Tohtori Steven Greer: ETV:t eivät ole uhka

CSETI:n ja Disclosure-projektin perustaja tohtori Steven Greer kertoo näkemyksensä, jonka mukaan maapallon ulkopuoliset sivilisaatiot tai ETV:t eivät ole uhka. Linkki videoon, josta käännös on tehty: LINKKI.

YouTube-logo

Kuvateksti: Suora linkki videoon, josta tässä puhutaan. Arvioikoon jokainen itse mitä videossa näkyy. [LINKKI]

Discovery-avaruussukkulasta kuvattu filmi

Selostaja: NASA:n Discovery-avaruusukkula tallensi tämän filmiaineiston syyskuun 15. päivänä vuonna 1991. Siinä näkyy kuinka maapallon ulkopuolista kulkuneuvoa (ETV) kohti singahtaa Maasta sähköisen aseen laukaus. Näemme tässä kuinka alus ylittää hitaasti kuvaruutua. Sitten näkyy kirkas välähdys, jolloin se tekee yhtäkkisen suorakulmaisen käännöksen ja lentää pois. Hetki käännöksen jälkeen näemme kuinka laukaus ammutaan avaruuden halki siihen paikkaan, jossa alus oli juuri ollut.

Steven Greerin dokumenttielokuvassa nähdään Discovery-avaruussukkulasta kuvattu filmi. Greer sanoo, että ETV:t eivät ole uhka.

Kuvateksti: Discovery-avaruussukkula oli käytössä vuosina 1984 – 2011. [Linkki Wikipedia: Discovery-avaruussukkula]

ETV:t eivät ole uhka

Steven Greer: Tiedämme kaiken tuon. Joten, jos he olisivat vihollisia siinä mielessä kun me ajattelemme, että he hyökkäisivät vihamielisillä joukoilla, niin se olisi tehty meille täysin selväksi sinä päivänä kun räjäytimme ensimmäisen atomipommin. Tosiasia on se, että he ovat osoittaneet huomionarvoista itsehillintää – lähes Gandhimaista passiivisuutta – että eivät ole suorittaneet torjuntaiskua. Uhka ei ole siis maapallon ulkopuolinen, uhka on ihmisten aiheuttama kätketty uhka. Salaiset projektit ovat eksistentiaalinen uhka Maalle, ympäristölle, rauhalle avaruudessa ja suhteillemme näihin sivilisaatioihin.

Wright-Pattersonin lentotukikohdassa

Steven Greer: Muistan kuinka olin Wright-Pattersonin lentotukikohdassa, jonne suuri osa Roswell-kamasta päätyi. [Linkki: Roswellin tapaus] Kyseessä oli ilmavoimien ulkomaisen teknologian osasto. Olin siellä antaakseni tilanneselostusta. Kenraali sanoi: ”Tuota, mitä jos nämä sivilisaatiot ovat uhka?” Hän yritti saada minua sille näkökannalle. Sanoin: ”Herra, kaikella kunnioituksella: Kun huomioidaan kaikki nämä teidän tekemänne galaktisesti typerät asiat, niin te tietäisitte jo tähän mennessä, jos he olisivat uhka, emmekä me kävisi tätä keskustelua ja hengittäisi Maan vapaata ilmaa. Homma olisi jo ollut halki, poikki, pinoon ja ohi.”

Steven Greer sanoo, että ETV:t eivät ole uhka.

Kuvateksti: Tohtori Steven Greerin mielestä peli olisi jo selvä, jos maapallon ulkopuoliset sivilisaatiot olisivat uhka. Greer käyttää ufosta nimitystä extraterrestrial vehicle (ETV), maapallon ulkopuolinen kulkuneuvo.

Yhdysvaltain presidentti.

FOX-uutistoimittaja kysyy presidentti Trumpilta ufoista (lokakuu 2020)

Linkki uutisvideoon, josta käännös on tehty: LINKKI.

Toimittaja Saagar Enjeti: Viikonlopun aikana koettiin todella mielenkiintoinen hetki, kun Maria Petromo kysyi presidentti Trumpilta haastattelussa kaikkein tärkeimmän kysymyksen, joka häneltä saatetaan Yhdysvaltain presidenttinä kysyä. Katsotaanpa.

Herra presidentti, onko siellä ufoja?

Toimittaja Maria Petromo: Herra presidentti, kun olemme tässä lopettelemassa, niin onko siellä ufoja?

Presidentti Donald Trump: No, minun täytyy tutkia tuo. Tarkoitan, että kuulin tuosta, kuulin siitä kaksi päivää sitten, joten minun täytyy tutkia se. Otan hyvän vankan katsauksen siihen, mutta kerron sinulle tämän: Olemme luoneet nyt kaluston – meillä olevan kaluston, meillä olevien aseiden – suhteen sellaiset sotavoimat, joita meillä ei ole ennen ollut. Toivottavasti, toivotaan Jumalalta, että meidän ei tarvitse koskaan käyttää niitä.

Yrittänyttä ei laiteta

Toimittaja Krystal Ball: Miten hallinnossa voi päästä noin korkealle, eikä tiedä. Sen minä haluan todellakin tietää.

Toimittaja Saagar Enjeti: Bill Clinton yritti, eivätkä he kertoneet hänelle. Jimmy Carter yritti, eivätkä he halunneet asiaa koskaan enää edes mainittavan. Ronald Reagan yritti. Moni heistä yritti. Se on erittäin hyvin osastoitua.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta: Tohtori Steven Greer: Kuolemanrajakokemus ja 5. asteen lähikontakti (CE-5)

Jaa artikkeli: