NEWS9-raportti (2020): Elon Musk väittää, että pyramit ovat avaruusolentojen rakentamia

Linkki NEW9-uutisraporttiin, josta tämä Elon Musk uutisen käännös on tehty: LINKKI.

Elon Musk on myös yksi Neuralink-yrityksen perustajista.

Kuvateksti: Yrittäjä, sijoittaja ja keksijä Elon Musk on myös yksi aivosirua kehittävän Neuralink-yrityksen perustajista. [Linkki Wikipedia: Neuralink]

Pyramidit ovat avaruusolentojen rakentamia

Toimittaja: SpaceX ja Tesla yritysten toimitusjohtaja Elon Musk väitti merkillisessä lausunnossaan, että Egyptin suuret pyramidit ovat avaruusolentojen rakentamia. Toimitusjohtaja meni twitteriin ja antoi lausunnon, että Gizan suuret pyramidit ovat maapallon ulkopuolisten olentojen rakentamia.

@elonmusk: ”Avaruusolennot rakensivat päivänselvästi pyramidit.”

Toimittaja: Elon Musk yritti antaa väitteelleen lisävahvistusta lainaamalla toisessa twiitissään Wikipediaa.

@elonmusk: ”Suuri pyramidi oli 3800 vuoden ajan korkein ihmisen rakentama rakennelma. Kolmetuhatta kahdeksansataa vuotta.”

Elon Musk väittää pyramideja avaruusolentojen rakentamiksi.

Kuvateksti: SpaceX ja Tesla yritysten toimitusjohtaja Elon Musk on väittänyt Egyptin pyramideja avaruusolentojen rakentamiksi.

Ministeri Rania A. Al-Mashati

Toimittaja: Kun hänen lausuntonsa oli levinnyt nopeasti sosiaalisessa mediassa, se kiinnitti Egyptin kansainvälisen yhteistyön ministeri Rania A. Al-Mashatin huomion. [Linkki Wikipedia: Rania Al-Mashat] Egyptiläinen ministeri jopa eteni askeleen ja kutsui hänet vierailulle pyramidien luo, jotta hän voisi tutkia niitä paremmin.

@RaniaAlMashat: ”Seuraan työtänne suuresti ihaillen. Kutsun teidät ja SpaceX:n tutkimaan kirjoituksia siitä kuinka pyramidit rakennettiin ja myös katsomaan pyramidien rakentajien hautoja. Herra Musk, me odotamme teitä.”

Poliitikko Ranian Al-Mashad.

Kuvateksti: Rania Al-Mashad on egyptiläinen taloustieteilijä ja poliitikko. Hän toimi Egyptin matkailusta vastaava turismiministerinä tammikuusta 2018 joulukuuhun 2019. Hänet nimitettiin 22.12.2019 kansainvälisen yhteistyön ministeriksi.

Vastaiskuja satelee…

Toimittaja: Suurliikemiehen lausunto sai sosiaalisessa mediassa vastaiskuja nettikansalaisten ja tutkijoiden taholta. Elon Muskin tweettiä twiitattiin sosiaalisen median alustalla uudelleen noin 86 700 kertaa ja se sai 544 500 tykkäystä. Nettikansalaisista suurin osa piti hänen väitteitään pötypuheena ja halusi hänen tutkivan historiaa uudelleen. SpaceX:n toimitusjohtaja kuitenkin postasi myöhemmin BBC-linkin, jossa selitetään pyramidien rakentajien elämää. Yksi [tummaihoinen] nettikansalainen syytti Elon Muskin koulutusta tosiasioiden sekoittamisesta:

@b3thmemes, vastaus Elon Muskille: ”Se että valkoihoiset ihmiset eivät rakentaneet sitä, ei tarkoita että ´avaruusolennot´ tekivät sen. Rotuerottelukoulutus todellakin sekoitti sinut.”

Keksijä Elon Musk.

Kuvateksti: Elon Musk ei perunut väitettään, vaikka sitä vastustettiinkin. [Linkki Wikipedia: Elon Musk]

”Täysi hallusinaatio”

Toimittaja: [Linkki Wikipedia: Zahi Hawass] Egyptiläinen arkeologi Zahi Hawass kritisoi SpaceX:n toimitusjohtajaa ja kutsui hänen teoriaansa ”täydeksi hallusinaatioksi”. Toinen nettikansalainen totesi puolestaan, että ihmiset rakensivat pyramidit. Yksi nettikansalainen jopa jakoi informaatiota Egyptin pyramideista:

Sarah Parcak, @indyfromspace, vastaus Elon Muskille: ”Elon, täällä on kuninkaallisella pyramidipaikalla työskentelevä egyptologi. He eivät tehneet sitä, muinaiset egyptiläiset tekivät sen. Meillä on jopa papyruksia, jotka ovat kuin livetwiittejä Gizan pyramidin rakentamisesta. Jaan mielelläni tietolähteitä, jotta voit kouluttaa itseäsi.”

[Linkki Wikipedia: Papyrus]

Egyptologi ja arkeologi Zahi Hawass.

Kuvateksti: Egyptiläinen arkeologi, egyptologi ja Egyptin valtion pääarkeologi Zahi Hawass kutsuu Elon Muskin teoriaa ”täydeksi hallusinaatioksi”.

”Twitter on sotatoimialue”

Toimittaja: Pyramidit rakennettiin lukuisten arkeologien mukaan uskonnollisiin tarkoituksiin ja suurin osa niistä rakennettiin maan faaraoille ja heidän puolisoilleen hautapaikoiksi. Toisaalta Elon Musk tunnetaan luovista ja ailahtelevista twiittauksistaan. Toimitusjohtaja on antanut kerran lausunnon, että Twitter on sotatoimialue.

Onko Twitter sotatoimialue?

Kuvateksti: Onko Twitter sotatoimialue?

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: