Kuninkaallisen laivaston (UK) viiden tähden amiraali Peter Hill-Norton: Bentwatersin tapaus

Linkki haastatteluun josta käännös on tehty: LINKKI. [Linkki Wikipedia: Peter Hill-Norton] [Linkki Wikipedia: Yhdistyneen kuningaskunnan merivoimat]

Näin asioita ei tule hoitaa tulevaisuudessa

Amiraali Peter Hill-Norton: Mielestäni vaikuttaa siltä, että Bentwatersin tapaus [Rendleshamin metsän ufotapaus] on klassinen tapaus, jossa tapahtui ilmeinen tunkeutuminen ilmatilaamme ja itse asiassa maahamme laskeutuminen. Vakavasti otettavat vastuullista työtä tekevät sotaväen ihmiset todistivat sitä. Bentwaters on tavallaan vertailukohta sille miten näitä asioita ei tule hoitaa tulevaisuudessa.

Huolellisen ajattelun jälkeen…

Peter Hill-Norton: Tiedän Bentwatersin tapauksesta melko paljon. Olen lukenut siitä puolen tusinaa kirjaa ja olen haastatellut lukuisia siihen osallisia ihmisiä. Olen sanonut julkisesti useammin kuin kerran päätyneeni huolellisen ajattelun jälkeen siihen, että tuon yön Suffolkin tapahtumille on vain kaksi selitystä. Ensimmäinen selitys on se, että ihmiset – mukaan lukien tuolloinen tukikohdan apulaiskomentaja eversti Halt ja hänen sotilaansa tai lentosotamiehet – olivat huolestuneita. He väittävät, että jokin maapallon ilmakehän ulkopuolinen laskeutui heidän lentotukikohtaansa. He menivät sen luo, seisoivat sen vieressä, tutkivat sitä, valokuvasivat sitä. Seuraavana päivänä he tekivät testejä maaperälle jossa se oli ollut ja löysivät radioaktiivisia jälkiä.

Rendleshamin metsän ufotapauksesta (Bentwatersin tapaus) on saatavilla T-paitoja.

Kuvateksti: Rendleshamin metsän ufotapauksesta on saatavilla T-paitoja. Hill-Norton käyttää tapauksesta nimitystä Bentwatersin tapaus.

Raportti Britannian puolustusministeriöön

Peter Hill-Norton: He raportoivat siitä. Eversti Halt kirjoitti muistion, joka lähetetiin meidän puolustusministeriöömme. Hän on esiintynyt Britannian televisiossa tietääkseni ainakin kerran, mahdollisesti useamminkin, jolloin hän on toistanut vaikuttavasti sen mitä hän kertoi siinä muistiossa. Hän kertoi sen mitä juuri kuvailin.

Bentwatersin tapaus, kaksi selitystä

Peter Hill-Norton: Tuo on yksi selitys, että se tosiasiassa tapahtui, aivan kuten eversti Halt raportoi. Toinen selitys on, että sitä ei tapahtunut. Siinä tapauksessa on oletettava, että eversti Halt ja kaikki hänen miehensä näkivät harhoja.

Oliko Bentwatersin tapaus sotilashenkilöstön joukkohallusinaatio?

Kuvateksti: Etsi kuvasta ufo. Amiraali Hill-Norton esittää yhdeksi selitykseksi, että Britannian puolustusministeriöön raportoitiin harhanäystä, sotilashenkilöstön joukkohallusinaatiosta.

Minun kantani

Peter Hill-Norton: Minun kantani on täysin selvä. Kummallakin selityksellä on korkein mahdollinen puolustuksellinen intressi. Siitä on raportoitu ja esitetty väitteitä. Minä itse olen nostanut asian ministereiden tietoisuuteen tämän valtion puolustusministeriössä. He kiistävät, että mitään kohtaan mistä heitä on informoitu, on puolustuksellista mielenkiintoa. Jokaisella järkevällä henkilöllä on varmasti oltava puolustuksellista mielenkiintoa molempia noita selityksiä kohtaan, niin ei voi olla olematta.

Puolustuksellista mielenkiintoa on oltava, jos Suffolkissa sijaitsevan amerikkalaisen lentotukikohdan eversti ja hänen miehensä näkevät harhoja kun tukikohdassa on ydinaseilla varustettuja lentokoneita. Jos hänen kertomansa tosiaankin tapahtui, ja miksi ihmeessä hän sellaista sepittäisi, niin kyllä varmasti ei varmastikaan ihmisen tekemän ulkoavaruudesta saapuvan kulkuneuvon saapuminen tämän valtion puolustustukikohtaan on puolustuksellisesti merkittävää.

Bentwatersin kylmän sodan museo.

Kuvateksti: Amiraali pitää puolustuksellisesti merkittävänä asiana, jos ydinaseilla varustetussa tukikohdassa nähdään harhoja. Kuva on Bentwatersin kylmän sodan museosta.

Ministerit ja puolustusministeri

Peter Hill-Norton: Ministereiden, erityisesti puolustusministerin, ei ole hyvä sanoa ettei mitään tapahtunut tuona joulukuun yönä Suffolkissa. Se ei ole yksinkertaisesti totta, sitä kohtaan on puolustuksellista mielenkiintoa.

Entinen NATOn sotilaskomitean puheenjohtaja

Peter Hill-Norton: Minun nimeni on yhdistetty ufoasioihin melko suuresti tässä valtiossa ja myös yhdessä tai kahdessa muussa valtiossa. Tuon jälkeen minulta on kysytty usein miksi minun taustallani varustettu henkilö, entinen puolustushenkilöstön johtaja, entinen NATOn sotilaskomitean puheenjohtaja, ajattelee tätä peiteltävän tai mitkä saattavat olla syyt sille että hallitukset haluavat peitellä ufotiedot.

NATO on polittinen ja sotilaallinen liittouma.

Kuvateksti: Pohjois-Atlantin liitto (NATO) on poliittinen ja sotilaallinen liittouma. [Linkki Wikipedia: NATO]

Jos he kertoisivat totuuden

Peter Hill-Norton: Selityksiä [peittelylle] on esitetty monia, joista yleisin ja ehkä todennäköisin on se, että pääasiassa Yhdysvaltojen ja oman valtioni valtionjohto on huolestunut. He uskovat, että jos he kertoisivat totuuden, mikä on siis se että tuolla ilmakehässämme on kohteita, jotka ovat teknologisesti maileja edellä mitään mitä me pystymme ottamaan käyttöön, että meillä ei ole mitään keinoja estää heitä tulemasta tänne, ja että meillä ei ole mitään puolustusta heitä vastaan jos he ovat vihamielisiä.

Tosiasiat

Peter Hill-Norton: Uskon viranomaisten pelkäävän, että jos he julkaisisivat nuo tosiasiat, niin ihmiset menisivät paniikkiin. Ihmiset ryntäisivät tukkimaan puhelinkeskukset, kuten kävi sinä kuuluisana päivänä New Yorkissa kun parodisoitiin Marsilaisten laskeutuneen. [Linkki Wikipedia: Maailmojen sota (vuoden 1938 radiokuunnelma)] Ihmiset tulisivat hulluiksi ja pomppisivat ylösalas. Minä en usko tuohon lainkaan. Olen sanonut tuon painettuna, sanoin tuon esipuheessa, jonka kirjoitin yhteen Timothy Goodin kirjoista. [Linkki UFO-Finland ry: Timothy Good – Ufot, sotilaat ja tiedustelupalvelut] [Linkki Wikipedia: Timothy Good]

Bentwatersin tapaus ei tekisi amiraalin mielestä ihmisiä hulluiksi.

Kuvateksti: Haastateltu Yhdistyneiden kuningaskuntien (UK) laivaston amiraali ei usko, että ihmiset tulisivat hulluiksi ja alkoisivat pomppia ylösalas.

Itsestään selvä asia

Peter Hill-Norton: En usko, että nykyiset 2000-luvun ihmiset menisivät paniikkiin tuollaisesta tiedosta. Loppujen lopuksi, ydinaseet on otettu käyttöön tuhoamalla kaksi japanilaista kaupunkia 50 vuotta sitten. [Haastattelu on tehty heinäkuussa 2000]. He pitävät itsestään selvänä asiana, että pystymme laskeuttamaan kulkuneuvoja Marsiin. Kulkuneuvoja laskeutuu kaukaisille planeetoille vuosia aiemmin ennakkoon suunnitellulla hetkellä.

Miksi heidän pitäisi mennää paniikkiin? Tässä maassa ollaan paljon kiinnostuneempia biljardista tai lotosta. He kohauttavat olkapäitään ja ottavat sen itsestään selvänä asiana. Minun kokemusteni mukaan he eivät luota poliitikkoihin muutenkaan. Minä uskon siis tuon olevan todennäköisin selitys, on tietysti muitakin.

Englantilaisia ei Bentwatersin tapaus kiinnosta, ainoastaan lotto ja biljardi.

Kuvateksti: Amiraali Hill-Norton sanoo, että englantilaisia kiinnostaa lotto ja biljardi.

Ankaran tieteellisen tutkimuksen kohde

Peter Hill-Norton: Haluan sanoa sen, että on olemassa vakavasti otettava mahdollisuus, että ulkoavaruuden väki toisista sivilisaatioista vierailee luonamme ja on vieraillut monien vuosien ajan. Meidän on välttämätöntä selvittää keitä he ovat, mistä he tulevat ja mitä he tahtovat, siltä varalta että tuo väki osoittautuu tulevaisuudessa tai nyt vihamieliseksi. Tämän pitäisi olla ankaran tieteellisen tutkimuksen kohde, ei iltapäivälehtien pötypuheiden kohde.

Ufot vaatisivat Hill-Nortonin mukaan ankaraa tieteellistä tutkimusta.

Kuvateksti: Amiraali Hill-Nortonin mielestä tarvittaisiin ankaraa tieteellistä tutkimusta, ei iltapäivälehtien pötypuheita.

Sinenen vaakalkki sivulla, jonka aiheena on Bentwatersin tapaus.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: