CNN TV-uutiset: Olemmeko ulkoavaruudesta tulevia vierailijoita koskevan täyden tiedonjulkistuksen partaalla?

CNN TV-uutiset: Ufot on otettava vakavasti. Haastattelussa puolustusministerin tiedustelutietoassistentti Christopher Mellon. Linkki käännettyyn TV-uutisjuttuun: LINKKI.

Ufoihin uskovat eivät olekaan kaheleita

Uutistoimittaja Michael Smerconish: On luultavasti aika lopettaa nimittämästä ufoihin uskovia kaheleiksi, koska tuoreen paljastuksen mukaan on tosiasiassa olemassa Pentagonin työryhmä, joka yrittää saada niistä tosiasioita selville. [Wikipedia: Unidentified Aerial Phenomenon Task Force] Eräs Pentagonin ufo-ohjelmassa vuodesta 2007 asti työskennellyt astrofyysikko kertoi New York Times -sanomalehdelle, että hän antoi puolustusministeriön edustajille salaiseksi luokitellun tilanneselostuksen, lainaus, ”ei tällä maapallolla tehtyjen maailman ulkopuolisten kulkuvälineiden” noutamisista.

CNN-uutisten toimittaja on sitä mieltä, että ufoihin uskovien nimittäminen kaheleiksi olisi syytä kopettaa.

Kuvateksti: CNN-uutisten toimittaja Michael Smerconish on sitä mieltä, että ufoihin uskovien nimittäminen kaheleiksi olisi syytä lopettaa.

Olemmeko tiedonjulkistuksen partaalla?

Michael Smerconish: Olemmeko ulkoavaruudesta tulevia vierailijoita koskevan täyden tiedonjulkistuksen partaalla? Seuraamme liittyy nyt Christopher Mellon. [Wikipedia: Christopher Mellon] Hän toimi Bill Clintonin ja George W. Bushin hallinnossa puolustusministerin tiedustelutietoapulaisassistenttina. Chris, aistin että viimeaikoina on tapahtunut katsantokannan muutos siinä tavassa, jolla näitä raportteja on seurattu ja käsitelty. Mikä sen selittää? Mitä viimeaikoina on tapahtunut?

Christopher Mellon: Kyllä, kiitos hyvin paljon. Olet täysin oikeassa. Hyvä esimerkki katsantokannan muutoksesta on se tosiasia, että jopa tiedelehti Scientific American on julkaissut artikkelin jossa sanotaan, että aihe pitäisi ottaa vakavasti ja tiedeyhteisön pitäisi tutkia sitä. Muutos on mielestäni pääasiassa seurausta siitä tosiasiasta, että itse puolustusministeriö ja merivoimat ovat nostaneet asian esille ja tunnustaneet julkisesti tämän ilmiön olevan todellinen, että tällaista tapahtuu, että merivoimiemme lentäjät kohtaavat niitä kulkuneuvoja. Tuo antaa sellaista uskottavuutta, jota ei yksinkertaisesti ollut aiemmin.

CNN TV-uutiset: Yhdysvaltain merivoimat ovat tunnustaneet ufoilmiön todelliseksi.

Kuvateksti: Yhdysvaltain puolustusministeriö ja merivoimat ovat tunnustaneet ufoilmiön olevan todellinen. Merivoimien lentäjät ovat kohdanneet erikoisia kulkuneuvoja. (CNN TV-uutiset)

Maapallon ulkopuolisia esineitä?

Michael Smerconish: Lainasin Eric Davisiä kun luin sen New York Times -sanomalehden tekstipätkän hetki sitten. Tiedän hänen työnsä olevan sinulle tuttua. Uskotko sinä, että hallussamme – laveasti määriteltynä hallussamme – on esineitä, jotka ovat jostakin muualta kuin tältä maapallolta?

Christopher Mellon: No, sanon tuohon, että väite pitäisi ottaa mielestäni vakavasti. Aah… Olen tietoinen… Tunnen Ericin erittäin hyvin. Ymmärrän hänen perustelunsa, olin läsnä hänen tiedotustilaisuudessaan. Hän yritti tarjota meille … [Skype-yhteys pätkii]… mahdollistaisi tuon varmentamisen. Se on asia, joka pitäisi ottaa vakavasti. On itse asiassa mielenkiintoista, että itse presidentti Trump ilmaisi isänpäivänä lähetyksessä kun häntä filmattiin, että hänellä on salaista informaatiota Roswellista New Mexicosta.

Kuten useimmat tietävät, se on oletetun ufon maahansyöksyn legendaarinen tapahtumapaikka. Kun hänen poikansa kysyi salaiseksi julistamisen poistamisesta, hän sanoi, että hänen on mietittävä sitä. En tiedä mitä muuta salaista tai mielenkiintoista Roswellissa voisi olla kuin se yksi tietty juttu. Joten, tulee paljon uusia painotuotteita ja uutta tietoa. Ja kuten jo sanoin, tämä on aihepiiri, joka valvontavaliokuntien olisi syytä ottaa vakavasti ja tutkia.

CNN TV-uutiset: Ufot olisi syytä ottaa vakavasti.

Kuvateksti: Puolustusministerin entisen tiedustelutietoapulaisassistentin mukaan ufot olisi syytä ottaa vakavasti. (CNN TV-uutiset) Kuvan henkilöt eivät liity asiaan.

Maailmanlaajuinen ilmiö

Michael Smerconish: Tämä on ainoa näistä vaaleista puuttuva asia. Saa nähdä mitä seuraavat 90 päivää tuovat mukanaan. Tämä on maailmanlaajuinen ongelma, tämä ei ole vain Yhdysvaltojen ongelma. Ovatko muut valtiot ottaneet johdon tämän aihepiirin tutkimuksessa?

Christopher Mellon: Ehdottomasti juuri noin. Olemme itse asiassa lukuisia muita maita jäljessä. Ranskalla on ollut monen vuoden ajan virallinen prosessi, jossa ovat mukana heidän kansallisen turvallisuuden sotajoukkonsa ja poliisivoimansa. He tutkivat vuosittain lukuisia tapauksia ulkopuolisten tieteenharjoittajien kanssa. Suuri osa tiedoista on julkisia.

Kollegani Luis Elizondo on tehnyt matkoja Italiaan ja Etelä-Amerikkaan, esitämme paljon tuota tietoa ohjelmassamme, kuin myös paljon tietoa nykyisiltä ja entisiltä sotilashenkilöiltä, heidän kokemuksistaan. Mutta, olet täysin oikeassa, tämä ei koske vain Yhdysvaltoja. Ja lisäksi: meidän sotilashenkilöstöllämme on samanlaisia kokemuksia kun he ovat sijoitettuna ulkomaille, Lähi-itään, Afganistaniin ja muualle. Tämä on kaikkien selontekojen mukaan ehdottomasti maailmanlaajuinen ilmiö.

CNN TV-uutiset: Christopher Mellon on sitä mieltä, että ufoilmiö on maailmanlaajuinen.

Kuvateksti: Christopher Mellon on sitä mieltä, että ufoilmiö on maailmanlaajuinen.

Älyllisessä ohjauksessa

Michael Smerconish: Viimeinen kysymys: Voiko teknologia yksistään olla selityksenä sille mistä keskustelemme? Minulle juolahti mieleen, että saan joka päivä elantoni puhumalla. Ääneni hyppii satelliitista pitkin Yhdysvaltoja. Oletan tälle keskustelulla tapahtuvan juuri samoin. Tuolla ylhäällä ilmakehässä on paljon sellaista tavaraa, joka ei ollut siellä ennen. Voisiko se olla selityksenä, vai onko se liian yksinkertaistettua?

Christopher Mellon: Uskon sen olevan liian yksinkertaistettua. Syy miksi sanon niin, on että meillä on joissakin näistä tapauksista informaatiota useista tutkajärjestelmistä, infrapunajärjestelmistä, lukuisilta merivoimien henkilökunnan jäseniltä, maalta ja ilmasta. Seuraamme kuinka ne esineet esittävät liikkeitä, jotka osoittavat niiden olevan selvästi älyllisessä ohjauksessa. Ne vastaavat meidän lentokoneisiimme ja ottavat niistä liikkeillään yliotteen. Ne tekevät asioita, jotka ovat paljon yli minkään meillä olevien kykyjen.

Joten, olettamuksesi on todellakin otettava huomioon – eteenpäin mentäessä on pidettävä mieli avoimena – mutta en arvele, että saamme lopulta selville tuollaisen selityksen voivan selittää kyseisenlaiset tapaukset.

Yhdysvaltain teknologialla ei pystytä samaan kuin salaperäisillä kulkuneuvoilla.

Kuvateksti: Salaperäiset kulkuneuvot ovat älyllisessä ohjauksessa, reagoivat Yhdysvaltain lentokoneisiin ja tekevät asioita, joihin Yhdysvaltain teknologialla ei lähellekään pystytä.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta: AATIP-ohjelmaa johtanut Luis Elizondo CNN:n TV-uutisissa: ”Emme taida olla yksin”

Jaa artikkeli: