Teoreettisen fysiikan professori Michio Kaku: Ufot – todistusaineisto on musertavaa (2019)

Ufohaastattelussa teoreettisen fysiikan professori Michio Kaku. Linkki FOX NEWS -kanavan uutisvideoon, josta käännös on tehty: LINKKI. Linkki Wikipedia: Michio Kaku.

Ufovideot ovat aitoja

Uutistoimittaja Tucker Carlson: Merivoimat myönsivät juuri tällä viikolla, että useat ufovideot ovat tosiasiassa aitoja. Niitä ei osata selittää. Niissä näkyy ilmassa olevia ilmiöitä, jotka hämmentävät kaikkia niitä katsoneita – myös niitä, jotka tietävät niistä paljon. Michio Kaku on teoreettisen fysiikan professori. Hän liittyy seuraamme tänä iltana. Kiitos erittäin paljon liittymisestäsi, professori. Mitä tämä Yhdysvaltain merivoimien tiedonanto on muuttanut? Mikä on muuttunut? Mikä on eri tavoin nyt heidän sanottuaan tämän?

Todistamisen taakka on siirtynyt

Fyysikko Michio Kaku: Todistamme parhaillaan käännekohtaa. Todistamisen taakka oli ennen asiaan uskovilla – siis todistaa, että ufot ovat todellisia. Nyt todistamisen taakka on siirtynyt hallitukselle ja sotavoimille: heidän onkin todistettava nyt, että ne eivät ole todellisia, mutta todistusaineisto on musertavaa. Meillä on kaikki se Yhdysvaltain merivoimien lentäjiltä tullut informaatio. Meillä on nyt mittareita. Voimme todellakin mitata millä nopeudella ne liikkuvat, miten korkealla ne ovat ja millaisia sentrifugaalisia voimia ne saavat kokea. Muista, että tiede perustuu testattavissa oleviin asioihin, toistettaviin, todennettavissa oleviin asioihin. Nyt meillä on testattavissa olevaa informaatiota, se muuttaa koko pelin.

Fysiikan professori Michio Kaku sanoo, että nyt on todistettava etteivät ufot ole todellisia - päinvastainen todistusaineisto on musertavaa.

Kuvateksti: Fysiikan professori Michio Kakun mukaan todistamisen taakka on kääntynyt: on todistettava, että ufot eivät ole todellisia.

Ihmisen tekemiä?

Toimittaja Tucker Carlson: Kun otetaan huomioon se mitä tiedämme niiden fysikaalisesta käyttäytymisestä, niihin liittyvästä fysiikasta, miten ne ilma-alukset lentävät, niin millä todennäköisyydellä ajattelet niiden olevan ihmisen luomuksia?

Fyysikko Michio Kaku: No, jäljelle on jäänyt mielestäni vain kaksi vaihtoehtoa. Yksi vaihtoehto on, että ne ovat hypersoonisia drone-kulkuvälineitä. Loppujen lopuksi venäläiset, kiinalaiset ja Yhdysvallat tekevät kokeita hypersoonisilla droneilla, jotka voivat liikkua 5 – 25 -kertaisella äänennopeudella. Tuo on yksi vaihtoehto, mutta toinen vaihtoehto on osa tätä pelinmuuttajaa.

Eksoplaneetat ja esineiden nopeus

Fyysikko Michio Kaku: Me tieteentekijät olemme havainneet 4 000 muita tähtiä kiertävää planeettaa. Mene tänä iltana ulos ja katso yötaivasta. Huomaa, että jokaista yksittäistä tähteä – toistan, keskimäärin jokaista yksittäistä tähteä – kiertää planeetta. Kun katselet yötaivasta, mietiskele katseleeko sinua joku sieltä takaisin. Meillä on siis kaksi pelinmuuttajaa: Ymmärrämme nyt, että omalla ”takapihallamme” saattaa olla yli miljardi maankaltaista planeettaa. Voimme nyt myös mitata näiden esineiden nopeuden. Ne liikkuvat nopeudella Mach 5 – 20. [Linkki Wikipedia: Mach-luku] Ne pystyvät menemään 24 kilometrin korkeudelta alas 6 kilometrin korkeudelle yhdessä silmänräpäyksessä. Ne pystyvät liikkumaan siten, että G-voimat murskaisivat ihmisen. Kaikki tämä on videonauhalla.

Kuvateksti: Michio Kaku kehottaa katselemaan yötaivasta ja ajattelemaan.

Todistusaineisto

Toimittaja Tucker Carlson: Kun otetaan huomioon se, mitä sinä tiedät fysiikasta ja sen rajoitteista, ja kun otetaan huomioon tuo käyttäytyminen, jonka juuri kuvailit, niin millaiset mahdollisuudet henkilökohtaisesti ajattelet olevan, että ihmiset olisivat luoneet ne kapistukset?

Fyysikko Michio Kaku: Se mitä puuttuu, on toistettavissa oleva todistusaineisto. Juuri siksi sanon ystävilleni: Seuraavan kerran kun lentävä lautanen kidnappaa sinut, niin varasta luojan tähden jotain. En välitä onko se vierasperäinen mikrosiru tai avaruusolentojen vasara. Maapallon ulkopuoliselta sivilisaatiolta varastamisesta ei ole olemassa lakia, et joudu vankilaan. Me tarvitsemme kapineita, jotka voidaan toisintaa laboratoriossa.

Toimittaja Tucker Carlson: Rehellinen vastaus, professori. Kiitos, että liityit seuraamme tänä iltana. Oli mukava nähdä.

Fyysikko Michio Kaku: Ilo oli minun puolellani.

fysiikan professori Michio Kaku

Kuvateksti: Teoreettisen fysiikan professori Michio Kaku kehottaa varastamaan jotain maapallon ulkopuoliselta sivilisaatiolta, koska siitä ei joudu hänen mukaansa vankilaan.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta: Professori Alexander Wendt: Ufot ja ufotieteen etsintäkuulutus (2020)

Jaa artikkeli: