Metamateriaali ”kiilanmuotoisen aluksen” pohjasta 1940-luvun lopulta

Uutisen aiheena on kummastusta herättävä tuntematon metamateriaali. Linkki 8-News Now, I-Team, Las Vegas -uutisvideoon, josta käännös on tehty: LINKKI.

Maailmanlaajuinen ryntäys

Toimittaja Denise Valdez: Lukuisista paikoista ympäri maailmaa kerätyn tunnistamattoman mysteerimateriaalin tunnistamiseksi – ehkä kopioimiseksi – on käynnissä maailmanlaajuinen ryntäys.

Toimittaja Brian Loftus: Muutamat näytteistä ovat uhmanneet johtavien tieteentekijöiden analyyseja. He sanovat, että eivät tiedä miten materiaali toteutettiin, tai miksi, tai kuka sen teki.

Metamateriaali ja ufotapaukset

Toimittaja Denise Valdez: Osa tästä metamateriaalista kerättiin väitteiden mukaan paikoista, joilla on yhteys ufotapauksiin. Tuo antaa koko kilvoittelulle toismaailmallisen hehkun. I-Teamin George Knapp kertoo jutusta ja Las Vegas -kytköksestä.

Toimittaja George Knapp: Pentagonissa tutkittiin vuosien ajan salaa näihin sotilasvideoihin tallentuneiden tunnistamattomien alusten näennäisesti mahdottomia kykyjä. [Yhdysvaltain merivoimien lentäjien kuvaamat ufovideot.] Tieteilijät haluavat tietää nyt pystyvätkö nämä arvoitukselliset ilma-alukset tekemään tekemiään asioita niissä käytettyjen materiaalien vuoksi. Yhtä salaisista tutkimuksista tehtiin vuosien ajan las vegasilaisessa operaatiossa, joka oli piilotettu Bigelow Aerospace -yhtiön sisälle. [Linkki Wikipedia: Bigelow Aerospace] I-Team raportoi ensimmäisenä asiakirjoista, joista näkyy puolustustiedusteluvirasto DIA:n kanssa tehty (10 000 000 dollarin arvoinen) sopimus. [Linkki Wikipedia: DIA] Yksi tavoitteista oli tutkia niin sanottuja metamateriaaleja ja futuristisia teknologioita.

”Edistyksellisen ilmakehän ja avaruuden kulkuneuvon maahansyöksy”

Tohtori Hal Puthoff: Kyseessä oli monikerroksinen vismutti-magnesium-näyte. Vismuttikerrokset olivat ihmisen hiusta ohuempia, magnesiumotokset noin 10-kertaisesti ihmisen hiuksen kokoisia. [Videon kuva: Bi-Mg-näyte, vismuttia (Bi) noin 3 mikrometriä, magnesiumia (Mg) noin 150 mikrometriä.] Näyte oli oletettavasti poimittu talteen maahansyöksyn tehneen edistyksellisen ilmakehän ja avaruuden kulkuneuvon talteenoton yhteydessä. Se vaikutti olleen osallinen onnettomuuteen. [Linkki Wikipedia: Harold E. Puthoff]

Vismutti on metallinen alkuaine. Löydetty metamateriaali sisälsi vismuttia.

Kuvateksti: Vismutti on metallinen alkuaine, jonka järjestysluku on 83 ja kemiallinen merkki Bi. Vismutti on lievästi radioaktiivinen, eikä sillä ole pysyviä isotooppeja. [Linkki Wikipedia: Vismutti]

Metamateriaali ”kiilanmuotoisen aluksen” pohjasta 1940-luvun lopulta

Näytteen kuvan kuvateksti videossa: Oletettu maapallon ulkopuolinen metalli ”kiilanmuotoisen aluksen” pohjasta 1940-luvun lopulta. Metalli on tehty 26:sta vuorottelevasta kerroksesta: 1 – 4 mikrometriä tummaa vismuttia ja 100 – 200 mikrometriä hopea / magnesium / sinkki -seosta. Kukin kuudesta Yhdysvaltojen maavoimien lähteeltä saatu palanen oli ”muotoiltu” ohenevasti kaarevaksi.

Maassa tuntematon valmistusprosessi

Toimittaja George Knapp: Fyysikko Hal Puthoff oli kesäkuussa [2018] melko lähellä sanoa, että tämä merkillinen kiilamainen metamateriaali tuli pudonneesta lautasesta, mutta hän ei tiedä varmaksi. Puthoff ja hänen kollegansa tohtori Eric Davis ovat eturintamassa yrityksissä tunnistaa palasten lajitelmaa, joka vaikuttaa olevan yli kaiken mitä me pystymme luomaan. Tämä yksi näyte on toteutettu Maassa tuntemattomalla prosessilla kerroksin, jotka ovat mikrometriä ohuempia, ja käyttötarkoitukseen, jota voimme vain arvailla.

Tohtori Hal Puthoff: Mistään ei löytynyt mitään todisteita, että kukaan koskaan teki näitä. Kun puhuimme materiaalitieteen alalla ihmisille, joiden pitäisi tietää, he sanoivat, että ”emme tiedä miksi kukaan haluaisi tehdä mitään tällaista”.

Astrofyysikko Jacques Vallée

Toimittaja George Knapp: Astrofyysikko Jacques Vallée on analysoinut mysteerimetalleja 1980-luvulta alkaen, ja käyttänyt usein Stanfordin yliopiston ja Piilaakson teknistä asiantuntemusta purkaakseen kaikkialta maailmasta hankittuja tuntemattomia näytteitä. Vallée välttelee tarkoituksella sotilaallista rahoitusta, ja jakaa tutkimustuloksiaan julkisissa konferensseissa. [Linkki Wikipedia: Jacques Vallée] [Linkki Wikipedia: Piilaakso]

TTSA on matkalla tähtiin.

Kuvateksti: To The Stars Academy (TTSA) on matkalla tähtiin, ainakin jos akatemian nimeä on uskominen.

Tähtiin akatemia – To The Stars Academy (TTSA)

Luis Elizondo, TTSA: Meillä on nyt lukuisia laajasti vaihtelevia näytteitä monista eri lähteistä.

Toimittaja George Knapp: Entinen sotilastiedustelu-upseeri Luis Elizondo auttaa nykyään keräämään ja suojelemaan tuntemattomia näytteitä To The Stars Academy -yritykselle (TTSA). [Linkki Wikipedia: To the Stars (company)] Hän pyöritti ennen sitä AATIP-ohjelmaa, Pentagonin salaista ufotutkimusta, samaa joka vapautti nykyään kuuluisat [ufo]videot. [Linkki Wikipedia: Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) – Edistyksellinen ilmakehän ja avaruuden uhkien tunnistusohjelma] To The Stars julkisti tänä kesänä A.D.A.M. -tutkimushankkeen. Hanke on heidän yrityksensä etsiä ja tutkia materiaalinpalasia, jotka on saatettu kätkeä vuosikymmeniksi sen jälkeen kun ne on haettu talteen lähikohtaamispaikoilta. Elizondo sanoo, että on päteviä syitä miksi sotavoimat ja nyt myös yksityiset ryhmittymät kilpailevat näiden materiaalien ymmärtämisessä.

Lähikohtaamispaikoilta löydettyjen metamateriaalien ymmärtämiseksi on käynnissä kilpajuoksu.

Kuvateksti: Lähikohtaamispaikoilta löydettyjen materiaalien ymmärtämiseksi on käynnissä kilpajuoksu. TTSA:n tutkimushanke on nimeltään A.D.A.M.

Materiaalin kopiointi, takaisinmallinnus

Luis Elizondo, TTSA: Meidän sisäinen pyrkimyksemme on mahdollisesti – mahdollisesti, en sano tekevämme niin – ehkä kopioida tuo teknologia tai takaisinmallintaa tuo teknologia. Nyt aletaan mennä sellaiselle herkkyysalueelle, että kaikkien ei haluta tästä välttämättä tietävän.

Toimittaja George Knapp: George Knapp, 8-News Now.

Toimittaja Denise Valdez: Sivumennen sanoen, kun New York Times -sanomalehti julkaisi viime vuonna juttunsa Pentagonin ufotutkimuksesta, se raportoi, että mysteerimateriaalin näyte oli varastoituna salaisesti Bigelow Aerospace -yhtiöön. Tuon hankkeen johtajat kertoivat I-Teamille, että vaikka jotkut metamateriaalinäytteet olivat heille tuttuja, niin sellaista ei koskaan kiidätetty tänne Las Vegasiin. [Linkki Wikipedia: Metamateriaali]

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: