Ufon näkijä ja näyttelijä Kurt Russell: UFO, Phoenixin valot

Linkki käännettyyn näyttelijä Kurt Russelin TV-haastatteluun: LINKKI. [Linkki Wikipedia: Kurt Russell] [Linkki Wikipedia: Phoenixin valot] [Linkki Wikipedia: Phoenix]

Te kaverit näitte ufon?

Haastattelija Jimmy Kimmel: Sinusta ja pojastasi on tarina. Haluan kysyä sinulta siitä, koska en tiedä kertomuksen yksityiskohtia. Mutta… Te kaverit näitte ufon. Onko se totta?

Näyttelijä Kurt Russell: Ai, sinä puhut… joo. .. hmm… Kyllä, se on totta.

Haastattelija: Lentokoneesta? Eikö?

Kurt Russell: Kyllä. No, Goldiella oli kokemus. Hän kirjoitti siitä kirjassaan. Hän ei ainoastaan usko järkähtämättömästi, hänellä oli myös kokemus.

Kuvateksti: Näyttelijä Kurt Russell ja puolisonsa näyttelijä Goldie Hawn.

Lennetään Phoenixiin

Kurt Russell: Joten… Kerran Oliver… Minä lensin. Se sattui siihen aikaan kun minä tavallaan olin oppinut lentämään vain muutama vuosi aiemmin. Olin yhä siinä vaiheessa elämääni, että mikä tahansa tekosyy lentämiselle kelpasi. Hän halusi mennä Phoenixiin katsomaan ystäväänsä, ja minä sanoin, että toki, minä lennän.

Haastattelija: Ai, todella? Okei.

Kurt Russell: Me siis lensimme… Olimme siis menossa Phoenixiin ja arvelen kyseessä olleen Sky Harbor –niminen lentokenttä.

Kuvateksti: Sky Harbor -niminen lentokenttä sijaitsee Yhdysvalloissa Arizonan osavaltiossa. [Linkki Wikipedia: Phoenix Sky Harborin kansainvälinen lentoasema]

Kuusi valoa kolmion muodossa

Kurt Russell: Siellä aivan lentokentän yläpuolella oli rivi valoja, kuusi valoa kolmion muodossa, lähtien [kolmion kärjestä] taaksepäin. Katselin niitä saapuessani, tiedäthän? Puhuessani heille [lennonjohdolle] lähestyessäni. En sanonut siitä mitään, koska se tavallaan hämmensi minua. En tiennyt olisiko se vai eikö se olisi ongelma laskeutumisen kannalta. Oliver sanoi, että isä, mitä nuo valot ovat? Minä sanoin, että joo, en tiedä, en tiedä mitä ne ovat.

Soitin joka tapauksessa lennonjohtotorniin ja kysyin, että mitä te kaverit oikein touhuatte tänä iltana lentokentän yläpuolella? He sanoivat, että ei me mitään esitellä, mitä sinä näet? Minä sanoin, että siellä on kuusi valoa rivissä. He kysyivät, että haluatko raportoida siitä? Minä sanoin, että… äh… katsokaas… en minä pysty tunnistamaan niitä. Se lentää ja kyseessä on kuusi kohdetta. Joten, sellainen se on, todella. Me laskeuduimme. Päästin hänet kyydistä. Lensin kotiin.

Tuo olen minä!

Kurt Russell: Tulin vuosia myöhemmin kotiin ja Goldie oli katselemassa ufoista kertovaa ohjelmaa. Kaikkien aikojen laajimmin raportoitu oli tämä Phoenixin tapaus. Aloin katsella sitä ohjelmaa ja sanoin, että hetkinen, tuo on se ilta kun minä ja Oliver olimme laskeutumassa Phoenixiin. Muistan tuon. Sanoin, että hetkinen, se on minun matkapäiväkirjassani. Menin matkapäiväkirjalleni. En maininnut siinä mitään siitä, että olin raportoinut ufosta, mutta lentoni oli merkitty päiväkirjaan. Joten sanoin, että joo. He puhuivat siinä ohjelmassa, että 20 000 ihmistä oli raportoinut siitä, mutta ainoastaan yksi tavallinen lentäjä. Minä sanoin, että tuo… tuo olen minä!

Kuvateksti: Phoenixin valot Phoenixiin laskeutuessaan nähnyt näyttelijä ja lentäjä Kurt Russell sanoi, että tuo olen minä!

UFO, mitä sitten?

Kurt Russell: Omituisin osa oli kuitenkin mielestäni se, että en koskaan ajatellut sitä asiaa laskeutumiseni ja sen TV-ohjelman näkemisen välillä. Kun näin Oliveria seuraavana päivänä, niin hänkään ei ollut ajatellut.

Haastattelija: Todella?

Kurt Russell: Tuo oli mielestäni merkillistä.

Haastattelija: Tuosta tietää oman elämänsä olevan mielenkiintoista. Olet tyyliin, että UFO… [mitä sitten..]

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: