Näyttelijä Dan Aykroyd: ”Olen nähnyt neljä ufoa”

HuffPost Shown ufohaastattelussa näyttelijä Dan Aykroyd. [Linkki Wikipedia: Dan Aykroyd] Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI.

Ilmavoimat

Haastattelija: Olen sanonut, että jos koskaan tapaan Dan Aykroydin, niin kysyn tätä häneltä. Sinä uskot ufoihin? Onko niin?

Dan Aykroyd: No, kyllä, olen nähnyt neljä. Tiedettähän, että en pysty sanomaan niiden olevan muukalaisaluksia, eikä pysty ilmavoimatkaan. Ilmavoimat on ollut tästä erittäin kiinnostunut. He eivät kiellä näiden hyperdynaamisten, superaerodynaamisten alusten olemassaoloa. He eivät kiistä, heidän tuskansa tulee siitä, että he eivät voi kertoa teille. He eivät voi… He haluavat kertoa mitä tahansa muuta kuin että ne ovat maapallon ulkopuolisia, minkä tahansa tekosyyn, vaikka että ne ovat tuntemattomia tai selvittämättömiä. Mutta he… Ilmavoimat ei vain voi tulla esiin ja myöntää, että tuolla on paljon meidän kulttuuriamme edellä olevia maapallon ulkopuolisia olentoja, jotka ovat rakentaneet nuo koneet.

Näyttelijä Dan Aykroyd käyttää nimitystä aliencraft, muukalaisalus.

Kuvateksti: Dan Aykroyd käyttää nimitystä aliencraft, joka on suomennettu sanalla muukalaisalus.

Fyysikko Bruce Maccabee

Dan Aykroyd: Bruce Maccabee on julkaissut juuri kirjan, sen nimi on UFO-FBI-CIA Connection (UFO-FBI-CIA yhteys). [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain liittovaltion poliisi (FBI)] [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu (CIA)] Bruce Maccabee on entinen asepalvelusosaston… merivoimien sodankäynnin konsultti, laivastossa… tai mikä kattoi merisodankäynnin. Hän on fyysikko, kyseessä ei ole vain joku huithapeli. [Linkki Wikipedia: Bruce Maccabee] Hän on tehnyt pilkuntarkkaa tutkimusta ja hankkinut periaatteessa kaiken mitä yli viimeisen… mitä ilmavoimat, CIA ja FBI ovat tästä 1940-luvulta alkaen kirjoittaneet. He ovat erittäin kiinnostuneita tietämään mitä on meneillään, mutta he eivät meidän tapaamme tiedä.

Entä ne neljä näkemääsi?

Haastattelija: Voinko kysyä niistä neljästä näkemästäsi?

Dan Aykroyd: En ole keskustellut siitä Brucen kanssa, mutta ne olivat varmasti… No, yksi oli, no kaksi erityisesti oli jonkin tyyppisiä tarkkarajaisia ilmassa olevia rakennelmia. Yhdessä niistä oli valo ja yksi oli mattaharmaa. Ne olivat rakenteita. Yksi niistä liikkui erittäin hitaasti, yksi leijui minun yläpuolellani. Sitten oli kaksi, jotka minä, vaimoni ja ystäväni näimme. Korkealla nähty havainto vuosia sitten Martha´s Vineyardilla. [Linkki Wikipedia: Martha´s Vineyard] Kaksi lensi rinnakkain. Ne olivat noin 30 kilometrin korkeudella, ne menivät suurella nopeudella.

Näyttelijä Dan Aykroyd kertoo nähneensä ufon saarella nimeltä Martha´s Vineyard.

Kuvateksti: Martha´s Vineyard on saari Cape Codin etelärannikolla Yhdysvalloissa. Näyttelijä Dan Aykroyd kertoo nähneensä siellä ufon.

SAC-komennus, Newfoundland

Dan Aykroyd: Minun täytyi kuljettaa autonkuljettajaani tässä eräänä päivänä. Olin menossa töihin. Minulla oli autonkuljettaja, tiedättehän. Kuljettajan piti säästellä polveaan, nilkkaansa ja lonkkaansa. Hän kertoi olleensa SAC-komennuksella Newfoundlandissa. [Linkki Wikipedia: Strategic Air Command (SAC), ”strateginen ilmakomennus”] [Linkki Wikipedia: Newfoundland]. He olivat siellä yhtenä iltana, kaikki kaverit tulivat. Hän oli siellä kokkina. Hän kokkasi SAC-miehistölle kun he tulivat vaihtamaan työvuoroaan. Eräänä päivänä he olivat kaikki kokoontuneet tutkanäytön äärelle, ja se kapine meni nopeudella 130 000 kilometriä tunnissa tehden tällaisia vispaavia käännöksiä.

Haastattelija: Vau.

Kuvateksti: Newfoundland on suuri saari Kanadan koillisrannikolla. Aykroyd kuvailee sormellaan kuvan mukaisia käännöksiä.

Peter Hill-Norton

Dan Aykroyd: Joten, kyllä. Minä uskon… Minä uskon, että… Kuten lordi Hill-Norton sanoi, niin tuolla on todennäköisesti monia lajeja, jotka tulevat ja menevät. Ja ilmavoimat on erittäin kiinnostunut. He eivät kiistä olemassaoloa, mutta he eivät voi tulla esiin ja sanoa… tiedättehän… [Linkki Wikipedia: Peter Hill-Norton] [Linkki: Kuninkaallisen laivaston (UK) viiden tähden amiraali Peter Hill-Norton: Bentwatersin tapaus]

Haastattelija: Kyllä.

Silloin käy niin, että…

Dan Aykroyd: Koska silloin käy niin, että hetkinen… Seurakunnan pappi, poliisi ja presidentti, ei teillä ole valtaa, valta on heillä tuolla [ylhäällä].

Haastattelija: Valta on heillä [tuolla ylhäällä].

Dan Aykroyd: Tuolla on musta kottero, kolmikulmainen, katsokaa! Minä haluan puhua heidän kanssaan. Yhteiskunta hajoaisi täysin. Brookings Institution sanoi vuonna 1958 aivan yhtä paljon. Siellä tehtiin tutkimus. He sanoivat, että tätä ei voi paljastaa, tämän ei voi myöntää olevan totta. Joten 50% uskoo, 50% ei usko. Minä satun uskomaan, koska olen todistanut neljää todella selittämätöntä alusta. Joten…

Tutkimusryhmä nimeltä Brookings Institute.

Kuvateksti: Brookings Institute (Brookings) on vuonna 1916 perustettu amerikkalainen tutkimusryhmä. [Linkki Wikipedia: Brookings Institution]

Haastattelija: Kyllä. Aplodeja.

Dan Aykroyd: Minä ehkä näin jotain, ehkä.

Lisätieto: Fyysikko Bruce Maccabee

Tietolähde: Wikipedia, Bruce Maccabee.

Bruce Maccabee (s. 6.5.1942) on amerikkalainen optiikkafyysikko ja ufologi, jonka työllisti ennen Yhdysvaltain merivoimat. Hän aloitti uransa vuonna 1972 White Oakissa Silver Springsissä Marylandissa merivoimien sotatarvikelaboratoriossa, josta tuli myöhemmin merivoimien pintasodankäynnin keskuksen Dahlgren divisioona. [Linkki Wikipedia: Naval Surface Warfare Center Dahlgren Division] Maccabee jäi eläkkeelle valtiovallan palveluksesta vuonna 2008. Hän on työskennellyt optisen dataprosessoinnin, laserilla tuotettujen vedenalaisten äänien, sekä SDI-järjestelmän eri näkökohtien parissa ja ballististen ohjusten torjunnassa suuritehoisilla lasereilla.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: