EBE

Anonyymin CIA-agentin kuolinvuodetunnustus: avaruusolennon haastattelu

Linkki kuvattuun haastatteluun: LINKKI. Haastattelun päivämäärä ja paikka: 5.3.2013, USA, SIJAINTI SALAINEN [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu (CIA)]

Syy tähän haastatteluun

Anonyymi: Kyllä. No niin. Me vanhenemme. Olen nyt 77 vuotta vanha. Ikuisesti ei voi elää. Tiedäthän? Jos minulle tehtävä verenpuhdistustoimenpide ei onnistu, minulla on luultavasti vain muutama kuukausi aikaa, ennen kuin munuaiseni lakkaa toimimasta. Tiedäthän? Se on tavallaan syy miksi tulin haastatteluun.

Richard Dolan: Näet, että kokemasi on aivan liian tärkeää, jotta ihmiset voisivat olla siitä tietämättömiä?

Anonyymi: Kyllä.

Kuvateksti: Haastateltava entinen CIA-agentti on jo 77-vuotias ja terveysongelmat vaivaavat. Hänellä on kuitenkin niin tärkeää asiaa, ettei hän halua jättää sitä sanomatta.

Koulutus ja työhistoria

Richard Dolan: Aivan. Voisitko vain? Voisimmeko aloittaa alusta sotilasurastasi, ja käydä sitten täsmällisesti läpi millaisia kokemuksia sinulla oli?

Anonyymi: Minut kutsuttiin sotavoimien palvelukseen, ja menin Yhdysvaltain maavoimiin. Sen jälkeen minut lähetettiin Yhdysvaltojen itäosaan viestintäkoulutuskeskukseen.

Richard Dolan: Minä vuonna tuo tapahtui?

Anonyymi: 1959. Kävin viestintäkurssin. Kävin siihen aikaan radioteleksikurssin (RTTY) ja myös kryptografian kurssin. Kryptolla oli viisi asepalveluspuolen kouluttajaa, joten luokalta valittiin viisi parasta opiskelijaa. Olin luokan kolmanneksi paras, joten kouluttaja valitsi minut. [Linkki Wikipedia: Radioteletype (RTTY)] [Linkki Wikipedia: Kryptografia]       

Richard Dolan: Työskentelitkö jo tuohon aikaan CIA:lle?

Anonyymi: En.

Richard Dolan: Et vielä?

Kuvateksti: Työuraa CIA:ssa edelsi sotilasura Yhdysvaltain maavoimissa. Anonyymi ei työskennellyt vielä vuonna 1959 CIA:lle.

CIA:n palvelukseen ja Q-turvallisuusluokitus

Anonyymi: En. Pomoni tuli eräänä päivänä luokseni ja kysyi: ”Haluaisitko tienata hieman ylimääräistä rahaa?” Sanoin: ”Raha on aina hyvä.” Joten… Hän selitti minulle, että voisin… Hän voisi laittaa… Tarvitsisin työtä varten huippusalainen Valkoisen talon Q-turvallisuusluokituksen. [Linkki Wikipedia: Q-clearance] Ajattelin: ”Voi, pojat. Mahtaa olla melko hieno juttu.” Kysyin: ”Mitä tämä on?” Hän sanoi: ”Olen Yhdysvaltojen itäisen osan CIA:n johtaja.” Tiedäthän? Sanoin: ”En tiennyt sitä.” Hän sanoi: ”Ei sinun ollut tarkoituskaan.”

Turvallisuusselvitykseni oli valmis noin kuusi viikkoa myöhemmin, sain CIA-korttini. [Linkki Wikipedia: Turvallisuusselvitys] Kyseessä oli luottokortin tapainen ID-kortti, jonka pystyi vain nykäisemään ovesta, jolloin pääsin sisälle. Käytin siihen aikaan keinotekoista nimeä. En käyttänyt koskaan oikeaa nimeäni.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla White House 1950´s (Valkoinen talo 1950-luvulla). Haastateltava kertoo saaneensa huippusalaisen Valkoisen talon Q-turvallisuusluokituksen.

Projekti Blue Book

Anonyymi: Aloin työskennellä hänen kanssaan projektissa, jossa hän oli mukana. Se oli projekti Blue Book, joka oli tavallaan osittain huijausta. [Linkki Wikipedia: projekti Blue Book]

Richard Dolan: Ajatteletko, että osa Blue Book -tapauksista oli täysin keksittyjä?  

Anonyymi: Kyllä, mutta meidän saamamme tapaukset tulivat… Luulen sen olleen Fort Belvior Marylandissä.

Richard Dolan: Fort Belvoir? [Linkki Wikipedia: Fort Belvoir]

Anonyymi: Kyllä. Ne eivät tulleet Pentagonista tai CIA:n päämajasta. Saimme raportteja tietyistä näköhavainnoista Meksikossa, Italiassa ja sen sellaisissa paikoissa. Ja sitten meidän piti… Meillä oli ihmisiä, jotka seurasivat niitä ja menivät haastattelemaan ihmisiä. Mentiin siis katsomaan olivatko he sekopäisiä vai oliko se totta.

Richard Dolan: Ulkomailla käytiin siis usein?

Anonyymi: Kyllä, mutta minä en mennyt. Minä pysyin aina ”ruuvipenkin äärellä”, mutta kanssamme työskentelevät CIA:n ihmiset tekivät niin. Saimme uuden raportin pari kertaa viikossa.

Kuvateksti: Anonyymi entinen CIA-agentti kertoo, että havaintoja tehneitä ihmisiä käytiin haastattelemassa ulkomailla asti. [Linkki Wikipedia: Mustapukuiset miehet (Miehet mustissa)]

Asiat kaadetaan niskaan

Anonyymi: Menin armeijan palvelukseen suoraan maatilalta, joten en todellakaan tiennyt paljon oikein mistään. Tiedäthän? Mutta pomoni paikkasi tietojani projekti Blue Bookista ja siitä, mitä he olivat saaneet siihen mennessä selville harmaista, avaruusolennoista ja Roswellin tapauksesta.

Richard Dolan: Miltä sinusta tuntui kun tuo kaadettiin ensimmäistä kertaa niskaasi, kun sait tietää siitä ensimmäisen kerran?

Anonyymi: Olin siitä kaikesta tavallaan täysin häkeltynyt. Tiedäthän? Sanoin: ”En tiedä pystynkö minä tuomaroimaan mikä on totta ja mikä ei, kun minulla ei ole siitä paljon tietoa.” Joten…

Richard Dolan: Mitä hän sanoi?

Anonyymi: Hän sanoi: ”No, tieto on rakennettava matkan varrella. Tulet näkemään miten tämä homma toimii.” [Linkki Wikipedia: Toiminnallinen oppiminen]

Kuvateksti: Niin sanottu Roswellin tapaus sattui New Mexicon osavaltiossa Yhdysvalloissa heinäkuun alussa vuonna 1947. [Linkki: Roswellin tapaus]

Perheelle ja ystäville ei voinut kertoa

Richard Dolan: Yksi juttu on tietysti, että et voinut selvästikään kertoa perheellesi tai läheisille ystävillesi?

Anonyymi: En. En voinut kertoa kenellekään. Minun piti itse asiassa vannoa, että en kerro siitä juuri mitään kenellekään 40 vuoteen – ehkä enemmän 50 vuoden jälkeen – mikä tuli täyteen vuonna 2010.

Richard Dolan: Teit kaikkea sitä salaista työtä. Katselit kuvauksia, valokuvia, videoita. Oli vuosi 1959, ehkä syksy 1959. Mitä sen jälkeen tapahtui?

Kuvateksti: Salaisesta työstä ei voinut kertoa perheelle tai ystäville.

Koko maailmalle kerrotaan…

Anonyymi: Koko projekti Blue Book -juttu meni sitten tavallaan säilöön. Tiedäthän? Muistat varmaan, että he julistivat tuohon aikaan, että se ei ollutkaan yhtään mitään. Tiedäthän?   

Richard Dolan: Kyllä, aivan. He kertoivat koko maailmalle, että kaikki ufot ovat vääriä havaintoja, huijauksia…

Anonyymi: …ilmapalloja…

Richard Dolan: …psyykkisiä ongelmia, mitä tahansa.

Anonyymi: Kyllä.

Richard Dolan: Aivan.

Kuvateksti: Joku saattaisi ymmärtää edellä kerrotun niin, että koko maailmalle valehdeltiin. Mikä tuollaiseen toimintaan saattaisi olla syynä?

MJ-12 ja työtehtävä presidentti Eisenhowerilta

Anonyymi: Joten pomo tuli luokseni ja sanoi: ”Meille kahdelle on uusi tehtävä.” Hän sanoi, että lähtisimme pääkaupunkiin. Se olisi osa Eisenhowerin yritystä saada selville jotain kaikista niistä avaruusolennoista. Siis niistä, joista MJ-12:n oli tarkoitus hankkia tietoa. He eivät olleet kuitenkaan lähettäneet raportteja koskaan hänelle.

Kuvateksti: Haastatellun entisen CIA-agentin mukaan UFO-asioista vastannut MJ-12 -ryhmä ei ollut lähettänyt presidentti Eisenhowerille raportteja.

Richard Dolan: MJ-12? UFO-valvontaryhmä? Käytettiinkö siitä tuohon aikaan nimitystä MJ-12?

Anonyymi: Kyllä.

Richard Dolan: Kyllä?

Hallituksella ei ole toimivaltaa

Anonyymi: Meidät kutsuttiin sisälle vanhaan toimistoon. Ja Eisen… presidentti Eisenhower ja Nixon olivat siellä. He sanoivat: ”Soitimme MJ-12 ihmisille Alueelle 51 ja alueelle S4, mutta sieltä kerrottiin, että hallituksella ei ole toimivaltaa heidän tekemissään asioissa.” Koska hän oli kenraali, entinen kenraali, hänelle ei voinut sanoa ilman hyvää syytä, että painu helvettiin. Joten hän sanoi meille: ”Haluan sinun ja pomosi lentävän sinne viemään henkilökohtaisen viestin.”

Hyökkäysuhkaus Alueelle 51

Anonyymi: Hän sanoi: ”Haluan teidän kertovan heille – kuka tahansa johdossa onkaan – että heidän on tultava tulevalla viikolla raportoimaan Washingtoniin minulle [presidentille]. Jos he eivät niin tee, otan Coloradosta maavoimien 1. joukot ja tulemme sinne. Otamme tukikohdan haltuumme. En välitä millaista salaiseksi julistettua materiaalia teillä on, ratkomme tämän jutun nyt.”

Richard Dolan: Eisenhower aikoi hyökätä Alueelle 51?

Anonyymi: Kyllä, maavoimien ensimmäisillä joukoilla.

Kuvateksti: Presidentti Dwight D. Eisenhower oli sotilasarvoltaan viiden tähden kenraali (General of the Army). Haastateltava sanoo, että presidentti aikoi hyökätä Alueelle 51 (Area 51), koska MJ-12 -ryhmä ei ollut toimittanut hänelle raportteja.

Roswellin alus

Richard Dolan: Joten menitte lentäen esimiehesi kanssa sinne. Laskeuduitte. Mitä tapahtui? Voisitko kuvailla koko tapahtumasarjan? Mitä näitte?

Anonyymi: He veivät meidät 22 – 24 km etelämmäksi alueelle S4. Siellä oli tavallaan omalaatuisia autotallipaikkoja, joissa heillä oli erilaisia lautasaluksia. [Linkki: Bob Lazar] Aivan ensimmäinen niistä ja Roswellin alus, joka oli tavallaan murskaantunut. Kaikki sen sisällä olleet avaruusolennot olivat ilmeisesti kuolleet muutamaa lukuun ottamatta. [Näyttää sormilla lukumäärää kaksi].

Richard Dolan: Näit Roswellin aluksen. Mitä muuta näit?

Anonyymi: Roswellin alus oli todella outo, koska se näytti samanlaiselta kuin todella kova alumiinifolio. Kun sen viereen meni, sitä pystyi keinuttamaan. Koko kapistus painoi luultavasti vain 150 – 300 paunaa [68 – 136 kg].

Kuvateksti: Roswellissa maahansyöksyn tehnyt alus oli haastateltavan mukaan erikoinen, koska se oli niin kevyt ja muistutti jossakin mielessä erittäin kovaa alumiinifoliota. [Linkki: Roswellin alus] Kuvassa on alumiinifoliota, ei Roswellin alus.

Roswellin aluksen tehonlähde ja ruumiinavausfilmi

Richard Dolan: Osasivatko he kertoa mikä sen aluksen tehonlähteenä toimi?

Anomyyni: Kyllä. Siinä oli jonkinlainen painovoimalle käänteinen juttu. Sain itse asiassa myöhemmin 3 x 4 kokoisella käyntikortilla painovoiman matemaattisen kaavan. Arvelen, että harmaita on erityyppisiä, ja niin edelleen.

Richard Dolan: Millaisia todisteita näit siitä?

Anonyymi: No, katsoimme alueella S4 myöhemmin ruumiinavausfilmin.

Kuvateksti: Anonyymi entinen CIA-agentti sanoo nähneensä alueella S4 ”harmaan” ruumiinavausfilmin. Hän arvelee harmaita olevan erityyppisiä.

”Haastattelemme täällä harmaata avaruusolentoa

Anonyymi: Sitten kenraali sanoi: ”Meillä on täällä… haastattelemme täällä harmaata avaruusolentoa.”

Richard Dolan: No niin. Siinä se oli. Miltä sinusta tuntui tuolla hetkellä?

Anonyymi: Ajattelin: ”Voi pojat!” Meillä ei ollut mitään käsitystä, että tulisimme näkemään oikean olennon. Olimme nähneet vain filmin. Tiedäthän?

Richard Dolan: Sydämesi on varmasti hieman jyskyttänyt tuolla hetkellä.

Anonyymi: Kyllä. Pomoni päästettiin sinne sisälle. Hän sai tehdä sille tavallaan vaillinaisen haastattelun.

Kuvateksti: Anonyymi sanoo, että alueella S4 haastateltiin harmaata avaruusolentoa. Puheista saa sellaisen käsityksen, että haastateltava olisi ollut elossa.

Miltä avaruusolento näytti?

Richard Dolan: Miltä se harmaa avaruusolento näytti? Voisitko kuvailla?

Anonyymi: Se yksilö näytti hieman itämaiselta.

Richard Dolan: Ihmettelen vain, että jos se näytti lähes ihmiseltä, niin mikä siinä ei näyttänyt ihmiseltä?

Anonyymi: Sen ihon värisävy ja periaatteessa sen muoto ja koko eivät olleet ihmismäisiä.

Richard Dolan: Millainen sen pään koko oli verrattuna esimerkiksi tavalliseen ihmiseen?

Anonyymi: Aivot olivat tavallaan vähän suuremmat. Nenä oli hyvin, hyvin pieni. Korvat olivat kuin ainoastaan reiät. Suu oli erittäin pieni.

Miksi avaruusolentoa mentiin katsomaan?

Richard Dolan: Miksi he veivät sinut sinne katsomaan avaruusolentoa? Mikä sen tarkoitus oli?

Anonyymi: Jotta menisin takaisin presidentin luo ja kertoisin, että heillä todellakin on oikeasti sellainen.

Richard Dolan: Hän ei siis tiennyt tuossa vaiheessa, oliko alueella S4 avaruusolento?

Anonyymi: Ei, ei, ei.

Kuvateksti: Haastateltu CIA-agentti kävi katsomassa alueella S4 elävää avaruusolentoa, ja raportoi sen jälkeen presidentti Dwight D. Eisenhowerille, että siellä todellakin on elävä avaruusolento. Myös Bob Lazar on kertonut, että tämänkaltainen toiminta on tosiaankin alueella S4, ei Alueella 51.

Alue 51, U2, SR-71

Richard Dolan: Mitä teitte alueella seuraavaksi? Oliko se siinä vai teittekö vielä jotain muuta?

Anonyymi: Se oli periaatteessa siinä. Menimme takaisin Alueelle 51. Meidät vietiin päärakennukseen. Näimme siellä U-2:n – emme olleet tietenkään tienneet sellaisen olemassaolosta – ja SR-71:n mallin. [Linkki Wikipedia: Lockheed SR-71 Blackbird] [Linkki Wikipedia: Lockheed U-2]

Richard Dolan: Kyllä, Blackbird.

Anonyymi: Joten… Kuten mainitsin jo aiemmin, se ei ollut nykyinen Blackbird-malli, se oli aiempi versio.

Richard Dolan: Aiempi versio.

Kuvateksti: Yhdysvaltojen strateginen tiedustelulentokone Lockheed SR-71 Blackbird ylitti virallisesti 3,3-kertaisesti äänen nopeuden.

Takaisin Washingtoniin

Richard Dolan: Menittekö tuon jälkeen suoraan Washingtoniin? Vai menittekö muualle?

Anonyymi: Kyllä.

Richard Dolan: Miten menitte? Lensittekö tavallisella lentoyhtiön lennolla?

Anonyymi: Lensimme takaisin lentotukikohtaan. Sitten otimme presidentti Eisenhowerin Lockheed Electran, jolla lensimme takaisin Washingtoniin.

Richard Dolan: Siis sinä ja esimiehesi – sinua ylempi upseeri? Tapasitteko sitten presidentin?

Anonyymi: Kyllä.

Presidentti Dwight D. Eisenhowerin tapaaminen

Richard Dolan: Voisitko kuvailla sitä?

Anonyymi: No, tapasimme hänet vanhan OSS:n varastorakennuksen toisessa kerroksessa. Eisenhower ja Nixon olivat siellä, ja siellä oli myös Hoover. Hän kysyi meiltä: ”Mitä on meneillään?” Kerroimme hänelle avaruusolennosta ja koko tilanteesta, pimeistä projekteista ja niin edelleen. Hän meni täysin shokkiin. Hän vaikutti ensimmäistä kertaa huolestuneelta. Tiedäthän? [Linkki: Wikipedia: OSS-tiedustelupalvelu] [Linkki Wikipedia: Richard Nixon]

Richard Dolan: Aha.

Kuvateksti: Presidentti Dwight D. Eisenhower, Eisenhowerin presidenttikauden varapresidenttinä toiminut Richard Nixon, sekä FBI:n pitkäaikainen pääjohtaja J. Edgar Hoover.

Anonyymi: Hän oli huolestunut.

Richard Dolan: Ajattelisin, että Eisenhower… Tarkoitan, että hän varmasti tiesi lentävien lautasten olevan todellisia. Hän tiesi, että avaruusolentoja on. Joten luulen, että ihmettelen tässä vain, että mistä hän oikein yllättyi?

Anonyymi: Hän yllättyi pimeistä projekteista. Eisenhower sanoi: ”Tämä juttu on pidettävä täysin salassa. Tästä ei voida puhua.” Tiedäthän?

Kuvateksti: Presidentti Eisenhower ei yllättynyt haastateltavan mukaan lentävien lautasten tai avaruusolentojen olemassaolosta, vaan pimeistä projekteista.

Salassapitovelvollisuus

Richard Dolan: Sinun todellinen nimesi on… siis tarkoitan nimeä, jota käyttäen vartuit… Se on eri nimi, kuin mitä käytit tässä…

Anonyymi: Kyllä, en käyttänyt sitä koskaan CIA:ssa.

Richard Dolan: No, entä tänään? Tulet julkisuuteen, ja tämä on yhä arkaluontoista tietoa. Vaikka puhuitkin aiemmin turvallisuusvaloista, jotka ehkä umpeutuvat tietyn vuosimäärän kuluttua…

Anonyymi: Kyllä, 50 vuoden jälkeen.

Kuvateksti: Asiasta oli 50 vuoden salassapitovelvollisuus, mutta se umpeutui vuonna 2010. Todistaja ei uskaltanut siltikään esiintyä omalla nimellään.

Linda Moulton Howen puhelimen salakuuntelu

Richard Dolan: Olet kuitenkin yhä huolestunut?

Anonyymi: Linda Moulton Howen puhelinsoitto… Hänen puhelintaan salakuunneltiin… He saivat puhelinyhtiön kautta puhelinnumeroni. He löysivät minut, ja niin edelleen.

Kuvateksti: Yhdysvaltalainen tutkiva journalisti, TV- ja radiotoimittaja, dokumenttielokuvien tekijä ja ufologi Linda Moulton Howe vuonna 1981. [Linkki Wikipedia: Linda Moulton Howe] Haastateltava sanoo, että Howen puhelinta salakuunneltiin.

Richard Dolan: Mitä tapahtui kun sinut löydettiin?

Anonyymi: Olin menossa ruokakauppaan. Kaksi mustapukuista tyyppiä tuli luokseni mustalla Lincolnilla. He sanoivat olevan parempi, että en julkista mitään tai kerro Lindalle asioista enää enempää, joten lopetin tuolloin siihen. Tiedäthän?

Richard Dolan: Se riitti hiljentämään sinut?

Anonyymi: Kyllä. On parempi pysytellä nimettömänä. En näyttänyt koskaan kasvojani tai muuta sellaista.

Kiitokset

Richard Dolan: Totta. Kiitos, että teit tämän.

Anonyymi: Kyllä. Arvelen tämän olleen hyvä idea, koska minusta tuntuu paljon paremmalta nyt kun olen puhunut tästä. Tuntuu kuin taakka olisi poistunut harteiltani, koska olen pitänyt vuosien ajan valtavan määrän salaisuuksia.

Richard Dolan: Todella?

Kuvateksti: Haastattelija Richard Dolan. YouTube-kanava: LINKKI. Nettisivut: https://richarddolanmembers.com/

Richard Dolanin älykäs tiedonjulkistus: Lisää Leonard H. Stringfield uutispommeja – elävän avaruusolennon haastattelu

Linkki videoon, josta käännös on tehty: LINKKI. Käännös on tiivistelmä.

Leonard H. Stringfield (1920 – 1994)

Richard Dolan: Haluan sanoa yhden asian Stringfieldistä ennen kuin hyppäämme tähän tapaukseen elävän avaruusolennon haastattelusta. [Linkki Wikipedia: Leonard H. Stringfield] Strinfield oli äärimmäisen huolellinen tietolähteissään. Hän ei ollut samanlainen kuin suuri osa nykypäivän porukoista, joilla on mielellään kaikenlaisia tietoja antavia tiedonpaljastajia, joiden antamia tietoja ei voida tarkistaa, eikä heidän itsensäkään taustoja voida tarkistaa. Strinfield ei ollut tuollainen. Hän oli säntillisen huolellinen. Hän suojeli huolellisesti ihmisten nimettömyyttä, minkä vuoksi hän sai ufokentällä niskaansa joukon vähättelijöitä – erityisesti Hynekin. [Linkki Wikipedia: J. Allen Hynek]

Kuvateksti: Leonard H. Stringfieldillä on muitakin alan julkaisuja, mutta vuonna 1977 ilmestyi ufokirja nimeltä Situation Red. Stringfield toimi vuonna 1978 Grenadan pääministeri Sir Eric Gairyn ufotutkimusneuvonantajana. (Tietolähde: Wikipedia)

Leonard Stringfield ja J. Allen Hynek

Richard Dolan: Stringfield ja Allen Hynek tunsivat toisensa melko hyvin. En usko Stringfieldin koskaan todella luottaneen Hynekiin, moni tuon ajan tutkijoista ei luottanut Hynekiin. Hynek luotasi Stringfieldiä jatkuvasti saadakseen tietää todistajien nimet. Stringfield epäili aina, että Hynek työskenteli 1970-luvun lopulla ja 1980-luvulle tultaessa yhä ilmavoimille, vaikka ei koskaan todella tiennyt oliko asia niin.

MUFON-organisaatio ja todistajien nimet

Tracey Garbutt: Tuo osoittaa vain kuinka varovainen hän oli. Ihmiset puhut aina Strinfieldistä puhuessaan hänen lahjomattomasta rehellisyydestään. Kaikki 65 kansiota hänen henkilökohtaisia muistiinpanojaan päätyi MUFON-organisaatiolle. [Linkki Wikipedia: Mutual UFO Network – MUFON] Ne ovat myös hänen perheellään, mutta perhe ei halua henkilöiden nimiä paljastettavan. MUFON kunnioittaa tuota.

Richard Dolan: Stringfieldillä oli henkilökohtainen sihteeri tai avustaja, joka antoi kaikista arkistoista kopiot perinnöksi MUFON-organisaatiolle. Heillä on nimet.

Linkki: MUFON-nettisivu.

Vielä yksi asia Leonard Stringfieldistä

Richard Dolan: Leonard Stringfield ei yrittänyt olla guru, kuten jotkut (siellä ruudun toisella puolella) yrittävät olla. Hän oli vain tutkija. Hän ei yrittänyt koskaan liikaa. Hän sai paljon hevonpaskaa niskaansa skeptikoilta ja muilta tutkijoilta, jopa kollegat tekivät asiat hänelle vaikeiksi.

Kuvateksti: Hevonpaskattelu ei vie asioita eteenpäin. Asioita on tutkittava perinpohjaisesti.

Fysiikan professori

Richard Dolan: Nyt sukelletaan tähän tapaukseen. Tässä on kyse elävän avaruusolennon haastattelusta. Stringfield kirjoitti pienen jutun MUFON UFO Journal -lehden lokakuun numeroon 1992. Jaamme sen tässä teille. Hän oli yhteydessä henkilöön, jota hän kuvaili merkittävän keskilännen yliopiston fysiikan professoriksi. Hän ei kertonut koskaan mikä tuo yliopisto oli, mutta hän sanoi heidän sahanneen ennen asian edistymistä edestakaisin useiden kuukausien ajan kehittäen keskinäistä luottamusta ja selontekoa. Tämä on siis toisenkäden selonteko, tai kolmannen, jos meidätkin lasketaan mukaan. Hän sanoi ja ajatteli, että professori oli pätevä fyysikko, jolla oli erittäin läheinen ystävä ja kollega. Tuo ystävä oli erittäin paljon aikaansaanut tieteentekijä, mielestäni enemmän aikaansaanut kuin tämä professori – hänellä siis oli tämä kokemus muukalaisolennon kanssa. Luen hieman Stringfieldin saamasta kirjeestä.

Ensimmäinen kirje Leonard Stringfieldille, EBE – maapallon ulkopuolinen biologinen entiteetti

Parahin Len:

EBE ja telepaattinen viestintä

Tässä ovat yksityiskohdat koskien ystäväni kokemuksia elävän EBEn kanssa 1970-luvulla. Ajattelin olevan parasta, että en sano puhelimessa mitään tämän kirjeen kirjoittamisesta. Ensinnäkin, luotan tähän henkilöön niin paljon kuin kehenkään on mahdollista luottaa, aina siinä määrin, että jos hän valehtelee minulle, niin en todellakaan tiedä ketä voin uskoa.

Viranomaiset pyysivät häntä (joko valtiovalta tai sotavoimat, en tiedä kumpi) tapaamaan avaruusolentoa, jotta hän voisi yrittää viestiä sen kanssa telepaattisesti. Kysein häneltä missä sitä pidettiin, ja hän antoi minulle ympäripyöreän vastauksen, joka kertoi minulle missä.

Sähköstaattinen aita ja kidekommunikaattori

Hän sanoi myös, että sotavoimat olivat suunnitelleet jonkinlaisen sähköstaattisen aidan tutkiakseen signaalin kantomatkan rajoja siinä tietyssä paikassa, missä vuoropuhelu käytiin. Hän kertoi minulle mielenkiintoisen asian kidekommunikaattorista, joka EBEllä siellä oli. Hän ei nähnyt sitä itse, mutta hän puhui jonkun sen nähneen kanssa. Ilmeisesti jokainen tapahtuva tapahtuma jättää jälkeensä jonkinlaisen biogravitaatiojäljen, aivan samoin kuin infrapunajälki, jonka me saattaisimme jättää muutamaksi päiväksi, jos kävelemme pellon yli.

Ystävälleni annetun informaation mukaan tämä kristallilaite erottelee toisistaan ihmisen aivojen oman kidekentän biomagneettiset ja biogravitatiiviset signaalit ja pystyy selvittämään menneisyyden biogravitaatiojälkiä ja pystyy sovittamaan yhteen jälkiä tietyistä tapahtumista ja näyttää ne kiteessä.

Richard Dolan: Tuossa oli Stringfieldin ensimmäisen kollegaltaan saamansa kirjeen ydin. Kului lähes kaksi vuotta, ennen kuin he olivat yhteydessä uudelleen ja pääsivät asiassa vielä pidemmälle. Hänen kollegansa, yhteyshenkilönsä, tietolähteensä, tapasi alkuperäisen tietolähteen uudelleen. Stringfield sai toisen kirjeen kaksi vuotta myöhemmin vuoden 1992 alussa. Käymme läpi ainakin kuvauksen olennosta itsestään.

Kuvateksti: Tutkija Leonard Stringfield sai vuonna 1992 toisen kirjeen.

Toinen Stringfieldin saama kirje

Olennon ulkonäkö

Avaruusolento oli ulkonäöltään hyönteisen kaltainen ja seisaaltaan noin 120 cm pitkä. Sillä on suuret, mustat, läpitunkevat, ympärikiertyvät silmät, jotka olivat sekä tehokkaat että naulitsevat. Ne vaikuttivat olevan 30 – 40 voimakkaammat kuin meillä, joten pystyi näkemään hyvin yöllä ja pimeissä ympäristöissä. Sen nenä ja suu olivat mitättömät. Sen käsivarret olivat pitkät suhteessa sen kehoon, ja sen kädessä oli neljä sormea, joista kaksi näytti muita pidemmältä. Kontaktini ei pystynyt määrittämään sen sukupuolta.

Vaatetus, liike, iho, yhteistyökyky

Sillä oli jonkinlainen pään peite (ei kypärä) ja sen yllä oli vaatetus, mutta kontaktini hädin tuskin huomasi sitä, koska sen kasvot olivat niin voimakkaat ja naulitsevat. Hän ei tiedä oliko sillä päällään vyöjärjestelmää. Se ei elehtinyt eikä liikkunut (luulen muistavani tämän oikein). Kontaktini ei havainnut mitään silmien liikettä tai silmänräpäyksiä. Oli liian pimeää, jotta olisi voinut sanoa oliko iho matelijamainen. Se oli yhteistyöhaluinen, ei vihamielinen.

Huone

Huone oli hämärästi valaistu. kalustus oli vaatimatonta, ikkunoita oli yksi. Minun kantaktina istui, se seisoskeli. Huoneessa ei ollut ketään muita, mutta kontaktini ajatteli, että häntä luultavasti tarkkailtiin, mahdollisesti elektronisella tai paranormaalilla valvonnalla.

Tapaamisen ajankohta

Kontaktini ei sanonut miten hänet tuotiin sisälle, eikä kertonut milloin heidän tapaamisensa tapahtui. Hän sanoi vain, että hän on tehnyt yhteistyötä hallituksen kanssa vuodesta 1973 alkaen.

Vaihto-ohjelma

Avaruusolentoa ei ollut vangittu, torjuntatehtävää ei ollut. Se oli paremminkin osa vaihto-ohjelmaa. Kontaktini ei sanonut milloin vaihto oli tapahtunut. Heidän aluksensa (ja muut) operoivat sekä itä- että länsirannikon alueilla… Kontaktini sanoi, että me hyödyimme vaihto-ohjelmasta (ylempien tai eettisten ET:den kanssa) paljon enemmän kuin he.

Sähköstaattisen aidan takana

Vuoropuhelu ET:n kanssa tapahtui tavallisesti jonkinlaisen sähköstaattisen aidan takana, mutta aidat ja lukot olivat turhia, koska se pystyi vapauttamaan itsensä koska tahansa vain itse tahtoi. Se teki valinnan pysyä siellä missä halusimme sen olevan.

Heidän tehtävänsä täällä

Heidän tehtävänsä täällä on tieteellinen, ei vihamielinen. Kontaktini viesti sen kanssa telepaattisesti suunnilleen 35 minuuttia eri tähtitieteen ja astrofysiikan osa-alueista. Hän ei kertonut mitä he kertoivat toisilleen mentaalisesti, paitsi että se tuli niin kaukaisesta aurinkokunnasta, että sijainti ei ollut mainitsemisen arvoinen. Se ei ollut Zeta Reticuli -tähtijärjestelmästä – se oli paljon kauempaa.

Harmaat, geneettiset kokeilut

Kontaktini sanoi, että harmaita on neljää eri tyyppiä. Hän sai sellaisen vaikutelman, että tämä yksilö vaikutti ottavan energiaa pikemminkin ympäristöstä kuin syömällä tai imeyttämällä yhteyttämisen avulla. Geneettisissä kokeiluissa on mukana alempia (epäeettisiä) ja ylempiä (eettisiä) ET:eitä. Me olemme ongelmissa, koska useimmat asiantuntijat eivät erota toisistaan alempien ET:iden ja ihmisten vapautta kunnioittavien korkeampien ET:eiden aikeita.

Maailman hallitukset

Kaikki maailman hallitukset olivat aluksi kaikesta hiljaa, kunnes ne saivat selville mitä oli meneillään. Informaation vapauttamisesta tuli vaikeampaa sitten kun tietoa oli saatu enemmän ja muukalaisten kanssa oli tehty sopimus. Kun tämä paljastetaan, saattaa seurauksena olla massiivinen julkinen paheksunta, joka pakottaa suuressa mittakaavassa irtisanoutumisiin – valtionjohdossa, sotavoimissa, jne. Tarvitaan uusia ihmisiä, jotka tulevat esiin uusien ideoiden kanssa. Kontaktini sanoi tapaamisen olleen mahtava naulitseva kokemus.

Richard Dolan: Tuo Stringfieldin kirjeissä pohjimmiltaan kerrottiin. Stringfield oli valitettavasti elämänsä loppupuolella tämän kontaktin aikaan, hän ei elänyt kovin paljon pidempään, vuonna 1994 hän olikin jo kuollut. Tämän vahvistamista helpottaisi jos MUFON… luoja paratkoon… On todellakin syytä toivoa… MUFON, jos kuuntelette. Minun on pyydettävä: Pitäkää huolta, että nuo nimet on saatavilla. Tulee vielä se päivä, kun tämä on tärkeää. Tulevat tutkijat haluavat tarkistaa ne nimet. He ovat kaikki poistumassa keskuudestamme, he ovat kaikki kuolemassa. Se on tehtävä.

Jaa artikkeli: