Ufot, uhka Yhdysvaltain maailmanvallalle?

Ovatko ufot uhka? Mille? Yhdysvaltain valtavirran tiedotusvälineissä on tuotu viimeaikoina voimakkaasti esille ufojen olemassaolon todenperäisyyttä ja niiden aiheuttamaa mahdollista uhkaa. Asianajaja Daniel Sheehan esittää tässä oman näkemyksensä ufojen aiheuttamasta uhkasta. Linkki videoon, josta käännös on tehty: LINKKI. [Linkki Wikipedia: Daniel Sheehan (asianajaja)]

Uhkan julkinen rummutus

Asianajaja Daniel Sheehan: Kun jouduin osalliseksi UFO- ja ET-asiaan – se alkoi vuonna 1977 presidentti Carterin myötä – ymmärsin, että kansallisen turvallisuuden valtiovalta sävytti tekemääni työtä. Työni oli vastavakoilutoimien kohde. Kun näen To The Stars Academyn (TTSA) myötä tapahtuvan näitä asioita, eli kun he ilmestyvät yhtäkkiä New York Timesin etusivulle ja CNN haluaa yllättäen puhua heille, he ovat epätavallisesti NBC:ssä, tuollaisia juttuja, niin ymmärrän tavallaan välittömästi: hetkinen, tämä on osa sitä, minkä esiintulosta olen ollut huolissani. Näin siksi, että he kertovat jatkuvasti tämän olevan uhka.

TTSA:n jäsenten esittely videossa

Tom DeLonge: Palkittu ohjaaja, tuottaja muusikko, TTS:n (To The Stars) hallituksen puheenjohtaja / perustaja. [Linkki Wikipedia: Tom DeLonge] Jim Semivan: TTS:n operaatioiden johtaja. Luis Elizondo: maailmanlaajuisten turvallisuus- ja erikoisohjelmien johtaja. Chris Mellon: kansallisen turvallisuuden asioiden neuvonantaja. [Linkki Wikipedia: Christopher Mellon] Tohtori Hal Puthoff: yhteisperustaja, VP Science and Technology. [Linkki Wikipedia: Harold E. Puthoff] [Linkki Wikipedia: To The Stars -yhtiö (TTS) tai To The Stars Academy (TTSA)]

Tom DeLonge käyttää haastatteluissa usein sanaa uhka.

Kuvateksti: Tom DeLonge perusti To The Stars Academyn (TTSA). Wikipedian mukaan muut perustajat ovat Harold E. Puthoff ja Jim Semivan, avainjäsenet puolestaan Luis Elizondo, Steve Justice, Chris Mizer ja Christopher Mellon.

Tom DeLonge esittelee itsensä

Tom DeLonge: Nimeni on Tom DeLonge. Monet ihmiset tuntevat minut bändistäni Blink-182. Perustin sen bändin 16-vuotiaana. Muodostin nopeasti toisiaan seuranneiden tapaamisten kautta yhteyksiä suureen joukkoon Yhdysvaltain hallinnon viranomaisia CIA:sta, puolustusministeriöstä ja Lockheed Martin Skunk Worksistä. Nämä kaverit olivat mukana Yhdysvaltain hallituksen salaisissa ohjelmissa, jotka hoitivat näitä asioita.

Mitä Daniel Sheehanin mukaan todellisuudessa tapahtuu…

Asianajaja Daniel Sheehan: Se mitä tapahtuu, To The Stars Academyn väki on kaikki… Tiedäthän? Jim Semivan, CIA:n kotimaisten peiteoperaatioiden johtaja, on siinä mukana. Tuo on täysin vastoin lakia, tiedäthän? Vuoden 1947 kansallisen turvallisuuden laki kieltää täydin selvästi kaikenlaiset Yhdysvaltojen valtionsisäiset peiteoperaatiot. [Linkki Wikipedia: Vuoden 1947 kansallisen turvallisuuden laki] Mutta se hän on, ja siellä hän on. Siellä on kavereita DIA:sta ja puolustusministeriöstä, Hal Puthoff ja niin edelleen, he ovat kaikki siellä. [Linkki Wikipedia: DIA] Ja se mitä he tekevät… He laittavat jokaiseen yksittäiseen sanomaansa asiaan tämän voimakkaan tavallaan piiloviestin, että tässä on kyseessä uhka.

Sana threat tarkoittaa suomeksi uhka.

Kuvateksti: Sana threat, uhka, vilahtelee usein TTSA:n jäsenten julkisten esiintymisten kielenkäytössä.

Luis Elizondo näyttää tabletista Washington Post -sanomalehden otsikkoa

”Ufoja on olemassa ja jokaisen on sopeuduttava siihen tosiasiaan” – Washington Post -sanomalehti

Luis Elizondo ja Tom DeLonge ABC:n TV-uutisissa 31.5.2019

Tämän aamun uutisaihe: Lähikohtaamisia? Sotavoimien sisäpiiriläiset jakavat kertomuksia oletetuista ufohavainnoista.

”Kyseessä voi olla aivan hyvin uhka.” – Tom DeLonge ABC:n TV-uutisissa

Yhdysvaltain sotilastukikohdat maailmassa vuonna 2007.

Kuvateksti: Yhdysvaltain sotilastukikohdat maailmassa vuonna 2007. [Linkki Wikipedia: Supervalta]

Uhka mille?

Yhdysvaltain toimintasuunnitelma peräänkuuluttaa kilpailijattoman kehityksen varmistamista: Yhden supervallan maailma. – New York Times -sanomalehden uutisotsikko 8.3.1992

Asianajaja Daniel Sheehan: [Heidän viestinsä on], että kyseessä on uhka kansalliselle turvallisuudellemme, uhka ilmatilallemme, uhka itsenäisyydellemme, mutta se… Se on todellisuudessa uhka oman planeettamme raivaamiselle, koska he ajattelevat sen olevan heidän tehtävänsä. Meidän tehtävämme on vaatia itsellemme ylivaltaa koko planeetalla. Siitä on olemassa jopa asiakirjat: Yhdysvaltain puolustusministeriön vuoden 1992 menettelytapasuunnitelma. Se sanotaan siinä, Neuvostoliitto-harhakuvitelman lopussa: ei meidän pidä leikata puolustuskulujamme, meidän on lisättävä niitä, jotta voimme vakiinnuttaa täyden kirjon johtoaseman.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta: Entinen senaattori Harry Reid ja ufot

Jaa artikkeli: