääniaalloilla. Jotkin laser-teknologiat tulivat noista aluksista, niin hän minulle kertoi. Me sisällytämme tuota Area 51:llä olevien alusten teknologiaa omaamme.

Sain tietää myös, että he siirtävät paljon henkilöstöä ja jotakin laitteistoa ja jotakin maapallon ulkopuolista teknologiaa, laitteistoa ja aluksia, Utahissa sijaitsevaan tukikohtaan. Hän mainitsi, että täällä Kaliforniassa Anzan lähellä on tukikohta. [Linkki Wikipedia: Anza, California] Toinen tukikohta on Tap… aavikolla… Arvelen hänen sanoneen, että Tap… arvelen hänen sanoneen Taphone tai Tahone. Uskon hänen sanoneen Tahone. Arvelen, että Tahone oli hänen käyttämänsä sana. Siellä on tukikohta lähellä Lancasteria ja Palmdalen aluetta. Lähellä… Tämä on kovin hassua… Se on lähellä Northropia. Siellä on myös maanalainen alue, josta hän tiesi.

Project Red Light, ”projekti punainen valo”

A.H, anonyymi: Mutta hän mainitsi ja keskittyi erityisesti Anzaan Kaliforniaan. Siellä on myös maanalaisia alueita, joissa he tutkivat jotakin tätä teknologiaa. Ja Marchin ilmavoimien tukikohdass projekti Red Lightin kautta. [Linkki Wikipedia: March Air Reserve Base, ”Marchin ilmareservitukikohta”]

Kuvateksti: Project Red Light on suomeksi ”projekti punainen valo

Haastattelija: Mikä projekti Red Light on?

A.H., anonyymi: Projekti Red Light on hanke näiden kulkuneuvojen testaamiseksi ja poimimiseksi mahdollisimman paljon informaatiota muukalaisiin liittyvistä projekteista, jotta saataisiin selville miten nämä kapineet toimivat. Yritetään saada mahdollisimman paljon tietoa käytettäväksi mahdollisesti meidän hyödyksemme, kuten sanoin, meidän hävittäjiimme, pommikoneisiimme ja avaruuteen liittyviin projekteihin. Tuo vahvistaa lisää sitä mitä maavoimissa, ilmavoimissa ja Area 51:llä työskennelleet ihmiset minulle projekti Red Light -yhteistyöstä kertoivat. Projekti Red Light jatkuu yhä tänäkin päivänä.

Hän ei ollut Nellisissä, hän oli ensisijaisesti Area 51:llä. Northrop palkkasi hänet menemään sinne auttamaan Area 51:sen tarkoituksessa, yrittämään saada selville kuinka nämä kapineet toimivat. Arvelen hänen aloittaneen vuonna 1980. Hän lähti sieltä pois kaiketi noin vuonna 1997.

Projekti Blue Bookin johtaja Robert Friend

A.H., anonyymi: Sivumennen sanoen: projekti Red Light ja projekti Grudge on sotkettu yhteen, projekti Blue Bookin johtaja Robert Friend kertoi tuon minulle. Hän oli täysin tietoinen projekti Red Lightista. Hän oli aiemmin töissä Fairchildilla Redondo Beachillä ilmailun parissa. [Linkki Wikipedia: Fairchild Semiconductor] [Linkki Wikipedia: Redondo Beach, California] Me puhuimme puhelimessa noin tunnin ajan. Myös hän oli haluton kertomaan minulle tästä ilmiöstä, kunnes kerroin hänelle tavanneeni kenraali LeMayn ja tietysti CIA-agentin ja FBI-agentin. Silloin hän alkoi avautua ja puhua minulle UFO-tilanteesta.

Kuvateksti: Projekti Blue Bookin johtaja Robert Friend (oikealla) kuvattuna toisen maailmansodan aikaan. [Linkki Wikipedia: Robert Friend] [Linkki: Ufot ja lentäjät (1), Robert Friend]

Robert Friend ja Roswell

A.H., anonyymi: Kysyin häneltä muutamista maahansyöksypirstaleista, jotka oli viety Roswellin maahansyöksyn jälkeen Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohtaan. Hän oli kertonut minulle, että kyllä, osa pirstaleista ja ruumiista oli viety Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohtaan Daytoniin Ohioon ja osa muusta tavarasta oli viety Floridassa sijaitsevaan tukikohtaan. [Linkki Wikipedia: Wright-Patterson Air Force Base, ”Wright-Pattersonin ilmavoimien tukikohta”] Tuo oli minulle jymy-yllätys, koska en ollut kuullut koskaan mitään Floridassa sijaitsevasta tukikohdasta. Jotkut maahansyöksypirstaleista oli viety Floridaan.

Robert Friend ja projekti Grudge / Blue Book -raportti numero 13

A.H., anonyymi: Sitten kerroin hänelle tuntevani erään joka oli työskennellyt kansallisessa turvallisuusvirastossa. Hänellä oli huippusalainen Umbra-luokitus.  Myös hän kertoi minulle jotakin informaatiota muukalaisista. [Linkki Wikipedia: NSA (kansallinen turvallisuusvirasto)] Silloin hän avautui todella ja alkoi vapauttaa tietoa. Sanoin, että ”sinä kirjoitit ymmärtääkseni projekti Grudge / Blue Book raportin numero 13”. Hän vastasi, että ”kyllä”.

Minä kysyin häneltä, että ”mistä nämä alukset tulevat?” Hän kertoi minulle, että hän ei tiennyt mistä nämä alukset tulevat, hän tiesi ainoastaan, että muukalaiset ovat todellisia. Hän oli tietoinen, että ne tulevat tänne ja tunkeutuvat meidän ilmatilaamme. [Videolinkki YouTube: Ilmatilan loukkaus]

Ne yrittävät tulla lähelle meitä, muukalaiset haluavat syystä tai toisesta tulla meitä lähelle, he haluavat yrittää näyttää samalta kuin me, koska he tietävät jonkin olevan tulossa. Mikä tuo on? Sitä minä en tiedä.

Kuvateksti: Internetistä haettuja julkistettuja projektien GRUDGE ja BLUE BOOK raporttien kansilehtiä. [Linkki Wikipedia: Project Grudge] [Linkki Wikipedia: Project Blue Book]

Ilmavoimat ja uutismedian hullut käsitykset

A.H., anonyymi: Me olemme täysin 100%:sesti tietoisia meneillään olevasta, siis liittyen tähän meidän ilmatilaamme tunkeutumiseen. Me yritämme pitää kantta tämän asian päällä minimoidaksemme havainnot, tukahduttaa uutismedian ja näistä havainnoista uutismedialle ilmoittavat todistajat. Yritämme vetää mielenkiintoa tähän kannustaaksemme kongressin tutkimukseen.

Ilmavoimat eivät tuota halunneet, he halusivat lakaista asian maton alle ja jatkaa tämän tutkimista, pitää asian käsissään ja yrittää saada mahdollisimman paljon tietoa ja teknologiaa näistä aluksista niin nopeasti kuin vain pystyvät, sekä ohjata uutismedian johonkin hulluun käsitykseen, että nämä havainnot johtuvat lukiolaisten tekemistä piloista, ilmapalloista ja ilmatieteellisistä ongelmista. He yrittivät vain lakaista tämän suoraan maton alle.

CIA, NSA, ONI

A.H., anonyymi: Tuon Robert Friend minulle kertoi, siis että koko projektin tarkoitus oli kerätä mahdollisimman paljon tietoa, niin paljon kuin he vain pystyivät, ja että CIA, kansallinen turvallisuusvirasto [NSA] ja ONI:n  – merivoimien tiedusteluviraston – ihmiset lappoivat suuren osan tuosta tiedosta pois. [Linkki Wikipedia: Office of Naval Intelligence (ONI),” merivoimien tiedusteluvirasto”] Hän mainitsi itse asiassa, että muut virastot elämöivät hallintaa itselleen, menivät suoraan presidentin luo saadakseen tuon hallinnan.

Seuraamukset sotilashenkilöstölle

A.H., anonyymi: Turvallisuusseuraamuksiin liittyen hän kertoi minulle, että jos heidän sotilashenkilöstönsä puhuisi tästä asiasta, niin heidät voitaisiin haastaa sotaoikeuteen tai vähintäänkin uhkailla sotaoikeudella, jotta heidät saataisiin perääntymään ja pelkäämään. [Linkki Wikipedia: Sotaoikeus] Muita pelottelukeinoja olivat palkan pidättäminen, muihin tukikohtiin siirtäminen, joihin monikaan ihminen ei halunnut mennä, kuten Alaskaan. [Linkki Wikipedia: Pelottelu]

Kuvateksti: Haastateltava kertoo sotilashenkilöstöön kohdistetuista pelottelumenetelmistä.

ETV, maapallon ulkopuolinen kulkuneuvo           

A.H., anonyymi: No, NSA-kontaktini kautta… Hän oli maavoimissa, NSA on osa maavoimia. Hän oli edistyksellisessä tiedustelutiedon keräyksessä. Hänellä oli huippusalainen Umbra-luokitus. Hän kouluttautui NSA:han Fort Meadessa. [Linkki Wikipedia: Fort Meade] Sitten he siirsivät hänet satelliittiseuranta-asemalle. Hän oli vastaanottanut Pentagonista ja muilta NSA:n satelliittiseuranta-asemilta lukuisia lähetyksiä siitä, että he jäljittävät ETVeitä, joka tarkoittaa maapallon ulkopuolisia kulkuneuvoja.

Tuo oli NSA:n sisäistä ammattikieltä. He viestivät edestakaisin käyttäen nimitystä ETV. Toiset asevoimien palvelusmuodot viittaavat niihin nimityksellä bogey tai pitkän aikaa sitten nimityksellä UFO. Tällä hetkellä niiden tietysti ajatellaan olevan lentäviä lautasia. [Linkki:  Bogey-keskustelu salaisella radiokanavalla: Astronauttien kohtaama lentävä lautasen muotoinen alus]

Kuvateksti: ETV on lyhenne sanoista extraterrestrial vehicle, maapallon ulkopuolinen kulkuneuvo.

MI5, MI6

A.H., anonyymi: Hän oli kertonut minulle, että NSA on täysin tietoinen maapallon ulkopuolisesta läsnäolosta. Me olemme katkaisseet monia heidän viestejään 1960-luvun aikana. Me testasimme lähetyksiä yrittääksemme häiritä heidän lähetyksiään. Yritimme viestiä heidän kanssaan. Hän oli kertonut minulle, että hän oli tietoinen Coloradossa sijaitsevista huippusalaisista tukikohdista, jotka tarkkailivat tilannetta. Toinen tukikohta oli Lontoossa. Se seuraa myös maapallon ulkopuolisiin liittyvää tilannetta MI5:den ja MI6:den kautta. [Linkki Wikipedia: Security Service (MI5), ”turvallisuuspalvelu”] [Linkki Wikipedia: Secret Intelligence Service (MI6), ”salainen tiedustelupalvelu”]     

Yhdysvaltain presidentti Jimmy Carter

A.H., anonyymi: Hän kertoi minulle, että Yhdysvaltain presidentti Jimmy Carterille annettiin hälytys lukuisista ulkomailla tapahtuvista tapahtumista. Hän oli hoitanut henkilökohtaisesti tuota lähetystä. Hän kertoi minulle pohjimmiltaan sen, että NSA on täysin tietoinen siitä mitä on meneillään alueella, josta käytettiin nimitystä Puzzle Palace.

Carterille annettiin viimeaikaisinta ja tarkinta tietoa joistakin tapahtumista Irakin ja Iranin yllä, missä tapahtui joitakin läheltä piti –tilanteita. Jotkut Iranin joukkojen hävittäjistä, jotka olimme heille myyneet, siis Yhdysvaltojen sotilaslentokoneet, olivat ajaneet takaa joitakin näitä kulkuneuvoja ja heidän laitteistonsa tulivat hulluiksi.

Yksi hävittäjistä lähes putosi, mutta hän vetäytyi pois esineen luota, valtavan kokoisen pyöreän muotoisen esineen luota. Hän sai hävittäjänsä uudelleen hallintaansa. Hän hoiti henkilökohtaisesti tuon tietoliikenteen NSA:n kautta Pentagoniin, se oli kaikki dekryptattua. [Linkki Wikipedia: Salaus (dekryptaus)]

Kuvateksti: Jimmy Carter toimi Yhdysvaltain presidenttinä vuosina 1977 – 1981. [Linkki Wikipedia: Jimmy Carter]

Sisäpiiri

A.H., anonyymi: Jimmy Carteria ei itse asiassa otettu mukaan sisäpiiriin. Jostakin syystä valvontaryhmä ei luottanut kaveriin, he eivät luottaneet Jimmy Carteriin. He pelkäsivät, että hän tulisi esiin antamaan lausuntoja, yleislausuntoja uutismedialle. He eivät vain luottaneet häneen, he eivät luottaneet Jimmy Carteriin lainkaan. He jättivät hänet sisäpiiristä ulos, mutta puolustushaarakomentajien neuvoston puheenjohtaja informoi häntä siitä, että näitä tapahtumia tapahtui Iranin ja Irakin yllä. Tapauksia sattui aiemminkin. [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain puolustushaarakomentajien neuvosto] He, siis muukalaiset, seuraavat meidän sotatyöskentelyämme ja sitä mitä teemme ydinpommeihin ja muihin kokeisiin liittyen. [Linkki: Ufot ja ydinaseet]

Henry Kissinger

A.H , anonyymi: Hän meni sinne vuonna 1974 ja jäi eläkkeelle, lähti asevoimista, NSA:sta ,noin vuonna 1985. Hän sanoi, että Henry Kissinger oli 1950-luvulla osallisena tutkimusryhmässä tutkimassa tämän informaation seurannaisvaikutuksia, mitä tapahtuisi jos tämä tieto vuotaisi luotettavan tietolähteen kautta?

Heidän oli määrä tehdä tutkimus ja tarjota salaiseksi luokiteltua informaatiota ulkopuoliselle tutkimusryhmälle, kuten RAND-korporaatioon ja muihin tuon luonteisiin ajatushautomoihin. [Linkki Wikipedia: RAND Corporation] Heidän piti tehdä tutkimus mitä tapahtuisi jos tämä informaatio vuotaisi ulos tai luotettavat ihmiset puhuisivat siitä. Henry Kissinger johti jonkin tyyppistä tutkimusryhmää.

Kuvateksti: Henry Kissinger toimi Yhdysvaltain ulkoministerinä vuosina 1973 – 1977 ja kansallisen turvallisuuden neuvonantajana vuosina 1969 – 1975. [Linkki Wikipedia: Henry Kissinger]

MJ-12, NSC

A.H., anonyymi: Pohjimmiltaan valvontaa suoritti MAJESTIC-12:sta ihmiset, pahamaineinen MJ-12. [Linkki: MJ-12 (1942 – 1953)] [Linkki: MJ-12 (1954 – 1963)] Siitä ei käytetä enää nimitystä MJ-12, yritän saada tuon ryhmän uutta nimeä selville. Itse asiassa Area 51:llä työskennellyt kontaktini tietää ryhmän nimen, mutta hän kieltäytyy kertomasta nimeä minulle, koska se vaarantui vuosina 1979 – 1980.

Se on pohjimmiltaan Washington DC:ssä sijaitseva valvontaryhmä, joka on sekoittunut yhteen kansallisen turvallisuuden neuvoston [NSC] ja kansallisen turvallisuuden suunnitteluryhmän [NSPG] kanssa. [Linkki Wikipedia: United States National Security Council (NSC), ”Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden neuvosto”, ”Yhdysvaltain kansallinen turvallisuusneuvosto”] [Linkki: Ronald Reaganin presidentillinen kirjasto ja museo: toimeenpaneva sihteeristö, NSC: kansallisen turvallisuuden suunnitteluryhmän (NSPG) arkistot 1981 – 1987]

NSPG

A.H., anonyymi: Se on valvontamenettelyjen ryhmä, samoin kuin NSA ja kansallisen turvallisuuden neuvosto [NSC], mutta ennen muuta on ryhmä nimeltä kansallisen turvallisuuden suunnitteluryhmä [NSPG], joka valvoo kaikkea. Majestic-12 on sekoittunut yhteen noiden ihmisten kanssa, kansallisen turvallisuuden suunnitteluryhmän kanssa. Heillä on täysi hallinta, he varoittavat presidenttiä siitä mitä tapahtuu ja hän joko valtuuttaa tai vain sanoo: ”hei, antakaa te kaverit mennä”.

Kuvateksti: Ilman valvontaa rahaa voi hakea vaikka sorsien lennon tutkimiseen, vaikka rahoilla tehdäänkin tosiasiassa jotain aivan muuta.

Miksi sorsat eivät lennä enää niin paljon?

A.H., anonyymi: Heillä on täysi hallinta, heillä ei ole minkäänlaista kongressiin valvontaa. He eivät vastaa kenellekään, paitsi Yhdysvaltain presidentille. Mutta nyt he yrittävät työntää asiaa pois presidentiltä. Ilmeisesti on korrektia, että heillä ei ole enää niin paljon näiden ryhmien hallintaa, kyse on kuin erillisestä entiteetistä.

Miten niitä rahoitetaan? Sitä minä en tiedä, haluaisin saada sen selville. Yhden asian osaan kertoa: yleisessä kirjanpitovirastossa ei tiedetä mitä on meneillään, he eivät tiedä minne rahat menevät, he eivät tiedä mitä nuo ryhmät tekevät, minä ne tutkivat. He piilottavat sen kaiken pimeiden projektien operaatioihin. He voivat sanoa vaikka, että se on sen tutkimiseksi, että miksi sorsat eivät lennä enää niin paljon, tai jotain tuollaista. He vain piilottavat sen huippusalaisiin hankkeisiin. Presidentit ovat menettämässä hallinnan. He ovat alkamassa menettää täysin tämän hallinnan. Juuri siksi Carteria ei otettu mukaan sisäpiiriin.

Tukikohdat maapallolla

A.H., anonyymi: He eivät vain halua vapauttaa informaatiota liittyen sijaintipaikkoihin mistä ne tulevat, mistä ne ovat peräisin. Jotkut sijaintipaikoista ovat maapallolla. Täällä maapallolla on maanalaisia tukikohtia, muukalaiset ovat rakentaneet tukikohtia kauan, kauan, kauan aikaa sitten, ennen kuin Kolumbus edes löysi Amerikan. Ymmärtääkseni nuo alueet saisivat aikaan merkittävää järkyttyneisyyttä.

Itse asiassa jotkut noista alueista on jo löydetty televisioverkon tekemässä tutkimuksessa. Siitä ohjelmasta käytetään nimitystä Sightings. [Linkki Wikipedia: Sightings (TV Series), ”Havaintoja (TV-sarja)”] He löysivät Puerto Ricosta useita maanalaisia tukikohtia.

Kuvateksti: Puerto Rico (punaisella) on Karibianmerellä sijaitseva saari. [Linkki Wikipedia: Puerto Rico] [Linkki Wikipedia: Karibianmeri]

NSA, NRO, NORAD, CIA, ilmavoimat, maavoimat

A.H., anonyymi: Juuri tuollaisesta tiedosta NSA on huolissaan, seurantainformaation vapauttamisesta. Ihmiset, kuten lennonjohtajat, jotka tietävät kuinka selvittää mistä, miltä asteilta, pituusasteilta, kapineet tulevat, voisivat saada selville lisää noista maanalaisista tukikohdista. Juuri tuosta syystä NSA pelkää todella vapauttaa tätä informaatiota.

Tuo on yksi syy siihen miksi Puerto Ricon valtionjohto on nyt aidannut sen alueen josta jotkut näistä kapineista tulevat, siellä sijaitsevasta makean veden järvestä. Me vain lahjomme sikäläisiä poliitikkoja saadaksemme asiat tehtyä. [Linkki Wikipedia: Lahjonta] Tuo on pohjimmiltaan se informaatio jota NSA kieltäytyy julkaisemasta, siis jäljitykseen liittyen.

He toimivat jäljitykseen liittyen myös edestakaisin yhteistyössä kansallisen tiedusteluvirasto NRO:n kanssa ja pysäytyksiin liittyen NORADin, ilmavoimien ja maavoimien kanssa, nuo ovat kaikki siinä mukana. [Linkki Wikipedia: NRO] [Linkki Wikipedia: NORAD]

Merivoimien tiedustelu, ONI

A.H., anonyymi: Kaikki on yhdistetty huippusalaisen ryhmän nimeltä MAJI-valvonta kanssa.

Haastattelija: Mitä hän kertoi sinulle MAJI-valvonnasta ja siitä miten se toimii?

A.H., anonyymi: MAJI-valvontaa hallitsee merivoimien tiedusteluvirasto. [Linkki Wikipedia: Office of Naval Intelligence (ONI), ”merivoimien tiedusteluvirasto, (ONI)”] Se on huippusalainen kokoelmaryhmä, kuten keskustiedustelupalvelu [CIA] ja NSA. ONI on itse asiassa aivan kuin CIA. Se on merivoimien sisäinen huippusalainen organisaatio huippusalaisen informaation keräämiseksi, tiedon keräämiseksi ulkomaalaisista arvovaltaisista henkilöistä, ulkomaalaisista johtajista, ensisijaisesti muukalaisiin liittyvistä projekteista. Se on samankaltainen kuin NSA ja CID. [Linkki Wikipedia: CID] Se on kaikki salakoodattua informaatiota. Heillä on agentteja kentällä keräämässä tietoa, aivan samoin kuin CIA:lla. Se kaikki on erittäin, erittäin huippusalaista.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla Office of Naval Intelligence, ”merivoimien tiedusteluvirasto”. [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain laivasto]

Operaatio Looking Glass, ”operaatio kuvastin”, aikamatkustus

A.H., anonyymi: Operaatio kuvastin [Operation Looking Glass] on huippusalainen hanke, Area 51:llä meneillään oleva operaatio, jossa yritetään nähdä tulevaisuuteen, yritetään ennustaa ja itse asiassa nähdä tulevaisuuteen aikamatkustuksella, yritetään selvittää mitä tapahtumia tapahtuu tulevaisuudessa. Se on ymmärtääkseni parhaillaan meneillään Area 51:llä yhdistettynä projekti Red Lightiin.

Haastattelija: Kuka sinulle tuosta projektista kertoi?

A.H., anonyymi: Kuulin tuosta kaveriltani CIA:ssa, siltä samalta CIA-agentilta joka kuoli syöpään Utahissa.

Haastattelija: Mitä muuta tuo CIA-kontakti sinulle kertoi? Ja voitko kertoa hänen nimensä nyt kun hän on kuollut?

A.H., anonyymi: Kyllä, Brett Merrill.

Haastattelija: Okei, siis se sama.

A.H., anonyymi: Kyllä.

Haastattelija: Kertoiko hän sinulle mitään muuta? Tuo on mielenkiintoista. Kertoiko hän, että siellä oli tosiasiassa laite joka auttoi tässä tavallaan aikamatkustuksessa?

A.H., anonyymi: Se juontaa juurensa muukalaisteknologiasta, hän ei mennyt siihen miltä se näyttää tai kuinka suuri se on tai mitään tuollaista, mutta se juontuu, tulee itsestään muukalaisteknologiasta. Muukalaiset pystyvät menemään tulevaisuuteen ja selvittämään mitä tapahtumia tulee tapahtumaan, useita vuosia tulevaisuuteen. He pystyvät menemään myös ajassa taaksepäin.

Kuvateksti: Kiinteät esineet sijaitsevat tietyllä ajanhetkellä tietyssä paikassa. [Linkki: NBE] [Linkki: NDE] [Linkki: OBE] [Linkki: Wikipedia: Aika]

Antigravitaatio, elektrogravitatiivinen propulsio

A.H., anonyymi: Useimmat aluksista toimivat antigravitaatiolla ja elektrogravitatiivisella propulsiolla. [Linkki Wikipedia: Electrogravitics] Muukalaiset ovat ainakin 4000 – 5000 vuotta meidän nykyistä teknologiaamme edistyksellisempiä, tai siis olivat vuonna 1947. Sanoisin, että me olemme harpanneet eteenpäin nopeasti meidän teknologiassamme, heidän avullaan tietenkin. Vuonna 1947 tieteilijät olisivat sanoneet, että nuo tyypit ovat ainakin 4000 – 5000 vuotta meitä edellä, mutta nyt arvioisin muukalaisten olevan todennäköisesti 400 vuotta meitä edistyksellisempiä.

Me olemme tällä hetkellä antigravitaatiossa ratkaisuvaiheessa, siksi näitä mukavia pieniä antigravitaation tyylisiä leluja tulee nyt esiin. Antaisin noin 15 vuotta aikaa ja meillä on autoja jotka levitoivat tuontyyppistä teknologiaa käyttäen. Me teemme sitä juuri nyt Area 51:llä, kaverini työskenteli Area 51:llä osan sen parissa Northropin kautta. Hän asuu nykyään Pahrumpissa Nevadassa. Me lennämme siellä ja Utahissa kulkuneuvoja juuri nyt.

CARVE-luokitus, Bob Lazar

A.H., anonyymi: Heitä tarvittiin Area 51:llä ja he lähettivät heidät sinne. He antoivat hänelle luokituksen, huippusalaisen CARVE-luokituksen. Bob Lazar luultavasti mainitsisi… tunnistaisi tuon luokituksen. [Linkki: Bob Lazar]

Haastattelija: Mikä sen nimi oli?

A.H., anonyymi: Huippusalainen CARVE.

Haastattelija: C – A – R – V – E ?

A.H., anonyymi: Oikein. Hän oli tietoinen mistä muukalaiset tulivat, mikä niiden alkukodin paikka on, hän vain kieltäytyy kertomasta tuota informaatiota minulle. Se on niin korkeasti salaiseksi luokiteltu.

Haastattelija: Onko hän nyt eläkkeellä?

A.H., anonyymi: Kyllä, hän on eläkkeellä.

Kuvateksti: Haastateltu mainitsee luokituksen nimeltä huippusalainen CARVE.

Osallisia

Haastattelija: Mitkä yritykset ovat osallisia antigravitaatiohankkeisiin ja maapallon ulkopuolisiin hankkeisiin?

A.H., anonyymi: Tiedän kiistattomana tosiasiana, että Litton on. Litton. [Linkki Wikipedia: Litton Industries] Hughes Electronics täällä Kaliforniassa, Los Angelesin lentokentän vieressä.  [Linkki Wikipedia: Hughes Electronics] [Linkki Wikipedia: Los Angelesin kansainvälinen lentoasema (LAX)] No, McDonnell Douglas –lentokoneyhtiö oli mukana pienellä tasolla, mutta nyt he ovat suurella tasolla, koska Boeing osti McDonnell Douglas –lentokoneyhtiön.

Tiedän Boeingin olevan ainakin kuljetusmoodissa juuri nyt, mutta he menevät lentokonemoodiin vuonna 2001, joka auttaa heitä projekteissa Utahissa ja Nevadassa. Boeingilla on toimintaa juuri nyt Salt Lake Cityssä Utahissa. Valtiovallallemme ei tule olemaan mikään ongelma vetää heidät suoraan sisään, koska suurin osa tavarasta, ainakin 35 – 40 %, siirrettiin Area 51:ltä Utahiin. Siis periaatteessa nuo yhtiöt ja tietysti Lockheed ja Nortrop. [Linkki Wikipedia: Lockheed Martin] [Linkki Wikipedia: Northrop]           

”Kuninkaat”

A.H., anonyymi: No, ensisijaisesti Area 51:lla työskentelevät ihmiset [ääni pätkii äänitteessä] saavat sen jos haluavat, jos he haluavat makujensa mukaisia erikoisruokia, he saavat niitä. Jos he haluavat palkankorotuksia, he saavat sen. Heidän ei tarvitse mennä lakkoon kuten muille yhtiöille työskentelevien ihmisten. He elävät kuin kuninkaat.    

Lopullinen johtopäätös

A.H., anonyymi: Kaikkien tapaamieni kontaktien perusteella lopullinen johtopäätökseni ajatuksissani tästä on se, että syy miksi viranomaisemme pelkäävät vapauttaa tätä informaatiota, on uskonto. Tämä todennäköisesti tuhoaisi sen miten me näemme itsemme.

Kuvateksti: Haastateltu kertoo päätyneensä johtopäätökseen uskontojen merkityksestä. [Linkki: Uskonnot] [Linkki Wikipedia: Kirkollisvero] [Linkki Wikipedia: Kolehti] [Linkki Wikipedia: Ane]

Mars, NASA JPL

A.H., anonyymi: Minun mielestäni heidän pitäisi alkaa vapauttaa jotain informaatiota jota olemme onnistuneet keräämään Marsista, liittyen kasvoihin Marsissa, joiden tiedän tosiasiana olevan todelliset. Kontaktini kautta… Minulla on itse asiassa yksi kontakti NASAssa, JPL:ssä. [Linkki Wikipedia: Jet Propulsion Laboratory (JPL)] Tuosta en ole maininnut. En voi kertoa tuosta liian paljon, koska hän on yhä töissä siellä.

Haastattelija: Kerro se minkä voit.

A.H., anonyymi: Tuntemani henkilö on hyvin korkeassa asemassa NASAssa. Hän ei ole johtaja tai hallintovirkamies, mutta he tietävät mitä on meneillään. He tietävät, että ne ovat kasvot. He tietävät, että ne ovat jonkun toisen kuin meidän veistämät. NASAn JPL, korkea-arvoisempi henkilöstö NASAn JPL:ssä, kuvausosastolla, tietää tosiasiana, että kasvot Marsissa ovat totta, eivätkä ne ole myrskytuulien, valaistusmetkun tai minkään sellaisen tekemät.

He tietävät tosiasiana, että kasvot Marsissa teki maapallon ulkopuolinen rotu joka tuli tänne maapallolle noin 45 000 vuotta ennen Kristuksen syntymää ja perusti sivilisaation tänne Maahan, ja kulki edestakaisin Marsista meidän planeetallemme Maahan antaakseen meille tietoa ja edistääkseen luomaansa rotua, joka olemme siis me.

Kuvateksti: Roomalaisen mytologian sodanjumala Marsin mukaan nimetty planeetta Mars. [Linkki Wikipedia: Mars] [Linkki Wikipedia: Mars (jumala)] [Linkki Wikipedia: Kasvot Marsissa]

Tavalliselle ihmiskansalle järkytys

A.H., anonyymi: Tuo on tavalliselle ihmiskansalle järkytys. Minä ajattelen tuon olevan suuri syy miksi NASA ja kaikki viranomaiset erityisesti Yhdysvalloissa kieltäytyvät vapauttamasta tätä informaatiota. Koska yksi asia johtaa toiseen, ja joku päätyy siihen johtopäätökseen, että meidät loi tähän aurinkokuntaan tullut maapallon ulkopuolinen rotu, joka asetti planeetat oikeaan järjestykseen, siihen missä ne nyt ovat, ja räjäytti sen kaasupitoisen planeetan jota me nimitämme Auringoksi. Siten Jumala sanoi, että ”tulkoon valo”. [Linkki Wikipedia: Aurinkokunta]

Kuvateksti: Haastateltu antaa ymmärtää, että oikeaan johtopäätökseen päätyminen olisi jonkinlainen ongelma. Miksi?

Kuka planeetan omistaa?

A.H., anonyymi: Tämä olisi shokeeraavaa kaikille täällä maapallolla. Tuota he pelkäävät vapauttaa, se on minun lopullinen johtopäätökseni mitä tähän tutkimukseen tulee ja siihen keitä muukalaiset ovat. Minusta todellakin tuntuu, että planeetta Marsissa olleet muukalaiset tulivat tänne ja perustivat meidän sivilisaatiomme sellaisena kuin me sen nyt tunnemme. He loivat nämä harmaat maapallon ulkopuoliset muukalaiset vartioimaan planeettaamme varmistaakseen, että me emme tuhoa heidän luomustaan ja heidän planeettaansa. [Linkki: Roswellin avaruusolennon haastattelu]

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla McDonnell Douglas. [Linkki Wikipedia: McDonnell Douglas]

Fysiikan tohtori Robert M. Wood: McDonnell Douglas –lentokoneyhtiön salaiset projektit

Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI. Käännös on tiivistelmä.

Fysiikan tohtori Robert M. Wood

Robert Wood: Nimeni on Robert M. Wood ja toimin nykyään nimellä tohtori Bob. Minulla on ilmailutekniikan tutkinto Coloradon yliopistosta, myöhemmin hankin Cornellissa tohtorintutkinnon fysiikasta. [Linkki Wikipedia: Coloradon yliopisto] [Linkki Wikipedia: Cornellin yliopisto]

McDonnell Douglas -lentokoneyhtiö

Robert Wood: Menin nuorena insinöörinä suoraan McDonnell Douglasille ja pysyin siellä 43 vuotta. Valmistuin periaatteessa erilaisten hallintovaiheiden kautta ja päädyin erilaisten tutkimus- ja tuotekehitysohjelmiemme johtoon, joista viimeinen oli avaruusasemahanke. Joten taustani ovat tuollaiset. [Linkki Wikipedia: Avaruusasema] [Linkki Wikipedia: McDonnell Aircraft] [Linkki Wikipedia: Douglas Aircraft Company] [Linkki Wikipedia: McDonnell Douglas]

UFO-tapaukset, ICBM-ohjukset, kenraali Bernard Schriever

Robert Wood: Työurani aikana McDonnell Douglasilla 1960-luvun lopulla oli melko paljon julkisesti paljastettua tietoa erilaisista mahdollisista UFO-tapauksista. Eräänä päivänä tein vain tavallista työtäni pomoani tukien. Hän sanoi: ”Tiedäthän, että kenraali Schriever on jäämässä eläkkeelle.” Kenraali Schriever on siis se kaveri joka keksi ICBM:n. Ilmavoimat halusivat järjestää hänelle tavallaan työtodistustapahtuman, symposiumin, ja myös kaikille rakennusurakoitsijoille, mukaan lukien meille.

Kuvateksti: Mannertenvälisten ballististen ohjusten (ICBM) ”isä” kenraali Bernard Schriever. [Linkki Wikipedia: Bernard Schriever] [Linkki Wikipedia: Mannertenvälinen ballistinen ohjus (ICBM)] [Linkki: Ufot ja ydinaseet]

Robert Wood: Saimme työtehtäväksi ennustaa mitä tulevaisuus toisi tullessaan seuraavan 10 vuoden aikana. Meidän tehtävämme oli puhua avaruuteen ja sieltä takaisin tulemisesta. Tiesin pomoni olevan todella suuntautunut ydinpropulsioon, ja jos en sanoisi hänelle toisin, niin hän tulisi puhumaan ydinpropulsiosta. [Linkki Wikipedia: Propulsio] [Linkki Wikipedia: Ydinvoima] [Linkki Wikipedia: Orion-projekti]

Ufojen propulsio

Robert Wood: Kaikki olivat uupuneita kuulemaan ydinpropulsiosta, joten sanoin: ”Miksi et kerro siitä miten UFOt sen oletettavasti tekevät?” Hän sanoi: ”Tuo on hyvä idea, mitäpä jos sinä työstät sitä!” Joten minä luin ensimmäisen kirjani, joka oli Donald Menzelin kirja. Sen kirjan luettuani sanoin: ”Tuo kaveri on muka tiedemies, mutta hän ei puhu loogisesti, hän jättää datan huomiotta.”

Kuvateksti: Tähtitieteilijä ja astrofyysikko Howard Donald Menzel (1901 – 1976). [Linkki Wikipedia: Donald Howard Menzel] [Linkki: Tiede]

Ufot ovat totta, painovoima hallintaan

Robert Wood: Joten luin toisen kirjan ja melko pian olin lukenut 50 kirjaa. Juuri tuohon aikaan kiinnostuin erilaisten aikakauslehtien tilaamisesta ja tapasin Jim McDonaldin. [Linkki Wikipedia: James [”Jim”] E. McDonald] Jim McDonaldin tapaamisesta nousi esiin kaksi mielenkiintoista näkökohtaa. Toinen niistä oli se, että hän tavallaan vakuutti minut siitä, että minulla oli juttu kerrottavana työnjohdolleni, koska olin päätynyt siihen johtopäätökseen, että ufot ovat totta. Eräänä päivänä kun olin ajamassa töihin, sanoin: ”Vau, ei ole muuta ratkaisua, ne ovat selvästi totta, ne ovat selvästi maapallon ulkopuolisia ja ne toimivat jotenkin.”

Mielestäni meidän piti selvittää miten ne toimivat, koska me emme halunneet olla viimeinen lentokoneyhtiö joka keksii gravitaation hallinnan, mielestäni meidän piti olla ensimmäisiä.                 

Kuvateksti: Painovoimaa hallitsemaan pystyvällä lentokoneyhtiöllä on etulyöntiasema muihin nähden. [Linkki Wikipedia: Painovoima (gravitaatio)]

Ydinfyysikko / ufotutkija Stanton Friedman

Robert Wood: Pidin selonteon työnjohdolleni ja työnjohto oli siihen aikaan hyvin myötämielinen uusille luoville ideoille. Heillä ei ollut juurikaan perustutkimusohjelmaa ja minä tarjosin hyvin vaatimatonta hanketta tämän ongelman tarkasteluun. Joten teimme joitakin asioita, kuten katsoimme voiko valonnopeutta muuttaa voimakkaalla magneettikentällä. [Linkki Wikipedia: Valonnopeus] [Linkki Wikipedia: Magneettikenttä]

Me itse asiassa palkkasimme Stanton Friedmanin käyttämään ufokirjallisuutta perustana vihjeille siitä millaista teknologiaa tähän saattaisi liittyä. [Linkki Wikipedia: Stanton Friedman] [Linkki: Ydinfyysikko / ufotutkija Stanton Friedman: Mikä Roswellissa putosi?]

UFO-symposiumi, McDonnell Douglasin ufotutkimus

Robert Wood: Projekti oli siis käynnissä ja Jim McDonald sai tietää, että Bostoniin oli tulossa Philip Morrisonin ja Carl Saganin organisoima UFO-symposiumi. [Linkki Wikipedia: Philip Morrison] [Linkki Wikipedia: Carl Sagan] Hän ilmeisesti antoi Saganille vihjeen ja kertoi, että McDonnell Douglasilla on ufoja tutkiva ryhmä: ”Saatat haluta soittaa heille ja selvittää haluavatko he osallistua.”

Minä olin saanut juuri luettua loppuun Carl Saganin loistavan kirjan Älyllistä elämää maailmankaikkeudessa [Intelligent Life in the Universe], joka oli kirjoitettu vuonna 1966. Hän kunnioitti suuresti näkemiäni ideoita, mukaan lukien vakavasti otettavaa pohdintaa maapallon ulkopuolisesta elämästä.

Tähtitieteilijä ja astrofyysikko Carl Sagan, pitkä hiljaisuus…

Robert Wood: Carl [Sagan] soitti eräänä päivänä ja esitteli itsensä. Minä olin tietysti otettu, koska hän oli siihen aikaan ammatissaan selvästi minua korkeammassa asemassa. Hän sanoi, että ”saatat tehdä ymmärtääkseni jotain työtä. Mistä haluat puhua, jos sinun on pyydetty tehdä tutkielma?” Minä sanoin, että ”Carl, yksi asia jonka haluaisin tehdä, kuten todennäköisesti muutkin, on se että haluaisin todistaa niiden olevan totta. Kaikille jotka tätä lainkaan tutkivat, on täysin selvää, että ne ovat maapallon ulkopuolisia. Kaikkein tärkein asia on selvittää miten ne toimivat. Pitäisin esitelmän jossa pohditaan erilaisia tutkimusreittejä niiden toiminnan selvittämiseksi.”

Puhelimessa oli pitkään hiljaista. Hän ei koskaan pyytänyt minua antamaan sitä tutkimusta. Minä kuitenkin joka tapauksessa osallistuin siihen konferenssiin ja kuulin kaikkia muita siellä olleita ja tajusin…

Kuvateksti: Yhdysvaltalainen tähtitieteilijä Carl Sagan. [Linkki Wikipedia: Carl Sagan]

Salainen hanke, ballistiset ohjukset

Robert Wood: Tuohon aikaan aloin kysellä itseltäni, että onko tämän prosessin valvomiseksi jokin suunnitelma? Se oli tavallaan mielessäni ollut alitajuinen ajatus, en mennyt siinä oikeastaan sen pidemmälle. Tuossa kaksi oli työuraani liittyvää juttua.

Kolmas työuraani liittyvä juttu on paljon hienovaraisempi, se liittyy salaiseen työhön. Se salaiseksi luokiteltu ohjelma, jossa olin mukana koodisanan tasolla… Siinä itse asiassa… Sillä oli hyvin yksinkertaisesti tekemistä…  minä työskentelin meidän ballististen ohjusten puolustusohjelmassamme.

Tiedustelupalveluille, kuten CIA:lle, on hyvin yleistä pyytää yhdellä osa-alueella ammattitaitoisilta urakoitsijoilta, että he tutkivat vihollisen asiantuntemusta tuolla samalla aihealueella. Tuossa hankkeessa tutkittiin Neuvostoliiton ballististen ohjusten puolustusohjelmaa. Tuon tosiasian salausluokitus on arvellakseni poistettu, hankkeen nimi saattaa olla luokiteltu salaiseksi, mutta… joten…

Ilmavoimien kirjasto, ufot

Robert Wood: Kun pääsee mukaan noihin salaisiin ohjelmiin, saa myös pääsyn erityiskirjastoihin. Pystyimme menemään ilmavoimien pyörittämään kirjastoon. Pääsimme tavallaan kopeloimaan huippusalaista materiaalia. Koska minä olin kiinnostunut ufoista ja minulla oli hieman epätavallisia bisneksiä hoidettavanani, niin katsoin tavallaan heidän kirjastoaan, että mitä heillä siellä tästä aiheesta oli. Noin vuoden ajan sain melko paljon täysosumia tästä aihepiiristä, erilaisia raportteja. Sitten yhtäkkiä kaikki tästä aihepiiristä oleva materiaali katosi, se vain katosi.

Kuvateksti: Haastateltu fyysikko ihmettelee kokonaisen aihepiirin katoamista ilmavoimien kirjastosta.

Osuma

Robert Wood: Työryhmämme kirjastonhoitaja sanoi olleensa sillä alalla 20 vuotta, hän tiesi täsmälleen kuinka asiat normaalisti tehdään. Hän sanoi, että ”tämä on merkittävää. En ole nähnyt tuollaista koskaan ennen, ei koko aihepiiri vain yksinkertaisesti katoa. Taisit osua johonkin”.

Fyysikko Edward Condon, Condonin raportti

Robert Wood: Minulle sanottiin, että sinun on mentävä tapaamaan Condonin komiteaa ja kerrottava mitä teet, sinulla on hyvää tavaraa, hyvä suunnitelma. [Linkki Wikipedia: Condonin raportti] No, niin minä tein, kirjoitin hänelle kirjeen ja kerroin, että yhtiömme on tutkinut UFO-aihepiiriä, haluavatko he tietää mitä me teemme? [Linkki Wikipedia: Edward Condon]

Sain Condonilta kohteliaan kutsun paluupostissa. Valmistelimme pienen selonteon ja selitimme miten voit ottaa toroidimaisen silmukan suprajohtavaa ainetta ja vakiinnuttaa yhdessä suunnassa voimakkaan magneettikentän, ja varata sen samaan aikaan, jolloin se leijuu Maan sähköstaattisessa kentässä. [Linkki Wikipedia: Toroidi (käämi)] [Linkki Wikipedia: Suprajohde] Ratkaiseva tosiseikka on se, että me olimme lähellä sähkövirran suprajohtavuutta, tiimimme olisi valmis muutamassa vuodessa. 

Kuvateksti: Mielipiteistä tai tieteellisistä uskomuksista voi tulla este puolueettomalle, ennakkoluulottamalle ja avoimelle tutkimukselle.

Ei noin voi tehdä, ei kiinnosta…

Robert Wood: Tuo aihe ei kiinnostanut Condonia lainkaan, päinvastoin kuin hänen ryhmäänsä. Ryhmä istui ja kuunteli selontekomme… Kun hän kertoi miksi noin ei voi tehdä, niin he kaikki katsoivat häntä ihmeissään. Ystävystyin heistä monien kanssa, kuten Roy Craig ja muutamat muut. Vedin johtopäätöksen, että kyse ei ollut objektiivisesta tutkimuksesta, joten kirjoitin Condonille kirjeen ehdottaen, että saattaisi olla avuksi jakaa hänen ryhmänsä kahteen osaan, asiaan uskoviin ja niihin jotka eivät usko, molemmat tekisivät työtä omasta näkökulmastaan. Kerroin, että otan itselleni vapauden lähettää tämän kirjeen jokaiselle ryhmäsi jäsenelle, joiden osoitteet olin yksityisesti heiltä saanut.

Raivokas Edward Condon

Robert Wood: Hän raivostui niin, että hän soitti James S. McDonnelille, joka oli siihen aikaan juuri fuusioituneen McDonnell Douglas –lentokoneyhtiön hallituksen puheenjohtaja, ja yritti saada järjestettyä minulle potkut. [Linkki Wikipedia: James Smith McDonnell] Todellakin, sain tietää tuosta kolme vuotta myöhemmin pomoltani. Työnjohtoni tuki minua, sain tietää tuosta vasta kolme vuotta myöhemmin.

Haastattelija: Yrittikö ilmavoimien Condonin komitean johtaja saada järjestettyä sinulle potkut?

Robert Wood: Condon, henkilökohtaisesti, kyllä, oikein, henkilökohtaisesti.

Haastattelija: Yritti saada sinut erotettua?

Robert Wood: Oikein.

Kuvateksti: Yhdysvaltalainen fyysikko Edward Condon. [Linkki Wikipedia: Condonin raportti]

Fyysikko ja ufotutkija James ”Jim” E. McDonald

Robert Wood: Siilä välin ystävystymisestäni Jim McDonaldin kanssa seurasi toinenkin asia. Meistä oli tullut melko hyvät ystävät, pidin siitä kaverista, hän oli todella energinen fyysikko, eikä odotellut minkään tekemisessä. Kun hän sai tapauksen, hän iski siihen hampaansa ja esitteli ammattiyhteisöille ylivoimaisen vakuuttavan jutun. Hän puhui Amerikan ilmailu- ja avaruustekniikan instituutissa ja Amerikan fysikaalisessa yhdistyksessä. Minä satuin olemaan noiden molempien jäsen. [Linkki Wikipedia: American Institute of Aeronautics and Astronautics (AIAA), ”Amerikan ilmailu- ja avaruustekniikan instituutti”] [Linkki Wikipedia: American Physical Society, ”Amerikan fysikaalinen yhdistys”]  

Aina kun hän oli kaupungissa, minä kävin vastaanottamassa hänet, saatoin häntä ja varmistin, että hän tuntee olevansa tervetullut. Kerran matkustaessani Tucsonin läpi, missä hän asui, minä pysähdyin, minulla oli tyyliin kahden tunnin välilasku ennen lentokoneeseen ehtimistä. Hän tuli lentokentälle oluelle kanssani, joten kysyin: ”Mitä uutta Jim?” Hän sanoi: ”No, taisin käsittää sen.” Kysyin, että ”minkä taisit käsittää?” Hän sanoi, että” arvelen saaneeni vastauksen”. Kysyin, että ”mikä se on?” Hän sanoi, että ”en voi kertoa sinulle vielä, minun on oltava varma”.

Kuusi viikkoa myöhemmin…

Robert Wood: Kuusi viikkoa tuon jälkeen hän yritti ampua itsensä. Muutama kuukausi tuon jälkeen hän lopulta kuoli. Se mitä nykyään tiedän vastavakoiluväkemme taidoista, niin arvelen, että meillä oli kyky saada hänet vakuuttuneeksi tekemään se itse. Niin arvelen tapahtuneen. [Linkki Wikipedia: James E. McDonald (7.5.1920 – 13.6.1971), yhdysvaltalainen fyysikko ja ufotutkija] [Linkki: Ufotutkijat (James E. McDonald)]

Kuvateksti: ”McDonald löydettiin kuolleena päävamman kanssa aavikkoalueelta 13.6.1971. Lähellä oli .38 kaliiperin revolveri ja selvä itsemurhaviesti.” (Wikipedia)

Paul Hillin tapaus, 135 G.tä

Robert Wood: Kun alkaa tutkia ufo-aihepiiriä, niin tulee tehtyä yksi asia: etsii vastauksia ilmiselviin kysymyksiin. Mistä ne tulevat? Onko se kaikki totta? Jos se on totta, niin kuinka ne toimivat? Mikä on todistusaineisto? Yksi varhaisessa vaiheessa tekemistäni asioista oli se, että otin tiedot siitä mitä saimme lukemalla sen kirjallisuuden mitä Stanton Friedman tavallaan keräsi. Otimme tiettyjä tapauksia nähdäksemme mitä vihjeitä siitä sai.

Esimerkiksi Paul Hillin havainnon tapaus, jossa kaksi ufoa kiersi toistensa ympäri tunnetulla etäisyydellä toisistaan tunnetun pilvipeitteen alla. [Linkki Wikipedia: Paul R. Hill] Se kertoi, että siinä kiihdytyksessä oli 135 G:tä. [Linkki Wikipedia: G-voima] Se oli todella hyvä luku. Samalla tavoin voi laskea G-voimat siitä ajasta joka kuluu horisonttiin katoamisessa. Minä kehittelin tavallaan teknisen selonteon siitä mitkä tiesimme rajojen saattavan olla.                

Ei epäilystäkään…

Robert Wood: On myös fyysiseen todistusaineistoon liittyviä asioita. Rautateiden ratapölkyissä oli painaumia, jotka olivat niin syviä ja halkaisijaltaan niin suuria, että… Kuinka suuri paine tulisi olemaan neliösenttimetriä kohti? Voi tehdä arvion siitä mitä se tarkoittaa aluksen painon kannalta. Tuontyylisiä asioita minä tavallaan automaattisesti tein kun kehittelin omia ajatusprosessejani.

Vedin sen johtopäätöksen, että ei ollut epäilystäkään siitä, että ne ovat aitoja todellisia esineitä ja että ne toimivat jollakin tietyllä tavalla. Ainoa kysymys oli selvittää, että miten? Ei ollut mitään tyyliin taikuutta. Mitään salaisuuksia ei ole, jos olet tarpeeksi fiksu. Pitää vain selvittää millaiset yhtälöt ovat, emmekä me olleet siitä perillä vielä.                  

Me teimme tuossa projektissa tutkimusta yhtiön rahoilla. Käytimme vuosina 1968 – 1970 yhtiön rahaa 500 000 dollaria. Me tutkimme teknologiaa joka saattaisi olla meitä 1000 vuotta edellä. Meillä ei saattaisi olla materiaaleja ja metodeita tai mitään, joten oli oikein peruuttaa se hanke.

Psyykkinen viestintä

Robert Wood: Tutustuin kirjallisuuden kautta muihinkin asioihin, joista kehitin vähitellen mielipiteen. Yksi näkemys oli se, että psyykkinen viestintä oli aina vihje ja tavallisesti läsnä. [Linkki Wikipedia: Telepathy, ”telepatia”] Muistan yhden minuun erityisesti vaikutuksen tehneen tapauksen. Joku kaveri Meksiko Citystä oli patikoimassa. Hän kääntyi mutkassa ja siellä oli se valtavan kokoinen muukalainen laite vyötettynä ympärilleen. Se kaveri kosketti vyötä, käänsi nappulaa ja yhtäkkiä hän kuuli mitä muukalainen ajatteli, suoraan, tuosta vain. Tuollaisen laitteen me tarvitsemme, on vain selvitettävä miten se toimii. Sen pitäisi olla mutkatonta, kunhan tutkimme sitä.

Kuvateksti: Ihmiskehoa liikutettaessa käytetään psykokinesiaa: aineellinen esine liikkuu ajatuksen, ”ajatusenergian” voimalla. Wikipedian tietojen mukaan tämä on ”paranormaalia”.

Mielen tutkimus, kaukokatselu

Robert Wood: Työskentelin kaverin kanssa, joka osoittautui olevan… Olet saattanut jopa kuulla hänestä, hänen nimensä on Jack Houck. [Linkki Wikipedia: Telekinesis, ”telekinesia” (Jack Houck)] [Linkki Wikipedia: Psykokinesia (telekinesia)] Häntä kiinnosti kovasti tutkia mieleen liittyviä epätavallisia asioita. Hän oli perehtynyt kaukokatseluun, hän keksi eversti John Alexanderin kanssa PK-juhlat. [Linkki CIA: Jack Houckin kirjoittama PK-juhlien historiikki] [Linkki Wikipedia: John B. Alexander] [Linkki: Philip J. Corso (John B. Alexander)] Saatat tuntea hänet, ihmiset saatavat tietää hänet hyvin.

Jack sai minut kiinnostumaan, perehtymään kaukokatseluun. Tuolla tavoin tutustuin Hal Puthoffiin kun hän työskenteli SRI:ssä. [Linkki Wikipedia: Harold E. Puthoff] [Linkki Wikipedia: Remote viewing, ”kaukokatselu”, ”kaukonäkeminen”] Hal kertoi minulle heillä siellä olevasta ohjelmasta. Yksi asia johti toiseen. Me teimme pienen oman rinnakkaisen kaukokatseluhankkeen.

Kuvateksti: McDonnell -lentokoneyhtiön perustaja James Smith McDonnell. [Linkki Wikipedia: James Smith McDonnell]

James Smith McDonnell

Robert Wood: Osoittautui, että herra McDonnell sai tietää siitä tosiasiasta, että me teimme tuota, ainakin ajattelimme tekevämme sitä. Hän kutsui minut eräänä päivänä toimistoonsa kun olin työmatkalla St. Luoisissa. Ajattelin joutuvani oikeastaan nuhdeltavaksi, mutta hän puhui minulle kaksi tuntia ja kertoi olevansa innoissaan, että joku oli kiinnostunut tästä aiheesta.

Hän oli nimennyt lentokoneensa nimillä Phantom [aave] ja Voodoo, koska hän uskoi tuohon, tai bansheehen, nimityksiä taitaa olla erilaisia. Hän antoi meille 20 000 dollaria tämän kaukokatselun rinnakkaiseksi tutkimiseksi, salaisesti. [Linkki Wikipedia: Banshee] [Linkki Wikipedia: McDonnell Douglas F-4 Phantom II]

Kuvateksti: McDonnell F-101A-1-MC Voodoo. [Linkki Wikipedia: Voodoo] [Linkki Wikipedia: McDonnell F-101 Voodoo]

Ufot ja psyykkiset asiat

Robert Wood: Aloin liittää itse asiassa tahattomasti yhteen sitä mitä tiesin ufoista ja psyykkisistä asioista, tajusin niiden kaiken liittyvän yhteen. Jos keksit toisen yhtälösetin, saat myös sen toisen. Hal Puthoff ja minä kehitimme melko hyvän suhteen, koska minä tein joitakin innovatiivisia asioita, joita Hal ei ollut tullut ajatelleeksi. [Linkki: Tietoisuus ja ufot]

Viimeinen keskustelu…

Robert Wood: Minä päädyin varhaisessa vaiheessa siihen johtopäätökseen, että todistusaineisto maapallon ulkopuolisen vierailun puolesta oli kerrassaan musertavaa, tarkoitan, että niin mittavaa, että siitä ei tarvitse edes kiistellä. [Linkki: Teoreettisen fysiikan professori Michio Kaku: Ufot – todistusaineisto on musertavaa (2019)]

Minusta tuli projektien osalta yhä UFO-ohjelmaan perehtyneempi, erityisesti keskusteluissani [James E.] ”Jim” McDonaldin kanssa. Ajattelin aluksi tavallaan samoin kuin hän, että oli oltava peittelyä tai seurantaa. Hän oli kallistunut voimakkaasti seurantaan päin. Todistusaineistoa oli todellakin riittävästi tukemaan Bluebook-henkilöstön suorittamaa seurantaa. [Linkki Wikipedia: Project Blue Book]

Viimeisessä keskustelussani hänen kanssaan minä kuitenkin… Kun ajattelin sitä myöhemmin, niin päättelin hänen saaneen selville, että kyseessä oli peittely, ja että hän oli hyvin todennäköisesti törmännyt maahansyöksyn hakujuttuun. Siksi hän halusi varmistaa, että se pitää paikkaansa, ennen kuin hän kertoo edes minulle. [Linkki: Ufojen hakuoperaatiot]

Kuvateksti: Robert M. Wood arvelee ufotutkija James E. McDonaldin törmänneen viimeiseksi jääneen keskustelun perusteella ”maahansyöksyn hakujuttuun”.

Avoimin mielin…

Robert Wood: Tuon jälkeen en ole sulkenut mieltäni miltään mahdollisuudesta, mukaan lukien se aste jolla olemme saattaneet onnistuneesti takaisinmallintaa tai takaisintieteellistää sen aluksen, mahdollisuudelta että olemme tehneet saman prosessin psyykkisellä kentällä, ja siltä mahdollisuudelta että meidän vakoilu- ja vastavakoilujoukkomme ovat tarpeeksi hienostuneita, että ei ole lähes mitään mitä ne eivät pystyisi hoitamaan. [Linkki: Teknologia] [Linkki: Päivä Roswellin jälkeen]

Majestic-asiakirjat

Robert Wood: Voit arvella… Tämä tulee nyt tavallaan nykyisestä työstäni, siitä kun katsot Majestic-asiakirjoja, niitä joita me tutkimme. [Linkki: MJ-12 (1954 – 1963)] Vuoden 1952 asiakirjassa sanotaan pohjimmiltaan, että kaikkein tärkein tehtävä on lehdistön hallinta. Voit kuvitella kuinka joukko kavereita kokoontuu noin vuonna 1949 ja kysyy: ”Miten me estämme kansaa tietämästä tätä?” Tuo olisi ollut haaste, hauska hanke, kehittää suunnitelma sen varmistamiseen, että kansa ei koskaan todellakaan saa totuutta selville. Pitäisi olla kaikenlaisia vastatoimia valmiina: jos tapahtuu näin, tehdään noin, jos tapahtuu noin, niin sitten tehdään näin.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla lehdistö 1940-luvulla. [Linkki Wikipedia: Lehdistö]

Vastatoimia

Robert Wood: Mielestäni sillä kuka tahansa nykyään valvoo, on jo vastatoimet valmiina. Minunlaiseni siellä täällä hieman puhuva kaveri ei ole heille todellakaan ongelma, koska he ovat jo olettaneet, että niin tulee tapahtumaan. He ovat olettaneet, että jotkut ihmisistä tulevat vuotamaan asiakirjoja. He ovat olettaneet, että jotkut niistä osoittautuvat olevan yksikäsitteisen aitoja. [Linkki: Roswellin avaruusolennon haastattelu

Sotkemista

Robert Wood: Samaan aikaan he kuitenkin lähettävät pienet joukkonsa matkaan ja yrittävät sotkea asioita mahdollisimman paljon. Osa minun saamastani kritiikistä saattaa olla niiden kavereiden vääntämää, jotka yrittävät pitää tätä salaisuutena. On selvää, että jotta tätä aihepiiriä pystyy hallitsemaan tehokkaasti, niin sitä on valvottava kaikilla tasoilla, kaikkein ilmiselvin taso on tiedotusvälineet. [Linkki: Asianajaja Daniel Sheehan: Tiedotusvälineiden valvonta]

On katsottava millaisia kaikenlaisia tiedotusvälineitä on: elokuvat, lehdet… Varhaisessa vaiheessa oli tietysti vain sanomalehdet, elokuvat ja aikakauslehdet, nyt meillä on internet ja muuta, videot ja kaikenlaista tuollaista. Mutta kun teknologia on puhjennut kukkaan näillä toisilla reiteillä, niin tätä valvovat ihmiset ovat myös vain siirtyneet mukana noille reiteille. Joka kerta kun uusi reitti nousee esiin, heillä on sille uusi vastatoimi.

Kuvateksti: Haastateltu fysiikan tohtori Ryan M. Wood ja Ryan S. Wood ylläpitävät vanhoja Majestic-asiakirjoja tutkivaa nettisivustoa. [Linkki: majesticdocuments.com]

Takaisin Majestic-asiakirjoihin

Robert Wood: Jos katsotte meidän haltuumme saamiamme asiakirjoja, niin on mielenkiintoista, että joissakin niistä käsitellään niitä syitä miksi tämä halutaan pitää salaisuutena. Jotkut noista syistä olivat siihen aikaan äärimmäisen valideja. Esimerkiksi ensimmäisissä juuri tulleissa meillä olevissa asiakirjoissa… Ne tulivat juuri pari viikkoa sitten…

Yhdellä oli tekemistä Los Angelesin lentoreitin kanssa. Sillä lentoreitillä oli ilmeisesti kaksi putoamista, yksi otettiin talteen merestä ja toinen oli laskeutunut maaperälle San Bernardino-vuorilla. [Linkki Wikipedia: San Bernardino Mountains] Joten, esikuntapäällikkö George Marshall kirjoitti FDR:lle ja kertoi noin tapahtuneen, ja että he perustavat interplanetaaristen ilmiöiden yksikön tutkimaan tätä ongelmaa. [Linkki Wikipedia: George C. Marshall] [Linkki Wikipedia: Franklin D. Roosevelt (FDR), presidentti] [Linkki: MJ – 12 (1942 – 1953)] [Linkki: Ufojen hakuoperaatiot]

Toinen maailmansota, Roswell

Robert Wood: Alkuperäinen prosessi olisi siis alkanut sodan aikana. [Linkki Wikipedia: Toinen maailmansota] Tuosta syystä kun Roswellin maahansyöksy tapahtui, niin meidän tiimimme olivat jo kaikki valmiiksi valmiina ja harjoitelleet. Ei se ollut mikään iso juttu, he olivat tehneet sen luultavasti jo useita kertoja aiemminkin. [Linkki: Roswellin todistajat]   

Kuvateksti: Kuvahaun tulos englanninkielisellä hakusanalla sotaharjoitus 1940-luvulla.

Hyvät ja pahat tyypit

Robert Wood: Salailulle oli 50 vuotta sitten ymmärrettävät syyt. [Haastattelu tehty syyskuussa 2000.] Syy oli tietenkin avun saaminen Saksan vastaisen sodan voittamiseksi, varmistaa että me saimme teknologian, ei Venäjä tai Neuvostoliitto. Nuo syyt säilyvät erittäin tärkeinä, käytännönläheisinä ja todellisina jopa nykyäänkin.

Minä näkisin Saddam Husseinilla olevan tätä korkeaa teknologiaa. [Linkki Wikipedia: Saddam Hussein] Hän saattaa olla jopa muita vastuuntunnottomampi. Jossain määrin tämän teknologian suojelua vastuuntunnottomilta ihmisiltä on yhä hyödyllistä tehdä. Tuossa on yksi ongelmista, niin nykyään kuin silloinkin: sen pitämiseksi pois pahoilta tyypeiltä, se on pidettävä pois myös hyviltä tyypeiltä. Jos kerrot kansalle, niin on oletettava osan kansasta olevan pahoja tyyppejä. He käyttävät sitä, samoin kuin jotkut ihmiset tekevät räjähteitä ja räjäyttelevät rakennuksia.

Uskonnot

Robert Wood: Minä arvelen syiden olevan kuitenkin nyt erilaiset siihen miksi salailu ei ole nykyään enää niin suuri ongelma. Monet asiat ovat muuttuneet. Ensinnäkään arvellakseni salaisuuden pitämiselle ei ole merkittävää uskonnollista syytä, tuohon aikaan he eivät sitä todellakaan tienneet. [Linkki: Uskonnot] [Linkki: Roswellin avaruusolennon haastattelu]

Kuvateksti: Uskonnolliset näkemykset ja uskomukset saattavat olla este puolueettomalle, avoimelle ja ennakkoluulottomalle tutkimukselle.

Maailmojen sota -radiokuunnelma

Robert Wood: Silloin kun ensimmäiset ufot putosivat, niin radiokuunnelma Maailmojen sota oli vain kolme tai neljä vuotta vanha. [Linkki Wikipedia: Maailmojen sota] Ihmiset muistivat kuinka kansa muka järkyttyi, koska marsilaiset laskeutuivat takapihalle. Minä en usko tuon olevan enää ongelma.

Politiikka

Robert Wood: Politiikassa on arvellakseni sama ongelma: vallassa olevat ihmiset haluavat pysyä vallassa. Elleivät he näe tästä olevan heille itselleen mitään hyötyä vallassa pysymisen kannalta, niin heidän ei ole mitään syytä tehdä sitä.

Kuvateksti: Fysiikan tohtori Robert M. Wood antaa ymmärtää, että poliitikot tekisivät vain oman vallassa pysymisensä kannalta hyödyllisiä asioita.

Veronmaksajat maksavat

Robert Wood: Arvelen todellisen syyn tämän informaation ja jutun vapauttamiseen kansalle olevan se, että me maksamme sen. Nämä peitellyt ohjelmat ovat maksaneet veronmaksajille valtavan prosenttiosuuden, tiedäthän, tyyliin 10 % bruttokansantulostamme tai jokin tuollainen suuri luku. [Linkki Wikipedia: Bruttokansantulo] Kuulee lukuja tyyliin 30 tai 50 miljardia dollaria, mutta minä en ajattele tuon olevan 10 % bruttokansantulosta.

Minä kallistuisin sanomaan, että me olemme käyttäneet tuota enemmän. Meillä ei ole ainoastaan hyvin tunnettuja salaisia ohjelmia, meillä on… taidan käyttää Steven Greerin ilmausta tunnustamattomat pimeät ohjelmat. Demokratiassa rahojen varastaminen ihmisiltä on pohjimmiltaan väärin. [Linkki Wikipedia: Steven M. Greer]

Kuvateksti: Haastateltu McDonnell Douglas -lentokoneyhtiön entinen työntekijä käyttää ilmausta ”rahojen varastaminen ihmisiltä”.

Nykyään

Robert Wood: Minulta kysytään usein, että mitä arvelet olevan meneillään nykyään? Valveutunut vastaukseni tuohon on… Minä ja poikani tutkimme niitä asiakirjoja jotka saamme haltuumme. Nuo asiakirjat tuppaavat ajoittumaan ajanjaksolle 1941 – 1970. Tiedämme mitä niissä sanotaan ja arvelemme pystyvämme todistamaan, että ne ovat väärentämättömiä ja aitoja, ne kertovat oikean kertomuksen. [Linkki: MJ-12 (1942 – 1953)] [Linkki: MJ-12 (1954 – 1963)]

Tieto kertoo, että vuonna 1970 tai suunnilleen silloin kaikki meni elektroniseksi. Tuo on melko yhtäpitävää sen kanssa mitä minä näen ja mitä haluaisit tehdä jos sinulla olisi todella turvattu ohjelma: siirry elektroniseksi tai puhu vain suullisesti, älä kirjoita ylös paperille lähes mitään ihmisille vuodettavaksi. Tuo saattaa olla yksi syy siihen miksi tietovuotoja ei nykyään ole.

Ilmakehän ja avaruuden yhtiön näkökulma

Robert Wood: Propulsion lähde oli se pääasiallinen ongelma jonka kimppuun minä alun perin ilmakehän ja avaruuden yhtiön näkökulmasta hyökkäsin. Siis miten sieltä päästään tänne? Osalla vastausta on tekemistä sen kanssa miten saadaan energia sen propulsiojärjestelmän käyttämiseen, koska sitä ei selvästikään käytetä syöksemällä peräpäästä pieniä hiukkasia, kuten me yleisesti teemme.

Minä olen vetänyt johtopäätöksen, että mikä tahansa propulsion, gravitaation hallinnan, lähde onkaan, niin se on sama kuin energian vapauttamiseen käytetty lähde. Kun keksit toisen, keksit myös toisen.

Kuvateksti: Perinteistä työntövoimaa käyttävällä lentokoneella ei ole tähtiin menemistä.

Harold E. Puthoff

Robert Wood: Ajattelen myös, että saat myös todennäköisesti hyvän vihjeen siitä miten psyykkiset asiat toimivat. [psychic = yliluonnollinen, psyykkinen, sielullinen, meedio] Nuo asiat liittyvät todennäköisesti toisiinsa moninaisilla syvällisillä tasoilla. [Linkki: Tietoisuus ja ufot] No, ainoa… Minulle kaikkein tutuimmat teoriat, ne joiden parissa koen oloni viihtyisäksi, ovat ne nollapistefluktuaatioteoriat joita tohtori Puthoff on tarkoin tutkinut. [Linkki: Fyysikko Hal Puthoff: Tajunta, kaukokatselu, Stargate-ohjelma, nollapiste-energia] [Linkki Wikipedia: Harold E. Puthoff]

Pentagonin lehdistösihteeri kenraali Patrick S. Ryder: Puolustusministeriön muutos UAP-terminologiassa (2022)

Linkki käännettyyn vastaukseen: LINKKI. [Linkki Wikipedia: Patrick S. Ryder (Yhdysvaltain ilmavoimien prikaatikenraali, Pentagonin lehdistösihteeri)]

UAP, tunnistamaton ilmassa oleva ilmiö, tunnistamaton epätavallinen ilmiö

Toimittaja: Puolustusministeriön (DOD) viranomaiset vahvistivat viime viikolla muutoksen DOD:n ja UAP:den terminologiassa. Muutos oli, että tunnistamattomat ilmailmiöt (ilmassa olevat ilmiöt) [unidentified aerial phenomena (UAP)] muuttuvat tunnistamattomiksi epätavallisiksi ilmiöiksi [unidentified anomalous phenomena (UAP)], mikä tarkoittaa siis esineitä, jotka eivät ole pelkästään ilmassa, vaan ovat veden alle painuneita ja siirtyneet myös väliaineiden välillä. [Linkki: USO] NASA ilmoitti työstävänsä omaa UAP-tutkimustaan, jossa käytetään yhä nimitystä tunnistamaton ilmailmiö (ilmassa oleva ilmiö).

Eikö tämä tavallaan muutos ja yhteisen kielen puute UAP-termissä puolustusministeriön ja NASAn välillä vaikuta aiheuttavan potentiaalisesti ongelmia? Jos niin on, niin miten virastot toimivat onnistuakseen tuossa? [Linkki Wikipedia: NASA] [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain puolustusministeriö]

Kuvateksti: Yhdysvaltain ilmavoimien prikaatikenraali Patrick S. Ryder (oikealla) on toiminut Pentagonin lehdistösihteerinä alkaen 4.8.2022. [Linkki Wikipedia: Patrick S. Ryder] [Linkki Wikipedia: Pentagon]

Kohti yhteisiä päämääriä

Patrick Ryder: Lyhyt vastaus on, että ei, en arvele sen aiheuttavan mitään ongelmia, ei paremmaksi tai huonommaksi. Olen ollut melko kauan osa puolustusministeriötä, olen nähnyt paljon erilaisia aloitteita ja pyrkimyksiä, joissa terminologia saattaisi muuttua. Minä ajattelen tärkeän asian olevan se, että katsotaan suurempaa kuvaa varmistaen virastojen välisillä vuoropuheluilla ja keskusteluilla, että me kaikki työskentelemme kohti yhteisiä päämääriä. Odotan, että tässä tapauksessa edetessämme käy täysin noin. Meillä puolustusministeriössä on erittäin läheinen työsuhde NASAn kanssa, minulla ei ole mitään syytä ajatella, että tuo olisi muuttumassa lähiaikoina.

Pentagonin lehdistösihteeri kenraali Patrick S. Ryder: UAP-raportti Yhdysvaltain kongressille (2022)

Linkki käännettyyn vastaukseen: LINKKI.

Pentagonin UAP-raportti Yhdysvaltain kongressille

Toimittaja: Pentagon työstää UAP-raporttia kongressille. Onko mitään versiota tuosta raportista toimitettu perille, joko salaiseksi luokiteltua tai salaiseksi luokittelematonta? Jos ei ole, niin onko teillä arvioitua aikaa milloin tuo lähetetään? [Linkki: Kongressiedustaja Dennis Kucinich, näittekö ufon?]

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla Yhdysvaltain kongressi. [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain kongressi]

DNI, kansallinen tiedustelujohtaja

Patrick S. Ryder: Kyllä, minun ymmärtääkseni  tuota raporttia valmistelee DNI:n toimisto, kansallinen tiedustelujohtaja, joten minä ohjaisin tämän asian tilan suhteen heille. [Linkki Wikipedia: DNI = Director of National Intelligence (DNI), ”kansallisen tiedustelun johtaja”] Joten pelkään, että minulla ei ole mitään ennen kuin tuo raportti ilmestyy.

UAP-raportti linkkejä

[Linkki: Hävittäjälentäjä Alex Dietrich: USS Nimitz -kohtaaminen ja Yhdysvaltojen UAP-raportti] {Linkki: Christopher Mellon: Ufohavainnot Yhdysvalloissa ja Kanadassa, UAP-raportti] [Linkki: Ufotoimittaja Leslie Kean: Yhdysvaltojen UAP-raportti ja maapallon ulkopuolisten hypoteesi] [Linkki: Ufotoimittaja George Knapp: Yhdysvaltojen UAP-raportti – askel kohti tiedonjulkistusta] [Linkki: Richard Dolan: Yhdysvaltain UAP-raportin salaisen osan tietovuoto]

AARO

Toimittaja: On ollut jotain raportointia, että kiinalaiset dronet saattavat tarkkailla Yhdysvaltain asevoimia, Yhdysvaltain sotilasoperaatioita. Onko Pentagonin UAP-toimi, josta taidetaan käyttää nykyään nimistä AARO… Onko se saanut selville sellaista, että Kiina käyttää droneja Yhdysvaltain joukkojen tarkkailuun tai informaation keräämiseen osana tätä, osana UAP-prosessia? [Linkki Wikipedia: All-domain Anomaly Resolution Office (AARO), ”kaikkien toimialojen poikkeavuuksien ratkaisutoimi (AARO)”] 

Ei informaatiota

Patrick S. Ryder: Minulla ei ole tällä hetkellä tuosta mitään informaatiota, mutta me tutkimme tuota ja palaamme asiaan. Kiitokset erittäin paljon. [Linkki: Perustuslaillinen juristi Daniel Sheehan: Ihmiskunta 2.0 ja tiedonjulkistuksen eteneminen]

Kuvateksti: Toimittaja ehdottaa, että kyseessä olisivat kiinalaiset. Pentagonin lehdistösihteeri Patrick S. Ryderillä ei ole sellaisesta mitään informaatiota. [Linkki Wikipedia: Kiina]

Kuvateksti: Yhdysvallat perusti 20.12. 2019 asevoimien uuden kuudennen puolustushaaran: avaruusvoimat. [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain avaruusvoimat]

Yhdysvaltain avaruusvoimien kenraalimajuri John Olson: Maailmanlaajuiset UAP-havainnot (2023)

Linkki käännettyyn lausuntoon: LINKKI. [Linkki AF.mil (ilmavoimat): Kenraalimajuri John M. Olson]

Maailmanlaajuista

John Olson: Arvelen, että kysymyksenne toinen osa liittyi UAPeihin tai tunnistamattomiin ilmailmiöihin ja UAP-toimikuntaan. Ainakin mitä asia minuun liittyy tai mitä minä olen tietoinen, niin uskon sen sisältävän yhteistyöhön perustuvia syötteitä ja informaation vaihtoa kaikenlaisten valtioiden kanssa ympäri maapalloa, koska ajattelen että nämä eivät ole vain tekoja tai tapahtumia jotka ovat tapahtuneet pelkästään Yhdysvaltojen rajojen sisäpuolella. Niitä on tapahtunut maailmanlaajuisesti.

Avointa ja läpinäkyvää

John Olson: Me olemme keräämässä tuota informaatiota, me jaamme informaatiota. Me näemme tämän Yhdysvaltojen kongressin kautta tehtynä avoimena ja läpinäkyvänä yrityksenä ja toimintana, jota suorittaa meidän UAP-toimikuntamme toimisto, joten rohkaisisin mittavampaan yhteistyöhön ja yhteistoimintaan. Erityisesti ajattelen, kuten me asian näemme, erilaisten teknologioiden auttavan poistamaan salaperäisyyttä, tyrmäämään tai selventämään tätä asiaa.

Kuvateksti: Yhdysvaltain avaruusvoimien kenraalimajuri John Olson kertoo toiminnan olevan avointa ja läpinäkyvää.

Turvallisuus

John Olson: Mutta ajattelen myös olevan tärkeää, että… Yksi syistä miksi näemme tätä vaivaa, on se, että kansallisen turvallisuuden huolenaiheet ovat mitä tärkeimmät, kuten myös lentoturvallisuus, konfliktien ja törmäysten välttäminen ja ihmiselämän varjeluun ja suojeluun liittyvät asiat.

Kuten ICAO

John Olson: Joten kun pystymme jakamaan ja vaihtamaan informaatiota paremmin, niin arvelen asian olevan parempi niin. Siis melko lailla samoin kuin teemme kansainvälisessä siviili-ilmailujärjestössä tai siinä mikä tunnetaan muutoin nimityksellä ICAO tai kuin myös missä tahansa muissa kansainvälisissä organisaatioissa. [Linkki Wikipedia: Kansainvälinen siviili-ilmailujärjestö (ICAO)] Minä ajattelen, että tässä on kyseessä hedelmällinen ja tärkeä mahdollisuus pyrkimyksessä kohti tuota.

Kuvateksti: Toimittajan esittämiin kysymyksiin vastauksia antaneen Yhdysvaltain avaruusvoimien kenraalimajuri John Olsonin virka-asu hänen itsensä päällä.

Kuvateksti: Haastateltu Yhdysvaltain kongressiedustaja Tim Burchett. [Linkki Wikipedia: Tim Burchett] [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain kongressi]

Yhdysvaltain kongressiedustaja Tim Burchett (2023): ”Pentagon on valehdellut meille ufoista vuodesta 1947 alkaen”

Linkki videoon josta kongressiedustajan lausunnot on poimittu ja käännetty: LINKKI.

Materiaalia toisesta galaksista

Tim Burchett: Tämä on heiltä vain yritys saada lisää verodollareita. Minä en luota Pentagoniin tippaakaan. Luotan heihin yhtä paljon kuin se kuinka pitkälle pystyn heittämään kongressitalon kupukattoa. Minä arvelen heidän haistavan dollarit. He ovat peitelleet tätä asiaa ensimmäisestä päivästä alkaen. Heillä on ollut… Minä uskon, että heillä on ollut alus, heillä on ollut jotakin materiaalia toisesta galaksista ja uskon heidän valehtelevan meille jälleen kerran.

Vuodesta 1947 alkaen

Tim Burchett: Pentagon on valehdellut meille ufoista vuodesta 1947 alkaen, siitä mitä sen suhteen on meneillään. Minä arvelen tämän olevan heiltä vain kokeilu, minä arvelen heidän näkevän dollareita. He kieltäytyivät näyttämästä tiedusteluselonteossa TIC TAC –videoita. Meillä oli se lentäjä yleisön joukossa, eikä häntä päästetty edes todistamaan julkisessa selonteossa.

Kennedy-arkistot

Toimittaja: Okei, miksi he meille valehtelisivat? Eikö olisi parempi sanoa, että ”hei, katsokaa, näitä kapineita on tuolla, me tarvitsemme lisää rahaa rakentaaksemme puolustusta niitä vastaan?”

Tim Burchett: Minä arvelen, että siksi koska he keskittyvät nyt sotimaan ulkomailla sodissa joissa meidän ei edes tarvitse olla mukana. He haluavat käyttää ne rahat… minä käytän siitä nimitystä sotateollinen kompleksi… Minusta tuntuu, että he… Kyse on hallinnasta. Miksi he eivät julkaise Kennedy-arkistoja, niitä mitä heillä on presidentti John F. Kennedyn salamurhasta?

Kuvateksti: Yhdysvaltain virassa ollut presidentti John F. Kennedy (vasemmalla) kuoli äkillisesti 22.11.1963. [Linkki Wikipedia: John F. Kennedy]

Asia on lähtenyt täysin käsistä

Tim Burchett: Heidän tapauksessaan kyse on hallinnasta: jos he hallitsevat teknologiaa, he hallitsevat rahoja. Pentagonista katoaa yli miljardi dollaria vuodessa, eivätkä he ole tilivelvollisia kongressille. Tarkoitan, että anna minun kaikki kestää, tämä asia on lähtenyt aivan täysin käsistä. Olen puhunut puhemies McCarthyn kanssa. Hän aikoo antaa meidän pitää kuulemisia.  [Linkki Wikipedia: Kevin McCarthy (Yhdysvaltain edustajainhuoneen puhemies] Tänään puhuin siitä itse asiassa puheenjohtaja Comerin kanssa, meillä tulee olemaan joitakin kuulemisia. [Linkki Wikipedia: James Comer (poliitikko)]

Uusia UFO-kuulemisia?

Chris Lehto (Yhdysvaltain ilmavoimien entinen hävittäjälentäjä): Heillä oli julkinen kuuleminen. Tässä taitaa olla kyse alkuperäisestä toukokuussa [2022] olleesta UFO-kuulemisesta, uskomattomasta saamastamme kuulemisesta jossa ei ollut mitään informaatiota. Arvelen, että meillä taitaa olla tulossa {uusia] UFO-kuulemisia. Siinä kuulitte sen kansanedustaja Tim Burchettilta. Arvelen, että Tim Burchettin kaltaisilla ihmisillä taitaa olla nyt mittari täynnä. He aikovat saada ihmiset… Tosiasialliset todistajat menevät sinne puhumaan.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos englanninkilisellä hakusanalla kierroslukumittari punaisella. [Musiikkilinkki YouTube: Totuutta ja tehtävää]

Twitter, Elon Musk

Toimittaja: Te olette olleet virassa jo yli kuukauden, itse asiassa kaksi kuukautta ja jymyuutisia on ollut nolla kappaletta.

Tim Burchett: No, minä arvelen niitä olleen. Arvelen meidän todistaneen, että Twitteriä sensuroitiin, Pentagonista oli käsketty heidän tehdä niin. FBI maksoi heille. Tuo oli ennen Elonia, hän on se joka antoi meidän päästä luokseen. [Linkki Wikipedia: Twitter] [Linkki Wikipedia: Sensuuri] [Linkki Wikipedia: Elon Musk] [Linkki: NEWS9-raportti (2020): Elon Musk väittää, että pyramit ovat avaruusolentojen rakentamia]

Tämän tekemiseen kuluu aikaa…

Tim Burchett: Comer toi tänään esiin kuinka presidentin poika oli osallisena kiinalaisten kommunistien yli 1,3 miljoonan dollarin maksusuorituksiin. Nuo asiat pitävät paikkaansa. Minä arvelen, että tämän tekemiseen kuluu vain jonkin verran aikaa. Tuosta syystä me teemme valvontaa. Minä arvelen tämän olevan Pentagonin osalta täyttä sepitettä, he yrittävät vain syöttää tällaista yleisölle.

Yhdysvaltain kongressiedustaja Tim Burchett (2022): Roswell ja Kennedyn salamurha

Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI.

UFO-asia, UFO-teknologia

Toimittaja: Kongressiedustaja, tiedän että presidentti Biden, kun hän aikoo puhua Putinin kanssa, niin hän aikoo puhua, kysyä häneltä UFO-asiasta ja sellaisista asioista. [Linkki Wikipedia: Joe Biden] [Linkki Wikipedia: Vladimir Putin]

Tim Burchett: Kyllä. Minä ajattelen tuon olevan naurettavaa. Jos venäläisillä olisi UFO-teknologiaa, he omistaisivat meidät nyt. Puhutaan kuinka natseilla oli sitä toisessa maailmansodassa, jos heillä olisi ollut, he olisivat voittaneet. Tuo on naurettavaa. Sen on pakko olla jotain meidän galaksimme ulkopuolista, sen on pakko olla, jos se on tosiasiassa totta.

Kuvateksti: Kotigalaksimme Linnunrata. [Linkki Wikipedia: Galaksi] [Linkki Wikipedia: Linnunrata]

Rehellinen kansanedustaja

Toimittaja: Sinä olet ollut aina rehti ja rehellinen. Olen huomannut yhden asian. Ei ole väliä kuka on presidenttinä, kukaan ei koskaan puhu… [Linkki: Presidentti Barack Obama ja ufot]

Tim Burchett: He sanovat aina, että he aikovat tehdä asialle jotain kun pääsevät virkaan. Minä rehellisesti sanottuna ajattelin, että Trump aikoisi tehdä jotain, vapauttaisi arkistot… [Linkki Wikipedia: Donald Trump] [Linkki: Presidentti Donald Trump keskustelee Roswellin tapauksen salaisten tietojen julkistamisesta]

Ufot olivat Raamatussa

Tim Burchett: Meneillään on selvästi jotain mitä me emme pysty käsittelemään. Ufot olivat Raamatussa, lue Hesekielin kirja, siinä puhutaan siitä ympäriinsä lennelleestä pyörästä. [wheel = pyörä, ratas, kiekko] [Linkki Wikipedia: Hesekielin kirja] [Linkki: Uskonnot] Tarkoitan, että ne ovat olleet näillä tienoilla siitä lähtien kuin mekin. Jonkun on keksittävä jotain vastauksia.

Kuvateksti: Yhdysvaltalainen kongressiedustaja Tim Burchett sanoo, että ”ufot olivat Raamatussa”.

Roswell, kansa haluaa tietää

Toimittaja: Muutaman viikon tai kuukauden kuluttua {2022] pitäisi tulla jonkinlainen julkaisu. Mitä arvelet siinä tulevan olemaan?

Tim Burchett: Minä en usko siihen. Minusta Roswell peiteltiin. Ufoihin uskoo useampi ihminen kuin kongressiin, ja hyvästä syystä, koska teemme tuollaista. Puhumme, että aiomme julkaista, emmekä sitten koskaan tee sitä, tai julkaisemme jotain mikä on niin muokattua, että se on naurettavaa. Ilmavoimilla oli julkaisu Roswellista, mikä oli iso juttu arvellakseni vuonna 1948, siinä oli kyseessä suuri peittely. Sen tehnyt kaveri tavallaan virnisteli kaiken aikaa, kukaan ei ottanut sitä vakavasti. Heidän pitäisi ottaa vakavasti. Yhdysvaltain kansa haluaa tietää ja me suoraan sanoen ansaitsemme sen.

Kantittomat presidentit

Toimittaja: Minä arvelen, että jossain vaiheessa se tulee tapahtumaan. [Linkki: Roswellin avaruusolennon haastattelu]

Tim Burchett: Minä ajattelen todellakin niin. Minä arvelen, että he tulevat julkaisemaan… Joku tulee julkaisemaan Kennedyn salamurhan arkistot, joku tulee tekemään sen kaiken, mutta meillä ei ole ollut aivan vielä presidenttiä jolla olisi kanttia tehdä se.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla Capitol Hill (”Capitol-kukkula”).

Kongressiedustaja Tim Burchett: Vuoden 2022 UFO-tilanneselostukset Capitol Hillillä Yhdysvaltain kongressissa

Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI.

Tekstimuodossa olleen uutisen käännös

”UFO-tilanneselostukset Capitol Hillillä ovat alkaneet. Lainsäätäjät eivät ole vaikuttuneita.” – toimittaja Bryan Bender, Politico, 5. toukokuuta 2022 [Linkki Wikipedia: Politico (Yhdysvallat)] [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain kongressi (Capitol Hill)]

Kongressiedustaja Tim Burchett, senaattori Marco Rubio

Toimittaja: Kongressiedustaja Tim Burchett, republikaani Tennesseestä, on yksi lukuisista lainsäätäjistä joka on vaatinut lisää läpinäkyvyyttä. Herra, hyvä saada teidät ohjelmaan tänä iltana, ja kiitokset Floridan senaattori Marco Rubiolle tämän kertomisesta Politico-verkkolehdelle: ”Rubio on kerta kaikkiaan turhautunut. He eivät etene tarpeeksi nopeasti, eivät tee riittävästi, eivät jaa riittävästi.” [Linkki Wikipedia: Marco Rubio]

Kuvateksti: Politico on yhdysvaltalainen politiikkaa käsittelevä verkkolehti. [Linkki Wikipedia: Politico]

Mitä tässä nyt oikein tapahtuu?

Toimittaja: Te olette nähneet tätä. Mitä te arvelette tässä oikein tapahtuvan?

Tim Burchett: Kyseessä on huijaus, se on peittely. Kyse on näkemistäni asioista joita en voi sinulle kertoa, ne todellakin järkyttäisivät sinua. Se on uhka maamme turvallisuudelle, me emme hallitse ilmatilaa. Ja Pentagon on pohjimmiltaan osallisena peittelyssä.

Toimittaja: Mitä?! Tarkoitan… Et sinä voi sanoa minulle, että sinä et voi kertoa minulle. Mitä, mitä, mitä… ?! Mitä sellaista näet mistä et voi minulle kertoa?

Heiltä edellytettiin raportin antamista…

Tim Burchett: No, sinä olet nähnyt videot. Tarkoitan, että on laivaston lentäjiä, mutta on myös muita asioita joita he eivät jaa meidän kanssamme. Se raportti oli vitsi. Heiltä edellytettiin raportin antamista. Ja jos muistat, niin he vetivät sen takaisin ja antoivat tämän valheellisen raportin jonka minä olisin voinut kirjoittaa viidennellä luokalla.

Peittely

Tim Burchett: Kyse on täydestä peittelystä ja meidän on saatava selville totuus asiassa. Rubion porukat ovat oikeassa. Kongressi ei käsittele tätä, koska kaikki pelkäävät julkisesti arvostelluiksi tulemista. Minulla oli BurchettforCongress.com –nettisivuillani T-paita jossa sanottiin: ”Useammat ihmiset uskovat ufoihin kuin kongressiin.” Se myytin loppuun. Tarkoitan, että tässä on todellakin meneillään jotain, veli, todellakin on. Kukaan ei halua puhua siitä.

Kuvateksti: ”Kongressi ei käsittele tätä, koska kaikki pelkäävät julkisesti arvostelluksi tulemista.” [Musiikkilinkki YouTube: Matkustaja]

Kukaan ei halua puhua siitä

Toimittaja: Kukaan ei halua puhua siitä… Selitä ihmisille taustoja, me olemme käsitelleet tätä ohjelmassa paljon. On siis asevoimilta peräisin olevia kuvia ja videoita joissa näkyy taivaalla olevia esineitä jotka liikkuvat sellaisilla tavoilla, että et voi… Me emme pysty liikuttelemaan modernilla teknologiallemme esineitä noin.

Jos et usko muukalaisiin, niin se sopii, mutta me emme tiedä voisiko tämä olla salaista tavaraa toisilta asevoimilta. Silloin tästä tulee kansallisen turvallisuuden pulmakysymys. Tämä ei tarkoita välttämättä sitä, että me uskoisimme pienten vihreiden miesten hyökkäävän tähän maahan, siellä voisi olla myös jotain muuta.

Ollaan realistisia

Tim Burchett: No, jos kyse olisi ulkomaisesta entiteetistä, niin voi jukra… Tarkoitan, että jos se olisi Putin, niin hän laskeutuisi yhdellä tuollaisella Valkoisen talon pihanurmikolle ja tulisi ulos painimaan ilman paitaa Bidenin kanssa, hyppäisi yksisarvisen selkään ja hyppäisi takaisin kyytiin. Tarkoitan, että ollaan realistisia, tässä ei ole kyseessä ulkomaalainen entiteetti, jos olisi, niin se hallitsisi meitä.

Roswellin tyyppiset tapaukset

Tim Burchett: Kyseessä ei ole Kiina, kyseessä ei ole Venäjä, se on jotain muuta ja meidän on käsiteltävä sitä, emmekä me tee niin. Kyseessä on ollut peittely Roswellista alkaen. Venäläisillä, Kiinalaisilla, kaikilla heillä on Roswellin tyyppinen tapaus, josta he puhuvat. Meidän on tultava ulos julkisuuteen. Sinä näet nämä kuvat, nämä eivät selvästikään ole amerikkalaisia lentokoneita.

Kuvateksti: Kongressiedustaja Tim Burchettiin uutisjutussa kommentoima kuva. ”Nämä eivät selvästikään ole amerikkalaisia lentokoneita.”

Todellisuus on kuitenkin se, että…

Tim Burchett: Meidän on… meidän… Jos uskot Raamattuun, niin lue ensimmäinen luku Hesekielin kirjasta. Hesekiel näki pyörän ja kuvailee sitä, kuvailee melko lailla sitä mitä kuvailisit nyt ufoksi, avaruusalukseksi ulkoavaruudesta, joka tulee ja laskeutuu planeetta Maahan. Tarkoitan, että lue se. Minä tiedän, sinä tiedät, että kaikki tulevat sanomaan minun olevan tinapaperihattua pitävä punaniska, mutta todellisuus on se, että tuolla on jotain, emmekä me käsittele sitä.

Tiedätkö mitä?

Toimittaja: Minä… Tiedätkö mitä? Ei sinun tarvitse myydä tätä asiaa minulle.

Tim Burchett: Laivaston lentäjät… [Linkki: Ufot ja lentäjät (1)] [Linkki: Ufot ja lentäjät (2)]

Toimittaja: Kyllä, teillä on laivasto… Tämä oli 60 Minutes –ohjelmassa. [Linkki Wikipedia: 60 Minutes] Teillä on ihmisiä jotka sanovat…  He näkevät asioita joissa ei ole mitään järkeä. Ne liikkuvat tavoilla joilla ei voi… Me emme pysty… Ei teillä voi olla jotain mikä liikkuu suurella nopeudella eteenpäin ja sitten vain pysähtyy paikalleen ilmassa ja menee sitten toiseen suuntaan. Ei kenelläkään ole tuollaista teknologiaa.

Se… Se uhmaa kaikkia lakejamme

Tim Burchett: Ja menee veden alle, ja tulee sieltä takaisin ilman kitkaa hidastamatta. Se.. Se uhmaa kaikkia lakejamme. Kiitos. [Linkki: USO] [Linkki Wikipedia: Kitka] [Linkki Wikipedia: Väliaineen vastus]

Toimittaja: Se on hämmästyttävää. Kongressiedustaja… Noin se tekee, ja minä pidän siitä, minä rakastan ajatella sitä, katsella kaikkia tähtiä tuolla, ihmetellä ja mietiskellä.

Tim Burchett: Kyllä.

Kuvateksti: Kongressiedustaja päättää haastattelun puhumalla lyhyesti tähdistä. [Linkki Wikipedia: Tähti]

Suunnaton maailmankaikkeus

Tim Burchett: Muista, että useimmat niistä tähdistä ovat jo luhistuneet silloin kun sinä näet niiden valon, ne ovat sinusta niin kaukana. Se [valo] lähti ennen Kristuksen aikaa ja nuo tähdet ovat jo kauan aikaa sitten kuolleet. Maailmankaikkeus on niin suunnaton. [Linkki Wikipedia: Tähden kehitys] [Linkki Wikipedia: Maailmankaikkeus] Kyllä, mene ja nappaa heidät, kiitos veli.

Toimittaja: Kiitos teille, herra. [Linkki Wikipedia: Tim Burchett]

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: