Israelin entinen avaruusturvallisuuspäällikkö Haim Eshed väittää, että muukalaisia on olemassa ja Trump tietää sen

Israelin puolustusvoimien (IDF) eläköitynyt prikaatikenraali Haim Eshed on esittänyt joulukuun 2020 alussa erikoislaatuisia väitteitä. Linkki NBC News NOW TV-uutisjuttuun, josta käännös on tehty: LINKKI. [Linkki Wikipedia: Haim Eshed] [Linkki Wikipedia: Donald Trump]

Muukalaisia on olemassa

Uutistoimittaja Allison: Muukalaisia on olemassa ja presidentti Trump tietää siitä, noin Israelin entisen avaruusturvallisuuspäällikön mukaan. Hän sanoi israelilaisen sanomalehden haastattelussa ”muukalaisten odottaneen tähän päivään saakka, että ihmiskunta kehittyisi ja saavuttaisi sellaisen tason, että ymmärtäisimme yleisesti mitä avaruus ja avaruusalukset ovat”. NBC-uutisten globaalin kirjeenvaihdon johtaja Bill Neely selittää tätä.

Sana alien on suomennettu sanalla muukalainen.

Kuvateksti: Sana alien on suomennettu jutussa sanalla muukalainen.

Muukalaisten galaktinen federaatio

Bill Neely: Hei, Allison. Tämä on melkoinen juttu, ja se tulee mieheltä joka johti lähes 30 vuoden ajan Israelin avaruusturvallisuusohjelmaa. Haim Eshed on esittänyt erikoislaatuisen väitteen, että Yhdysvallat ja Israel ovat olleet vuosien ajan kontaktissa muukalaisryhmän kanssa – ei maahanmuuttajien, vaan maapallon ulkopuolisten kanssa. Hän on käyttänyt heistä nimitystä muukalaisten galaktinen federaatio.

Hän sanoo, että presidentti Trump on tietoinen noiden muukalaisten olemassaolosta, ja on ollut heidän salaisuuksiensa paljastamisen partaalla, näin hän väittää. Federaatio oli kuitenkin pyytänyt häntä olemaan tekemättä niin, jotta saataisiin vältettyä hänen joukkohysteriaksi nimittämänsä. Eläkkeelle jäänyt kenraali sanoo, että Yhdysvallat ja Israel ovat pitäneet asian poissa julkisuudesta, koska ”ihmiskunta ei ole valmis ja muukalaiset eivät halua paljastaa itseään ennen kuin ihmiskunta kehittyy ja ymmärtää mitä avaruus todellisuudessa on”.

Prikaatikenraali Haim Eshed tammikuussa 2008.

Kuvateksti: Nykyään eläköitynyt Israelin entinen avaruusturvallisuuspäällikkö prikaatikenraali Haim Eshed tammikuussa 2008. Hän väittää, että Yhdysvallat ja Israel ovat olleet kontaktissa muukalaisryhmän kanssa vuosien ajan.

Hyvät uutiset

Bill Neely: No, sitten hyvät uutiset. Hän väittää, että on saatu aikaiseksi Yhdysvaltain hallituksen ja muukalaisten välinen sopimus. Sopimus, että täällä saa tehdä kokeita. Hän sanoo myös, että Marsissa on salainen pinnanalainen tukikohta, jossa on Yhdysvaltojen ja muukalaisten edustajia. No, tämä entinen Israelin puolustusministeriön yhden ammattiosaston päällikkö on 87-vuotias, hän oli erittäin arvostettu – ainakin tähän saakka. Hän sanoi kaiken tämän eräässä israelilaisessa sanomalehdessä, mutta juttu on lähtenyt todella lentoon vasta kun Jerusalem Post julkaisi siitä osia tänään englanniksi.

Esiinastumisen syy

Bill Neely: Hän sanoo astuneensa nyt esiin siinä toivossa, että hänen uutisensa hyväksytään totuudenmukaiseksi. Hän huomauttaa, että jos hän olisi esittänyt tällaisia väitteitä viisi vuotta sitten, hänet olisi toimitettu sairaalahoitoon, mutta nyt hänellä ei ole omien sanojensa mukaan mitään hävittävää. Presidentti Trump ei ole twiitannut tästä toistaiseksi. Muistatte varmasti, että hän perusti vuosi sitten avaruusvoimat Yhdysvaltain asevoimien viidenneksi puolustushaaraksi.

Valkoisesta talosta ja Israelilta on pyydetty lausuntoa

Bill Neely: Pyysimme kommenttia puolustusministeriöstä Valkoisesta talosta ja Israelin viranomaisilta, mutta he eivät ole vastanneet toistaiseksi NBC-uutisten pyyntöön.

Lisätieto: prikaatikenraali Haim Eshed

  • Syntymävuosi ja eläköityminen: syntynyt 1933, jäi eläkkeelle vuonna 2011
  • Koulutus: Sähkötekniikan kandidaatin tutkinto Israelin teknillisestä korkeakoulusta, maisterin tutkinto ja tohtorinarvo ilmakehän ja avaruuden tekniikasta
  • Organisaatiot: Israelin puolustusministeriö, Israelin puolustusvoimat (avaruusohjelmien johtajana lähes 30 vuotta, Israelin sotilastiedustelun upseeri, Israelin sotilastiedusteludirektoraatti, teknologiayksikkö 81), Technion – Israelin teknillinen korkeakoulu
  • Sotilasarvo: prikaatikenraali
  • Palkinnot: Israelin maanpuolustuspalkinto (Israel Defence Prize), Esikuntapäällikön kunniamaininta (Chief of Staff Citation)
  • Tietolähde: englanninkielinen Wikipedia

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: