Entinen laivaston päällikkö Sean Cahill: UAP-havainnot (5/2021)

Linkki käännettyyn TV-uutisjuttuun: LINKKI. Käännös on tiivistelmä.

UFO / UAP

CNN-live toimittaja Chris Cuomo: [Linkki Wikipedia: Chris Cuomo] Aivan kuin kongressilla ei olisi riittävästi asioita lautasellaan, ei sitä etteivätkö he tekisi mitään sillä mitä siinä on. Nyt he ottavat selkoa UFOista. Ainakin he tekevät jotain, eikö? Kongressi odottaa ensi kuussa [kesäkuu 2021] kansallisen tiedustelun johtajalta ja muilta virastoilta raporttia UFOista tai UAP:iesta. [Linkki Wikipedia: Director of National Intelligence (kansallisen tiedustelun johtaja)] Hallituksen nimitys niille on tuo, siis tunnistamaton ilmailmiö [UAP]. Miksi?

Kuvateksti: Yhdysvaltain kansallisen tiedustelun johtajana on toiminut 21.1.2021 alkaen Avril Haines. [Linkki Wikipedia: Avril Haines}

Sean Cahill ja Christopher Mellon

Chris Cuomo: Eläkkeelle jäänyt Yhdysvaltain laivaston luotsi astui esiin sanoakseen, että hän ja hänen miehistönsä todistivat Atlantin rannikolla tunnistamatonta lentävää esinettä lukuisia kertoja, eikä hän ole ainoa. Seuraamme liittyy nyt joku joka on henkilökohtaisesti todistanut havaintoja: eläkkeelle jäänyt laivaston päällikkö, asemestari, Sean Cahill. [Linkki Wikipedia: Master-at-arms (asemestari)] Mukana on myös Christopher Mellon, entinen puolustusministerin tiedusteluavustaja. [Linkki Wikipedia: Christopher Mellon] Kiitokset teille molemmille. Arvostan, että liitytte seuraani.

Silmät pyöreinä, totuus on vasta tulossa esiin

Chris Cuomo: Ohitetaan itsestäänselvyydet. Chris, ihmiset ovat silmät pyöreinä ja sanovat: ”Pojat, se mistä te tämä iltana puhutte, oli Cuomon [sillan] valo.” Miksi tämä on keskustelun arvoista?

Christopher Mellon: Koska meillä on tunnistamattomien kulkuneuvojen tekemiä toistuvia Yhdysvaltain ilmatilan loukkauksia. Ne ovat erittäin kyvykkäitä, joissakin tapauksissa kyvykkäämpiä kuin mikään omassa kalustoluettelossamme. Tätä on jatkunut vuosien ajan. Totuus on vasta tulossa esiin. Meillä on ollut valtava tiedustelun epäonnistuminen, ja meillä on nyt uhka, tuntematon uhka, joka meidän on selvitettävä.

Kuvateksti: ”Totuus on vasta tulossa esiin.” – Christopher Mellon

Ei elokuvaa

Chris Cuomo: Joten Sean, kyse ei ole siis siitä, että pelkäisit jonkin elokuvasta tulevan nappaamaan sinut. Kyse on uhkasta täällä Maassa ja siitä mikä sitä motivoi meidän tietemättämme ja ilman kykyämme vastatoimiin.

Sean Cahill: Tuo on oikein, Chris. Olin vuonna 2004 USS Princetonilla oleva asemestareiden päällikkö. Tic-tacissa [ufossa] todistamamme teknologia oli jotain mitä vastaan emme olisi pystyneet joukkojamme siihen aikaan puolustamaan.

Kuvateksti: USS Princeton CG 59. [Linkki: USS Princeton (CG 59)]

Ainakin 100 – 1000 vuotta

Chris Cuomo: Auta minua ymmärtämään tuo. Mitä tuo meidän kannaltamme tarkoittaa?

Sean Cahill: Se tarkoittaa sitä, että se mitä me tic-tacissa näimme ja mitä herra Luis Elizondo kuvailee viidellä havaittavissa olevalla asialla, viittaa teknologiaan joka ylittää tällä hetkellä meidän arsenaalimme ainakin 100 – 1000 vuodella. [Linkki Luis Elizondo]

Chris Cuomo: 100 – 1000 vuodella? Joten, tarkoittaen, että… Millaista teknologiaa oli pelissä? Pystyitte havaitsemaan sen, mutta etta vastaamaan siihen.

Sean Cahill: Ensinnäkään lentokoneella ei ollut lainkaan ohjauspintoja. Sillä ei ollut sellaista propulsiokeinoa, jonka olisimme pystyneet havaitsemaan. Se liikkui hypersoonisilla nopeuksilla. [Linkki Wikipedia: Mach-luku] Ja se kulki lentäjän edellä heidän sijaintipaikkaansa, joten sillä vaikutti olevan etukäteen tietoa minne lentäjät olivat menossa. Meillä ei ole tällä hetkellä arsenaalissamme tuollaiseen tarvittavia kykyjä.

Kuvateksti: Onko jokin valtio teknologiassa Yhdysvaltoja ainakin 100 – 1000 vuotta edellä? Mikä tuo valtio olisi?

Arkailematonta aktiviteettia

Chris Cuomo: Christopher Mellon, miltä tämä sinun mielestäsi kuulostaa?

Christopher Mellon: No, me olemme selvästi haavoittuvaisia ja tätä on jatkunut liian kauan. Kongressimme saa viimeinkin tietää tästä tilanteesta ja alkaa reagoida. Meillä on tässä paljon kiinniotettavaa. Mutta se on erittäin huolestuttavaa. Se ei ole välitön kriisi tai välitön uhka, vihamielisyyttä ei ole ollut, mutta lisääntyvässä määrin arkailematonta aktiviteettia on paljon. Äskettäin niitä kapineita kuhisi sotalaivojen ympärillä Kalifornian rannikolla. Niitä kuhisi strategisissa ohjuspuolustustukikohdissa Guamissa, ja muita asioita. [Linkki Wikipedia: Guam] Tämä on jotain mikä meidän on otettava vakavasti.

Kukaan ei auttanut niitä jätkiä

Chris Cuomo: Tämä ei ole mitään uutta. Miksi juuri nyt? Mitä tässä on kiireellisyyden suhteen uutta?

Christopher Mellon: Toki, käsittelen tuota mielelläni. Tapahtui niin, että Pentagon ja Luis Elizondo, joka johti tätä toimintaa lähes ilman resursseja, niin hänen, minun ja muutaman muun tietoon tuli, että tällaista tapahtui siihen aikaan itärannikolla erittäin huomattavassa mittakaavassa. Lentäjät eivät saaneet mitään tukea. Tiedusteluyhteisö ei vastannut. Kukaan ei auttanut niitä jätkiä. Siitä ei raportuitu komentoketjuun. Molemmat hallintomme haarat saivat lopulta tietää tällaista olleen meneillään, vasta kun asia meni New Yourk Times -sanomalehteen ja sai kongressin huomion. Tämä on siis vasta tullut päivänvaloon.

Kuvateksti: Lockheed Martin F-35A. ”Lentäjät eivät saaneet mitään tukea. Tiedusteluyhteisö ei vastannut.” – Christopher Mellon

Selitys

Chris Cuomo: Sean, minkä ajattelet olevan todennäköinen yleispätevä selitys, joka nousee esiin näiden raporttien lopuksi ja tätä käsiteltäessä?

Sean Cahill: Chris, arvelen heidän tulevan huomaamaan, että tämä ilmiö merkitsee erilaisia asioita erittäin laajassa kirjossa. Sen kirjon laidoilla tulee olemaan meidän vihollisiemme teknologiaa täällä Maassa. Kirjon toisessa päässä tulee olemaan jotain mitä emme vielä ymmärrä, emmekä ole pystyneet vielä tunnistamaan. Epäröin spekuloida alkuperää, mutta voin kertoa teille, että en usko tämän olevan meidän arsenaalimme sisäistä, ei mitään tämänhetkistä ihmisteknologiaa.

Chris Cuomo: Kun sanot tuon, niin se lähes takaa – ei pelkästään hyvän ulkonäkösi vuoksi – että tuo lausunto poimitaan ja lähetetään ympäri internetiä, koska aito sotilashenkilö sanoo, että tämä on ehkä ulkoavaruudesta. Haluatko ihmisten ottavan sen noin?

Sean Cahill: Tuo olisi sanomisieni ottamista pois asiayhteydestä. Voimme sanoa, että emme tiedä mikä tämä on, ja se on täällä. Meidät kaikki tarvitaan selvittämään tämä yhdessä.

Kuvateksti: USS Princetonilla palvellut Sean Cahill sanoo, että ”meidät kaikki tarvitaan selvittämään tämä yhdessä”.

Se hypoteesi pystyisi selittämään tosiasiat

Chris Cuomo: Christopher, mikä on kommenttisi tähän? Katso näiden kahden kaverin ansioluetteloa. He molemmat sanovat, että se voisi olla toisesta maailmasta.

Christopher Mellon: Ei ole mitään tieteellistä syytä tai perustetta kyseenalaistaa sitä mahdollisuutta. Se hypoteesi pystyisi selittämään tosiasiat. {Linkki Wikipedia: Hypoteesi] Ihmisten on oltava sille avoimia. Me käytämme miljardeja maapallon ulkopuolisten sivilisaatioiden etsintään. Meilla on avaruusaluksia, jotka ovat jo poistuneet aurinkokunnasta. On mahdollista, että joku löysi meidän ennen kuin me löysimme heidät.

Miksi he eivät puhu meille?

Chris Cuomo: Jos he ovat tarpeeksi fiksuja tullakseen tänne sellaisia edistyksellisiä teknologioita käyttäen, niin miksi he eivät puhu meille? [Linkki: Roswellin avaruusolennon haastattelu]

Christopher Mellon: No, jos he ovat niin fiksuja, niin mitä opittavaa heillä meiltä olisi? Puhutko sinä eläimille mennessäsi eläintarhaan?

Chris Cuomo: Sean, jatka. Viimeinen sana on sinulla.

Sean Cahill: Aioin vain sanoa, että jos he ovat niin fiksuja kuin ajattelemme heidän olevan, niin olemme tavallaan typeriä arvuutellessamme heidän motiivejaan.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: