Kenraalimajuri John A. Samfordin lausunto lentävistä lautasista, Pentagon, Washington D.C., 31.7.1952

Linkki käännettyyn videoon: https://www.youtube.com/watch?v=4-MbGYAv7Cg

Yhdysvaltain ilmavoimien kenraalimajuri John A. Samfordin tiedonanto

Kenraalimajuri John A. Samford: Olen täällä keskustellakseni niin sanotuista lentävistä lautasista. Ilmavoimat ovat kiinnostuneita tästä ongelmasta, koska tunnemme velvollisuudeksemme tunnistaa ja analysoida parhaan kykymme mukaan kaikkea ilmassa olevaa, joka saattaa olla mahdollisesti uhkakuva tai uhka Yhdysvalloille. Pyrkiessämme tämän velvoitteen täyttämiseen alkaen vuodesta 1947, olemme vastaanottaneet ja analysoineet 1000 – 2000 raporttia, jotka ovat tulleet meille useanlaisista lähteistä. Olemme pystyneet selittämään tästä valtavasta raporttien sekamelskasta kelvollisesti valtaosan, selittämään omaksi helpotukseksemme. Olemme pystyneet selittämään ne huijauksiksi, virheellisesti tunnistetuiksi ystävällismielisiksi lentokoneiksi, meteorologisiksi tai sähköisiksi ilmiöiksi, tai valon aberraatioiksi.

Kuitenkin, tietty prosenttiosuus tästä raporttien paljoudesta on luotettavien havainnoijien tekemiä havaintoja suhteellisen uskomattomista kapineista. Yritämme selvittää nyt juuri tuota havaintojoukkoa. Perusvaikeutemme niiden käsittelyssä on, että niistä ei ole mittausta, joka antaisi meille mahdollisuuden sijoittaa ne mihinkään tuloksia tuottavaan kaavaan, jotta tarkoituksenmukainen mittatilaustyyppinen analyysi voisi ottaa seuraavan askeleen.    

Olemme tulleet tätä jäljelle jäänyttä prosenttiosuutta koskien tähän mennessä vain yhteen vankkaan johtopäätökseen, ja se on, että se ei pidä sisällään mitään toimintamallia tai tarkoitusperää tai johdonmukaisuutta, jonka voimme yhdistää mihinkään ajateltavissa olevaan uhkaan Yhdysvaltoja kohtaan.   

Pystymme sanomaan, että viimeaikaiset havainnot eivät ole millään tavoin yhteydessä mihinkään salaiseen tuotekehitykseen missään Yhdysvaltojen laitoksessa. Pystymme sanomaan, että viimeaikaiset havainnot eivät ole millään tavoin yhteydessä mihinkään minkään Yhdysvaltojen viraston tekemään salaiseen kehitystyöhön.

Kuvateksti: Todella?

Majuri Donald Keyhoelle esitetty kysymys

Tiedotustilaisuudessa esitetty kysymys: Majuri Keyhoe, kirjan Lentävät lautaset ovat totta kirjoittajana, mikä on teidän mielipiteenne näistä uusista tunnistamattomia esineitä koskevista havainnoista?    

Majuri Donald Keyhoe: Kaikella kunnioituksella ilmavoimia kohtaan, arvelen joidenkin niistä osoittautuvan olevan interplanetaarista alkuperää. Huomasin kolmivuotisen tutkimuksen aikana, että monet valtuustot ovat kuvailleet nopeita aineellisia esineitä. Yhdessä tapauksessa lentäjä kirjasi raporttiin, että heidän lentokonettaan kolhaisi esine, joka ohitti heidät arviolta nopeudella 500 mailia tunnissa. Se oli selvästi kiinteä esine ja arvelen sen olleen peräisin ulkoavaruudesta.

Käännetty video on Yhdysvaltain kansallisarkiston julkaisema ja sen uudelleenkäyttö on sallittu:

Yhdysvaltain merijalkaväen upseeri/ufotutkija Donald Keyhoe sitaatteja

[Linkki Wikipedia: Donald Keyhoe] Donald Keyhoeta pidettiin laajalti 1950-luvun ja 1960-luvun alkupuolen johtavana ufologina.

”Olen nähnyt pitkään jatkuneiden näitä outoja esineitä käsittelevien tutkimusteni aikana monia ilmavoimien tiedustelun vahvistamia raportteja, ilmavoimien lentäjien, tutkankäyttäjien ja muiden koulutettujen havainnoijien yksityiskohtaisia selontekoja, jotka todistavat ufojen olevan nopeita aluksia, parempia kuin mikään Maassa tehty.” – Donald Keyhoe

”Ilmavoimat ovat antaneet lentäjilleen salaisen määräyksen ottaa ufoja kiinni. Olemme työskennelleet viimeiset kuusi kuukautta yhdessä kongressin komitean kanssa tutkien virallista salailua, joka koskee todisteita siitä, että ufot ovat oikeita älyllisiä koneita.” – Donald Keyhoe

”Neuvostoliitto ja Yhdysvallat ovat ilmoittaneet suunnittelevansa ehdottomasti useita avaruuskoneita. On sangen mahdollista, että ensimmäiset avaruusalukset tai satelliitit saattavat kohdata muita interplanetaarisia koneita, miehitettyjä tai muunlaisia. Sellaiset vierasperäiset koneet saattavat jopa lähestyä meidän avaruuslaitteitamme.” – Donald Keyhoe

Kun panoksena on maailmankaikkeuden hallinta, pikaohjelma on välttämätön. Saimme valtavassa Manhattan-projektissa aikaan atomipommin hämmästyttävän lyhyessä ajassa. Tänä päivänä tarpeet ja kiireellisyys ovat vieläkin suuremmat. Ilmavoimien pitäisi lopettaa UFO-salailu, antaa tiedot tieteentekijöille, kansalle ja kongressille. Kun ihmiset oivaltaisivat totuuden, he antaisivat tukensa, jopa vaatisivat pikaohjelmaa.” – Donald Keyhoe

Kuvateksti: IMHO – in my humble opinion – nöyrä mielipiteeni on…

Jaa artikkeli: