Steven Greer: ”Mitä luulet tekeväsi? Otat yhteyttä näihin sivilisaatioihin ilman meidän lupaamme”

Linkki videoon, josta käännös on tehty: LINKKI (3:10 – 6:03). [Linkki: Tohtori Steven Greer, Sirius Disclosure-projekti] [Linkki: Steven Greerin YouTube-kanava]

CE5-kontakti, Florida vuonna 1992

Steven Greer: Useimmat ihmiset eivät tunne tiedonjulkistuksen historiaa. Disclosure-projektin historia on vahinko tai ehkä joidenkin korkeampien voimien suunnittelema. Se oli seurausta viidennen asteen lähikontaktista, CE5-kontaktista, rannalla Floridassa vuonna 1992. Meillä oli siellä noin 60 ihmistä viikonloppuretkellä. Olin juuri aloittelemassa tätä. Työskentelin normaalissa elämässäni hätäosaston lääkärinä. Vapaa-ajallani johdin interplanetaarisen kontaktin lähettiläsohjelmaa.

”Pyhä pahuksen kuuma paska!”

Steven Greer: Olimme siis siellä, ja sinne oli tullut muutama eversti ja väkeä ilmavoimista. Olimme ensimmäistä yötä ulkona. Kyse oli vain muutamasta yöstä, oli viikonloppu. Neljä maapallon ulkopuolista kulkuneuvoa vain pop, pop, pop, materialisoitui taivaalle. Olette nähneet nyt kaikki sen hassun videon, jossa hemmo etelästä huutaa: ”Pyhä pahuksen kuuma paska!” Tso, tso, tso, rauhoitu. Juuri se. Mutta valokuvia otettiin ja ne päätyivät Pensacola-sanomalehden etusivulle.

Steven Greer: Seuraavan 30 päivän aikana sain joitakin puhelinsoittoja tiedusteluyhteisön ihmisiltä. Maavoimien sotilastiedustelun johtajana ollut kenraali Albert Stubblebine III otti minuun yhteyttä ja kutsui minut tapaamiseen Atlantaan muutama päivä tuon kontaktin jälkeen – tapaamaan häntä, muka jonkin konferenssin vuoksi. [Linkki Wikipedia: Albert Stubblebine] Kyseessä oli kuitenkin joidenkin tiedusteluihmisten ”koira- ja ponishow”. He laittoivat minut… menin sinne. Luulin, että olisin huoneen perällä, mutta he laittoivatkin minut kenraalin ja joiden CIA:n ja NSA:n tyyppien kanssa pääpöytään. [Linkki Wikipedia: Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelu (CIA)] [Linkki Wkipedia: NSA]

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla poni, vain koira ja show puuttuu.

Mitä luulet tekeväsi?

Steven Greer: He veivät minut sinä iltana hotellihuoneeseen ja sanoivat periaatteessa: ”Kuka helvetti sinä luulet olevasi ja mitä luulet tekeväsi? Olet yhteydessä näihin sivilisaatioihin ilman meidän lupaamme!” Informoin häntä, että ”minä en tarvitse teidän lupaanne, minä olen Maan ja kosmoksen vapaa asukas. Minulla on ollut kontakti näihin sivilisaatioihin, tiedän keitä he ovat ja miksi he ovat täällä, ettekä te pysty harhauttamaan minua. Sitäpaitsi, en ole rikas, mutta lääketieteen tohtorina en tarvitse teidän saamarin rahojanne. Ja kolmanneksi, kuolin ollessani 17-vuotias, enkä pelkää kuolemaa. Tästä syystä te ette pysty vedättämään minua.”

Hän ei tietenkään ollut iloinen tämän kuullessaan. Hän sanoi: ”Tiedämme täsmälleen kuka tämä kusipää on.” Minä sanoin, että kyllä, mitä aiotte tehdä asialle? Tuollainen oli siis sisääntuloni lääkärinä, joka teki tätä siviilinä universaalin rauhan, valistumisen ja kontaktin vuoksi. Minut vedettiin mukaan tähän kansallisen turvallisuuden valtion hetteikköön.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: