NSA-tietovuotaja Edward Snowden: Tieto muukalaisista on todellakin hemmetin hyvin piilotettu

”Arvelen, että Edward Snowden ei päässyt onneksi käsiksi kaikkeen. Yhdysvaltain hallinto on erittäin hyvin osastoitu. Teemme niin juuri tuosta syystä. Edward Snowden ei päässyt käsiksi kaikkeen tietoon kaikkialla Yhdysvaltain hallinnossa. On totta, että hän pääsi käsiksi joihinkin tietoihin, mutta hän ei päässyt käsiksi kaikkeen informaatioon, eikä hän päässyt onneksi käsiksi minun tietoihini.” – AATIP-johtaja Luis Elizondo

[Linkki: Ufohaastattelussa entinen Pentagonin AATIP-johtaja Luis Elizondo]

Joe Rogan Experience, vieraana Edward Snowden (2019)

Linkki haastatteluun, josta nämä käännökset on tehty: LINKKI.

Joukkotarkkailu

Edward Snowden: Ensiksikin tiedoksi niille ihmisille, jotka eivät tiedä kuka helvetti minä olen… Olen se tyyppi, joka on niiden vuonna 2013 maailmanlaajuisesta joukkotarkkailusta tehtyjen paljastusten takana. Työskentelin CIA:lle ja NSA:lle. NSA:lle toimeksisaajana (alihankkijana), CIA:lle esikuntaupseerina. Työskentelin peitetehtävissä.

Valtiovalta rikkoi lakia ja ihmisoikeuksia

Edward Snowden: Näin jonkin olevan väärin. Valtiovalta rikkoi periaatteessa lakia ja sitä, jonka uskoin olevan Yhdysvaltain perustuslaki. Laajemmin katsottuna he rikkoivat ihmisoikeuksia, kaikkien yhdysvaltalaisten ja myös kaikkien ympäri maailmaa. Oli kotimaisia tarkkailuohjelmia, oli kansainvälisesti toimivia joukkotarkkailuohjelmia. He tarkkailivat periaatteessa kaikkea mitä pystyivät tarkkailemaan. Ihmiset sanovat, että eikö se ole itsestään selvää, eikö heidän ole tarkoituskin tehdä niin? Vastaus on, että itse asiassa: ei. Perustuslakimme mukaan valtiovallan pitäisi tarkkailla vain ihmisiä, joilla on yksilöity, tarkasti määritelty epäily rikkomuksista. Sitä on ajateltava tutkimuksena.

Edward Snowden teki paljastuksia joukkovalvontaa koskevista asiakirjoista.

Kuvateksti: Snowden on yhdysvaltalainen tietotekniikka-ammattilainen, joka tunnetaan vuonna 2013 tekemistään huippusalaisten joukkovalvontaa koskevien asiakirjojen paljastuksista. [Linkki Wikipedia: Edward Snowden]

Aliens – muukalaiset

Edward Snowden: Jos halutan mennä todella kiistanalaisiin asioihin. Tämä on jotain sellaista, mikä tulee vainoamaan minua, koska ihmiset tuovat sen esiin aina uudelleen, uudellen ja uudelleen. Ihmiset kysyvät, ihmiset kritisoivat minua… Puhuin kirjassa muukalaista, kemikaalivanoista ja sen sellaisista, mutta sellaisesta ei ole itse asiassa todisteita. Katsoin tietoverkosta… Minä, minä, tiedän Joe… Tiedän, että haluat muukalaisia olevan.

Joe Rogan: Haluan, kyllä.

Edward Snowden: Tiedän, että Neil deGrasse Tyson haluaa kovasti muukalaisia olevan. Niitä luultavasti onkin, eikö? Mutta se ajatus, että piilottelemme heitä – jos me piilottelemme heitä – minulla oli naurettava pääsy NSA:n, CIA:n, sotavoimien, kaikkien näiden ryhmittymien tietoverkkoihin. En löytänyt mitään. Jos se on piilotettu – se voi olla piilotettu – niin se on piilotettu todellakin hemmetin hyvin, jopa sisäpiirissä olevilta ihmisiltä.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta: Ufohaastattelussa entinen Pentagonin AATIP-johtaja Luis Elizondo

Jaa artikkeli: