Johtaja Bill Nelson, NASA: ”Siellä on jotain, me emme vain tiedä mikä se on”

Ufohaastattelussa entinen astronautti, poliitikko ja nykyinen NASA-johtaja Bill Nelson. Linkki käännettyyn uutisjuttuun: LINKKI. Käännös on tiivistelmä. Jo muutoin tällä sivustolla mainittua tietoa on jätetty pois.

NASA on vakavissaan

Toimittaja: No, NASAssa on nyt todellakin hieman huolestuneisuutta ja toimintaa, koska ufohavainnot on yleensä tyrmätty jonkun ylivilkkaaksi mielikuvitukseksi, näköharhaksi tai joksikin yhdysvaltalaiseksi lentokoneeksi, jota joku maassamme oleva ei vain tunnista. Mutta tässä tapauksessa havaintoihin perehdytetyt liittovaltion lainsäätäjät sanovat, että tällä kertaa tässä tapauksessa ollaan tekemisissä jonkin melko erilaisen kanssa. NASA-johtaja Bill Nelson sanoi tyyliin, että avaruusvirasto on asiassa erittäin vakavissaan. He antavat asialle aikaa ja huomiota, koska kuten hän sanoi, niin se todellakin uhmaa tässä vaiheessa selityksiä.            

Senaattori Marco Rubio

Toimittaja: Senaatin tiedustelukomitean puheenjohtajana toimivan senaattori Marco Rubion puheet ovat kuulostaneet hälyttäviltä.

”Emme tiedä keitä he ovat, emme tiedä mikä se on, meidän se ei ole.”

– senaattori Marco Rubio

Yhdysvaltain senaatin tiedustelukomitean puheenjohtaja senaattori Marco Rubio.

Kuvateksti: Senaattori Marco Rubio toimii Yhdysvaltain senaatin tiedustelukomitean puheenjohtajana. [Linkki Wikipedia: Marco Rubio]

NASA-johtaja Bill Nelson

Toimittaja: Nyt NASA-johtaja Bill Nelson sanoo, että avaruusjärjestömme yrittää selvittää asiaa. Harvalla on parempaa käsitystä silminnäkijöiden selonteoista kuin entisellä [Yhdysvaltain senaatin] asepalveluskomitean jäsenellä ja nykyisellä NASAn johtaja Nelsonilla.

NASA-johtaja Bill Nelson: ”Teemme erittäin paljon. Olen itse asiassa nähnyt ja minut on perehdytetty niihin näkemiisi filmeihin. [Pentagonin ufovideot] Olen puhunut niiden merivoimien lentäjien kanssa.”

Toimittaja: He sanoivat, ettei se ollut näköharha tai radiotaajuuskaikumerkki.

NASA-johtaja Bill Nelson: ”He seurasivat sitä, ja sitten se liikkui yhtäkkiä sellaiseen suuntaan… uh… nopeammin kuin mikään heidän koskaan ennen näkemänsä. Joten, siinä on ilmiö. Mikä se on? Minä tein niin, että kun menin kuukausi sitten NASAan, niin pyysin tärkeimpiä tieteilijöitämme ja tiededirektoraattia katsomaan sitä tiedeasiana, josko he pystyisivät valaisemaan asiaa yhtään lisää.

Entinen astronautti, poliitikko ja nykyinen NASA-johtaja Bill Nelson.

Kuvateksti: Bill Nelson on entinen astronautti, lakimies ja poliitikko. Nelson nimitettiin avaruusvirasto NASAn virkaan 3.5.2021. [Linkki Wikipedia: Bill Nelson]

Omia?

Toimittaja: Koska esineet ilmestyvät kansalliseen turvallisuuteen liittyvien paikkojen ympärille ja asevoimamme testaavat kokeellisia lentokoneita, niin on tietenkin spekulaatioita onko tuo teknologia omia tiedusteluoperaatioitamme varten, mutta puolustusministeriöstä sanottiin, että ei ole.

NASA-johtaja Bill Nelson: ”Kyse ei ole vain niistä muutamasta merivoimien lentäjästä, tätä tapahtuu nyt lukuisille lentäjille. Joten, siellä on jotain, me emme vain tiedä mikä se on.”

Tuollaista teknologiaa…

Toimittaja: Ajatteletteko, että se voisi olla mahdollisesti Venäjä tai jokin toinen ulkomainen vihollinen?

NASA-johtaja Bill Nelson: Juuri tuosta syystä meidän on otettava asiasta selvää, koska jos tuolla on vihollinen, jolla on tuollaista teknologiaa, niin meidän on oltava epäilyksettä erittäin, erittäin, varovaisia.”

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden.

Kuvateksti: Joe Biden on toiminut Yhdysvaltain presidenttinä 20.1.2021 alkaen. Tiedonjulkistusvelvoite täyttyi 25.6.2021.

Velvoite tiedon julkistamiseen

Toimittaja: Lainsäädännön mukaan [Presidentti Joe] Bidenin hallinto on velvoitettu vapauttamaan ja tekemään tässä kuussa julkiseksi informaatiota, jota sillä on näistä tunnistamattomia lentäviä esineitä koskevista havainnoista – näistä viimeaikaisista, jotka uhmaavat selityksiä. [Yhdysvallat julkaisi UAP-raportin 25.6.2021]

Presidentti Joe Biden nauraa lehdistötilaisuudessa ufokysymykselle

Linkki videoon, josta presidentti Bidenin lausunnot on käännetty: LINKKI.

Toimittaja: Presidentti Barack Obama sanoo, että [presidentti Joe Biden alkaa nauramaan] on olemassa filmiaineistoa ja arkistoja taivailla olevista esineistä, näistä tunnistamattomista ilmailmiöistä (UAP). Ja hän sanoo, että emme tiedä täsmälleen mitä ne ovat. Mitä te ajattelette niiden olevan?

Presidentti Joe Biden: Kysyisin häneltä siitä uudestaan. Kiitos. [Yleisö nauraa kuorossa.] Vauhtia pojat, lähdetään pois. [Yleisö nauraa ja taputtaa raivokkaasti.]

Kuvateksti: UAP-kysymys naurattaa presidentti Joe Bidenia kovasti. Aihe on niin hauska, että lehdistötilaisuudesta tulee kova kiire pois. Kuvassa presidentit Barack Obama ja Joe Biden.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: