FOX NEWS -haastattelussa UFO-asiantuntija Leslie Kean: Meidän on valmistauduttava totuuteen

Ufohaastattelussa tutkiva journalisti Leslie Kean. Linkki alkuperäiseen käännettyyn TV-haastatteluun: LINKKI. [Linkki Wikipedia: Leslie Kean] [Linkki: UFO-Finland ry:n kirjaesittelyssä Leslie Kean: UFOs: Generals, Pilots and Government officials Go on the Record]

Taivaalla ja vedessä olevat erikoislaatuisia kykyjä osoittavat esineet

Tucker Carlson: Leslie Kean on tutkinut ufoja vuosien ajan, ja muuten Bill Clintonin entisen kansliapäällikkö John Podestan tuella. Leslie Kean liittyy seuraamme tänä iltana. Kiitokset mukana olostasi.

Leslie Kean: Kiitokset, että saan olla mukana.

Tucker Carlson: Tiedän yhteenvedon tekemisen olevan vaikeaa, aihe on laaja, mutta voisitko kertoa meille ripeästi mitä luulemme tietävämme näistä havainnoista? 

Leslie Kean: No, tiedämme taivaalla ja joskus vedessä olevan esineitä, jotka osoittavat sellaisia erikoislaatuisia kykyjä, joita ei asiantuntijoiden mukaan ole tällä planeetalla. Emme pysty valmistamaan sellaista teknologiaa, silminnähtävää teknologiaa, jota korkeatasoiset viranomaiset ovat havainnoineet monien monien vuosikymmenien ajan. Pentagonin ohjelma on viimeaikaisin tutkinta, mutta muut maat ja meidän maamme ovat tutkineet niitä kapistuksia vuosien ajan.

Ufo-asiantuntija Leslie Kean sanoo, että taivaalla ja vedessä liikkuu esineitä, joiden ominaisuudet eivät ole tältä planeetalta.

Kuvateksti: UFO-asiantuntija Leslie Keanin mukaan taivaalla ja vedessä liikkuu esineitä, joiden ominaisuudet eivät ole tältä planeetalta.

Kaikki havainnot eivät ole ufoja

Tucker Carlson: Mikä on se prosenttiosuus näistä havainnoista, josta voimme olla varmoja, että ne eivät ole sääilmiöitä tai kokeellisia lentokoneita?

Leslie Kean: Tuo on hyvä kysymys, koska useimmat ihmisten raportoimat ufohavainnot eivät ole niitä, ne ovat tunnistettavia. Tässä puhutaan hyvin… Vastaanotetuista havainnoista selittämättömiä on ehkä 5 – 10 %. Todella mielenkiintoisia ovat sotilaslentäjien, liikennelentäjien, koulutettujen havainnoijien ja useiden todistajien selonteot, sekä tutkahavainnot, siis tapaukset joiden tueksi on paljon dataa ja joihin on osallisina erittäin luotettavia ihmisiä.

Leijuva lautanen Chicagossa O´Haren lentokentällä

Tucker Carlson: Minua vaivaa tässä jutussa ehkä kaikkein eniten se, kuinka selkeästi sellaiset ihmiset, joiden olisi pitänyt kiinnittää asiaan huomiota, eivät ole niin tehneet. Olen jäänyt kiinni tapaukseen, joka sattui Chicagossa O´Haren lentoasemalla muistaakseni marraskuun 7. päivänä vuonna 2006 klo 16:15 iltapäivällä, uskoakseni portilla C25. Charlotteen lähtöä odottaneen lentokoneen lentäjä katsoi ylöspäin, ja ei kovinkaan kaukana lentokoneesta leijui lautanen. Lennonjohtotornin ihmiset näkivät sen, toiset lentäjät näkivät sen, kymmenet ihmiset näkivät sen. Se oli todellinen, mutta Yhdysvaltain ilmailuhallinto (FAA) kieltäytyi tutkimasta asiaa. Miten tuollainen on mahdollista?

Leslie Kean: Tiedän, se on tyrmistyttävää. Se on mielestäni täysin järkyttävää. Luulen heidän kieltäytyneen tutkinnasta, koska… tarkoitan… kuka tietää… Suurin syy on luultavasti, että he eivät osaa selittää niitä kapineita, joten he haluavat vain… Tiedäthän? He eivät halua käsitellä sitä, se saattaisi pelästyttää ihmiset. Heillä ei ole riittävästi tietoa. He eivät halua sanoa, että lentokentän yllä leijui jokin, mutta emme tiedä mikä se oli. Joten, he periaatteessa keksivät sille toisenlaisia selityksiä, kuten että se oli sääilmiö. Niin FAA sanoi O´Haren tapauksesta.

O´Haren lentokentällä nähtiin leijuva lautanen.

Kuvateksti: Chicagossa O´Haren lentokentällä lähtöä odottaneen lentokoneen lähellä leijui todistajien mukaan lautanen. Kuvat eivät liity tapaukseen.

Leslie Kean: Tuo on todellakin loukkaus sitä kapistusta todistaneita lentäjiä ja monia muita havainnoijia kohtaan, jotka tiesivät, ettei kyseessä ollut sää. Se oli kiekon muotoinen metalliselta näyttänyt esine, joka leijui kuten sanoit terminaalin C17 portin yläpuolella noin viiden minuutin ajan. Sitten se ampaisi kohtisuoraan ylös pilvien läpi. Tuo on jutun uskomaton näkökohta. Se leijui pilvien alapuolella, mutta yhtäkkiä se ampaisi suoraan ylöspäin todella suurella nopeudella pilvien läpi ja leikkasi pilveen pyöreän reiän. Pilveen tuli kuin piparkakkumuotilla leikattu siisti reikä, siitä pystyi katsomaan ylös ja näkemään sinistä toisella puolella. Tiedäthän? Kenenkään tietojen mukaan, minun tietääkseni ja sen mukaan mitä minulle on kerrottu, meillä ei ole taivaalla koneita, jotka pystyisivät tekemään tuollaista.

FAA ei ole kiinnostunut

Tucker Carlson: Nyt ei ole kyseessä perunapelto Mainessa 1950-luvulla klo 3 aamulla. Tämä tapahtui keskellä päivää Chicagon O´Haressa, yhdellä maailman vilkasliikenteisimmistä lentokentistä, selvin päin olleiden todistajien edessä, joihin lukeutui lentäjät ja lennonjohtotorni. Ja FAA:sta sanotaan, että meitä ei kiinnosta. Miten noin voi olla?

Leslie Kean ihmettelee miksi ufot eivät kiinnosta Yhdysvaltain ilmailuhallinto FAA:ta.

Kuvateksti: Haastattelija ja haastateltava ihmettelevät miksi Yhdysvaltain ilmailuhallinto FAA:ta ei kiinnosta.

Leslie Kean: Tiedän. Tarkoitan. Se on erittäin sopimatonta. Arvostan ymmällään oloasi, Tucker, koska minäkin olen ymmälläni. Ja ajattele tähän osallisina olleita todistajia, se on loukkaus heitä kohtaan. Tarkoitan, että todistajia on paljon. Tässä puhutaan sotavoimien ihmisistä, korkeatasoisista ihmisistä, ilmavoimista, merivoimista, muista sotilas- ja liikennelentäjistä, joille sanotaan vain, että heidän näkemänsä ei kiinnosta. Se on monille heistä erittäin vaikeaa, koska he ovat isänmaallisia ihmisiä.

Tucker Carlson: Mitä jos kyseessä onkin Kiinan asevoimat? Tarkoitan. Uskon sinua, koska olet mielestäni tämän ongelman johtava tutkija, mutta on uskomatonta, että Yhdysvaltain valtionjohto antaisi asian vain olla. Arvostan tätä. Leslie, kiitos mukana olostasi. On kunnia saada sinut mukaan tähän.

Leslie Kean: Kiitos paljon, Tucker. Arvostan mielenkiintoasi tätä kohtaan.

Tucker Carlson: Miljoonat kiitokset.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: