Ydinfyysikko / ufotutkija Stanton Friedman: Mikä Roswellissa putosi?

Ufotutkija Stanton Friedman kertoo mikä Roswellissa hänen näkemyksensä mukaan putosi. [Linkki Wikipedia: Stanton Friedman (29.7.1934 – 13.5.2019)]. Linkki haastatteluun, josta käännös on tehty: LINKKI.

Miten törmäsit Roswellin tapaukseen?

Stanton Friedman: Törmäsin Roswellin tapaukseen täysin sattumalta. Olin Baton Rougen kaupungissa Louisianassa mainostaakseni sen illan luentoani Louisianan osavaltionyliopistossa. Minun oli tarkoitus antaa TV-asemalla kolme haastattelua. Tuo tapahtui kauan aikaa sitten, vuonna 1979. Tein ensimmäiset kaksi haastattelua, mutta kolmatta uutistoimittajaa ei löytynyt mistään. Siihen aikaan ei ollut matkapuhelimia. Aseman johtaja katseli kelloaan ja käski antaa minulle kahvia. Hän tunsi minut sinne tuoneet ihmiset ja tiesi, että minulla oli muutakin tekemistä. Hän sanoi aivan yllättäen: ”Sinun pitäisi puhua kaverille nimeltä Jesse Marcel.” Nerokkaana tutkijana kysyin, että kuka hän on?

Louisianan osavaltionyliopisto

Kuvateksti: Louisianan osavaltionyliopisto (LSU). [Linkki Wikipedia: LSU]

Jesse Marcel

Stanton Friedman: Hän oli työvuorossa ollut upseeri heinäkuun 6. päivänä – niin se muistaakseni oli – vuonna 1947. Hän oli saanut puhelinsoitin sheriffiltä, että hänen luokseen oli tullut maatilan hoitaja merkillisiä romuja mukanaan. Sheriffi ajatteli, että Marcelin täytyisi… ”Sinä saattaisit olla kiinnostunut näiden vermeiden katselusta.” Sheriffi ja sotavoimat tekivät läheistä yhteistyötä.

Marcelin pomo eversti Blanchard sanoi hänelle ja vastavakoilun kaverille, että ”menkää sinne sen maatilan hoitajan kanssa”. Hän kertoi, että siellä oli kokonainen laidunalue niiden pienten palasten peitossa. Ne olivat ainetta, jota pystyi rypistämään, mutta joka oikeni rypistyksen jälkeen itsestään. Sitä ei pystynyt repimään. Se oli tavattoman vahvaa, vaikka olikin vain suunnilleen folion painoista. Tuollainen on merkillistä. Joten, hän palasi sitä tavaraa mukanaan. Pomo lähetti Marcelin viemään niistä osan heidän B-29 koneellaan ilmavoimien 8. joukko-osaston päämajaan.

Sanomalehtijutut, peitetarina

Stanton Friedman: No, [sanomalehdessä] ilmestyi juttu: ”RAAF ottaa talteen lentävän lautasen maatilalla Roswellin alueella”. Seuraavana päivänä [lehdessä] ilmestyi juttu: ”Kenraali Ramey tekee Roswellin lautasen tyhjäksi”. Se oli sen kaiken loppu, todellakin. Ei ole epäilystäkään, että kyseessä oli peitetarina.

valtamedia

Kuvateksti: Sanomalehdet ja muu valtamedia ovat käteviä kansalaisille valehtelun välineitä. Valhe saadaan syötettyä suurille ihmismassoille nopeasti ja helposti. Valhetta on tarvittaessa helppo toistaa antamalla uusi lehdistötiedote tai pitämällä uusi valheellinen tiedotustilaisuus. Valheiden levittäjä saa kuitenkin pelätä jatkuvasti valheidensa paljastumista.

Fort Worthin sanomalehden ottamat valokuvat

Stanton Friedman: Eräät toiset ihmiset Fort Worthin sanomalehteä varten otetuissa valokuvissa… Tämä tapahtui siis Fort Worthissä. Kuvissa oli kenraali Ramey ja hänen adjutanttinsa eversti DuBose, josta tuli myöhemmin kenraali. Ajattelin hänen saattavan olla vielä hengissä. Blanchard oli kuollut, Ramey oli kuollut, en voinut puhua heidän kanssaan, mutta löysin eläkkeelle jääneen kenraali DuBosen.

Fort Worth, Teksas

Kuvateksti: Fort Worth on kaupunki Teksasin osavaltiossa Yhdysvalloissa. [Linkki Wikipedia: Fort Worth]

Eversti DuBosen saamat kolme määräystä

Stanton Friedman: Hän kertoi minulle saaneensa puhelinsoiton Rameyn pomolta Washingtonista, hän oli ilmavoimien strategisen ilmakomennuksen (SAC) virkaatekevä johtaja. Nimitykset ovat muuttuneet, mutta… ”Hän antoi minulle kolme määräystä…” DuBose kertoi tämän minulle seistessään vajaan metrin etäisyydellä edessäni. ”1) Lähetä osa niistä romuista tänne tänään everstilähetin mukana. 2) Hoida lehdistö pois niskastani, ei ole väliä miten sen teet. 3) Enkä halua sinun puhuvan tästä enää koskaan. Eversti, tämä on määräys, täytyykö minun antaa tämä kirjallisena?” ”Ei, herra.”

Ufotutkija Stanton Friedman.

Kuvateksti: Stanton Friedman valmistui Chicagon yliopistosta vuonna 1955 ja toimi 14 vuotta ydinfyysikkona. Ufotutkijana Friedman tutki paljon nimenomaan Roswellin tapausta.

Ufotutkija Stanton Friedman: Mikä Roswellissa putosi?

Stanton Friedman: Kun kahden tähden kenraali sanoo everstille mitä hänen on tehtävä, niin hän tekee niin. Sellaista se on, kyllähän sinä tiedät. Joten, minulla ei ole epäilystäkään: Roswellin tapauksessa oli kysymyksessä pudonneen muukalaislautasen ja sen kyydissä olleiden ET:den talteenotto.

Lue lisää aiheesta tältä sivustolta: Roswellin tapaus

Jaa artikkeli: