Travis Walton kertoo Yhdysvaltain viranomaisten ufotiedoista

Travis Walton kertoo joutuneensa ufon sieppaamaksi 5.11.1975 Arizonassa Yhdysvalloissa. Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI.

Yhdysvaltain valtionjohdon ufotiedot

Haastattelija: Mikä on mielipiteesi viranomaisten tai valtionjohdon eri ammattiosastojen ufotiedoista? Jotkut hallitukset – kuten brittien – ovat tulleet esiin tietojensa kanssa. He ovat myöntäneet tutkivansa asiaa, koska tunnistamattoman lentokoneen oleminen ilmatilassa on vaaratilanne, oli se sitten muukalaisten tai…

Hyvä syy olla julkistamatta kaikkea

Travis Walton: Asia on niin, että uskon heidän tietävän tämän olevan totta, uskon heidän tietävän enemmän kuin he kertovat. Uskon myös, että heillä on hyvä syy olla julkistamatta kaikkea. Ihmiset sanovat: ”Heidän pitäisi avata koko kirjanpitonsa, haluamme heidän avaavan koko kirjanpitonsa!” Eivät he niin voi tehdä. Jos he avaavat kirjanpitonsa meille, he avaavat kirjanpitonsa myös kiinalaisille ja venäläisille. Meillä on vihollisia, jotka haluaisivat mielellään tietää kaiken tietämämme. Joten, uskon heillä olevan hyvä syy pitää se kama salaisena, se on etujemme mukaista. Enkä usko viranomaistemme olevan yhteistyössä muukalaisten kanssa meitä vastaan, tuollainen on mielestäni naurettavaa. Uskon heidän olevan meidän puolellamme.

Travis Walton arvelee, että Yhdysvallat ei halua avata ufoarkistojaan muiden valtioiden nähtäväksi.

Kuvateksti: Travis Walton arvelee, että Yhdysvallat ei halua avata ufoarkistojaan muiden valtioiden nähtäväksi.

Linkki videoon, josta tämän artikkelin loppuosa on käännetty: LINKKI.

Hyökkäykset Travis Waltonia vastaan

Lynda Powless, The Turtle Island News: Herra Walton. Minä vain mietiskelin, että lukuisissa vuosien varrella lukemissamme tai näkemissämme ufokohtaamisten selonteoissa sanotaan aina, että ihmiset jatkavat aina jonkinlaista vuoropuhelua tai viestintää alkuperäisen altistumisensa tai tapaamisensa jälkeen. Miksi niin ei tapahtunut sinulle? Voi onko niin tapahtunut, mutta et ole vain kertonut meille?

Travis Walton: Kaikkea sellaista vastaan, jota en pysty dokumentoimaan, hyökätään aina. Tiedäthän? Tästä syystä olen yrittänyt pysyä asioissa, jotka pystyn dokumentoimaan. Viivästytin jopa tavallaan joidenkin melko mielenkiintoisten asioiden esiintuontia, kunnes pystyin näyttämään todisteet. Olemme tehneet tapahtumapaikalla joitakin jatkotutkimuksia. On kaikenlaisia magneettisuuslukemiin ja geigermittarilukemiin liittyviä asioita ja kytköksiä, käynnissä olevaa lääketieteellistä testausta, kaikkea sellaista, tiedäthän? Tuon asiat esille aikanaan, kun pystyn tarjoamaan vankkoja todisteita.

Reaaliaikainen ufohavaintokartta.

Kuvateksti: Ufostalker.com on reaaliaikainen ufohavaintokartta, josta näkee reaaliajassa tuoreimpien ufohavaintojen sijaintipaikat.

Musta kolmio

Lynda Powless: Oliko tuo kyllä vai ei? Oletko vai etkö ole kokenut kohtaamista alkuperäisen kohtaamisen jälkeen?

Travis Walton: Niin on itse asiassa käynyt. Voin puhua siitä, koska voin esittää siitä asiakirjat. Se tapahtui täällä muutama vuosi sitten. Kanssani oli muutama muukin ihminen. Pystyimme sitomaan asiat yhteen ufostalker.com -nimisen uforaportointisivuston kautta. Kaksikymmentä ihmistä oli nähnyt saman – tai oli tehnyt raportin samasta. Sanoisin, että muita todistajia oli luultavasti useita satoja perustuen siihen prosenttiosuuteen ihmisistä, jotka todennäköisesti tekevät raportin tai edes tietävät tuosta nettisivusta. Se oli yksi niistä usein – kuvittele usein – nähdyistä jättimäisistä mustista kolmioista. Joten, tuosta voin puhua.

Tesktiä jakava sininen vaakapalkki sivulla, jossa Travis Walton kertoo Yhdysvaltain viranomaisten ufotiedoista.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta: Puolustusministeriön entinen ufotutkija Nick Pope: Iso-Britannian ufoarkistot

Jaa artikkeli: