Tunnustamaton totuus traileri – ei mikään ufojuttu

Tunnustamaton totuus (Unacknowledged) -elokuvan traileri, josta suora käännös on tehty: LINKKI. [www.siriusdisclosure.com] [IMDb: Unacknowledged] [PLAYPILOT: Tunnustamaton totuus]

Miten jotain pidetään salaisuutena?

Disclosure-projektin perustaja Steven Greer: Miten jotain pidetään salaisuutena? Se piilotetaan selvästi nähtäville.

Sanomalehtiotsikko: ”Yhdysvaltain maavoimien ilmavoimat ovat löytäneet ´lentävän kiekon´.”

Radiouutinen vuodelta 1947, Roswell, New Mexico: ” Heinäkuun 8. päivä 1947. On löydetty lentävä kiekko, ja se on nyt maavoimien hallussa.”

Sanomalehtiotsikko: ”FBI luotaa lentäviä kiekkoja”

Steven Greer: Jos katsot J. Edgar Hooverille lähetettyä asiakirjaa. [Siinä sanotaan]: ”New Mexicosta on otettu talteen niin sanottuja lentäviä lautasia.” Tästä on tullut FBI:n nettisivujen katsotuin asiakirja.

Kuvateksti: J. Edgar Hoover toimi FBI:n pääjohtajana vuosina 1935 – 1972.

Tunnustamaton totuus: viranomaispaljastajat astuvat esiin totuuden paljastaakseen…

Apollo 14 astronautti / tohtori Edgar Mitchell: ET-vierailuja on ollut ja ihmiset ovat yrittäneet salailla tätä tietoa.

Clifford Stone (Yhdysvaltain maavoimat): Me tosiaankin otimme talteen joissakin niissä maahansyöksyissä mukana olleita ruumiita.

John Callahan (FAA – Yhdysvaltain ilmailuhallinto): Kysyin, että miten tästä kerrotaan kansalle? Hän sanoi, että ei tästä kerrota kansalle.

Steven Greer: Alkoi tapahtua kahtiajakautumista, erottelua laillisiin kansallisen turvallisuuden sotilasoperaatioihin ja syviin pimeisiin ohjelmiin, joita ei myönnetä.

Todistajalausuntoja seuraavista lähteistä: NASA, CIA, FBI, NSA, Ranskan puolustusministeriö, Yhdysvaltain ilmavoimien erikoistutkintavirasto (AFOSI), puolustustiedusteluvirasto (DIA), Iso-Britannian puolustusministeriö, Kanadan puolustusministeriö, Yhdysvaltain merivoimat, Yhdysvaltain maavoimat, Yhdysvaltain ilmavoimat, Yhdysvaltain ilmailuhallinto (FAA).

Steven Greer: Jos ihmiset luulevat tämän olevan vain jokin ufojuttu, niin he erehtyvät suuresti.

Tuntematon ääni: Tämä on yksi perimmäisistä salaisuuksista, joka on paljastettava.

Steven Greer: Jos on olemassa laiton projekti, eikä presidentti tiedä siitä, niin kuka estää sitä tapahtumasta?

Buzz Aldrin, entinen Apollo 11 astronautti: Marsin kuussa on erittäin epätavallinen rakennelma. Kun ihmiset saavat tietää siitä, he kysyvät: ”Kuka sen sinne laittoi?”

Kuvateksti: Joskus peli on vihellettävä poikki.

Et ole nähnyt tällaista ennen…

Michael Schratt, ilmakehän ja avaruuden sotahistorioitsija: Nämä syvät pimeät teknologiaprojektit… He tulevat väärentämään avaruusolentojen maahanhyökkäyksen. He pystyvät tekemään sen, ja he pystyvät tekemään sen niin, että se on 100%:n uskottavaa.  

”Väärän lipun operaatiot”

Steven Greer: On erittäin helppoa järjestää lavastettu hyökkäys ja syöttää kaikenlaista väärää tietoa. Heillä on ihmisiä solutettuna kaikkiin merkittäviin tiedotusvälineisiin muuttamaan juttuja ja vaikuttamaan niihin. Jos kerrot tästä projektista kenellekään, niin tässä luodissa on sinun nimesi, ja se tulee löytämään sinut.  

Tohtori Carol Rosin, Fairchild Industries –yhtiön johtaja (1974 – 1977): Asioiden tila oli sellainen, että ensin vihollinen olisi Neuvostoliitto, sitten havaittaisiin terroristit, sitten kolmannen maailman valtioiden hullut, viimeinen kortti on avaruusolentokortti. Kaikki tämä on valhetta – valhetta.

Elokuvassa Tunnustamaton totuus kerrotaan mm. väärän lipun operaatioista.

Kuvateksti: Onko vihollisia keksittävä, jotta jatkuvaa sotaa saadaan pidettyä yllä?

Sininen vaakapalkki sivulla, johon on käännetty elokuvan Tunnustamaton totuus traileri.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: