Dennis Force ja Bill Schroeder muistelevat armeijan 50 vuotta vanhaa ufotapausta (2016)

Linkki TV-uutisjuttuun, josta haastateltavien puheenvuorot on poimittu: LINKKI.

Kylmä sota

Dennis Force: Meidän piti tuoda tämä esiin, jotta voimme saada asialle ratkaisun.

Toimittaja: Bill Schroeder ja hänen serkkunsa Dennis Force olivat molemmat armeijassa sijoitettuna Etelä-Floridaan silloin kun oli käynnissä kylmä sota Neuvostoliiton kanssa.

Bill Schroeder: Neuvostoliittolaisia ”Bear” pommikoneita lensi rutiininomaisesti pitkin Floridan rannikkoa ja meidän tehtävämme oli pitää niitä silmällä. Ja jos jotain tunkeutui ilmatilaan, niin ne oli ammuttava alas. [Linkki Wikipedia: Tupolev TU-95 ”Bear”]

Kuvateksti: Tupolev TU-95 Bear. Kone otettiin käyttöön Neuvostoliitossa vuonna 1956.

Tunnistamattomat lentävät esineet

Toimittaja: He muistavat molemmat sen yön, jona he sanovat Yhdysvaltojen asevoimien herkän laitteiston poimineen jonkin kiitävän poikki taivaan.

Dennis Force: Heillä oli lukuisia tunnistamattomia lentäviä esineitä [UFO]. He eivät tienneet mitä ne olivat. Kaikki minkä he tiesivät, oli että ne kulkivat yli 9250 km/h nopeudella.

Bill Schroeder: Oli selvää, että ne lensivät ristikkomaisessa muodostelmassa. Hämmästyttävä asia oli, että ne tekivät lähes yliääninopeudessa täydellisiä suorakulmaisia käännöksiä. Kiinnitin välittömästi huomion tuohon, koska en ollut nähnyt ennen mitään tuollaista.

MUFON

Toimittaja: He jakoivat kokemuksensa Mutual UFO Network -ryhmän, tai lyhyesti MUFON-ryhmän kanssa, jonka Floridan johtaja kertoo FOX 4:lle puhelimitse, että serkusten kertomus on yksi monista.

Morgan Beall (MUFON-organisaation Floridan osavaltion johtaja): Floridassa on valtava määrä tapausarkistoja. Meille tulee suurinpiirtein 40 – 50 tapausta kuukaudessa. Meille tulee yleensä toiseksi eniten raportteja [tässä] maassa. [Linkki: Mutual UFO Network (MUFON)] [Linkki Wikipedia: Florida]

Kuvateksti: Floridan osavaltio ja Etelä-Florida sijaitsee meren ympäröimänä.

Historian suurin salaisuus

Toimittaja: Serkukset sanovat, että ilmavoimat lähettivät heidän kokemuksensa yönä yliäänihävittäjiä pysäyttämään sitä mikä lenteli Etelä-Floridassa taivaiden poikki. Mutta he sanovat, että suihkukoneet eivät löytäneet mitään, mikä jätti taisteluvalvontakeskuksen tai BCC:n tyrmistyksen ja kunnioittavan pelon tunteiden valtaan.

Bill Schroeder: Se oli todella hämmästyttävää. Olin 18-vuotias penska ja seisoskelin siellä BCC:n takana hymy kasvoillani katsellen ylös taivaalle tietäen, että olin kiinni historian suurimmassa salaisuudessa. Katselin yöllä taivasta koko loppuelämäni.

Ei ole yllätys, että…

Toimittaja: He eivät ole yllättyneitä, että asevoimat eivät ole koskaan vahvistaneet heidän kokemustaan.

Bill Schroeder: Se on yksi niistä suurista, suurista mysteereistä. En usko henkilökohtaisesti, että hallitus tulee koskaan julkaisemaan tietoa.

Paluu

Toimittaja: He mietiskelevät ufojen mahdollista paluuvierailua.

Bill Schroeder: Odotan äijien ottavan minut kyytiin, koska minä menisin, tiedäthän?

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: