Tunnustamaton totuus: Roswell ja ydinaseet

Roswell ja ydinaseet: Oliko Roswellin tapauksella jotakin tekemistä ydinaseiden kanssa? Seuraava teksti on käännös Tunnustamaton totuus -nimisen dokumenttielokuvan esittelyfilmistä. Linkki käännettyyn traileriin: LINKKI. [Linkki: IMDb, Unacknowledged – Tunnustamaton totuus]

Roswell ja ydinaseet

Roswell ei ollut kaiken alku, se oli käännekohta.

Richard C. Doty (erikoisagentti, AFOSI, Yhdysvaltain ilmavoimien erikoistutkintavirasto): ”Olimme pudottaneet maahan juuri kaksi pommia. Olimme testanneet pommia New Mexicossa muutamaa kuukautta aiemmin, muutamaa viikkoa aiemmin. Ne muukalaiset jossakin luultavasti havaitsivat sen. He tekivät täällä ehkä tiedustelua, tai miten ikinä he saivatkaan sen selville. He tulivat tänne tarkkailemaan ja selvittämään mikä hitto se oli.”

Maahansyöksy sattui hieman ensimmäisten ydinaseiden räjäyttämisen jälkeen, ja Roswellissa sijaitsi silloin maailman ainoa ydinaselentolaivue.

509. pommitusryhmä ja Daveś Dream

Kuvateksti: Roswellin maavoimien lentokentällä (RAAF) sijaitsi vuonna 1947 maailman ainoa ydinaseiskuun kykenevä 509. pommitysryhmä. Kuvan Dave´s Dream B-29 pommikone osallistui nimellä Big Stink Nagasakiin Japaniin 9.8.1945 tehtyyn atomipommi-iskuun. Atomic Blast -lehdessä uutisoitiin ydinaseisiin liittyvistä asioista.

”Jos hyväksyt moniulotteisuusteorian, niin on erittäin todennäköistä, että olemme tehneet helvetinmoista vahinkoa jonkun toisen maailmassa, mahdollisesti paljon enemmän vahinkoa kuin olemme tehneet täällä.”

Lähikontaktit ja ydinaselaitokset

Useimpia Disclosure-projektin tapaustaltiointeja yhdistävä tosiasia on se, että näillä lähikontakteilla on taipumus sattua ydinaselaitostemme lähellä. Se vihjailee, että nämä vierailijat ovat syvästi huolestuneita vihamielisyydestämme ja eksistentiaalisesta uhkasta, jonka loimme itsellemme ja muille, sen jälkeen kun olimme oppineet halkaisemaan atomin. [Linkki Wikipedia: Disclosure project]

Roswell ja ydinaseet vaikuttavat liittyvän yhteen. Ydinkokeita tehtiin New Mexicossa ja Roswellin tapaus sattui New Mexicossa.

Kuvateksti: Maailman ensimmäinen Trinity-ydinkoe tehtiin 16.7.1945 klo 5:30 New Mexicon osavaltiossa Alamogordon lähellä.. Keskikuvassa on Trinity-kokeessa käytetty torni. Oikeanpuoleisessa kuvassa J. Robert Oppenheimer ja kenraali Leslie Groves seurueineen Trinity-ydinkokeen nollapistepaikalla Hiroshiman ja Nagasakin ydinpommitusten jälkeen. Valokuvan päivämäärä on 9.9.1945.

Linkki Wikipediaan: Trinity (ydinkoe).

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: