Presidentti Barack Obama ja ufot

Presidentti Barack Obama ja ufot -käännösartikkeliin on koottu entisen presidentin ufolausuntoja. Linkki videoon, josta käännös on tehty: LINKKI.

Presidentti Barack Obama Jimmy Kimmel Live! -keskusteluohjelmassa (2015)

Jimmy Kimmel: Jos minä olisin presidentti – on epätodennäköistä, että niin koskaan tapahtuu…

Presidentti Barack Obama: Sitä ei koskaan tiedä.

Jimmy Kimmel: Jos minä olisin presidentti…

Presidentti Barck Obama: Oli epätodennäköistä, että minusta tulisi presidentti.

Alue 51 ja ufot

Jimmy Kimmel: Heti sillä hetkellä kun minut olisi asetettu virkaan… käteni olisi vielä kuuma Raamatun koskettamisesta… Syöksyisin välittämästi minne tahansa missä he pitävätkin arkistoja Alueesta 51 ja ufoista. Kävisin läpi kaiken selvittääkseni mitä tapahtui.

Alue 51 eli Area 51.

Kuvateksti: Jimmy Kimmel syöksyisi presidenttinä tutkimaan heti arkistoja Alueesta 51 ja ufoista.

Presidentti Barack Obama: Kyllä.

Jimmy Kimmel: Teitkö sinä niin?

Presidentti Barack Obama: Tuosta syystä sinusta ei tule presidenttiä. Jos tuo olisi ensimmäinen tekemäsi asia… Alienit eivät anna tuon tapahtua, paljastaisit kaikki heidän salaisuutensa. Olemme heidän tiukassa valvonnassaan.

Jimmy Kimmel: Tiedät, että on paljon ihmisiä, jotka tulevat tutkimaan kasvojesi ilmeitä tässä – jokaisen nykäisyn, kaiken. Katsoitko, näitkö, tutkitko?

Presidentti Barack Obama: Minä, minä, minä, minä, en voi paljastaa mitään.

Jimmy Kimmel: Ai, todella? Koska… Presidentti Clinton sanoi, että hän meni heti sinne ja tarkisti, eikä siellä ollut mitään.

Mikään ei ole kiveen kirjoitettu.

Kuvateksti: Presidentti Barack Obaman mukaan heidät on ohjeistettu sanomaan, että Yhdysvaltain ufoarkistossa ja Alueella 51 ei ole mitään.

Presidentti Barack Obama: No, tiedäthän sinä, että noin meidät on ohjeistettu sanomaan.

Jimmy Kimmel: Hyvä on.

Sininen tekstiä erotteleva vaakapalkki sivulla, jossa presidentti Barack Obama ottaa kantaa ufoihin.
Presidentti Barack Obama vieraili Stephen Colbertin keskusteluohjelmassa.

Ufot: Presidentti Barack Obama The Late Show with Stephen Colbert -keskusteluohjelmassa (2020)

Linkki videoon, josta käännös on tehty: LINKKI.

Kysyitkö ufoista?

Stephen Colbert: Ufoja? Yhtään ufoja? Kysyitkö siitä?

Presidentti Barack Obama: Kyllä todellakin kysyin siitä.

Stephen Colbert: Ja?

Presidentti Barack Obama: En voi kertoa sinulle, olen pahoillani.

Stephen Colbert: Okei, selvä. Otan tuon vastauksena kyllä, koska, jos sellaisia ei olisi ollut, olisit sanonut, että niitä ei ollut lainkaan. Paljastit juuri korttisi, luulin sinua pokerinpelaajaksi. Voitit juuri 100 %:sti, mutta näytit korttisi.

Presidentti Barack Obama: Saat ajatella vapaasti niin.

Stephen Colbert: Teen niin.

Paljastiko presidentti Barack Obama ufokorttinsa?

Kuvateksti: Toimittaja Stephen Colbert pelasi presidentti Barack Obaman kanssa ufoa, ja ajattelee presidentin paljastaneen juuri korttinsa. Presidentin mielestä niin saa vapaasti ajatella.

Roswell

Presidentti Barack Obama: Voinko sanoa? Ennen oli niin, että ufot olivat… ja mikä se oli… Roswell oli suurin salaliitto, ja nyt se vaikuttaa niin kesyltä. Eikö? [Linkki: Roswellin tapaus]

Sininen tekstiä erotteleva vaakapalkki sivulla, jossa presidentti Barack Obama ottaa kantaa ufoihin.
Presidentti Barack Obaman lentäjä on nähnyt ufon.

Presidentti Barack Obaman vaalikampanjan (2008) lentäjä Andy Danzinger kertoo uskomattomasta ufohavainnostaan (2015)

Linkki TV-uutiseen, josta käännös on tehty: LINKKI.

Presidentti Barack Obaman lentäjä sanoo, että ufot ovat todellisia

Toimittaja Clayton Morris: Tämä presidentti Barack Obamaa vuoden 2008 presidentinvaalikampanjan aikana lennättänyt lentäjä sanoo, että ufot ovat todellisia, hän on nähnyt sellaisen itse. Hän jakaa tässä lähes uskomattoman kertomuksensa. Lentäjä Andy Danzinger, mukava nähdä sinua tänä aamuna.

Lentäjä Andy Danzinger: Hyvää huomenta.

Miksi kesti näin kauan puhua tästä?

Clayton Morris: Minun on tehtävä selväksi, että tämän sinun näkemäsi tapaus sattui vuonna 1989. Miksi sinulta kesti niin kauan puhua siitä?

Andy Danzinger: Minun matkustajalentokoneessani tai missään työpaikkanani toimineessa matkustajalentokoneessa ei ollut virallisia toimintaperiaatteita, joissa olisi sanottu, että siitä ei saa puhua. Se oli tavallaan kirjoittamatonta, olimme nuoria, uramme oli alussa. Ihmiset oli tapana tehdä naurunalaiseksi kaiken tällaisen vuoksi, joten pysyttiin vain hiljaa.

Miksi presidentti Barack Obaman lentäjältä kesti niin kauan kertoa ufohavainnostaan?

Kuvateksti: Toimittaja ihmettelee miksi lentäjä kertoo ufohavainnostaan vasta nyt – 26 vuotta tapahtuman jälkeen.

Oletko nähnyt koskaan ufoa?

Clayton Morris: Tämä tuli ilmi päivittäisten uutisten haastattelussa äskettäin, kun sinulta kysyttiin asiasta.

Andy Danzinger: Kyllä.

Clayton Morris: Kysyttiin, että oletko nähnyt koskaan ufoa? Sinä vastasit, että olet, ja menit yksityiskohtiin siinä. Mitä tapahtui sinä päivänä vuonna 1989?

Mitä vuonna 1989 tapahtui?

Andy Danzinger: Täysin uskomatonta. Olimme lentämässä Kansas Citystä Waterloohon Iowaan. Olin vain perämies Commuter-lentoyhtiön potkuriturbiinikoneessa. Kansas Cityn taivas oli kristallinkirkas, sääennuste lupasi kristallinkirkasta taivasta myös Waterloohon. Lentoreitin sään otaksuttiin olevan hyvä muutaman sadan mailin, 250 mailin päässä.

Presidentti Barack Obaman lentäjä oli ufohavaintoa tehdessään liikkeellä potkuriturbiinikoneella.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla turboprop plane, potkuriturbiinikone. Andy Danzinger kohtasi ufon ollessaan perämiehenä potkuriturbiinikoneessa.

Andy Danzinger: Saavutimme matkalentokorkeutemme 4600 metriä ja yhtäkkiä me vain huomasimme… Olimme nousussa kiireisiä, tiedäthän? Pienemmissä lentokoneissa ei ollut automaattiohjausta. Asetuimme vaakasuoraan. Kaikkialla ympärillämme oli ohutta hattarapilveä. Istuin oikeanpuoleisella penkillä ja huomasin, että oikealla puolellani oli valkoinen kiekko – tavallaan heikko, hädin tuskin pilvien takaa näkyvissä, tai hämärästi pilvien takaa nähtävissä.

Se oli hieman outoa, mutta olimme tottuneet näkemään taivaalla kaikenlaista. Kun näet jotain merkillistä, alat katsella ympärillesi yrittäen selvittää mikä se on. Ensimmäisenä ajattelin Kuuta, koska näytti, että se olisi voinut ollas hämärästi näkyvä Kuu, mutta Kuu olikin tuolla toisessa suunnassa [näyttää kädellä]. Se oli kuunsirppi, ei täysikuu, joten se olisi voinut olla Kuun aiheuttama heijastus.

Clayton Morris: Se oli suuri kiekko, kuvailit sitä melko kookkaaksi.

Andy Danzinger: Kyllä.

Clayton Morris: Massiivinen. Ja sitten hetken kuluttua… Se seurasi teitä.

Andy Danzinger: No, me seurasimme sitä. Se määräsi tahdin.

Presidentti Brack Obaman lentäjä näki vuonna 1989 ufon.

Kuvateksti: Lentäjä Andy Danzinger sanoo, että vuonna 1989 tapahtui jotain uskomatonta.

Sitten tapahtui jotain uskomatonta

Clayton Morris: Se määräsi tahtinne. Sitten sen muodolle ja värille tapahtui jotain uskomatonta. Se muuttui jättimäiseksi oranssiksi taivaalla hehkuvaksi palloksi.

Andy Danzinger: Kyllä. Sen jälkeen kun olimme katselleet alas etsien valonheittimiä ja maanpinnalta tulevaa kamaa… ehkä jokin valaisi pilveen ylöspäin. Emme löytäneet mitään. Noin 40 minuutin kuluttua aloimme laskeutua Waterloohon. Kun aloitimme laskeutumisen, katsoimme ylös ja siinä oli se jättiläismäinen punainen pallo – vähän pilvien yläpuolella.

Clayton Morris: Uskomatonta.

Andy Danzinger: Kyllä, sitä se oli. [Linkki: Steven Greer CE-5 UFO Sighting: Vero Beach FL February, 2015] [Lentäjä Danzinger puhuu todennäköisesti samasta asiasta kuin Steven Greerin CE-5 videossa on nähtävissä.]

Ufo muuttui oranssiksi valopalloksi.

Kuvateksti: Valkoinen lentokonetta seurannut kiekko muuttui jättimäiseksi oranssiksi / punaiseksi palloksi. Kuvassa on Aurinko, ei lentäjän havainto.

Oliko muita todistajia?

Clayton Morris: Koneessasi oli tietysti muitakin tätä todistaneita ihmisiä, et pelkästään sinä.

Andy Danzinger: Ei. Koneessa ollut kapteeni todisti tämän, matkustajista en tiedä.

Kaikki lentäjät ovat myöntäneet nähneensä ufoja

Clayton Morris: Kuten lennonjohdollekin, olen puhunut täällä monille lentäjille, lähetyksen ulkopuolella, mainoskatkojen aikana. Olen kysynyt tämän kysymyksen, olemme keskustelleet siitä. He ovat kaikki myöntäneet nähneensä ufoja, mutta he pysyvät siitä tavallaan vaiti. Miksi he ovat siitä hiljaa? Pelkäävätkö he menettävänsä työnsä?

Kaikki lentäjät ovat nähneet toimittajan mukaan ufoja.

Kuvateksti: Toimittaja Clayton Morris sanoo, että kaikki lentäjät, joille hän on puhunut lähetyksen ulkopuolella, ovat myöntäneet nähneensä ufoja.

Andy Danzinger: En tiedä, se on… Et halua tulla hulluksi leimatuksi. Se oli yksi meidän huolenaiheistamme, ennen kuin varsinaisesti raportoimme siitä lennonjohdolle. Keskustelimme siitä keskenämme. Onko tämän jotain, mikä vaarantaa uramme? Valtionjohto väheksyy jokaikistä raporttia, joka vaikuttaa tulevan koskaan ilmi. Uutisvälineillä on taipumus – tai ainakin menneisyydessä oli – tehdä jokainen uforaportti naurunalaiseksi. Joten, sinähän tiedät? Kaikkea tuollaista tapahtui todella mittavasti 1980-luvulla.

”Uutisvälineillä on taipumus – tai ainakin menneisyydessä oli – tehdä jokainen uforaportti naurunalaiseksi.” – lentäjä Andy Danzinger

Tiedotusvälineet eivät ole osanneet käsitellä ufoaihetta kovinkaan ammattitaitoisesti.

Kuvateksti: Joku voisi ymmärtää lentäjä Andy Danzingerin puheet niin, että tiedotusvälineet eivät ole osanneet käsitellä ufoaihetta kovinkaan ammattitaitoisesti.

Palaute esiintulemisen jälkeen

Clayton Morris: Mitä olet kuullut ihmisiltä esiintulemisesi jälkeen? Mitä olet kuullut toisilta lentäjiltä? Kiitos, että puhuit tästä?

Andy Danzinger: No, vähän. Minulla on muutamia ystäviä, jotka ovat soittaneet minulle sanoen: ”Vau, ehkä tämä lopulta tuo tämän kaman esille. Minäkin olen nähnyt, jonkun olikin jo aika tulla esiin. Sinä saat painostettua hieman, ehkä ihmiset alkavat uskoa tähän hieman enemmän.”

”Minäkin olen nähnyt, jonkun olikin jo aika tulla esiin.”

Presidentti Barack Obaman lentäjä

Clayton Morris: Vau. Kiitos erittäin paljon, että liityit seuraamme. Andy Danzinger on se lentäjä, joka lennätti Barack Obamaa vuoden 2008 kampanjassa, ja todisti ufoa vuonna 1989. [Tee kuvahaku Andy Danzinger, näet presidentin ja Andyn yhdessä.] Ronald Reagan myönsi nähneensä ufoja lentokoneella lentäessään – useammankin kerran itse asiassa. [Linkki Wikipedia: Ronald Reagan]

Oli mahtavaa nähdä tämä aamuna. Tekisitkö palveluksen? Tykkäisin paljon, jos menisit tänä aamuna vihreään huoneeseemme ja siellä sosiaaliseen mediaan. Katsojamme voisivat kysellä kysymyksiä facebook-sivullamme.

Ufon nähnyt presidentti Barack Obaman lentäjä vastaili katsojien kysymyksiin facebookissa.

Kuvateksti: Toimittaja pyysi ufon nähnyttä presidentti Barack Obaman lentäjää vastaamaan katsojien kysymyksiin facebook-sivulla.

Andy Danzinger: Ilman muuta.

Clayton Morris: Paiskasin tämän tässä vain sinulle, mutta arvelisin katsojiemme pitävän siitä.

Andy Danzinger: Ei se ole mikään ongelma.

Clayton Morris: Kiitos paljon.

Andy Danzinger: Mahtavaa. Kiitos itsellesi.

Sininen tekstiä erotteleva vaakapalkki sivulla, jossa presidentti Barack Obama ottaa kantaa ufoihin.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta: Ufot ja lentoturvallisuus, FOX NEWS -haastattelussa Nick Pope

Jaa artikkeli: