Teoreettisen fysiikan professori Michio Kaku kommentoi ufovideoita (elokuu 2021)

Linkki käännettyyn videoleikkeeseen: LINKKI. Katso professori Michio Kakun kommentoimat videot linkistä.

”Tämä on nyt oikeaa tiedettä”

Fysiikan professori Michio Kaku: Fysiikka perustuu asioihin, jotka ovat testattavissa, toistettavissa ja vääräksi osoitettavissa. Meillä on nyt ensimmäistä kertaa videonauhoja, joiden avulla voimme nyt mitata näiden esineiden tunnusmerkkejä. Tämä on nyt siis oikeaa tiedettä. [Linkki Wikipedia: Fysiikka]

Selostaja: Tohtori Michio Kaku on teoreettisen fysiikan professori , joka on kirjoittanut monta kirjaa, mukaan lukien kirja nimeltä The God Equation. [Linkki Wikipedia: Michio Kaku] [Linkki Wikipedia: God Equation]

”Kuinka moni tuntemamme lentokone pystyy sukeltamaan mereen?”

Fysiikan professori M. Kaku: Katso tuota alusta erittäin tarkasti.

Lentokoneesta kuvattu ufo. Fysiikan professori Michio Kaku kommentoi.

Kuvateksti: Videoleike videossa kohdassa 0:24 – 0:34. Kaku kysyy kuinka moni lentokone pystyy törmäämään tuossa nopeudessa mereen hajoamatta.

Selostaja: Tämä filmiaineisto on otettu DHS-partiolentokoneesta ja siinä näkyy 1,5 metriä pitkä esine, joka liikkuu Puerto Ricon rannikolla nopeudella yli 185 km/h.

Michio Kaku: Katso tuota kapinetta. Se liikkuu paljon suuremmalla nopeudella kuin sen pitäisi. Kuinka moni tuntemamme lentokone pystyy sukeltamaan mereen? Nämä alukset menevät vaivattomasti ilmasta veteen ja takaisin. Meidän ohjuksemme eivät voi tehdä noin. Rasitus olisi riittävä repimään metallin kappaleiksi.     

USS Omahan tapaus

Selostaja: Yhdysvaltain hallinto on kerännyt monia tuonkaltaisia videoita. Tohtori Kaku istui alas katsomaan niitä koulutetun fyysikon silmin. Hänellä ei ollut näkemälleen selitystä.

Ufo Kalifornian rannikolla vuonna 2015. Fysiikan professori Michio Kaku kommentoi.

Kuvateksti: Videoleike videossa kohdassa 1:04 – 1:35. Professori Kaku sanoo, että tämä on riittävästi ”pudottamaan hillopurkin lattialle”.

Michio Kaku: Tämä video on otettu Kalifornian rannikolla vuonna 2019 USS Omahan läsnä ollessa. [Videossa on USS Omahan viestintää kuultavissa.] [Linkki Wikipedia: USS Omaha (LCS-12)] Katso tuota esinettä. Se tekee kiertoliikkeitä, jollaisia ei pitäisi tapahtua.

Selostaja: Vuosien virallisen kiistämisen jälkeen liittovaltion hallitus poisti vuoden 2021 alkupuolella salausluokituksen yhdestä merivoimien lähimmistä lähikohtaamisista.

Michio Kaku: Näimme juuri vain murto-osan siitä mitä asevoimilla arkistoissaan on, ja se on riittävästi pudottamaan hillopurkkisi lattialle.

Floridan rannikko vuonna 2015

”Niitä on kokonainen lentolaivue. Katso MSA:ta.” – lentäjä videolla

Ufo Floridan rannikolla vuonna 2015. Fysiikan professori Michio Kaku kommentoi.

Kuvateksti: Merivoimien lentäjien kuvaama video Floridan rannikolla vuonna 2015. Videoleike videossa kohdassa 1:39 – 2:09.

Selostaja: Merivoimien lentäjät kuvasivat tämän videon Floridan rannikolla vuonna 2015.

Michio Kaku: Voit itse asiassa laskea kuinka nopeasti se liikkuu, korkeusaseman, koska meillä on kamerat ja laitteisto.

”Se menee vastatuuleen. Tuulen nopeus on 61,7 metriä sekunnissa länteen. Katso tuota kapinetta, jätkä!” – lentäjä videolla

Michio Kaku: Tuo esine tekee asioita, joita mikään tunnettu lentokone ei pysty toistamaan.

Emme ajattele dronen pystyvän tuohon…

Michio Kaku: Nämä videoilla näkemämme esineet pystyvät tekemään sellaista, jota emme ajattele kiinalaisen, venäläisen tai yhdysvaltalaisten hypersoonisen dronen pystyvän suorittamaan. Ne rikkovat äänivallin ilman yliäänipamausta. Ne pystyvät iskeytymään mereen hajoamatta. Ne pystyvät tekemään siksak-liikkeitä, luoden G-voimia jotka ovat painovoima monisatakertaisena.

Todistakaa, että nämä eivät ole maapallon ulkopuolisia

Michio Kaku: Todistamisen taakka on ollut perinteisesti asiaan uskovilla, siis todistaa, että meneillään oli jotain maapallon ulkopuolista. Nyt todistamisen taakka on siirtynyt. Nyt asevoimien, CIA:n ja hallituksen on todistettava, että nämä eivät ole maapallon ulkopuolisia.

Michio Kaku sanoo, että nyt on todistettava etteivät videoiden esineet ole maapallon ulkopuolisia.

Kuvateksti: Teoreettisen fysiikan professori Michio Kakun mukaan nyt on todistettava, että kyseessä ei ole maapallon ulkopuolinen taho.

Painostus jatkuu

Selostaja: Kertovatko hallinnon viranomaiset viimein mitä he tietävät? Me jatkamme painostamista.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: