Tohtori Steven Greer: Kuolemanrajakokemus ja 5. asteen lähikontakti (CE-5)

Tohtori Steven Greer opettaa viidennen asteen lähikontaktitekniikoita (CE-5). Greer kertoo videossa kuinka CE-5 lähikontaktiprotokollat syntyivät. CE-5 on ihmisen aloitteesta syntynyt lähikontakti maapallon ulkopuoliseen elämään. Linkki videoon, josta käännös on tehty: LINKKI.

Kuolemanrajakokemus ja kehosta poistuminen

Tohtori Steven Greer: Minulla oli lyhyesti sanottuna eräänä iltana kuolemanrajakokemus, jossa lähdin sananmukaisesti kehostani. Koska minua ei ollut kasvatettu sen uskollisen perinteen mukaan, jossa mennään sen vihaisen harmaahiuksisen salamoja ylhäältä paiskovan miehen luo, niin minä menin ulkoavaruuden syvyyteen. Menin kosmisen tietoisuuden tilaan, jossa sisäinen hereillä ollut mieleni oli täydellisen tyyni, kaunis ja ääretön mielentila. Olin kuitenkin yhä tietoinen maailmankaikkeudesta.

kuolemanrajakokemus eli near-death experience (NDE)

Kuvateksti: Kuolemanrajakokemus tunnetaan myös nimellä NDE (near-death experience).

Metafyysinen kokemus

Steven Greer: Siinä vaiheessa minua lähestyi kaksi erittäin valveutunutta olentoa. En ollut fyysiseltä näyttävässä kehossa, olin kuin valopiste. Niin olivat myös he. Minulla oli erikoinen metafyysinen kokemus, joka uhmasi kaikkea mihin minut oli kasvatettu uskomaan: jumaltyyppinen kokemus, jumaltietoisuuskokemus. Menin sellaiseen tietoisuuden tilaan, jossa minulla oli yhteys niihin olentoihin, kaikenlaista tietoa ja informaatiota välittyi sanattomasti. Kuten, jos olisin sanonut vaikka sanan omena, niin sen sanan sisällön – omenan – pystyi näkemään visuaalisesti tavallaan kuin niin sanotusti mielensä silmällä tai astraalimaailmassa. Se oli jopa esivisuaalista, se oli kuin kausaalitaso. Oli siis tämäntyyppinen kokemus. Se tuntui jatkuvan ikuisesti, koska siinä tietoisuuden tilassa ei ole ajantunnetta.

Kaikkialla vallitseva tietoisuus

Steven Greer: Lopulta minulla oli syvällinen tila, tavallaan kuin ykseystietoisuus, jossa näin koko kosmoksen valveilla olevana, tietoisuus oli kaikkialla siinä. Se ilmeni tai resonoi tähtenä tai minä tahansa. Lopulta ne kaksi valveutunutta olentoa, tavallaan kuin voimakkaat kaksoset, melkein Avatarin tyyppiset olennot sanoivat: ”Voit lähteä meidän mukaamme tai mennä takaisin Maahan.” Sanoin: ”No, en tiedä. Mikä on tahtonne? Mitä minun pitäisi tehdä?” Olin tuolloin 17-vuotias poika. Minut oli kasvatettu täysin ateistiksi, emme uskoneet mihinkään. He sanoivat: ”No, me haluaisimme sinun menevän takaisin Maahan työskentelemään sen parissa mitä voit tehdä Maan hyväksi.”

maailmankaikkeus

Kuvateksti: Tietoisuus vallitsee Steven Greerin mukaan kaikkialla maailmankaikkeudessa.

Paluu kehoon ja spontaani parantuminen

Steven Greer: Masennuin tuosta rehellisesti sanottuna melko paljon, minulla ei ollut mitään mielenkiintoa mennä takaisin kokemani jälkeen. Mutta sanoin, että ”hyvä on”. Silloin tavallaan kuin putosin takaisin kehooni. Sen jälkeen… Tässä on paljon sellaista, johon ei ole tarvetta mennä. Mutta, minua tavallaan testattiin, jäänkö eloon? Minut vedettiin ulos kehostani lukuisia kertoja, mutta lopulta onnistuin ja pysyin siinä. Sen jälkeen parannuin spontaanisti. Luustolihakseni olivat olleet niin vaurioituneet, että virtsani oli muuttunut Coca-Colan väriseksi. Olin ollut erittäin sairas. Minusta tuli parantumiseni jälkeen lääkäri ja korkeampien tietoisuuden tilojen tutkimus alkoi kiinnostaa minua erittäin paljon.                                        

Meditaatio ja alus

Steven Greer: Oli lokakuu 1973. Näin lounaassa samanlaisen aluksen kuin olin nähnyt 8- tai 9-vuotiaana. Katsoin sitä ja tunsin siihen välittömästi yhteyden. Ajattelin, että ”ai, he tulivat takaisin”. En ajatellut asiaa paljon enempää, se vain tavallaan kuin vilkahti uudelleen ja hävisi. Istuin hieman yli 1,5 kilometrin korkeudella vuoren huipulla kivien seassa meditoimassa laaksoa katsellen. Kun lopetin, oli tullut jo pimeää. Meditaationi oli ollut todella erinomainen ja syvä. Taivas oli kristallinkirkas. Oli lokakuu ja melko kylmä, minulla oli hiihtotakki päälläni. Nousin lopuksi seisomaan ja vilkaisin taivaalle. Ajatus sisälläni, joka ei ollut omani, sanoi: ”Katso kuinka kauniin maailmankaikkeuden jumalolennot ovat tehneet.” Siinä samassa, heti kun tuo ajatus loppui, menin täsmälleen samaan tietoisuuden tilaan kuin kuolemanrajakokemuksessani.

meditaatio

Kuvateksti: Kun tohtori Greer meditoi vuorella, alkoi tapahtua kummia.

Maapallon ulkopuolinen biologinen elämänmuoto

Steven Greer: Muutamaa minuuttia myöhemmin huomasin, että juuri vuorenharjan alapuolella oli hehku. Sitten tajusin, että vierelläni oli eläin, luulin sitä eläimeksi. No, olin nuori. Heittäydyin maahan. Vihaan myöntää tätä nyt, mutta vetäydyin tavallaan puolustusasemaan. Mitä tämä on? Sillä oli kauniit mantelin muotoiset silmät, aivan kuin peuran silmät, se oli maapallon ulkopuolinen biologinen elämänmuoto. Se tuli luokseni ja kosketti minua oikeaan olkapäähäni. Mitä tahansa tapahtuikin, sen sähkömagneettinen vaikutus sai hiukseni nousemaan täysin pystyyn. Minulla oli siihen aikaan enemmän hiuksia. Olin täysin sähkömagnetisoitunut. Sitten menimme siitä silmänräpäyksessä sen aluksen sisälle.

CE-5 kontaktiprotokollat

Steven Greer: Sen jälkeen tapahtunut on tavallaan metafyysistä siinä mielessä, että vaikutti kuin olisimme dematerialisoituneet ja tulleet sitten näkyviin avaruudessa. Istuin siellä meditatiivisessa tilassa niiden toisten maapallon ulkopuolisten olentojen seurassa. Ihmiset kysyvät, että mitä he sanoivat? Ei ollut kyse sanomisesta, vaan olemisesta. Mutta teimme niin, että opetin heille millaista ihmisen, nuoren miehen, oli olla kosmisessa tietoisuudessa ihmisenä. Niin me kohtasimme, tapasimme siinä kosmisen tietoisuuden tilassa.

Sitten loimme ne, jotka tunnetaan nimellä CE-5 protokollat, 5. asteen lähikontaktiprotokollat. Siitä ne tulivat. Aloin periaatteessa harjoitella tätä kykyä heidän kanssaan: kuinka heidät nähdään mielen silmällä, annetaan heille kulkusuunta tiettyyn paikkaan, ja saadaan aikaan kohtaaminen. He kertoivat minulle, että jossakin vaiheessa tulisi olemaan erittäin tärkeää tietää miten tämä opetetaan muille ihmisille.

Tohtori Steven Greer opettaa ihmisille 5. asteen lähikontaktitekniikoita.

Kuvateksti: Tohtori Steven Greer on opettanut ihmisille 5. asteen lähikontaktitekniikoita (CE-5).

Tekstiä jakava sininen vaakapalkki sivulla, jossa tohtori Steven Greer kertoo CE-5 kontaktimenetelmistä.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli:

1 ajatus aiheesta “Tohtori Steven Greer: Kuolemanrajakokemus ja 5. asteen lähikontakti (CE-5)”

  1. Let me just say your site is amazing! It is well put together and easy to navigate which is a plus. With such a nice layout you must attract a lot of visitors. I just wanted to give you a heads up because your site inspired me to build my own. I hope everything is going great and much success in your future. Thank and have the best of day!

Kommentointi on suljettu.