Laulaja Robbie Williams kertoi oudoista kokemuksistaan 60 Minutes -ohjelmassa

Laulaja Robbie Williams kertoi oudoista kokemuksistaan toimittaja Liam Barlettin haastattelussa. Linkki alkuperäiseen käännettyyn TV-haastatteluun: LINKKI. [Linkki Wikipedia: Robbie Williams]

Outoja juttuja

Robbie Williams: Olen nähnyt vähän outoja juttuja. Olen nähnyt ja kokenut ilmiöitä, joita en osaa selittää.

Toimittaja Liam Barlett: Todellako?

Robbie Williams: Kyllä, kyllä.

Liam Barlett: Täällä Yhdysvalloissa?

Robbie Williams: Aaa… Kyllä, muutamia juttuja täällä Yhdysvalloissa ja muutamia aiemmin. Se on mielenkiintoista ja mahtavaa.

Robbie Williams olisi pystynyt heittämään sanojensa mukaan ufoa tennispallolla.

Kuvateksti: Laulaja Robbie Williams sanoo nähneensä ufon aivan yläpuolellaan niin läheltä, että olisi pystynyt heittämään sitä tennispallolla – jos tennispallo vain olisi ollut.

UFO

Liam Barlett: Sinä siis uskot ufo-käsitteeseen?

Robbie Williams: No, no.. se…

Liam Barlett: Tarkoitan, arvoituksellisuuteen… tarkoitan…

Robbie Williams: Arvoitukseen, mitä tahansa ne sitten ovatkaan, en tiedä. Mutta, olen nähnyt sellaisen. Tiedäthän? Olen nähnyt sellaisen aivan yläpuolellani. Jos minulla olisi ollut tennispallo, olisin pystynyt heittämään sitä tennispallolla. Ja…

Tämä on julkista

Liam Barlett: Odota hetki. Tämä on julkista ja virallista. Tämä menee nauhalle. Asiaan ei liittynyt mitään aineita?

Robbie Williams: Aineet eivät liity asiaan. Mitään aineita ei liity lainkaan asiaan.

Liam Barlett: Oletko varma, että kukaan Take That -yhtyeestä ei yrittänyt nostaa sinua säteellä ylös?

Robbie Williams: Aaah… Mitä sanoisin. Jos niin oli, niin Howardilla oli uskomatonta teknologiaa.

laulaja Robbie Wlliams

Kuvateksti: Laulaja Robbie Williams tuli tunnetuksi Take Thatin jäsenenä ja siirtyi sen jälkeen menestyksekkäälle soolouralle. Hänen levyjään on myyty maailmanlaajuisesti yli 77 miljoonaa kappaletta.

Sininen vaakapalkki laulaja Robbie Williamsin selittämättömistä kokemuksista kertovalla sivulla.

Avaruusolento-asiantuntija: Ufoihin koukussa oleva poptähti Robbie Williams käyttää tatuointejaan saadakseen yhteyden muukalaisiin (2008)

Linkki uutisjuttuun, josta käännös on tehty: LINKKI. Käännös on tiivistelmä, johon on poimittu laulaja Robbie Williamsiin liittyvät asiat.

Muinainen egyptiläinen symboli

Robbie Williams käyttää tatuointeja saadakseen yhteyden muukalaisiin. Laulajan niskaan on tatuoitu muinainen egyptiläinen symboli Horuksen silmä, joka tunnetaan myös nimellä Udjat. Se kuvaa kosmosta ja on pahoilta voimilta suojaava symboli. [Linkki Wikipedia: Horuksen silmä]

Horuksen silmä -symnoli

Kuvateksti: Kuvahaun tuloksia hakusanalla Horuksen silmä.

Samaa symbolia käyttää myös yhdysvaltalainen tutkimusorganisaatio ECETI (Enlightened Contact with Extraterrestrial Intelligence, ”Valaistunut kontakti maapallon ulkopuoliseen älyyn”), jonka kanssa Robbie vietti hiljattain aikaa ufoja jäljittäen. [Linkki Wikipedia: Gilliland´s Ranch] [Linkki: ECETI-nettisivu]   

Poptähti oli Washingtonissa Trout Lakessa yrittäen kuvata mitä tahansa muukalaisaktiviteetteja ja kirjoitti myös muutamia uusia marsilaisten inspiroimia lauluja. Trout Lakessa sijaitsee ufologi James Gillilandin perustama ryhmä.  

Kontaktiin valmistautumista?

Muukalaisasiantuntija Michael C. Luckman uskoo egyptiläisten ja intergalaktisten elämänmuotojen välillä olevan lukuisia yhteyksiä ja sanoo Robbien kehotaiteen olevan selvä merkki, että hän on valmistamassa itseään kolmannen asteen lähiyhteyteen.  

New Yorkin maapallon ulkopuolista tutkivan keskuksen johtaja Luckman kertoi: ”Robbien tarkoituksena vaikuttaa olevan valmistella itsensä, keho, mieli ja sielu, lopulliseen lähitulevaisuudessa tapahtuvaan avaruusmatkaan. Uskon, että Robbieta vetää James Gillilandin 70-eekkerin maatilalle Washingtoniin Mount Adamsin lähelle se, mikä voisi olla ihmiskunnan historian merkittävin tapahtuma – sivilisaatioiden yhdistyminen. Paikka tunnetaan Yhdysvaltojen UFO-paikkojen ykkösenä, ja se vetää magneetin tavoin puoleensa todellisia muukalaisiin uskovia.

Laulaja Robbie Williams on valmistautunut asiantuntijan mukaan kolmannen asteen lihikontaktiin.

Kuvateksti: Laulaja Robbie Williams on asiantuntijan mukaan valmistamassa itseään kolmannen asteen lähikontaktiin – ihmiskunnan merkittävimpään tapahtumaan.

Poptähdestä ufologiksi?

Robbie, 34, on tullut muutamien viime vuoden aikana yhä pakkomielteisemmäksi avaruusolennoista ja väittää, että hänellä on ollut kolme muukalaiskohtaamista, joista yksi sattui hänen ollessaan äänittämässä kappaletta Arizona, joka kertoo kontaktista toiseen maailmaan.

Hän on väittänyt myös aiemmin haluavansa lopettaa musiikin parissa omistaakseen enemmän aikaa avaruusolentojen olemassaolon todistamiseen. Robbie sanoi: “Olen vakavissani, haluan lähteä ulos tutkimaan näitä asioita. Lopetan poptähtenä olemisen ja alan täysipäiväiseksi ufologiksi.”

Sininen vaakapalkki laulaja Robbie Williamsin selittämättömistä kokemuksista kertovalla sivulla.

Robbie Williams asensi 24-tunnin turvajärjestelyt, koska pelkää muukalaisten ottavan ehkä yhteyttä häneen (2019) 

Linkki uutisjuttuun, josta käännös on tehty: LINKKI. Käännös on lyhyt tiivistelmä.

24-tunnin turvajärjestelyt

Robbie Williams asensi kotiinsa “24-tunnin turvajärjestelyt”, koska pelkää muukalaiselämän yhteydenottoa. Hän puhui Jo Woodille Alien Nation podcastissa ja selitti: ”Syy 24-tunnin turvajärjestelyjen aloittamiseen ei ollut oma turvallisuuteni, vaan koska pelkäsin niitä asioita, joita ympärilläni tapahtui ollessani yksin.”

Skeptikoille omat uutiset

45-vuotias laulaja lisäsi, että hänellä saattaa olla ”mielisairaus”, mutta myönsi sanoneensa sen vain lepytelläkseen ”skeptikkoja”. Hän sanoi: ”Tämä on ehkä mielisairautta. Itse en usko niin, mutta minun on laitettava tämä tähän skeptikkoja varten.”

skeptikoiden omat uutiset

Kuvateksti: Robbie Williams lanseerasi skeptikoille omat uutiset. Skeptikoille on kerrottava erikseen se, mitä he haluavat kuulla.

Sininen vaakapalkki laulaja Robbie Williamsin selittämättömistä kokemuksista kertovalla sivulla.

Laulja Robbie Williams on kiinnostunut yliluonnollisesta.

Laulaja Robbie Williams kertoo lumouksestaan yliluonnolliseen (huhtikuu 2020)

Linkki uutisjuttuun, josta käännös on tehty: LINKKI.

Kiinnostus yliluonnolliseen

Robbie Williams on sanonut, että hänen kosketuksensa paranormaaliin on loppunut hänen isäksi tulonsa jälkeen. Laulaja on sanonut olleensa kiinnostunut yliluonnollisesta lapsuudesta lähtien ja paljasti kerran uskovansa, että yhdessä hänen kodeistaan kummitteli. Williams on myös tunnetusti kiinnostunut ufoista.

Lapset

Kappaleen Angels (Enkelit) laulaja, Teddyn (7), Charlien (5), Cocon (1) ja vastasyntyneen Beaun isä sanoi kuitenkin, että hänen selittämättömät kokemuksensa ovat loppuneet. Williams asuu nykyään Yhdysvalloissa ja puhui Coast to Coast –radio-ohjelmassa, sanoen: ”Omituisin juttu on, että ilmiö on lakannut lasten saamisen jälkeen. Arvelen, että kun sinulla on lapsia, niin he vievät kaiken energiasi ja ajatuksesi.”      

Laulaja Robbie Williams on sanonut, että hänen selittämättömät kokemuksensa ovat loppuneet lapsien saamisen jälkeen.

Kuvateksti: Laulaja Robbie Williams sanoo, että hänen selittämättömät kokemuksensa ovat loppuneet lasten saamisen jälkeen – lapset vievät kaiken energian ja ajatukset.

Epätavalliset ilmiöt

Williams, 46, sanoi kiinnostuneensa ensikertaa paranormaalista lapsena kasvaessaan Stoke-on-Trentissä. ”En muista milloin en olisi ollut kiinnostunut epätavallisista ilmiöistä”, hän sanoi. ”Ja epätavalliset ilmiöt ovat löytäneet tiensä luokseni lukuisia kertoja. Kun näet ja koet yhden kerran asioita, niin on hyvin vaikeaa olla pitämättä kiinnostusta ja tiedonjanoa yllä ja haluta tietää mikä on todellista ja mikä ei, ja miksi näin tapahtuu. ”

Selvin päin

Entinen Take That –tähti Williams vakuuttaa, että kaikki hänen yliluonnolliset kokemuksensa ovat tapahtuneet hänen ollessaan selvin päin. ”Olin selvin päin näiden lukuisten tapahtumien sattuessa”, hän sanoi. ”Ne tapahtuivat, joten kiinnostukseni jatkuu. Kyllä, olen epätavallisen opiskelija. Kyllä, se on lumoavaa ja viihdyttää minua, se pelottaa minua ja se saa minut hymyilemään, kaikkia edellä mainittuja.”

Skinwalker Ranch on ollut yksityisessä omistuksessa.

Kuvateksti: Skinwalker Ranch -maatilalla on tapahtunut erikoisia asioita, siellä on nähty mm. ufoja. [Linkki Wikipedia: Skinwalker Ranch]

Skinwalker Ranch, ufot

Entinen X-Factor –tuomari paljasti myös, että Utahissa sijaitsevan Skinwalker Ranch -maatilan ostaminen houkutteli häntä. Kyseessä on suosittu paikka, jossa nähdään ufoja. Hän sanoi, että hän olisi saattanut tehdä kaupat ilman vaimoaan Ayda Fieldiä. ”Internetissä oli suuria huhuja, joiden mukaan ostaisin sen maatilan”, hän sanoi. ”Tuo on juuri sellainen typerä juttu, jonka voisin tehdä vaimolle kertomatta. Hän tietää, etten tehnyt sitä ja nyt koko maailma tietää, että se ei ole omistuksessani. Mutta jos minulla ei olisi ollut vaimoa, olisin ostanut sen maatilan.”

Sininen vaakapalkki laulaja Robbie Williamsin selittämättömistä kokemuksista kertovalla sivulla.

Lue lisää aiheesta tältä sivustolta: Travis Walton kertoo näkemyksensä Yhdysvaltojen viranomaisten ufotiedoista

Jaa artikkeli: