Presidentti Barack Obama: ”Tuo on asia, jota jokainen voi ajatella”

Muusikko Reggie Watts esitti presidentti Barack Obamalle UAP-ilmiötä koskevan kysymyksen. Mitä entinen presidentti vastasi? (2021). Linkki The Late Late Show with James Corden -ohjelman haastatteluun, josta käännös on tehty: LINKKI.

Jätetäänkö kysymättä?

Juontaja James Corden: Reggie, onko sinulla kysyttävää tämän illan vieraaltamme?

Housebändin johtaja Reggie Watts: Voi, pojat. Voit lyödä vaikka vetoa.

James Corden: Kuvittele, jos olisit sanonut ei!

Reggie Watts: Ei, kaikki hyvin.

James Corden: Olisit voinut sanoa: ”Ei, tiedättekö mitä? Aion jättää tämän tältä illalta väliin…”

Kuvateksti: James Cordenin isännöimän keskusteluohjelman housebändin johtajalla näyttelijä, koomikko, muusikko Reggie Wattsilla on entiseltä presidentiltä kysyttävää. Kuvassa on Reggie Watts.

Kaikki tämä puhe muukalaisista ja UAP:stä

Reggie Watts: Ei, minulla on kysymys. Se menee presidentti Obamalle, koska hän on täällä. Kaikki tämä puhe jostain pahuksen muukalaisista ja tiedäthän… ja UAF:stä, voi mitä nimitystä he niistä käyttävät? [UAP] Tiedäthän? Kaikki se filmiaineisto, tiedät mistä puhun.

Presidentti Barack Obama: Kyllä tiedän.

Joitakin asioita en voi teille lähetyksessä kertoa

Reggie Watts: Mikä on sinun… niinku… Tiedän, ettei se tarkoita välttämättä muukalaisia, se on vain UAF [UAP]. Mutta pohdiskelin vain, että onko sinulla siitä teoriaa?

Presidentti Barack Obama: No, mitä muukalaisiin tulee, niin on vain joitakin asioita, joita en voi teille kertoa – lähetyksessä.

James Corden: Mutta sinähän kerrot meille sitten lähetyksen ulkopuolella, eikö?

Juu, ei…

Presidentti Barack Obama: Juu.. ei… Katsokaas, katsokaas… Totuus… Totuus on se, että minä kysyin virkaan astuttuani – todellakin – tyyliin niinku, että… No niin, onko jossakin laboratorio, jossa pidämme näytekappaleita muukalaisista ja avaruusaluksia? Ja… minun… tiedättehän… He tekivät hieman tutkimusta ja vastaus oli, että ei.

Kuvateksti: Presidentti esitti virkaan astuttuaan kysymyksen ja sai kysymykseensä vastauksen no. No tarkoittaa suomeksi ei.

Olen itse asiassa vakavissani

Presidentti Barack Obama: Mutta se mikä on totta – ja olen tässä itse asiassa vakavissani . Olen vakavissani, että on… on olemassa filmiaineistoa ja arkistoja taivailla olevista esineistä, joista me emme tiedä täsmälleen mitä ne ovat. Emme osaa selittää miten ne liikkuivat, niiden lentorataa… aa… Niillä ei ollut helposti selitettävissä olevaa kaavaa. Ja… joten… Minä ajattelen, että ihmiset yrittävät vakavissaan selittää mikä se on, mutta minulla ei ole teille tänään mitään raportoitavaa.

Reggie Watts: Se on okei.

Tuota asiaa jokainen voi ajatella

Presidentti Barack Obama: Ellei… Tässä on kysymys… Reggie saattaisi salaisesti olla… Reggie saattaisi olla salaisesti muukalainen, eikö? Muistatte [elokuvan] Miehet mustissa. Hän kääntää huomiota pois kysellessään kaikkia näitä kysymyksiä.

James Corden: Et ole ensimmäinen henkilö, joka on ajatellut tuota.

Presidentti Barack Obama: Se mitä hän tekee… Miltä hän näyttää noiden aurinkolasien takana… eikö? Hän saattaisi räpytellä silmiään väärään suuntaan. Hmm… Joten… Tuo on asia, jota jokainen voi ajatella.

Kuvateksti: Presidentti Barack Obama kehottaa ihmisiä ajattelemaan ”tuota asiaa” – ”tuo on asia, jota jokainen voi ajatella”.

James Corden: Reggie, onko asia noin?

Reggie Watts: 100-prosenttisesti.

James Corden: Se on täysin oikein!!!

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: