Ufotoimittaja Leslie Kean: Yhdysvaltojen UAP-raportti ja maapallon ulkopuolisten hypoteesi

Haastattelussa ufoja tutkiva journalisti Leslie Kean ja ranskalaisten esittämä maapallon ulkopuolisten hypoteesi. Käännös on tiivistelmä. Linkki alkuperäiseen käännettyyn haastatteluun: LINKKI.

Nainen joka pakotti Yhdysvaltojen hallituksen ottamaan ufot vakavasti?

Haastattelija: Yhdysvaltain viranomaiset julkaisivat viikonloppuna [pe 25.6.2021] kauan odotetun UAP-raportin. Meille ja kaikille muillekin ne ovat ufoja… Leslie, sinä olet se nainen joka pakotti Yhdysvaltojen hallituksen ottamaan ufot vakavasti, etkö olekin?

Leslie Kean: No, en ole. Olen yksi monista, anteeksi vaan, olen yksi monista. Kyse ei ollut vain minusta. Oli tiimi ihmisiä, mutta minulla oli siinä rooli.

Leslie Kean ei saanut asennemuutosta aikaan yksin.

Kuvateksti: Haastattelija yrittää ehdottaa, että tutkiva journalisti Leslie Kean olisi saanut asennemuutoksen aikaan yksin.

Mitä?! Kenraalit ja amiraalit sanovat näin?

Haastattelija: Kerro meille historiastasi aiheen parissa.

Leslie Kean: Työni tämän aiheen parissa ulottuu itse asiassa vuoteen 1999, joten olen tehnyt tätä kauan aikaa. Sain vuonna 1999 kenraalien, amiraalien, poliisien, insinöörien ja tieteilijöiden kirjoittaman raportin Ranskasta. He olivat tehneet kolmevuotisen tutkimuksen virallisella ufodatalla ja tulleet sellaiseen johtopäätökseen, että paras selitys heidän tutkimilleen tapauksille oli se mistä he käyttivät nimitystä maapallon ulkopuolisten hypoteesi. Joten he toisin sanoen tutkivat virallisia tapauksia, joista oli paljon hyvää dataa ja vetivät johtopäätöksen, että niitä ne todennäköisesti olivat: maapallon ulkopuolisia vierailijoita. Minä olin vain työpöytäni ääressä Kaliforniassa istuva toimittaja ja päivittäisen tutkivan uutisohjelman tuottaja ja juontaja. Minä tavallaan vain totesin: Mitä?! Kenraalit ja amiraalit sanovat näin?          

Extraterrestrial tarkoittaa maapallon ulkopuolista tai avaruusolentoa.

Kuvateksti: Ranskalaiset olivat käyttäneet nimitystä extraterrestial hypothesis. Se voidaan suomentaa maapallon ulkopuolisten hypoteesi tai avaruusolento-hypoteesi.

Ufojuttu Boston Globe -sanomalehteen

Leslie Kean: Minä vain uppouduin syvälle aiheeseen. Aloittelin silloin. Kirjoitin tuohon raporttiin perustuvan jutun Boston Globe –sanomalehteen, joka on Yhdysvalloissa merkittävä lehti. Tuosta hetkestä alkaen olin koukussa. Minä vain jatkoin vuosi toisensa perään. Kirjoittelin juttuja ja tulin yhä syvällisemmin osalliseksi tähän.

Yhdysvaltojen 25.6.2021 julkaisema UAP-raportti

Haastattelija: Onko tämä viikonlopun aikana tullut raportti tehnyt sinut tyytyväiseksi? Oletko tyytyväinen? Saako se sinut uskomaan yhä enemmän? Tarkoitan, että hyppäys tunnistamattomasta lentävästä esineestä (UFO) maapallon ulkopuolisiin [avaruusolentoihin] on melkoinen, eikö?

Leslie Kean: Niin on. Se on todellakin hyppäys. Ja kukaan ei… Minä en sanonut koskaan… Minä en tehnyt sellaista hyppäystä, eikä tässä kukaan viranomainenkaan ole sellaista tehnyt. Tarkoitan, että se on todella… hmm… Se on yksi syy miksi se oli mielestäni niin hätkähdyttävää. Selvennetään vielä, että ranskalaiset virkamiehet eivät sanoneet… He sanoivat sen olevan vain hypoteesi. He eivät sanoneet pystyvänsä todistamaan sitä tai jotain sellaista, ei. Se oli vain heidän paras arvauksensa, paras hypoteesinsa. Ihmiset ovat tietenkin sanoneet täällä [Yhdysvalloissa] samankaltaisia asioita, mutta puhtaasti spekulatiivisesti, koska emme tiedä mitä nämä kapistukset ovat. Kun aika kuluu, eliminoimme yhä enemmän pois vaihtoehtoja, joita ne eivät ole. Tämä raportti on tehnyt esimerkiksi selväksi, että meidän omaa teknologiaamme ne eivät ole.

Haastattelija: Joten kyse saattaa olla siis siitä, että me vain yliviivaamme jatkuvasti pois vaihtoehtoja, mitä ne eivät ainakaan ole. Emme saata saada koskaan tietää mitä ne ovat.

Leslie Kean: Täsmälleen niin.

Lentävät koirat eivät ole todennäköisesti maapallon ulkopuolisia.

Kuvateksti: Leslie Keanin mukaan Yhdysvalloissa on olettu noudattaa poissulkemisen periaatetta. Kaikki sellaiset vaihtoehdot, joita ”ne” eivät ainakaan ole, suljetaan pois.

Mitä jos kyse onkin maapallon ulkopuolisista?

Haastattelija: On syytä pohdiskella, että jos ne ovatkin maapallon ulkopuolisia, niin mitä ne oikein tekevät vain leijuessaan ja surffaillessaan taivaalla? Jos niillä on suorituskykyä tehdä noin, niin luulisi niiden tekevän enemmän.

Leslie Kean: Minulla ei ole tuosta mitään käsitystä. Meillä ei mielestäni ole vastauksia tuonkaltaisiin kysymyksiin. Koska… me… Emme voi katsoa tätä ihmisnäkökulmasta, siis mitä me ihmisinä tekisimme, tiedäthän? Jos ne tosiaankin ovat jostain muualta, niin olemme tekemisissä jonkin niin täysin meille tuntemattoman kanssa, että emme pysty vastaamaan lähes lainkaan tuonkaltaisiin kysymyksiin.   

Joskus on syytä ajatella eri tavalla.

Kuvateksti: Joskus saattaisi olla syytä ajatella ihmisnäkökulman ulkopuolisella täysin uudella tavalla. Mitä jos olet ajatellut itsesi ajatuksellisen vankilan?

Mitä haluaisit niiden olevan?

Haastattelija: Voisimme puhua mitä ne saattavat olla, mutta mitä haluaisit niiden olevan? Mitä toivot niiden olevan?

Leslie Kean: No kaikki luultavasti toivovat, että ne eivät ole venäläisiä tai kiinalaisia, mikä vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä. Emme halua vihollisillamme olevan tällaista erittäin, erittäin, edistyksellistä teknologiaa. Kuka tahansa kenellä on teknologiaa, jolla pystyy tekemään tuollaista mihin nämä kapistukset kykenevät, on valtava yliote verrattuna kaikkiin muihin maailman valtioihin.        

Ne tulevat suoraan silmille

Haastattelija: Sitä juuri kysyn. Mihin ne kapistukset pystyvät? Eivät kai ne vain leiju, lentele ja esittele itseään ilmassa? Ovatko ne tehneet jotain? Kiusaavatko ne vain meitä?

Leslie Kean: Ne eivät ole tehneet mitään vihamielisiä toimenpiteitä meitä kohtaan. Täsmälleen oikein. Ne tavallaan vain härnäävät meitä. Ja mielenkiintoista on se, että viimevuosina – sanotaan noin viimeisen viiden tai kuuden vuoden aikana – ne vaikuttavat tulleen hieman enemmän suoraan silmillemme. Ne ovat olleet hieman provokatiivisempia, koska niitä suhteellisen pieniä esineitä on tullut merivoimiemme laivojen ympärille ja ne ovat pörränneet merivoimien lentokoneiden ympärillä. Ne vaikuttavat olevan provokatiivisempia, tiedäthän? Ne tulevat lähemmäksi ja hengailevat pidempään kuin niillä oli tapana tehdä menneisyydessä. Joten, tämä on hieman hämmentävää. Onko jokin muuttumassa? Me emme vain tiedä. Emme tiedä mitään niiden aikomuksista tai mistä ne ovat peräisin tai… tiedäthän? Siksi tarvitaan lisätutkimusta, meidän on todellakin selvitettävä tämä.

"Ne" eivät ole olleet vihamielisiä.

Kuvateksti: Leslie Kean sanoo, että ”ne” ovat tulleet viime vuosina enemmän suoraan silmillemme, mutta eivät ole suorittaneet vihamielisiä toimenpiteitä. Epäselväksi jää mitä toimittaja niillä tarkoittaa.

He eivät kerro meille

Haastattelija: Onko havaintoja erilaisia vai ovatko ne yhdenmukaisia?

Leslie Kean: Havainnoissa on paljon vaihtelua. Vuosien varrella on nähty muunkin tyyppisiä, kuten kolmion tai deltan muotoisia, massiivisia kulkuneuvoja. Niitä on nähty vuosikymmenien ajan. Raportissa ei mennä mihinkään tiettyyn yksittäistapaukseen. Oletan raportin salaisen osan olevan yksityiskohtaisempi. Emme tiedä ovatko he tutkineet tapauksia, joissa on ollut osallisena suuria kolmionmuotoisia esineitä, koska he eivät kerro meille. Emme tiedä mitä he ovat tutkineet. Tiedän, että raportin salaisessa osassa oli ainakin 70 sivua, mutta meille annetussa julkisessa osassa oli arviolta vain neljä tai viisi sivua.

Leslie Kean antaa ymmärtää, ettei kansalaisille kerrota kaikkea.

Kuvateksti: Yhdysvaltalainen tutkiva journalisti Leslie Kean antaa ymmärtää, että kansalaisille ei välttämättä kerrota aivan kaikkea.

Kaikkea ei voida julkaista

Leslie Kean: He eivät voi tietenkään julkaista kaikkea, osa on suojattava kansalliseen turvallisuuteen liittyvien syiden vuoksi. Se on täysin ymmärrettävää. Uskon, että he eivät halua vihollistemme tietävän mitä me tiedämme. He eivät halua vihollistemme saavan pääsyä mihinkään meillä olevaan tietoon. Se saattaa merkitä, että olemme oppineet kohteiden käyttäytymisestä tai niiden teknologian toiminnasta jotain. Kävisi myös ilmi millaisia sensoreita käytämme hallussamme olevien tietojen saamiseksi, emme halua heidän tietävän sitäkään.

Tiedäthän, että suojelemme tiedusteluoperaatioitamme aina hyvin tarkasti kun olemme tekemisissä vihollisvaltioiden kanssa, eikö? Tässä on kyse samasta asiasta. Emme halua heidän tietävän liian paljon siitä mitä meillä on, emme ainakaan sitä, mitä olemme kohteista oppineet. Haluamme olla etulyöntiasemassa ja estää mitään vihallisvaltiota pääsemästä käsiksi siihen teknologiaan, jota nämä objektit meille demonstroivat.

Hypoteesi maapallon ulkopuolisista saattaa aiheutta kognitiivisen dissonanssin.

Kuvateksti: Teorian mukaan kognitiivinen dissonanssi syntyy, kun ihmisen tiedot ja asenteet ovat ristiriidassa. Maapallon ulkopuolisten hypoteesi aiheutti toimittajassa ristiriitaisia tunteita. (Wikipedia)

Vaikea kognitiivinen dissonanssi

Haastattelija: Minä olen tässä vaikeassa asemassa. Tietämykseni pakollisesta päivittämisestä syntyvä kognitiivinen dissonanssi on vaikea.

Leslie Kean: Aivan varmasti. Se tapahtuu nyt monille ihmisille. Tätä on jatkunut Yhdysvalloissa nyt noin kolmen vuoden ajan, noin kolme tai neljä vuotta. Ihmiset ovat mukautuneet tähän vähitellen. Tämä raportti potkii asiaa pykälän eteenpäin.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: