Ufot ja lentoturvallisuus, FOX NEWS -haastattelussa Nick Pope

Toimittaja Tucker Carlsonin ja Iso-Britannian puolustusministeriön entisen ufotutkija Nick Popen aineena on ufot ja lentoturvallisuus. Linkki käännettyyn FOX NEWS -haastatteluun: LINKKI. [Linkki Wikipedia: Nick Pope]

Viranomaiset ovat ottaneet ufot vakavasti kaiken aikaa

Toimittaja Tucker Carlson: Vuosikymmenten ajan vain kahelit ja hullut ihmiset ovat uskoneet ufoihin, niin minä ainakin ajattelin. Viime vuosina on kuitenkin osoittautunut, että viranomaiset ovat ottaneet ne vakavasti kaiken aikaa, erittäin vakavasti. Nick Pope on nykyinen toimittaja, joka on tutkinut ufoja vuosien ajan Englannin hallitukselle. Hän sanoo, että ufot eivät ole pelkästään totta, ne ovat usein myös lähellä törmätä kaupallisiin matkustajalentokoneisiin, kaiken muun lisäksi.

Nick Pope liittyy seuraamme tänä iltana. Nick, kiitos erittäin paljon, että olet käytettävissä. Kyse ei siis olekaan siitä, uskovatko viranomaiset ufojen olevan totta. He uskovat, Yhdysvaltojen valtionjohto uskoo, Brittien valtionjohto uskoo. Kysymys kuuluukin: Onko heillä mitään käsitystä mitä ne ovat? Mistä ne ovat peräisin?

toimittaja Tucker Carlson

Kuvateksti: Toimittaja Tucker Carlson kysyy mitä ufot ovat ja mistä ne ovat peräisin. Carlson on yksi harvoista toimittajista, joka on uskaltautunut tarttumaan aiheeseen. Nyt aiheena on ufot ja lentoturvallisuus. [Linkki Wkipedia: Tucker Carlson]

Vakava puolustuksellinen, kansallisen turvallisuuden ja ilmailuturvallisuuden ongelma

Nick Pope: Ei meillä ole. Pidämme mielen avoimena, emme sulje mitään pois. Emme pyyhi mitään pois pöydältä tässä asiassa. Meille asian ydin on, että mitä tahansa ne kapistukset paljastuvatkaan olevan, niin kyseessä on vakava puolustuksellinen, kansallisen turvallisuuden ja ilmailuturvallisuuden ongelma.

Tucker Carlson: Kyllä. Siksi olenkin kiinnostunut miksi viranomaiset eivät rohkaise väestöä tyyliin: jos näet jotain, niin sano jotain. Raportoi havainnoista viranomaisille, että mahdollisesta uhkasta saataisiin jotain selvää.

Populaarikulttuurin painolasti

Nick Pope: Niin heidän pitäisi tehdä, niin me todellakin teimme puolustusministeriössä vuosien ajan. Otimme asian erittäin vakavasti, omat lentäjämme näkivät niitä kapistuksia, tutkankäyttäjämme jäljittivät niitä. Tiesimme tiedustelutiedon ja julkisen materiaalin pohjalta, että venäläiset, kiinalaiset ja muut työskentelivät saman asian kimpussa. Ongelmana oli populaarikulttuurin painolasti nimityksistä ufo, lentävä lautanen ja pienet vihreät miehet. Ihmiset eivät ota asiaa vakavasti, mutta heidän pitäisi.

Otatko sinä ufot vakavasti?

Kuvateksti: Otatko sinä ufot vakavasti? Nick Pope sanoo, että ihmiset eivät ota asioita vakavasti, vaikka heidän pitäisi. Kuvassa ei ole Iso-Britannian puolustusministeriön entinen ufotutkija Nick Pope.

Ilmatilassa olevista esineistä on tiedettävä

Tucker Carlson: Luulen, että olemme sulkeneet pois, että ne olisivat kokeellisia lentokoneita tai toisen valtion teknisesti edistyksellisiä lentokoneita. Onko asia näin?

Nick Pope: No, kuten sanoin, pidämme mielen avoimena. Osa kapistuksista luultavasti on venäläisiä tai kiinalaisia tai mitä ne ovatkaan. Se juuri on asian ydin, jos ilmatilassamme on jotain, meidän on tiedettävä niistä. Viranomaiset sanoivat vuosien ajan, että he eivät tehneet mitään: kyllä tekivät! Minä tein sitä työtä Britannian hallitukselle. Voin puhua tästä vasta nyt, koska vanhat työnantajani vapauttavat ja julkistavat vähitellen tietoa entisestä työstäni. Tiedämme tietysti nyt, että Pentagonilla oli myös oma ohjelmansa. Luulen, että tarvittaisiin kongressin kuulemisia, jotta päästäisiin tämän koko asian ytimeen – ei pelkästään Yhdysvalloissa, vaan koko maailmassa. Haluaisin nähdä ne kongressin kuulemiset.

Viranomaiset vapauttavat tietoa Nick Popen entisestä työstä vähitellen.

Kuvateksti: Haastateltava sanoo pystyvänsä kertomaan tästä lentoturvallisuuteen liityvästä asiasta nyt, koska viranomaiset vapauttavat vähitellen tietoa hänen entisestä työstään.

Liikennelentäjien havainnot ja läheltä piti -tilanteet

Tucker Carlson: Liikennelentäjät ovat raportoineet todella usein nähneensä ilmassa esineitä, jotka vaikuttavat uhmaavan fysiikan lakeja. Missä määrin nuo esineet ovat mahdollinen uhkakuva kaupalliselle ilmailulle?

Nick Pope: Britannian puolustusministeriöllä ja teidän FAA:ta vastaavalla siviili-ilmailuviranomaisellamme on todellakin arkistoissaan kymmenittäin läheltä piti -tilanteita. Joissakin tapauksissa lentäjien oli tehtävä väistöliikkeitä. Taas palataan siihen asian ytimeen, että en tietyssä mielessä edes välitä mitä ne kapistukset ovat, mutta kun näiden läheltä piti -tilanteiden myötä on olemassa lentoturvallisuuteen liittyvä huoli, niin meidän pitäisi tehdä hiton paljon enemmän asian selvittämiseksi.

Ufot ja lentoturvallisuus. Iso-Britannian puolustusministeriön entinen ufotutkija Nick Pope sanoo, että ufot muodostavat uhkan lentoturvallisuudelle.

Kuvateksti: Nick Pope sanoo, että läheltä piti -tilanteiden vuoksi on olemassa lentoturvallisuushuoli.

Tucker Carlson: Niin, todellakin. Nick Pope, aidosti eräs uskottavimmista tämän asian asiantuntijoista. Toivon, että tulet uudelleen ohjelmaamme. Arvostan tätä. Oli mukava nähdä.

Sininen vaakapalkki sivulla, jonka aiheena on ufot ja lentoturvallisuus.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: