Valkoisen talon kansliapäällikkö John Podesta taisteli ufoarkistojen julkistamiseksi

John Podesta on toiminut mm. Bill Clintonin Valkoisen talon kansliapäällikkönä 1998 – 2001, presidentti Barak Obaman neuvonantajana 2014 – 2015, sekä Hillary Clintonin kampanjapäällikkönä vuoden 2016 presidentinvaaleissa. [Linkki Wikipedia: John Podesta]

Linkki videoon, josta käännös on tehty: LINKKI.

John Podesta kansallisella lehdistöklubilla vuonna 2002

John Podesta: ”Mielestäni on aika avata hallituksen kirjanpito ufotutkimukseen liittyvässä kysymyksessä.”   

Puhuja on John Podesta. Hän oli Hillary Clintonin presidentinvaalikampanjan kampanjapäällikkö. Hän on taistellut vuosia poistaakseen ufoinformaation salassapitoluokituksen. Hänellä on ollut aina tiiviit yhteydet Clintoneihin. Hän palveli presidentti Clintonin aikana Valkoisen talon kansliapäällikkönä. Lehdistösihteeri Mike McCurryn mukaan Podesta teki virallisia kyselyitä Alueesta 51. (Tietolähde: Washington Post –sanomalehti) Podesta vaati kansallisella lehdistöklubilla pitämässään puheessa vuonna 2002, että salaisiksi julistetuista asiakirjoista olisi tehtävä julkisia.          

John Podesta: ”On aika selvittää mikä se tuolla jossain oleva totuus todella on. On näitä tapauksia, joissa asiakirjoja ei ole annettu Yhdysvaltojen kansalaisten saataville. Niiden salaisuusluokitus pitäisi poistaa. Ne pitäisi julkistaa. Yhdysvaltojen väestö pystyy melko suoraan sanoen käsittelemään totuutta.”   

Kuvateksti: Presidentti Barak Obaman neuvonantajana vuosina 2014 – 2015 toiminut Podesta on sitä mieltä, että totuuden voisi kertoa – Yhdysvaltain kansa pystyisi käsittelemään tosiasioita.

Presidentti Barak Obaman neuvonantajana

Presidentti Obama palkkasi Podestan vuonna 2014 avustajakseen. Podesta liittyi tuosta tehtävästä erottuaan [Hillary] Clintonin vaalikampanjaan ja lähetti seuraavan twiitin:

John Podesta, @Podesta44: 1. Lopuksi suurin epäonnistumiseni vuonna 2014: En pystynyt jälleen kerran varmistamaan UFO-arkistojen #julkituloa. #totuusonyhäsiellä cc: @NYTTimesDowd

John Podesta ja presidentti Bill Clinton

Kuvateksti: John Podesta ja presidentti Bill Clinton. Podesta toimi Bill Clintonin Valkoisen talon kansliapäällikkönä vuosina 1998 – 2001.

Hillary Clinton Jimmy Kimmel Live! TV-ohjelmassa

Hillary Clinton käsitteli ufoaihetta Jimmy Kimmel Live! TV-ohjelmassa maaliskuussa. [Linkki Wikipedia: Hillary Clinton]

Hillary Clinton: ”Minä haluaisin, että paneutuisimme niihin arkistoihin ja tekisimme toivottavasti niistä mahdollisimman suuren osan julkisiksi. Jos siellä ei ole mitään, niin kerrotaan ihmisille, että siellä ei ole mitään.”

Jimmy Kimmel: ”Mitä jos siellä on jotain?”

Hillary Clinton: ”No, jos siellä on jotain, ja ellei se ole uhka kansalliselle turvallisuudelle, niin meidän pitäisi mielestäni jakaa se kansan kanssa.”

Kuvateksti: Yhdysvaltain ilmavoimat lopettivat projekti Blue Bookin vuonna 1969 todeten samalla, että ufot eivät ole uhka kansalliselle turvallisuudelle. [Linkki Wikipedia: Projekti Blue Book] [Linkki: Prikaatikenraali / asianajaja Stephen Lovekin, Roswellin tapaus ja projekti Blue Bookin salaisuudet]

John Podestan vastaus CNN-uutisten toimittajalle

CNN-kaapelitelevisioyhtiön Jake Tapper kysyi Podestalta huhtikuussa salaiseksi julistetuista arkistoista ja vierasperäisestä elämästä. Podesta vastasi seuraavasti:

Jake Tapper: ”Mikä on totuus? Onko vierasperäisestä elämästä todisteita?”

John Podesta: ”Sinä tiedät, että kansan on arvioitava tuo sen jälkeen kun he ovat nähneet kaikki Yhdysvaltojen hallituksen hallussa olevan todistusaineiston.”

Jake Tapper: ”Mitä te ajattelette henkilökohtaisesti?”

John Podesta: ”Mitäkö minä ajattelen? Minä ajattelen, että tuolla on paljon planeettoja.”

Sininen vaakapalkki sivusta, jossa kerrotaan kuinka John Podesta taisteli ufoarkistojen julkistamiseksi.
John Podesta on hakenut muukalaisasiaan avoimmuutta.

John Podesta, Code Conference (2016): Onko muukalaisia olemassa?

Linkki haastatteluun, josta käännös on tehty: LINKKI.

Voisiko muukalaisia olla?

Haastattelija Ezra Klein: Ajatteletko, että muukalaisia (alien) saattaisi olla?

John Podesta: Minä itseasiassa… Ajattelen tuossa olevan kaksi asiaa: 1) Onko muukalaisia? 2) Onko luonamme vierailtu, tai ovatko muukalaiset vierailleet viimeaikoina luonamme? Ajattelen ensimmäisestä kohdasta, että vaikuttaa käsittämättömältä ellei muukalaisia ole. Ja jälkimmäisestä kohdasta, tiedäthän? Siihen haemme avautumista ja sen ottamista vakavasti. Muut hallitukset ovat tehneet niin. Ne ovat katsoneet ja käyneet läpi arkistojaan ja perustaneet – nämä ovat pieniä ihmisten työryhmiä, tiedäthän? – sanomaan, että okei me näemme jotain, tutkitaan sitä. Mieluummin kuin, että oltaisiin vaivautuneita ja häpeissään tai kohdeltaisiin sitä jonakin, jonka on mentävä kaikkialla pimeisiin projekteihin.

Annetaan kansan tietää

John Podesta: Annetaan kansan tietää mitä me tiedämme. Sen muuttaisin ja seison sen takana. Se olisi mielestäni hyvä. Mielestäni ilmiötä kohtaan on paljon julkista mielenkiintoa – siis että tehtäisiin näin. Minun on sanottava teille, että tapaan paljon poliitikkoja, ihmisiä Washingtonissa, jotka sanoavat: ”Olen sinun puolellasi, mutta en voi sanoa sitä.”

Ezra Klein: Sinä olit Valkoisen talon kansliapäällikkö. Sinulla oli hyvin korkea turvallisuusluokitus. Et voi tietenkään kertoa salaiseksi julistettua tietoa. Muuttiko näkemäsi todennäköisyyttä? Onko käsityksesi muuttunut lainkaan viimeisen 10 vuoden aikana siitä mahdollisuudesta, että muukalaiset vierailevat luonamme?

John Podesta: Mahdollisuudesta? Ajattelen, että mikään hallituksessa näkemäni ei muuttanut minun arviotani siitä.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta: Israelin entinen avaruusturvallisuuspäällikkö Haim Eshed väittää, että muukalaisia on olemassa ja Trump tietää sen

Jaa artikkeli: