Bogey-keskustelu salaisella radiokanavalla: Astronauttien kohtaama lentävä lautasen muotoinen alus

Mikä oli astronauttien kuumatkalla kohtaama bogey? Linkki haastatteluun, josta käännös on tehty: LINKKI.

Haastateltava on Harland Bentley, joka on ollut värvättynä Yhdysvaltain maavoimien palvelukseen kahden vuoden ajan. Hän on työskennellyt myös urakkasopimuksilla NASAlle, Yhdysvaltain energiaministeriölle ja lukuisille sähköalan yrityksille Washington D.C.:n alueella.

Salainen työ, astronauttien matka Kuun ympäri

Harland Bentley: Minulla on toinenkin tapaus, josta en voi kertoa kovin paljon. [Voit lukea Harland Bentley kertoman ensimmäisen tapauksen sivulta ufojen hakuoperaatiot.] En voi sanoa missä olin, mutta voin sanoa olleeni toimipaikassa Kaliforniassa. Tein tiettyä salaista työtä. Sivuutetaan mitä siellä itse asiassa tapahtui, koska se on täysin eri skenaario. Voin sanoa vain, että tämä tapahtui kun astronauttimme olivat tekemässä kierrosta Kuun ympäri ja takaisin. Kuulin heidän sanovan matkallaan Kuuhun päin, että kello 11:n suunnasta on tulossa kohde [bogey].

Törmäysvaara

Harland Bentley: Koska termi oli minulle tuttu, heristin korviani ja aloin kuunnella. Havaitsin Houstonin ja astronauttien puhuvan keskenään törmäyksestä. Astronautit pyysivät lupaa väistöliikkeeseen törmäyksen estämiseksi, Houston myönsi siihen lopulta luvan. Myöhemmin astronautit sanoivat: ”Se ei olekaan tarpeellista. Heidän kulkusuuntansa on nyt sama kuin meillä.” Sitten he kävivät keskustelun minkä kulkusuunta oli sama kuin heillä.

Lautasen muotoinen alus, jonka sisällä oli olentoja

Harland Bentley: Kyseessä oli toisentyyppinen alus. Siinä oli portaaleja, joista he näkivät sen sisälle. He näkivät jonkin tyyppisiä olentoja. He eivät kuvailleet olentoja, he ottivat vain valokuvia. Jonkin ajan kuluttua, muutaman tuhannen mailin jälkeen, se lähti pois siitä kapselista, jossa se lensi ja meni pois. He sanoivat sen olleen lautasen muotoinen alus. Se tosiaankin lensi heidän vierellään. He näkivät aluksen sisällä liikettä, mutta alus oli juuri sen verran kaukana, että he eivät erottaneet selvästi. He kuitenkin näkivät liikettä, jokin tai joku liikkui aluksen sisällä.

kKllo, lautanen ja muumit.

Kuvateksti: Salaisen radiokeskustelun kuullut Harland Bentley sanoo, että astronautit kohtasivat lautasen muotoisen aluksen, jonka sisällä oli jonkinlaisia olentoja. Kuvan lautanen ja olennot eivät liity tapaukseen.

Muokkaamaton salainen keskustelu

Harland Bentley: Tämä tapahtui ennen Kuuhun laskeutumista, luultavasti vuonna 1968, ehkä 1967, jossakin siinä aikaikkunassa. He sanoivat vain, että ”siellä ne menevät.” Kuulin heidän keskustelustaan, että alus häipyi näkyvistä lähes välittömästi. Keskustelu oli olinpaikkani vuoksi muokkaamaton. Kanava oli äärimmäisen salainen. Menin itse asiassa NASAssa töissä ollessani NASAn kirjastoon etsimään niitä nauhoja, mutta en löytänyt niitä koskaan. Tilanteessa oli paikalla vain yksi herrasmies, joka sanoi, ettei minun pitäisi… Ei, hän sanoi: ”Ethän kuullut mitään?” Vastasin: ”Kuullut mitä?” Se loppui siihen. Herrasmies oli itse asiassa erittäin vaivaantunut, että olin edes paikalla tekemässä sitä mitä olin tekemässä.

Bogey

Harland Bentley: Bogey on lentäessä saapuva kohde. Termiä käytettiin yleisesti toisessa maailmansodassa ja Korean sodassa kuvaamaan lähestyvää mahdollista vihollisalusta. Termiä bogey käytetään, jos lentokoneen tyyppiä ei tiedetä.

Bogey tarkoittaa tässä lähestyvää tunnistamatonta lentokonetyyppiä, ei näyttelijää.

Kuvateksti: Bogey ei tarkoita tässä näyttelijä Humphrey Bogartia, vaan lähestyvää tunnistamatonta lentokonetyyppiä, mahdollisesti viholliskonetta. Tunnistamattoman lentokonetyypin sisällä oli kuitenkin jonkinlaisia olentoja.

Astronauttien ammattimaiset reaktiot

Harland Bentley: Astronautit olivat suunnilleen puolivälissä matkalla Kuuhun. Heidän reaktionsa olivat melko stoalaiset. Tarkoitan, että se ei ollut mikään iso juttu. He eivät sanoneet, että ”vau, katsokaa tuota”. Ei lainkaan mitään sellaista. He sanoivat vain, että bogey on vierellämme ja he lentävät. Erittäin ammattimaista. Ei yllätys. En tiedä millaista laitteistoa heillä oli, mutta he tiesivät kurssien leikkaavan. Siitä ei ollut epäselvyyttä. Heillä täytyi olla jokin sen kertova laite. Arvelisin sen olevan avaruudessa itsestään selvää.

Lue lisää astronauttien ufolausuntoja tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: