Entinen senaattori Harry Reid ja ufot

Tämä entinen senaattori Harry Reid ja ufot -käännösartikkeli pyrkii antamaan puheenvuoron senaattorille itselleen, ei uutistoimittajille. Teksti on tiivistelmä ja yhdistelmä lukuisista Harry Reedin kameran edessä antamista haastatteluista. Harry Reid toimi Yhdysvaltain senaattorina vuosina 1987 – 2017. Osa lausunnoista on annettu senaattorin virassa, suuri osa sen jälkeen. [Linkki Wikipedia: Harry Reid] Linkit uutisjuttuihin, joita tässä tekstissä on käytetty: juttu 1, juttu 2, juttu 3, juttu 4, juttu 5, juttu 6, juttu 7, juttu 8, juttu 9, juttu 10, juttu 11, juttu 12.

Uusi ufotutkinta

Toimittaja Brian Loftus: Entinen Nevadan senaattori Harry Reid jatkaa pyrkimyksiään ufomysteerin tutkinnan uudelleen aloittamiseksi.

Toimittaja Denise Valdez: Reid ja muutama muu kollega senaatista rahoittivat vuonna 2007 Pentagonin salaista hanketta, joka tutki mysteerinomaisia ilma-aluksia ja niihin liittyviä ilmiöitä. Ohjelma perustettiin täällä eteläisessä Nevadassa, mutta tuo työ päättyi kuusi vuotta sitten (2012). Tutkimuksesta on julkistettu erittäin vähän.

Brian Loftus: Nyt senaattori ei toivo pelkästään X-arkistojen julkaisemista, vaan myös uutta yritystä asioihin käsiksi pääsemiseksi.

Denise Valdez: Senaattori istui alas I-Teamin George Knappin kanssa tätä päivitystä varten.

senaattori Harry Reid.

Kuvateksti: Entinen senaattori Harry Reid ei ole nostanut ufoasiassa käsiä pystyyn, vaan vaatii uutta tutkintaa. Kuva on vuodelta 2009, jolloin Reid toimi vielä Yhdysvaltain senaattorina.

Miksi he meistä ovat kiinnostuneita?

Senaattori Harry Reid: Lyön vetoa mitä tahansa, että Kiina käyttää rahaa tämän tutkimiseen. Lyön vetoa mitä tähansa, että Putin käyttää rahaa tämän tutkimiseen.

Toimittaja George Knapp: [Senaattori sanoi, että nämä alukset eivät ole omiamme.] Mistä tahansa ne sitten ovatkaan peräisin, niin miksi ne meistä ovat kiinnostuneita? Mitä tämä on? Miksi ne pörräävät ympäri taivaita ja sekaantuvat sotavoimien asioihin?

Harry Reid: Minä kääntäisin asian toisinpäin. Miksi me olemme kiinnostuneita heistä? Se vastaa kysymykseesi samalla tavoin: koska meillä ei ole tietoa.

Nyt meillä on tieteellistä todistusaineistoa

Harry Reid: Kiina, Venäjä, Japani ja muut maat tekevät tätä ja me emme, jokin on pielessä. Hän sanoi, että koska hänellä on… Meillä oleva teknologia… Se miten näitä kapistuksia kuvaillaan ja miten ihmiset näkevät niitä… Jos tuollaista liikettä tapahtuisi missään meille saatavilla olevassa, se tappaisi kaikki. He eivät kestäisi tuollaisia G-voimia. Jokin vain on siinä paikallaan ja whoom, se lähtee alaspäin.

George Knapp: Oletko tyytyväinen, että juttu on julkaistu?

Harry Reid: Kyllä, olen erittäin tyytyväinen, koska nyt meillä on tieteellistä todistusaineistoa.

Visitors tarkoittaa suomeksi vierailijat.

Kuvateksti: Senaattori Reid on tyytyväinen, koska nyt on tieteellistä todistusaineistoa. Mistä?

Luis Elizondo ja AATIP-ohjelma

AATIP-ohjelmaa johtanut Luis Elizondo: Johdin lähes koko viime vuosikymmenen arkaluontoista ilmakehän ja avaruuden uhkien tunnistusohjelmaa, jossa keskityttiin tunnistamattomiin ilmassa oleviin teknologioihin. Opin tuossa asemassa, että ilmiö on itseasiassa todellinen. [Linkki Wikipedia: Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) – Edistyksellinen ilmakehän ja avaruuden uhkien tunnistusohjelma]

George Knapp: Reid tunnustaa oman osallisuutensa tuon ohjelman rahoituksen hyväksymiseen.

Harry Reid: Vaikka se olikin turvattu ohjelma, halusimme varmistaa etteivät ihmiset voisi valittaa sen olleen jokin mussukka-sopimus. Ei. Siitä tehtiin tarjous. [Tarjouksen tekijä oli Bigelow Aerospace -yhtiön perustaja Robert Bigelow. Linkki Wikipedia: Robert Bigelow] Olen varma, että hänen antamansa rahallisesti paras tarjous auttoi. Hän oli halukas rakentamaan infrastuktuurin ja tekemään kaiken itse. Hän piti tutkimuskohteesta.

Harry Reid: Reid ei tietenkään lopettanut ohjelmaa, minä toivoisin sen olevan yhä käynnissä. [AATIP-ohjelma oli toiminnassa vuosina 2007 – 2012. Tietolähde: Wikipedia]

Luis Elizondo todellakin työskenteli AATIP-ohjelmassa

George Knapp: Reid sanoo, että hän ei ole Luis Elizondon huonosta kohtelusta yllättynyt.

Harry Reid: Tuolla on laitapuolen porukkaa oleva ihmisryhmä, joka haluaa valvoa tätä kaikkea. He ovat niin sanottua salaliittoporukkaa. He eivät halua, että kukaan kenellä on faktoja, on mukana tässä. Joten, mitä he siis tekevät? He menevät nettiin ja yrittävät vähätellä Elizondoa, minua ja kaikkia muita, jotka yrittävät tehdä tätä tieteellisesti. Elizondo on mies, jolla on erinomainen ansioluettelo, hän palvelee maatamme, ja ihmisten pitäisi jättää hänet rauhaan. Ja yksi asia hänestä: Hän ei peräänny, arvostan sitä erittäin paljon.

George Knapp: Sanotko siis, että Elizondo aivan varmasti työskenteli AATIP-ohjelmassa yrittäen selvittää tätä ufokamaa?

Harry Reid: Se oli yksi hänen tekemistään asioista, kyllä.

Tic tac -ufo muistutti ulkonäöltään tic tac -pastillia.

Kuvateksti: Tic tac -ufosta on parhaiten lisätietoa sivulla Bob Lazar (osa 22 ja osan 22 jälkeinen lisätieto).

Tic tac -ufo

George Knapp: Entä tic tac? Tiedäthän? Ihmiset ovat yrittäneet selittää sen kadoksiin: se oli hätäsoihtu, ne olivat lintuja. Tuollainen on tavallaan loukkaus parhaita lentäjiämme ja sensorijärjestelmiämme kohtaan, jotka osoittavat sen olleen todellinen. Se pystyi tekemään asioita, joihin me emme pysty, emmekä me ymmärrä sitä.

Harry Reid: No, me… Tuollaista on jatkunut pitkän aikaa. Kaikkien havaintojen on sanottu olevan Kaliforniasta lähtettyjä raketteja tai jotain, tiedäthän? Vastuutehtävissä olevat ihmiset eivät halua – oli kyseessä sitten Pentagon tai mikä tahansa – he eivät halua yrittää selittää sellaista mikä ei ole monestikaan selitettävissä. Onko olemassa jo tehtyjä hankkeita ja onko heillä tietoa – mukaanlukien todisteenpalaset?

George Knapp: Tiedätkö mitä ne palaset ovat?

Harry Reid: En, olen kuullut vain huhuja. En halua mennä huhuihin, mutta siksi halusin erikoispääsyn menevän sinne katsomaan voisinko edetä ja voisiko henkilökuntani katsoa sitä.

George Knapp: Kysymys jää avoimeksi? Katsomaan mitä?

Uutistoimittaja Denise Valdez: Yli 1200 ihmistä on jättänyt puolustusministeriöön tiedonjulkistamispyyntöjä sen jälkeen kun tuon ohjelman olemassaolo paljastettiin 15 kuukautta sitten. Hallitus ei ole kuitenkaan toistaiseksi julkistanut noista tutkimuksista tai raporteista mitään.

Koko maailman kannalta tärkeä aihealue

Harry Reid: Emme tee valtiona todellakaan sitä mitä meidän pitäisi tehdä. Tämä aihealue ei ole tärkeä ainoastaan meidän valtiollemme, vaan koko maailmalle. Minä tiedän muiden valtioiden tekevän meitä enemmän. Se ei ole hyvä asia.

Suomen lippuja

Kuvateksti: Muut valtiot tekevät senaattori Reidin mukaan tässä asiassa paljon Yhdysvaltoja enemmän. Onko näin?

Miksi liittovaltion hallitus on peitellyt tätä vuosikausia?

Harry Reid: Ei kaikkien tarvitse olla yksimielisiä, että vau, miksi tuo on tuolla? Mutta, eikö meidän täytyisi käyttää edes vähän rahaa kaikkien näiden ilmiöiden tutkimiseen? Eikö meidän pitäisi tutkia tätä? Vastaus on, että kyllä pitäisi. Se on kaikki mistä tässä oli kysymys. Miksi liittovaltion hallitus on peitellyt tätä kaikki nämä vuodet, hypännyt kaikessa jarrupolkimille, pysäyttänyt sen? Se on mielestäni erittäin erittäin huono asia maamme kannalta.

Toimittaja: Sanotko, että jokin todistusaineisto ei ole nähnyt vielä päivänvaloa?

Harry Reid: Sanon, että suurin osa siitä ei ole nähnyt päivänvaloa.

Senaattori Harry Reid sanoo, että kaikki todistusaineisto ei ole nähnyt vielä päivänvaloa.

Kuvateksti: Senaattori Harry Reid sanoo, että kaikki todistusaineisto ei ole nähnyt vielä päivänvaloa – suurin osa ei ole nähnyt vielä päivänvaloa.

Avataanko arkistot, näytetäänkö lautaset?

George Knapp: On olemassa niitä, jotka ajattelevat meidän olevan tiedonjulkistuksen partaalla, että ovet avataan minä päivänä tahansa ja lautaset näytetään meille, tai arkistot avataan. Minä en ole noin rohkea, entä sinä?

Harry Reid: En usko meidän olevan lähelläkään sellaista. Meidän on tehtävä ennen sitä hieman työtä, emmekä me tee riittävästi tieteellistä tutkimusta. Sitä tekemään olisi nälkäisiä ihmisiä. Meillä on kaikille tieteenaloille koulutettuja akateemikkoja, joista olisi valtavasti apua. He voisivat käydä kiivasta keskustelua tekemästään, tiedäthän? Kuka tekisi parasta työtä? Mutta asia on nyt niin, että emme tee mitään.

Kukaan osallinen ei halua mainita…

George Knapp: Kukaan osallinen ei halua edes mainita avaruusmuukalaisia, ilmiselvistä syistä.

Harry Reid: Minä en ole kiinnostunut sellaisesta. Minä en tiedä siitä mitään. Tiedän ainoastaan, että olen kiinnostunut tieteestä. Mitä tässä maailmassa oikein on meneillään?

Senaattori Harry Reid ei halua puhua pienistä vihreistä miehistä.

Kuvateksti: Senaattori Harry Reid ei halua keskustella pienistä vihreistä miehistä.

Pienet vihreät miehet

George Knapp: Olet sanonut, että et ajattele olevan kyse pienistä vihreistä miehistä, ja että meillä on paljon olettamuksia mistä nämä kulkuneuvot ovat peräisin. Ne ovat paljon edistyksellisempiä kuin mikään tuntemamme. Onko mahdollista, että kukaan ei todella… että ei ole ketään, joka tietää perimmäisen vastauksen totuudesta?

Harry Reid: Olen tästä nyt niin älyttömän kiinnostunut, koska en usko vastauksia olevan kenelläkään. Se on harmillista, koska tuolla jossakin on vastauksia. Emme kuitenkaan saa vastauksia vain toivomalla, että ne tulevat luoksemme. On tehtävä töitä.

George Knapp: Olet sanonut, että et ole varma onko pieniä vihreitä miehiä olemassa, et välttämättä usko siihen. Mutta me emme tiedä. Tosiasia on, että me emme tiedä mitä ne ovat. Eikö? Tai mistä ne ovat peräisin?

Harry Reid: Me emme tiedä. Olen oppinut, että et voi vain työntää päätäsi piiloon ja sanoa, että näitä asioita ei tapahdu. Meillä on sotalaitoksia, joissa sadat ja sadat paikalla olleet ihmiset ovat nähneet niitä kapistuksia. Kuten jo sanoin, tämä on maailmanlaajuinen ilmiö, ei vain täällä Yhdysvalloissa. On tiettyjä paikkoja, joissa tapauksia on enemmän – on ollut jo hyvin hyvin kauan aikaa, emmekä todellakaan ymmärrä miksi niin on.

”Meidän ei tarvitse murehtia enää, että muukalaiset tulevat ja vievät ihmiset pois. Jonkun muun on keskusteltava siitä.” – Senaattori Harry Reid TV-uutisissa

Senaattori John McCain

George Knapp: Puolustustiedusteluvirasto DIA julkaisi edesmenneeltä senaattori John McCainiltä tulleen kirjeen. McCain oli vaatinut asepalveluskomitealleen kaikkea AATIP-ohjelmalta saatavissa olevaa materiaalia. Reid ja McCain olivat eri puolueista, mutta olivat silti läheisiä.

Harry Reid: Kyllä, John tiesi mitä minä tein. Hän ei piilotellut sitä tosiasiaa, että hän oli myös kiinnostunut. Siksi hän kirjoitti sen kirjeen.

Senaattori John McCain

Kuvateksti: Senaattori John McCain oli republikaanien presidenttiehdokkaana vuoden 2008 presidentinvaaleissa, mutta hän hävisi Barack Obamalle. [Linkki Wikipedia: John McCain]

Havaintojärjestelmä

George Knapp: Havaintojärjestelmä kertoisi meille ufoista, mutta se kertoisi myös meitä kohti mahdollisesti tulevista Venäjän ohjuksista. Tällaisista tutkimuksista on käytännön hyötyä.

Harry Reid: Tietysti.

George Knapp: Tämä vihjaa, että on ehkä olemassa muita tutkimuksia tai ohjelmia, jotka saattaisivat valaista tätä.

Harry Reid: Muita ohjelmia, jotka on jo toteutettu. Ja heillä olevaa tietoa – mukaanlukien erilaiset todisteenpalaset.

Onko tiedonjulkistus järkevää?

George Knapp: Ajatus tiedonjulkistuksesta… Oletko käynyt kollegojesi kanssa keskusteluja onko kaiken tämän päästäminen valloilleen järkevää? Onko kansa valmis tähän? Tai siis siihen mikä arvelen tämän olevan.

Harry Reid: En usko kongressin pystyvän tekemään tuota päätöstä yksin. He voisivat yrittää kiertää lakia, mutta se saisi aikaan vain paljon lisää ratkaistavia ongelmia, koska tästä on meneillään laaja julkinen keskustelu. En usko, että siitä olisi paljon hyötyä. Pentagonin on löydettävä joku Pentagonin sisältä, joku joka on halukas tekemään jotain. Se olisi hieman eri asia.

Ufoista käydään kiivasta julkista keskustelua.

Kuvateksti: Aiheesta on meneillään laaja julkinen keskustelu. Toimittaja Knapp kyselee onko kansa valmis tähän.

Pentagonin arkistot

George Knapp: Tiedät Pentagonissa olevan arkistoja. Siellä on myös lisäarkistoja ja raportteja, jotka laadittiin osana sinun käynnistämääsi tutkimusta. Uppouduitko miten syvälle siihen? Luitko sen? Oletko tietoinen miten syvälle se ulottuu ja mitä niissä on?

Harry Reid: Minä en lukenut sitä kaikkea, henkilökuntani luki. Käytin henkilökuntani kanssa paljon aikaa käydessäni läpi sitä mitä siellä oli. Materiaalia oli melko paljon, joten sen kaiken kertominen sinulle… jos joku olisi vain nähnyt sen paperipinon. Jotkut ajattelevat: ”En ole varma puhuuko hän totta”. Joten, totuudenmukaisesti: kyllä, kaksi henkilökuntani jäsentä työskenteli tämän asian kimpussa paljon ja vietimme paljon aikaa yhdessä.

George Knapp: Mitä sieltä nousee esiin? Onko niissä raporteissa siellä oleellista informaatiota ja dokumentaatiota?

Harry Reid: Mielipiteeni on, että tässä on jotain sellaista mitä meidän pitäisi tutkia. Ja kuten sanoin: ilmiö on maailmanlaajuinen, ei vain täällä Yhdysvalloissa.

Pentagonista annetut lausunnot

George Knapp: Olet nähnyt Pentagonista annetut ohjelman lopettamiseen liittyvät lausunnot, siis tähän Nevadassa majapaikkaansa pitäneeseen tutkimukseen. He sanovat, että se lopetettiin periaatteessa, koska mitään mielenkiintoista ei löytynyt. Mitä ajattelet siitä?

Harry Reid: Ehkä he eivät lukeneet raporttia. Tarkoitan, että se oli valtava selonteko. [Näyttää sormilla raportin paksuudeksi noin 3 – 5 cm.] Siinä oli paljon hyvää tavaraa. On harmillista, että he sanoivat niin.

George Knapp: Sanoit juuri, että se oli valhe, että he eivät…

Harry Reid: Kyllä, siitä ei ole epäilystäkään. Siitä ei ole pienintäkään epäilystä. Se kirje on, oli, jonkun sellaisen kirjoittama, joka ei joko kertonut totuutta tai ei tiennyt tosiasioita.

Pentagon on Yhdysvaltain puolustusministeriön hallintorakennus.

Kuvateksti: Pentagon on Yhdysvaltain puolustusministeriön hallintorakennus. Kumpikin senaattori Reidin mainitsema vaihtoehto on Pentagonin kannalta huono.

Lentäjät ovat jättäneet raportoimatta, ihmiset ovat alkaneet nähdä tosiasiat

Harry Reid: Saimme selville, että lentäjillä ei ole ollut menneisyydessä taipumusta tehdä selontekoa nähdessään jotain tuollaista outoa. Heillä ei ole tapana raportoida siitä, koska he pelkäävät pomojensa ajattelevan, että heissä on jotain vikaa, eivätkä he saa ylennystä. Joten, monissa monissa tapauksissa, he eivät sano kenellekään sanaakan näistä merkillisistä asioista. Nyt ihmiset ovat kuitenkin alkaneet nähdä tosiasiat, ja tosiasia on, että he tarvitsevat paikan jonne tällaisesta raportoidaan. Sen parissa minä työskentelen.

Lentäjät näkevät ufoja, mutta ovat vastahakoisia raportoimaan niistä.

Kuvateksti: Senaattori Reid sanoo, että lentäjät näkevät ufoja, mutta eivät raportoi niistä. Tämä on viimein ymmärretty.

New York Times -sanomalehden Harry Reid -sitaatti

”Tulin tähän perehdyttyäni siihen johtopäätökseen, että oli olemassa raportteja – osa oleellisia, osa vähemmän oleellisia – että valtionjohdon ja yksityissektorin hallussa oli tosiasiassa materiaaleja.” – Harry Reid haastattelussa

Vastaus sosiaalisessa mediassa New York Timesin lainaukseen

Senaattori Harry Reid, Twitter: ”Minulla ei ole tietoa – enkä ole koskaan vihjaillut – että liittovaltion hallituksella tai millään entiteetillä on hallussaan tunnistamattomia lentäviä esineitä tai toisista maailmoista peräisin olevia pirstaleita. Olen sanonut johdonmukaisesti, että meidän on pitäydyttävä tieteessä, ei pienistä vihreistä miehistä kertovissa saduissa.” – Senaattori Harry Reid Twitterissä

”Minua kiinnostaa tiede.” – Harry Reid haastattelussa

Eksoottiset materiaalit

George Knapp: Kun New York Times -sanomalehti julkaisi juttunsa, se raportoi Bigelowin rakentaneen oletettavasti ufotutkimuksesta saatuja tuntemattomia materiaaleja varten erikoisturvallisen laitoksen ilmakehä- ja avaruustehtaalleen.

Harry Reid: Minä en tiedä. En tiedä eksoottisista materiaaleista mitään. En tiedä, mutta tiedät varmaan, että sellaisesta on ollut paljon puhetta.

Robert Bigelow on perustanut Bigelow Aerospace -yhtiön.

Kuvateksti: Bigelow Aerospace -yhtiön perustaja Robert Bigelow. New York Times -sanomalehti on uutisoinut Bigelowin toimista.

Erikoispääsyohjelma

George Knapp: Reid yritti luoda vuonna 2009 erikoispääsyohjelmaa, jonka tarkoituksena oli vuorovaikuttaa muiden salaisten hankkeiden kanssa, joilla saattoi tai ei saattanut olla ufomysteeriin liittyviä lisätodisteita tai materiaaleja.

Harry Reid: Yksi syy miksi tein niin oli, että oli aina se huhu. Jotkut ihmiset sanoivat, että joillakin julkisyrityksillä on hallussaan materiaaleja, joita meidän pitäisi katsoa. Halusin tarkistaa pitikö se paikkaansa vai ei, mutta en pystynyt. He eivät suostuneet siihen.

George Knapp: Miksi luulet niin käyneen? Arveletko, että jollakin on palasia tai alus tai…

Harry Reid: George, en tiedä. En tiedä miksi he haluavat vaivuttaa tämän unholaan, ellei tässä ole sitten jotain sellaista mitä minä en ymmärrä.

Senaattori Harry Reid ihmettelee onko jotain sellaista mitä hän ei tiedä.

Kuvateksti: Reid ihmettelee onko jotain sellaista mitä hän ei tiedä. Toimittaja kysyi onko jollakin palasia, alus tai…

Harry Reidin lausunto yksinoikeudella 8 News NOW I-Teamille

George Knapp: New York Times -pitää kiinni omasta uutisoinnistaan, mutta Reidiä lähellä olevat ihmiset sanovat, että senaattorista tuntuu, että hänen lausuntojaan luonnehdittiin epäreilusti.

Toimittaja Brian Loftus: Senaattori Reid ei ole antanut Timesin uutisjutusta mitään julkista lausuntoa sen jälkeen kun se julkaistiin muutama päivä sitten, mutta hän antoi tänään yksinoikeudella I-Teamille seuraavan lausunnon:

”Minulle tässä ei ole koskaan ollut kysymys muiden maailmojen olemassaolon todistamisesta. Tuhannet ja tuhannet ihmiset ovat raportoineet nähneensä tunnistamattomia ilmiöitä ilmassa. ´Tunnistamaton´ ei tarkoita toisesta maailmasta peräisin olevaa, se tarkoittaa tuntemattomasta paikasta peräisin olevaa. Haluan selvittää mikä se on, mistä se on peräisin ja mitä se merkitsee kansallisen turvallisuutemme kannalta.” – Senaattori Harry Reid

Harry Reid on toiminut Yhdysvaltain senattorina.

Kuvateksti: Senaattori Reidin lausunnosta saa sellaisen käsityksen, että Yhdysvalloissa olisi nähty tuntemattomasta paikasta peräisin olevia ilmassa olevia ilmiöitä.

Kommentti senaattorina vuonna 1989, kun Bob Lazar -uutinen julkaistiin

George Knapp: Reid kertoi meille tämän seuraavan suorassa haastattelussa samana päivänä kun Bob Lazarin juttu paljastettiin maailmalle. [Linkki: Bob Lazar]

Harry Reid: No, tiedäthän George. Minun on katsottava tätä. Olen kuullut täsmälleen saman kertomuksen. Olen kuullut sen tavallaan ohjelmasi esikatselussa, kun olen vieraillut luonasi pari kertaa aiemmin. Olen malttamaton saamaan tosiasiat selville. On mielestäni jotain, mitä meidän pitäisi tutkia.

George Knapp: Reid vieraili vuosien varrella Alueella 51 lukuisia kertoja, mutta hän ei ole koskaan kommentoinut siellä näkemäänsä.

Presidentti Bill Clintonin ufokiinnostus

George Knapp: Eräs toinen tästä kiinnostunut, jonka kanssa olet tästä keskustellut, on Bill Clinton. En tiedä voimmeko keskustella tästä nyt, ehkä?

Harry Reid: Kyllä. Eräs asia presidentti Clintonista: Kenenkään ei pidä sanoa koskaan, että hän ei ollut älykäs. Hän oli ja on äärimmäisen älykäs mies. Ja tämä oli jotain mikä kiinnosti häntä.

George Knapp: Kertoiko hän sinulle koskaan yksityiskohtaisesti miksi hän oli kiinnostunut?

Harry Reid: Ei, ei, mutta hän… En halunnut painostaa häntä, mutta hän oli erittäin kiinnostunut.

Bill Clinton vuonna 1992.

Kuvateksti: Bill Clinton vuonna 1992. Presidentti Clintonin ufokiinnostuksen syy jäi senaattori Reidille avoimeksi.

Ehkä sinä et olekaan loppupelissä hullu

George Knapp: Median jatkuva mielenkiinto on vakuuttanut jopa Reidin hurjimman epäilijän, rouva Reidin.

Harry Reid: Vaimoni sanoi, että ehkä sinä et olekaan loppupelissä niin kovin hullu.

Kongressin kuuleminen

George Knapp: Tämä olisi sopiva aihe jonkinlaiselle kongressin kuulemiselle. Olisiko sellainen hyödyllinen?

Harry Reid: Kyllä, George. Juttu on nyt ulkona. Miksi he eivät tekisi tätä? Tiedäthän? Otat yhden lentokoneen. Yhden sotilaslentokoneen hinnalla, ottakaa halvin heillä oleva malli. Halvin. Antakaa ne rahat tähän tutkimukseen, se on tärkeämpää kuin se yksi lentokone. Meillä on riittävästi pommeja ja luoteja huolehtimaan meistä pitkän aikaa, mutta meillä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa, joka auttaisi lapsiani ja lapsenlapsiani ymmärtämään tulevaisuutta.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: