Britannian puolustusministeriön entinen ufotutkija Nick Pope: Ufojen aiheuttamat terveyshaitat

Linkki käännettyyn videoleikkeeseen, jossa Nick Pope kertoo Rendleshamin metsän ufotapauksesta ja ufojen ihmisille aiheuttamista terveysongelmista: LINKKI.

Ufojen säteily ja Rendleshamin metsän tapaus

Haastattelija: On ollut joitakin tapauksia, joissa ufojen säteilyn on arvellakseni myönnetty aiheuttaneen vahinkoa ihmisille.

Nick Pope: Todellinen kysymys tässä mainitsemassasi säteilyssä on, että oliko se tarkoituksellinen yritys aiheuttaa vahinkoa vai oliko se yksinkertaisesti vain sivutuote siitä että joku meni liian lähelle? Olemme ohittaneet juuri Rendleshamin metsän tapauksen, Britannian tunnetuimman ufotapauksen,  40:nnen vuosipäivän. Siinä on todellakin väitetty, että joillakin todistajilla on terveysongelmia, jotka johtuvat heidän uskomuksensa mukaan liian lähelle ufoa menemisestä.

Nick Pope sanoo, Rendleshamin metsän ufotapaus on Britannian kuuluisin ufotapaus.

Kuvateksti: Nick Pope sanoo Rendleshamin metsän tapausta Iso-Britannian kuuluisimmaksi ufotapaukseksi. [Linkki Wikipedia: Nick Pope]

Puolustusministeriön tiedusteluarvio

Nick Pope: Ja itse asiassa ilmiöstä on myös puolustusministeriön tiedusteluarvio, jonka salausluokitus on poistettu ja jonka koodinimi oli projekti Condign. [Linkki Wikipedia: Project Condign] Siinä jotkut kollegani tekivät periaatteessa ilmiöstä tiedusteluarvion. He laittoivat loppuraporttiin ilmauksen, joka meni suunnilleen seuraavasti: ”voidaan olettaa, että Rendleshamin metsän tapauksessa oli tilanne, jossa todistajat menivät tavallista lähemmäksi ja altistuivat tavallista pidemmän aikaa UAP-säteilylle”.

Nick Pope sanoo, projekti Condign ei ole enää salainen.

Kuvateksti: Iso-Britannian vuosina 1997 – 2000 tekemä salainen ufotutkimus projekti Condign ei ole enää salainen.

Ilmiön myönnetään olevan totta

Nick Pope: Kun tuon loppuraportin salaus poistettiin, niin minulle tuli mahdolliseksi näyttää tuo lause asianajajalle, joka oli tekemässä hieman ilmaistyötä joillekin Rendleshamin tapauksen todistajille. Raportti lähetettiin sitten veteraaniasioiden laitokselle. Uskon, että sen pohjalta tehtiin yksi tai useampi sopimus. Julkisessa vallassa on siis näitä tapauksia, joissa myönnetään ilmiön olevan totta ja myönnetään myös tämä UAP-säteily.

Sininen tekstiä jakava vaakapalkki sivulla, jossa Nick Pope kertoo ufojen ihmisille aiheuttamista terveysongelmista.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: