Astronautti Edgar Mitchellin ufolausuntoja

Tämä sivu sisältää joitakin astronautti Edgar Mitchellin ufolausuntoja. Teksti on kooste kolmesta astronautti Edgar Mitchellin haastattelusta. Käännökseen on poimittu ufoaiheeseen liittyviä kohtia. Linkki alkuperäiseen käännettyyn haastatteluun: LINKKI.

Ovatko ufot todellisia?

Haastattelija: Kiitoksia paljon, että tulit tapaamaan meitä.

Astronautti Edgar Mitchell: Kiitos, mukava nähdä teitä.

Haastattelija: Minulla on nopea kysymys. Mitkä ovat vahvimmat todisteet tukemaan tosiasiaa, että ufot ovat todellisia?

Edgar Mitchell: Okei, toki. Olen ollut sotavoimissa ja lentäjänä vuosien ajan. Tiedän, että lentäjät kaikkialla maailmassa, sotilaslentäjät ja lentoyhtiöiden lentäjät, kohtaavat niitä jatkuvasti. Vartuin Roswellissa. Tunnen noiden Roswell-kytkösten vuoksi useimmat johtavat ufotutkijat. Minulla ei ole nykyään epäilystäkään asiasta.

Haastattelija: Ovatko mielipiteesi ufoista muuttuneet verrattuna aiempaan?

Edgar Mitchell: Ei, minulla ei ollut niistä aiemmin mitään ajatuksia tai tietoa, lukuun ottamatta tosiseikkaa, että tiesin Roswellin tapauksesta. Asuin siellä siihen aikaan.

Astronautti Edgar Mitchell on antanut ufolausuntoja.

Kuvateksti: Astronautti Edgar Mitchell kuvattuna 14.7.1970. Mitchell oli mukana Apollo 14 -lennolla. [Linkki: Wikipedia Apollo 14]

Avaruusohjelman tarkkailu

Haastattelija: Olemme kuulleet jonkinlaisesta ufojen suorittamasta avaruusohjelmamme ja NASAn laukaisujen tarkkailusta. Tiedäthän? Oletko tietoinen siitä?

Edgar Mitchell: Kyllä. En olisi yllättynyt vaikka olisimme vierasperäisten vierailijoiden valvonnan alaisina. Arvelen heidän seuraavan kaikkea tekemäämme.

Haastattelija: Mitä arvelet niiden vierailijoiden tekevän täällä ympärillämme ja laukaisupaikoilla?

Edgar Mitchell: Mielipiteeni on, että he vain tarkkailevat edistystämme. He katselevat mitä tällä planeetalla tapahtuu.

Haastattelija: Mielestäni on erittäin tärkeää pitää mielessä, että joku tätä kaliiperia oleva, teknillisestä korkeakoulusta (MIT) valmistunut ja Kuussa kävellyt, sanoo ufojen olevan totta. Meidän on mielestäni syytä kuunnella mitä hän sanoo.

Lentoyhtiöiden lentäjät ja sotilaslentäjät näkevät astronautti Edgar Mitchellin mukaan ufoja.

Linkki alkuperäiseen haastatteluun: LINKKI. Haastattelu on tehty keväällä 2013.

Näkevätkö lentäjät ufoja?

Edgar Mitchell: Toimin vuosia merivoimien lentäjänä. Lensin ympäri maailmaa ja tapasin lentoyhtiöiden lentäjiä. Itselläni ei ollut tällaisia kokemuksia, mutta tapasin lentoyhtiöiden lentäjiä, jotka olivat kohdanneet ilmassa maapallon ulkopuolisia avaruusaluksia. He olivat raportoineet niistä, mutta heitä oli käsketty olemaan hiljaa. Lopulta he päätyivät tilanteeseen, että eivät vaivautuneet enää edes puhumaan niistä, koska heidän käskettiin aina olla hiljaa.

Haastattelija: Kyllä.

Edgar Mitchell: Suuri määrä lentoyhtiöiden lentäjiä on raportoinut niistä kapistuksista vuosien varrella. [Linkki: Ufot ja lentoturvallisuus, FOX NEWS -haastattelussa Nick Pope]

Todisteet?

Haastattelija: Monet ovat luultavasti kuulleet tuollaisia juttuja, mutta vaativat yhä todisteita nähtäväksi.

Edgar Mitchell: Tietysti. Se on erittäin vaikeaa. Tällä hetkellä ei voi muuta kuin tutustua tutkittuun todistusaineistoon. Jos he eivät halua hyväksyä sitä, niin sitten on vaikeaa. Se on heidän ongelmansa.

Haastattelija: Kenellä kaikki todisteet ovat ja millaisista todisteista tässä puhutaan?

Edgar Mitchell: No. Luulen, että suurin osa todisteista… Tiedän monien maiden, kuten Belgian, Englannin, Ranskan, Brasilian ja Meksikon avanneen arkistojaan. Heillä on rekisterit vierailuista. Minun maani ja ehkä teidän maannekaan eivät ole avanneet arkistojaan. Jopa Vatikaani on hyväksynyt tällä hetkellä todistusaineiston. On vain ajan kysymys milloin olemassa oleva todistusaineisto hyväksytään. Todistusaineistoa tulee lisää. Sitä jostakin syystä salailleet ja peitelleet avautuvat lopulta ja sanovat, että tämä on totta; hekin paljastavat omat tietonsa.          

Skeptikoilla on ongelma, jos he eivät halua hyväksyä todistusaineistoa ufoista.

Kuvateksti: Astronautti Edgar Mitchell sanoo, että ongelma on niillä, jotka eivät halua hyväksyä olemassa olevaa todistusaineistoa ufoista. Todisteita tulee koko ajan lisää.

Liikevoiton tuottaminen

Haastattelija: Mikä on mielestäsi tärkein syy, että valtion viranomaiset tai muut ihmiset eivät kerro tämäntyyppisistä asioista?

Edgar Mitchell: Uskon suoraan sanoen, että sillä on jotain tekemistä liikevoittosyiden kanssa. Suurin osa hillinnästä tehdään rahaihmisten liikevoittosyistä. He odottavat innolla, että pääsevät hyödyntämään, muuttamaan rahaksi, heidät tänne tuoneita teknologioita, lentoteknologioita. Me totta kai haluaisimme pitää ne teknologiat itsellämme. Jotkut ovat sanoneet asian olevan näin, mutta minä olen nähnyt todistusaineiston, että asia todellakin on näin. Olemme päässeet käsiksi teknologiaan, se ei vain ole julkista tietoa.

Haastattelija: Mitä vaadittaisiin, että vallanpitäjät vapauttaisivat tuontyyppisiä teknologioita?

Edgar Mitchell: Toivoisin tietäväni vastauksen tuohon. Teidän, että tässä maassa työskennellään kovasti, että viranomaiset ja sotavoimat avautuisivat ja avaisivat arkistonsa. Se tapahtuu hitaasti, se ei ole suuri hallituksemme tai sotavoimiemme antama ilmoitus, kuten haluaisimme. Brasilialaiset, belgialaiset ja brititkin ovat avanneet arkistojaan vain vähän, eivät kokonaan. Siihen saattaa mennä vähän aikaa, mutta se tapahtuu.  

Liikevoiton tekeminen saattaa liittyä ufosalailuun.

Kuvateksti: Astronautti Edgar Mitchell arvelee ufosalailulla olevan jotain tekemistä liikevoittosyiden kanssa.

Missä ufot?

Haastattelija: Jotkut vastaanväittäjät kysyvät, että miksi nämä vierasperäiset vierailijat eivät näyttäydy? Miksi he salailevat? [Linkki: Roswellin avaruusolennon haastattelu]

Edgar Mitchell: Kyllä he ovat näyttäytyneet vaikka kuinka monta kertaa, meidän maassamme ja muissa maissa. Viimeaikaisin merkittävä tapaus meidän maassamme olivat niin sanotut ”Phoenixin valot”, vain muutamia vuosia sitten [1997]. Erittäin, erittäin, suuri avaruusalus lensi yöllä Arizonassa Phoenixin kaupungin yli. Se oli jättimäinen kapistus, suuren valtamerilaivan kokoinen. Se lensi Phoenixin kaupungin yli. Satuin olemaan muiden asioiden vuoksi puhelimessa erään Phoenixissa olleen henkilön kanssa suuri silloin kun se tapahtui, joten sain siitä tapahtuma-aikaan toisen käden kertomuksen. Se oli hyvin mielenkiintoista. Arizonan osavaltion kuvernööri kielsi sen aluksi, mutta hän myönsi lopulta, että ylilento tapahtui. Tarkoittamiasi julkisia tapauksia, erittäin julkisia tapauksia, on ollut. Ne ovat julkisia, lehdistö on huomioinut ja dokumentoinut ne. Kyse on vain siitä, että ihmiset eivät halua kuunnella, he eivät halua kuulla sellaisesta.

Haastattelija: Tuo on totta.

Viljapeltokuvioista

Yleisökysymys: Haluaisin kysyä viljapeltokuvioista. Mitä ajattelet niistä? Miten ne ilmestyvät sinne?

Edgar Mitchell: No, tiedän niistä hyvin vähän. En ole itse tutkinut asiaa kovin paljon. Tietämäni perusteella vaikuttaa kuitenkin siltä, että avaruudesta peräisin olevat muukalaiset tekevät niitä ilmoittaakseen läsnäolostaan täällä, ja että he tarkkailevat meitä. En tiedä millaisella teknologialla he niitä tekevät.

Viljaympyrä eli viljapeltokuvio.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla viljaympyrä eli viljapeltokuvio.

Astronautti Edgar Mitchellin ufolausuntoja: ufot ja ydinaseet

Haastattelija: Robert Hastings kirjoitti kirjan havainnoista ydinarsenaalien lähellä ja ET:den osallisuudesta siihen. Tiedät luultavasti hänen työstään? [LINKKI: UFOT JA YDINASEET]

Edgar Mitchell: Kyllä.

Haastattelija: Luuletko, että se voisi olla yksi vierailijoidemme motiiveista? Voisivatko he olla huolissaan siitä mitä teemme tuonkaltaisella teknologialla?

Edgar Mitchell: Mielestäni ehdottomasti. On paljon todistusaineistoa, joka viittaa siihen, että he yrittävät olla rauhantahtoisia. He ovat todellakin riisuneet aseista ja häirinneet joitakin ydinohjuslaitoksiamme. He ovat häirinneet myös joitakin ydinohjuskokeita täällä Yhdysvaltojen länsirannikon laitoksissa. On runsaasti todistusaineistoa osoittamaan, että he ovat tyytymättömiä sotateknologiaamme.

Haastattelija: Moni varmasti ajattelee, että tämä on liian hyvää ollakseen totta. Miksi he niin tekisivät? Mikä heidän etunäkökohtansa on?

Edgar Mitchell: Voin vain arvailla, en tiedä vastausta. Ehkä he yrittävät kertoa, että hei, voisimme auttaa teitä elämään rauhanomaisempaa elämää, jos vain lopettaisitte teidät itsenne tappavien aseiden kehitystyön. Olemme nähneet tämän liittyvän ohjusteknologiaan ja ohjusten ydinkärkiin joissakin Yhdysvaltojen ohjussiiloissa. Sitä on jatkunut melko monen vuoden ajan.

Kepin tukemana kävelevä mies.

Kuvateksti: Astronautti Edgar Mitchell varttui Roswellin kaupungissa New Mexicossa. Hänellä oli sanottavaa myös vuoden 1947 Roswellin tapauksesta. Haastattelu on tehty vuonna 2009. Linkki haastatteluun: LINKKI.

Astronautti Edgar Mitchellin ufolausuntoja: Roswellin tapaus

Edgar Mitchell: Kasvoin Roswellissa New Mexicossa, joka oli otaksutun vierasperäisen maahansyöksyn tapahtumapaikka vuonna 1947. Mielipiteeni ei perustu omakohtaisiin ufokokemuksiin, vaan tapahtumapaikalla olleiden veteraaneiksi nimittämieni todistajalausuntoihin.

Valtionjohdon viranomaiset, sotilasviranomaiset, olivat hiljentäneet heidät aikanaan lähes kuolettavalla piinalla. He olivat hautoneet tietojaan mielissään vuosien ajan. He pitivät minua paikallisena poikana. Kun palasin Kuusta, he kokivat turvalliseksi kertoa tarinansa minulle. He olivat olleet havainnoijina ja osallisina niin sanotun Roswellin maahansyöksyn talteenottoponnisteluissa. He olivat aivan varmoja, että kyseessä oli vierasperäinen alus.

”He olivat aivan varmoja, että kyseessä oli vierasperäinen alus.”

– Astronautti Edgar Mitchell

Myöhemmät havainnot ja todisteet ovat vahvistaneet sen kaiken. Vierasperäiset alukset ja vierasperäiset olennot vierailevat ja ovat vierailleet luonamme. Viranomaisemme ja koko maailman viranomaiset ovat salanneet sen.  

Eikö NASA tiedä mitään? Tiedonjulkistus?

NASA ei tiedä astronautti Edgar Mitchellin mukaan ufoista virallisesti mitään.

Kuvateksti: NASA on Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallintovirasto.

Haastattelija: Jotkut tutkijamme, ufologimme, sanovat ympärillämme tapahtuvan jatkuvasti jotakin. Havaintoja on tuhansittain, eikä NASA vaikuta tietävän asiasta mitään.

Edgar Mitchell: NASA ei tiedä siitä virallisesti mitään, koska se ei kuulu heidän tehtäviinsä. Avaruussukkula-astronauteilla on ollut käsittääkseni joitakin selkkauksia, mutta en ole niistä kovin hyvin perillä.  

Haastattelija: Mitä tarvittaisiin, että hallitukset ja erityisesti Yhdysvaltain hallitus tekisivät tiedonjulkistuksen?

Edgar Mitchell: Kansalaisten puolelta tarvittaisiin todellista yritystä näiden ilmiöiden hyväksymiseen. Täytyisi tapahtua maailmankatsomuksen ja ajattelutavan muutos.

Sinen tekstiä erottava vaakapalkki sivulla, jossa astronautti Edgar Mitchell kertoo ufoista.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta: Astronautti Edgar Mitchell kansallisella lehdistöklubilla: Roswellin tapauksessa oli kyseessä vierasperäinen avaruusalus

Jaa artikkeli astronautti Edgar Mitchellin ufolausuntoja: