Curt Jaimungal, George Knapp, Colm Kelleher: CE-5, varovainen näkökulma

Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI (1:15:19 – 1:18:20) [Linkki Wikipedia: George Knapp]

CE-5 -protokolla ja kutsuminen

Podcast-juontaja Curt Jaimungal: Tämä kysymys tulee Jackson Vegalta. Kysy heiltä mitä mieltä he ovat Steven Greerin CE-5 -protokollasta.

Tutkiva journalisti / ufotoimittaja George Knapp: No, mielestäni sitä kannattaa kokeilla. Minulla oli mahdollisuus haastatella joitakin tyyppejä, jotka olivat tavallaan kuin profeetta Yahweh. Siis se tyyppi, joka sanoi 20 vuotta sitten, että hän pystyy kutsumaan ufoja. Hän meni ulos, meditoi ja yritti vetää kapineita puoleensa. Joskus se onnistui ja joskus ei. Tunnen kaveriporukan, jotka ovat kokeilleet tuota ja saaneet joitakin uskomattomia kokemuksia, jotka he ovat videoineet. Kutsuminen, arvelen että he nimittävät sitä kutsumiseksi. Sitä tapahtuu, niin voi tapahtua.

CE-5-mestari

George Knapp: Steven Greer on mestari CE-5:ssä, siis hän joka teki mahtavaa varhaista työtä saadakseen ufopaljastajat tulemaan esiin saadakseen heidän todistajalausuntonsa kansallisiin tiedotusvälineisiin. Hän laskuttaa ihmisiltä paljon rahaa aavikolle menemisestä, jossa he kutsuvat lentäviä lautasia. Monet ihmiset lykkäävät sitä korkean hinnan vuoksi ja sen vuoksi minne ne rahat menevät, varsinkin kun vaikuttaa siltä, että ihmiset pystyvät tekemään sitä itse, maksamatta siitä Steven Greerille. Minä en tiedä toimiiko se todella, mutta hittolainen, minä sanon että sitä kannattaa kokeilla. Colm, onko sinulla ajatuksia tästä?

CE-5 ei maksa mitään.

Kuvateksti: George Knapp sanoo, että CE-5 (viidennen asteen lähikontakti) on ilmaista, jokainen voi kokeilla sitä ilmaiseksi maksamatta kenellekään mitään.

Kannattaa yrittää, mutta ole varovainen

Biokemisti Colm Kelleher: Kyllä, olen samaa mieltä. Sitä kannattaa yrittää. Tiedän, että sitä on yritetty lukuisissa paikoissa. Etelä-Amerikassa on ollut laajoja ohjelmia, jotka liittyvät ufojen kutsumiseen. Näkemieni raporttien mukaan, suurimmaksi osaksi ei tieteellisten raporttien mukaan, mutta kirjojen ja lehtiartikkeleiden mukaan siinä vaikuttaa olevan jonkin tasoisia onnistumisia, mutta minä lisäisin tähän varoituksen. Ole varovainen siinä mitä itse asiassa kutsut.

Saattaa olla niin, että näitä esineitä tulee kaiken muotoisia ja kokoisia. Ja kuten olemme viimeisen noin tunnin aikana sanoneet, niin me emme tiedä mikä näiden esineiden agenda on. Tarkoitan, että joillakin voisi olla jokin hyväntahtoinen agenda, joillakin ei-hyväntahtoinen agenda. Joten, minä lisäisin varoitusmerkinnän. Itse henkilökohtaisesti en tekisi tuota, koska minulla on liikaa kunnioitusta ja varovaisuutta tätä ilmiötä koskien. Tiedämme tästä ilmiöstä liian vähän. Kannattaa tutkia tarkoin mitä toivot.

Et tiedä minkä kanssa olet tekemisissä

Curt Jaimungal: Kyllä, minusta tuntuu täsmälleen samalta. Minulle on sanottu, että Curt, tutki sitä ja tee se. En aio tehdä niin, en ainakaan pian, koska se on tulella leikkimistä, pahempaa kuin tulella leikkiminen. Kun puhuin Tom Delongen kanssa, niin hänellä oli samankaltaisia ajatuksia. Hän sanoi, että et tiedä minkä kanssa olet tekemisissä ja se voisi olla äärimmäisen, äärimmäisen, vaarallista. Joten, minun mielipiteeni on tuo sama.

Curt Jaimungalin mielestä CE-5 on pahempaa kuin tulella leikkiminen.

Kuvateksti: Curt Jaimungalin mielestä tohtori Steven Greerin kehittämä CE-5 -kontaktiprotokolla on pahempaa kuin tulella leikkiminen. [Musiikkilinkki YouTube: In The Middle of the Night]

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on sininen-vaalapalkki-4.jpg

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: