Roswell – tulipas sanottua

Roswell? Mitä sanottavaa astronautilla, DIA: työntekijällä, Yhdysvaltain ilmavoimien ja merivoimien työntekijällä oli Roswellin tapauksesta?

Astronautti Edgar Mitchell

Artikkelikuvan kuvateksti: Edgar Mitchell (17.9.1930 – 4.2.2016) kävi Kuussa osana Apollo 14 -avaruuslentoa 9.2.1971. LINKKI alkuperäiseen astronautti Edgar Mitchellin haastatteluun.

Astronautti Edgar Mitchell toukokuussa 1998: ”Kyllä, ET-vierailuja on ollut. Maahansyöksyneitä aluksia on ollut. Löydettyjä materiaaleja ja ruumiita on ollut. On ollut tietty määrä takaisinmallinnusta, joka on mahdollistanut joidenkin alusten tai joidenkin rakenneosien kopioinnin. Mielestäni tämä olisi jo pitänyt julkistaa kansalle. En näe mitään, mikä viittaisi todella pahantahtoisiin aikomuksiin.

Vastatakseni kysymykseen, onko se pidetty salassa, tai miten se on pidetty salassa? Sitä ei ole pidetty salassa. Se on ollut näkyvillä koko ajan. Mutta se on ollut harhatiedotuksen kohteena, jotta on saatu torjuttua huomion kiinnittäminen asiaan ja luotua hämmennystä, niin että totuus ei tulisi ilmi. Harhatiedotus on yksinkertaisesti vain yksi tapa kieltäytyä vastaamasta kysymyksiin. Sitä on käytetty johdonmukaisesti noin viimeiset 50 vuotta: Säähavaintopalloja Roswellin yllä jonkintyyppisen maahansyöksyneen aluksen sijaan. Tuo on harhatiedotusta. Olemme nähneet sitä 50 vuotta. Se on paras tapa salata jotain.”

Ilmavoimien kenraali Curtis LeMay ja Boeing-yhtiön nimetön A.H.

Ilmavoimien kenraali Curtis LeMay komensi toisessa maailmansodassa Japanin vastaisia ilmapommituksia.

Kuvateksti: Yhdysvaltain ilmavoimien kenraali Curtis LeMay (15.11.1906 – 1.10.1990) komensi mm. toisessa maailmansodassa Japanin vastaisia ilmapommituksia. LINKKI alkupeäiseen A.H.:n haastatteluun.

Nimettömänä pysytellyt A.H. joulukuussa 2000 keskustelustaan ilmavoimien kenraali Curtis LeMayn kanssa: ”Sitten kysyin häneltä Roswellin maahansyöksystä, siis tapahtuiko se todella. Hän katsoi minuun ja nyökytti päätään, että se tapahtui. Sanoin olevani erityisen kiinnostunut [aluksen] sisältä löydetystä merkillisestä kirjoituksesta. Kysyin saatiinko sitä koskaan ratkaistua. Hän sanoi, että hänen ymmärtääkseen sitä ei saatu selvitettyä hänen ollessaan virassa.” Myöhemmin haastattelussa: Tämä alkoi vuonna 1947, mutta maahansyöksyjä oli useampiakin kuin vain Roswell.

Puolustustiedusteluvirasto DIA:n eläköitynyt John Maynard

Puolustustiedusteluvirasto (DIA)

Kuvateksti: Puolustustiedusteluvirasto DIA:n päämaja sijaitsee Washington DC:ssä. LINKKI alkuperäiseen John Maynardin haastatteluun.

Puolustustiedusteluvirasto DIA:n eläköitynyt John Maynard lokakuussa 2000: ”He tekivät mielestäni virheen Roswellissa. He eivät myöntäneet sitä, vaan peittelivät sen. He salasivat sen, koska ufojen ja maapallon ulkopuolisten toiminta on jatkunut paljon pidempään kuin tämä hallitus tulee myöntämään. Oli mielestäni koomista kuinka George W. Bush heitti pallon Cheneylle sanomalla, että kukaan ei varmasti tiedä tästä asiasta enemmän kuin Cheney.”

Leonard Pretko, Yhdysvaltain ilmavoimat

Leonard Pretko Yhdysvaltain ilmavoimista kertoi marraskuussa 2000 mitä kenraali Douglas MacArthurin turvamies oli kertonut hänelle: ”Kenraali Douglas MacArthur oli perehtynyt erittäin hyvin Roswellin tapaukseen, maahansyöksymateriaaleihin ja myös ruumiisiin, koska hän oli nähnyt ne itse. Niin hän minulle sanoi. Siitä päivästä eteenpäin en sanonut asiasta sanaakaan, paitsi viisi vuotta sitten.” [ LINKKI alkuperäiseen Leonard Pretkon haastatteluun. ]

Merle Shane McDow, Yhdysvaltain merivoimat

Merle Shane McDow: Haluan kertoa myös vaimoni perheenjäsenestä. Hänen nimensä on Jack Booth. Hän on nyt jo kuollut, mutta hän oli maavoimissa ja sijoitettuna Roswelliin silloin kun Roswellin tapaus sattui. Hän oli vaimoni eno, vaimoni äidin veli. Hän oli Bluefieldistä Länsi-Virginiasta. Hän sanoi, että kun hän oli vain poikanen maavoimissa, niin hän oli Roswellissa New Mexicossa kun se kapistus, mikä se sitten olikaan, teki maahansyöksyn. Hän oli suorittamassa vartiointitehtäviä maahansyöksypaikalla.

Heitä meni kuorma-autollinen keräämään pirstaleita ja sen sellaista, ja hän oli siellä kun he todellakin ottivat ruumiit talteen. Hän sanoi: ”Sanon sinulle, että he laittoivat pieniä hajallaan olevia kavereita ruumispusseihin, eivätkä ne olleet ihmisiä. Ne olivat pieniä kummallisen näköisiä sällejä. Ne eivät muistuttaneet lainkaan ihmistä.” Heitä laitettiin ruumispusseihin, ja yksi tai kaksi heistä oli yhä maahansyöksyn jäljiltä tajuissaan, hengissä tai jotain sellaista. Hänen mukaansa maahansyöksystä oli tosiasiassa eloonjääneitä. [ LINKKI alkuperäiseen Merle Shane McDown haastatteluun. ]

Roswell? Mitä mieltä Yhdysvaltain ilmavoimien ja merivoimien työntekijä oli Roswellin tapauksesta?

Kuvateksti: Tapaus Roswell? Yhdysvaltain ilmavoimissa ja merivoimissa oli joillakin sellaista tietoa, että Roswellin tapaus olisi totta.

Tapaus Roswell. Sinen tekstiä erottava vaakapalkki, jossa kerrotaan Roswellin tapauksesta.

Lue lisää aiheesta tältä sivustolta: Roswellin tapaus.

Jaa artikkeli: