Astronautti Gordon Cooperin ufokokemukset

LINKKI alkuperäiseen haastatteluun, josta käännös on tehty. Linkki Wikipediaan: Gordon Cooper.

Ufot Saksassa vuonna 1951

Gordon Cooper: Ne esineet [ufot] tulivat jatkuvasti yläpuolellemme lentämään samanlaiseen muodostelmaan kuin missä mekin lensimme hävittäjillämme.

Haastattelija: Missä lensitte?

Gordon Cooper: Lensimme F-86:lla Saksassa. Ne tulivat yläpuolellemme ja tekivät samat liikehdinnät kuin mekin, paitsi että silloin tällöin yksi niistä teki viuhahduksen, jollaista ei tavallisella hävittäjällä voi tehdä.

Haastattelija: Olivatko ne tutkassa vai näkyivätkö ne visuaalisesti?

Gordon Cooper: Ne olivat näkyvissä. Kaikki alkoi siitä, että säätiedottaja jäljitti säähavaintopalloa ja näki ne esineet kiikarillaan. Ihmisiä alkoi tulla ulos katselemaan niitä. Päätimme lähettää joitakin lentokoneita katsomaan mitä ne olivat, mutta emme saavuttaneet niitä. Ne olivat korkeammalla ja nopeampia. Emme pystyneet siis sanomaan olivatko ne suuria ja kaukana vai pieniä ja lähempänä. Oli vaikea mitata mikä niiden täsmällinen koko oli. Ne olivat aivan varmasti muodostelmassa.

Haastattelija: Mikä vuosi tuolloin oli?

Gordon Cooper: 1951.

Haastattelija: Luuletko venäläisillä olleen tuollaista teknologiaa siihen aikaan?

Gordon Cooper: En.

Haastattelija: Miten lähelle sanoisit päässeenne niitä?

Gordon Cooper: En tiedä.

Haastattelija: Määrititte siis varmasti, että ne esineet olivat älyllisessä ohjauksessa?

Gordon Cooper: No, kyllä. Ne eivät olleet mitään satunnaisia. Ne lensivät hävittäjämuodostelmassa aivan varmasti ohjattuina. Ne olivat tyypillisiä lautasen muotoisia, kahden lautasen muotoisia, ja näyttivät metallisilta. Ajattelen niiden olleen varmasti ohjattuja kulkuvälineitä. Jokaisessa niistä oli lentäjä. Ne olivat varmasti viestintäyhteydessä toisiinsa. Ne tekivät sellaisia käännöksiä, että niiden oli pakko olla viestintäyhteydessä koordinoidakseen liikkeensä. Yksi viuhahti aina silloin tällöin sivulle, teki sivuttaisen lentoliikkeen sivulle. Valot olivat hyvin samanlaiset kuin ufoissa, jotka havaittiin Clear Laken yllä Kaliforniassa. Nekin menivät muodostelmassa. Ajattelen, että maapallon ulkopuoliset lentäjät lensivät niitä. Minulla ei ole siitä pienintäkään epäilystä.

Kuvateksti: Mercury 7 -astronautti Gordon Cooper liittyi Yhdysvaltain ilmavoimiin vuonna 1949. Hän palveli 86. hävittäjälentolaivueessa Münchenissä Länsi-Saksassa lentäen F-84 ja F-86 koneilla neljä vuotta. Kuvan hävittäjä on North American F-86 Sabre.

Lautasen laskeutuminen ja filmi

Gordon Cooper: Muutamat tukikohdan kameramiehet olivat kuvaamassa tarkkuuslaskeutumisia. Olimme aivan kuivuneen järven rannalla. Lautanen lensi aivan heidän ylitseen, laski alas kolme pientä laskeutumismekanismia, ja laskeutui kuivalle järvenpohjalle. He ottivat kameransa ja menivät kuvaten sitä kohti. Se nousi ilmaan, laittoi mekanismin takaisin sumppuun, nousi korkeammalle erittäin suurella nopeudella ja katosi.

Minä kävin läpi kaikkia ohjesääntökirjoja löytääkseni puhelinnumeron, johon siitä pitäisi Washingtoniin soittaa ja tehdä ilmoitus. Määräsin kameramiehet samaan aikaan kehittämään filmiä. Kun he tulivat takaisin kehitetyn filmin kanssa, minun kanssani puhui aina vain korkeampi- ja korkeampiarvoinen upseeri. Lopulta eversti sanoi minulle, että kun filmi saapuu pöydälleni, minun on laitettava se lähettikansioon. Toimistooni tulisi lähetti, he järjestäisivät hänet lentämään tukikohtamme lentokoneella ne filmit Washingtoniin. Kopioita ei saanut tehdä jne. Laitoimme ne siis lähettipakettiin.

Haastattelija: Katsoitko filmin?

Gordon Cooper: Meillä ei ollut mahdollisuutta pyörittää sitä. Otin riskin ja pitelin sitä ikkunaa vasten, katsoin sitä. Se oli todella hyvä filmi.

Haastattelija: Olivatko ne lähikuvia?

Gordon Cooper: Hyvälaatuisia lähikuvia, en ollut nähnyt koskaan mitään sellaista. Sillä oli melko lailla se sama näkemäni perusmuoto. Olin tapahtuma-aikaan tutkimuksessa ja tuotekehityksessä tekemässä koekeskuksessa erittäin salaisia projekteja. Tiesin, että meillä ei ollut mitään sellaisia kulkuneuvoja. Olin 99,9 % varma, että venäläisillä ei myöskään ollut mitään sentyyppistä. Se oli varmaa. Sillä hetkellä mielessäni ei ollut enää epäilystä. Se kulkuneuvo oli tehty jossakin muussa paikassa kuin Maassa.

Gordon Cooper sitaatti: ”Olen elänyt vuosia salaisuuden kanssa, joka on ollut kaikkien asiantuntijoiden ja astronauttien rasitteena. Voin paljastaa nyt, että tutkamme nappaavat Yhdysvalloissa joka päivä esineitä, joiden muoto ja koostumus ovat meille tuntemattomia. Tästä todisteena on tuhansia silminnäkijäraportteja ja merkittävä määrä asiakirjoja, mutta kukaan ei halua julkistaa niitä. – Gordon Gooper

Saavatko valehtelijat kananmunat naamalleen?

Gordon Cooper: Se filmi lähetettiin eteenpäin määräysten mukaisesti. On tehtävä kuten käsketään. Työskentelin siihen aikaan hankkeessa, josta kukaan ei tiennyt mitään. Emme saaneet keskustella siitä edes perheidemme tai kenenkään muunkaan kanssa. Kyseessä oli U2-hanke. Se tapahtuma oli todellakin samassa salauskategoriassa. [Linkki Wikipedia: Lockheed U2]

Mielipiteeni on, että he olivat huolissaan kansan panikoitumisesta, jos se saisi tietää jollakin olevan tuollaisen suorituskyvyn kulkuneuvoja heti toisen maailmansodan jälkeen. He alkoivat siis kertoa valheita. Sitten heidän täytyi uskoakseni peittää se toisella valheella, siis peittää ensimmäinen valheensa toisella valheella. Nyt he eivät tiedä miten pääsisivät tilanteesta ulos. Tällä hetkellä on jo erittäin kiusallista myöntää, että kaikki ne hallitukset ovat kertoneet paljon valheita. Tilanteesta ulostuleminen tulee olemaan noloa.

Haastattelija: Luuletko heidän haluavan sen yleiseen tietoon?

Gordon Cooper: Ajattelen jokaisen presidentin pohjimmiltaan haluavan sen yleiseen tietoon, että jutusta kerrottaisiin totuus, eikä valheiden kertomista tarvitsisi enää jatkaa. Lopulta tapahtuu jotain sellaista, että he kaikki saavat kananmunat naamalleen, ja heidän on myönnettävä, että he eivät ole olleet lainkaan totuudenmukaisia.

Kuvateksti: Astronautti Gordon Cooper on sitä mieltä, että ufoista pitkään valehdelleet saavat lopulta kananmunat naamalleen.

Matkustajakoneen ja ufon muodostelmalentoa

Gordon Cooper: Minulla on hyvä ystävä, joka on kaupallisen lentoyhtiön lentäjä. Hänelle on tapahtunut kolme erillistä tilannetta, joissa UFO on seisahtunut aivan hänen koneensa siiven viereen ja lentänyt muodostelmassa hänen kanssaan. Hän on suuren lentoyhtiön palveluksessa. Lentoyhtiöissä on käytäntönä, että henkilöstö ei saa puhua ufoista. Jotkut ovat pitäneet tämän melkoisen salassa melko kauan, eikö vain?

Kuvateksti: Ufot lentävät astronautti Gordon Cooperin mukaan silloin tällöin muodostelmalentoa matkustajakoneiden kanssa, mutta lentohenkilöstö ei saa puhua asiasta.

Matkailijat muista galakseista

Gordon Cooper: Kurt Waldheim oli todella kiinnostunut aiheesta ja ajatteli olevan hyvä idea, että perustettaisiin komitea ja tehtäisiin tutkimus Yhdistyneiden kansakuntien tasolla. Mitään ei kuitenkaan tullut koskaan tehtyä. Tuo on Yhdistyneille kansakunnille tyypillistä. He puhuivat ja puhuivat, mutta eivät saaneet koskaan tehtyä mitään.

NASAn päätelmän mukaan asumiskelpoisia planeettoja on noin 400 000 kappaletta. [Lisätieto Wikipediasta: Tähtitieteilijät raportoivat marraskuussa 2013 Kepler-avaruusteleskoopin datan pohjalta, että pelkästään omassa Linnunradan galaksissamme saattaa olla 40 000 000 000 Maan kokoista planeetta, jotka kiertävät auringonkaltaisen tähden tai punaisen kääpiötähden elinkelpoisella vyöhykkeellä. Niistä 11 000 000 000 saattaa kiertää auringonkaltaista tähteä.] En voi uskoa, että vain tämä yksi planeetta olisi asutettu ja kaikki muut planeetat olisivat tyhjiä. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että me olemme täällä kaikkien galaksien syrjäseudulla. Olemme kaukana metropolista. Muut galaksit ovat lähempänä toisiaan. Ajattelen niiden välillä tapahtuvan paljon matkustusta. Silloin tällöin muista kaukaisista galakseista käy luonamme muutama matkustaja, eksynyt tai läpikulkumatkalla oleva.

Gordon Cooper sitaatti: ”Tiedän saavani vastakaikua muilta astronauteilta. Tiedämme hallituksen panttaavan vankkaa todistusaineistoa ufoista.” – Gordon Cooper

Kirje Yhdistyneille kansakunnille

Gordon Cooper: Kirjoitin Yhdistyneille kansakunnille kirjeen, jossa ehdotin, että sille tasolle perustettaisiin ryhmä ja alettaisiin kerätä informaatiota eri puolilta maailmaa. Asiaa käsiteltäisiin ja koordinoitaisiin sillä tasolla. Monilla mailla on tietoa. On paljon sellaisia maita kuin Venäjä tällä hetkellä. Venäjän hallitus työskentelee parhaillaan suoraan siviilien muodostamien UFO-ryhmittymien kanssa. Eri maiden välillä on eroja. Kaikki tieto pitäisi kerätä yhteen ja yhden paikan pitäisi vastata siitä. Se olisi hyödyllistä yritettäessä määrittää mikä on totta ja mikä väärennettyä.

Takaisinmallinnettua säähavaintopalloteknologiaa?

Gordon Cooper: Ajattele mitä voisimme tehdä teknisestä näkökulmasta katsottuna. Jotkut niistä saattavat olla etäkäyttöisiä. Ne saattavat olla niin sanotusta radio-ohjattuja, kuten ne joita kutsumme miehittämättömiksi tai lentäjättömiksi kulkuneuvoiksi. Mielestäni joissakin niistä on varmasti miehistö, ja se henkilökunta on mielestäni luultavasti hyvin samankaltaista kuin mekin.

Haastattelija: Luuletko, että he ovat hakeneet talteen näkemäsi kaltaisen lautasen?

Gordon Cooper: Hyvin todennäköisesti. Se [Roswellista talteen otettu] oli aivan varmasti jotain muuta kuin säähavaintopallo. Totuus on mielestäni hukkunut syvälle kaikkien kerrottujen valheiden sekaan. Haluaisin ajatella, että he takaisinmallintaisivat sen, tekisivät sillä jotain hyödyllistä. Olisi loogista tehdä niin.

Kuvateksti: Astronautti Gordon Cooper uskoo, että haltuun on otettu jotain muuta kuin säähavaintopallo.

Minne filmimateriaali laskeutuneesta lentävästä lautasesta meni?

Haastattelija: Tiedätkö minne se filmimateriaali laskeutuneesta lentävästä lautasesta meni?

Gordon Cooper: Se meni Washingtoniin, muuta en tiedä.

Haastattelija: Olitko siitä koskaan yhteyksissä kehenkään, keskustelitko siitä?

Gordon Cooper: Miten minä olisin voinut olla yhteydessä kehenkään? Sotavoimissa tai hallituksen sisällä ei ole mitään mahdollisuutta seurata jotain salaiseksi julistettua, ellet ole itse suoraan osallinen siihen, ja minä en ollut. Minulla ei ole mitään mahdollisuutta tietää mitä tapahtui.

Haastattelija: Lisättiinkö se osaksi projekti Blue Book -tutkimusta?

Gordon Cooper: Ei, niin ei tehty. Se onkin yksi niistä asioista, joista valitin projekti Blue Bookissa. Mielestäni projekti Blue Book oli täydellisesti vain keino saada asiat näyttämään paremmilta epärehellisin keinoin. Oli paljon muitakin tietämiäni asioita, joita ei myöskään otettu mukaan projekti Blue Bookiin.

U2-hanke

Gordon Cooper: U2-hanke toteutettiin hyvästä syystä niinkuin se toteutettiin. Sitä hanketta ei oltu luokiteltu lainkaan. Kun hanke luokitellaan, jotkut kongressiedustajat tai senaattorit luulevat, että he voivat kertoa siitä kaikki yksityiskohdat, että heillä on etuoikeis tehdä niin, He kävelevät turvallisuusasioiden yli ja kertovat yksityiskohdat kenelle haluavat. Luokittelimme sen vasta kun Gary Powers ammuttiin alas. Maailmalla ei todellakaan tiedetty U-2:sta, ei ainakaan Yhdysvalloissa.

Toiselta planeetalta

Gordon Cooper: He tulevat mielestäni joltakin toiselta planeetalta. Mielessäni ei ole siitä pienintäkään epäilystä. Ne ovat todellisia. Tulemme havaitsemaan lopulta, että Maahan matkustetaan muilta planeetoilta säännöllisesti. Meillä on mielestäni heiltä paljon oppimismahdollisuuksia, jos vain saamme järjesteltyä keinon sen toteuttamiseen. He ovat samanlaisia kuin mekin, ainoastaan hieman korkeammalla, parempia ja vähän nopeampia. He saavat laskeutua minun takapihalleni milloin vain haluavat. Jos he haluavat tulla takapihalleni, niin toivotan heidät tervetulleiksi.

Kuvateksti: Maapallon ulkopuoliset vierailijat saavat laskeutua astronautti Gordon Cooperin takapihalle milloin haluavat.

Jaa artikkeli: