NASA-astronautti Ellison Onizuka ja vahvistamaton Roswell-paljastus

Astronautti Ellison Onizuka puhui kollegan väitteiden mukaan erikoisia juttuja. Linkki juttuun, josta käännös on tehty: LINKKI. Käännös on tiivistelmä, johon on poimittu vain Roswellin tapaukseen liittyvät asiat. [Linkki Wikipedia: astronautti Ellison Onizuka] Linkki tietolähteen etusivulle: express.co.uk.      

Astronautti Ellison Onizukan ja kollega Clark C. McClellandin välinen keskustelu

Edesmennyt everstiluutnantti Ellison Onizuka, joka kuoli vuonna 1986 Challenger-avaruussukkulan räjähdyksessä, kertoi väitteensä maailman kuuluisimmasta selittämättömästä ufotapauksesta kollegalleen Clark C. McClellandille. [Linkki: Clark C. McClelland] NASAn avaruussukkulalaivaston entinen avaruusalusten käyttäjä herra McClelland paljasti heidän käymänsä keskustelun kirjoittamassaan kirjoituksessa, jonka hän oli nimennyt astronautin antamaksi muukalaistiedonannoksi. Herra McClelland kertoi saaneensa tietää oudosta tapauksesta keskustellessaan NASAssa rutiininomaisen valmistautumistehtävän aikana herra Onizukan kanssa. Hän yllättyi kun herra Onizuka kysyi hänen mielipidettään maapallon ulkopuolisesta älykkäästä elämästä. [Linkki Wikipedia: NASA]

avaruussukkula Challenger

Kuvateksti: Avaruussukkula Challenger laskeutumassa Edwardsin lentotukikohtaan 6.11.1985. Astronautti Ellison Onizuka ei kuulunut tuolloin miehistöön.

Erikoinen kokemus erikoiskoulutuksessa

Hän kirjoitti: ”Herra Onizukalla ja muilla Yhdysvaltain ilmavoimien (USAF) ilmakehän ja avaruuden lentoinsinööreillä ja lentäjillä oli yllättävä kokemus, kun he olivat sotilaallisessa koulutuksessa McClellanin lentotukikohdassa noin kahdeksan tai yhdeksän vuotta ennen Onizukan astronauttikoulutusta. [Linkki Wikipedia: McClellan Air Force Base] Hän ja hänen ryhmänsä olivat tukikohdassa erikoiskoulutuksessa, kun heidät oli ohjattu ilmoittautumaan katseluhuoneessa. He istuutuivat, huone pimeni, ja filmi alkoi pyöriä ilman tavanomaista Yhdysvaltain ilmavoimien (USAF) upseerin suorittamaa virallista johdantoa.”  

Humanoidien ruumiit pöydillä

Herra McClelland väittää, että herra Onizuka oli kuvaillut pelästyneensä kun filmillä ”oli alkanut näkyä jonkinlainen lääketieteellinen tutkimushuone, jossa makasi jonkinlaisilla pöydillä tai lavereilla pieniä ruumiita.”

Hän oli lisännyt vielä: ”Pienet oudonnäköiset olennot olivat muodoltaan humanoideja ja vaikuttivat samankaltaisilta kuin ne, joita oletetut Yhdysvaltojen lounaisosassa sijaitsevan kuuluisan vuoden 1947 Roswellin tapahtumapaikan todistajat olivat kuvailleet. Niillä kaikilla oli suuret päät, suuret silmät, heikko vartalo, heikot kädet ja jalat. Ne eivät vaikuttaneet olevan peräisin Maasta.” [Linkki Wikipedia: Humanoidi]   

Herra Onizuka oli kertonut herra McClellandille, että heidät oli palautettu filmin päätyttyä takaisin työtehtäviensä pariin, eikä heille ollut annettu mitään mahdollisuutta keskustella tapahtuneesta. Herra McClelland arvuutteli, että ”sillä on saatettu testata heidän psyykettään, jotta nähdään heidän reaktionsa”.

Astronautti Ellison Onizuka, hauta

Kuvateksti: Yhdysvaltain ilmavoimien everstiluutnantti ja Challenger-astronautti Ellison Onizuka (24.6.1946 – 28.1.1986). Tietoja ei ole mahdollista vahvistaa Onizukalta itseltään.

Psykologinen testi?

Herra McClelland lainasi hänen sanoneen: ”Se oli ehkä Yhdysvaltain ilmavoimien sotilaallisista syistä suunnittelema psykologinen testi. NASA on saattanut arvioida sitä valitessaan minua astronautiksi vuonna 1978. Tiedäthän? Miten reagoisin, jos näkisin oikeasti muukalaisolennon?”   Parivaljakko oli ilmeisesti sopinut tapaavansa uudelleen keskustellakseen asiasta lisää, mutta herra Onizuka ja kuusi muuta astronauttia menehtyivät avaruussukkulaonnettomuudessa 8.1.1986. Herra McClellandin kertomusta ei ole tietenkään mahdollista vahvistaa, koska hän kertoi sen eteenpäin vasta herra Onizukan kuoleman jälkeen. [Linkki Wikipedia: Challenger]

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta: Roswellin tapaus

Jaa artikkeli: