Lawrence R. Spencer kertoo kirjasta Roswellin avaruusolennon haastattelu

Lawrence R. Spencer toimitti postitse saamistaan asiakirjoista kirjan Roswellin avaruusolennon haastattelu. Mistä kirjassa on kysymys? Käännös on tiivistelmä Lawrence R. Spencerin puheesta. Linkki videoon, josta käännös on tehty: LINKKI. Artikkelikuvassa on kirjan Roswellin avaruusolennon haastattelu kansi ja materiaalit lähettänyt lentosairaanhoitaja Matilda O´Donnell MacElroy.

Mistä tässä puheessa on kysymys?

Lawrence R. Spencer puhuu kirjasta Roswellin avaruusolennon haastattelu, joka sisältää Roswellin kaupungin lähellä vuonna 1947 maahansyöksyn tehneen avaruusaluksen avaruusupseerin puhtaaksi kirjoitetut huippusalaiset kuulustelupöytäkirjat alkuperäisen kaltaisina. Roswellin sotilastukikohdassa avaruusolennon haastattelut suorittanut lentosairaanhoitaja Matilda O´Donnell MacElroy vuosi pöytäkirjat ennen kuolemaansa vuonna 2007. Kirja sisältää myös Matilda O´Donnell MacElroyn pöytäkirjojen tueksi kirjoittamat kirjeet sekä Lawrence Spencerin lisäämän lisätieto-osion. Lukijan on tärkeä ymmärtää, että kukaan ei ole kirjoittanut tätä kirjaa.   

Maapallo ja avaruus

Kuvateksti: Roswellin avaruusolennon haastattelu ei jätä varmasti kylmäksi, kyseessä on melko tavallisuudesta poikkeava ja merkittävä materiaali.

Erikoislaatuinen materiaali

Lawrence R. Spencer: Kiitos paljon hyväntahtoisuudestanne, lämminhenkisyydestänne ja ystävyydestänne, sekä halukkuudestanne vaihtaa ajatuksia tästä erikoislaatuisesta materiaalista. Olen ollut omalla henkilökohtaisella matkallani siitä lähtien kun otin vastaan tässä kirjassa julkaistun informaation. Olen tehnyt tutkimusta ja yrittänyt ymmärtää tätä itse, aivan kuten tekin yritätte ymmärtää tätä. Olen yrittänyt ymmärtää niitä totuuksia, jotka saattavat johdattaa teidät henkilökohtaiseen vapauteen, henkiseen vapautumiseen tai pakoon vankilaplaneetalta – kuten asia oli.     

Pöytäkirjat on julkaistu sairaanhoitaja Matilda O´Donnell MacElroyn pyynnöstä

Lawrence R. Spencer: Julkaisin kirjan pöytäkirjat ja kirjeet ne lähettäneen sairaanhoitajan pyynnöstä. Hän selitti kirjeissään miksi hän lähetti ne minulle ja mikä niiden sisältö on. Hän pyysi minua julkaisemaan materiaalin siinä muodossa kuin kokisin tarkoituksenmukaiseksi. Vietin ainakin kuusi kuukautta tuskaillen mitä minun pitäisi materiaalilla tehdä. Tämä on huippusalaista informaatiota. CIA saattaisi tulla ottamaan minut talteen tai mitä tahansa, en paljastanut siksi kenellekään ottaneeni nämä tiedot vastaan. Olin suoraan sanoen peloissani tämän vuoksi. Myönnän olevani pelkuri, ja olen siitä ylpeä. En todellakaan halua tulla ammutuksi päähän, abduktoiduksi, pidätetyksi tai mitä ikinä.

Huippusalaista (TOP SECRET) materiaalia. Lawrence R. Spencer otti postitse vastaan avaruusolennon kuulustelupöytäkirjat.

Kuvateksti: Lawrence R. Spencer otti vastaan Roswellin sotilastukikohdan entisen sairaanhoitajan vuotamaa huippusalaiseksi luokiteltua tietoa. Postissa tuli avaruusolennon kuulustelupöytäkirjat Roswellista vuodelta 1947.

Lawrence Spencerin tekemä tutkimus

Lawrence R. Spencer: Päätin tehdä oman tutkimuksen punnittuani kaikkea tuota. Tutkin materiaalin rivi riviltä, ja myös sairaanhoitajan kirjeet ja hänen osittain käsin ja osittain koneella kirjoittamansa muistiinpanot, jotka hän oli asetellut haastattelupöytäkirjojen sivujen väliin. Haastattelupöytäkirjat oli kirjoitettu kirjoituskoneella, ne vaikuttivat mielestäni sangen aidoilta. En ole asiantuntija, mutta en ollut todellakaan halukas antamaan materiaalia jollekin toiselle asiantuntijalle tutkittavaksi. Olin vainoharhainen materiaalin hallussapidon vuoksi.

Vuodetut tiedot polttelevat Lawrence R. Spencerin käsissä.

Kuvateksti: Matilda O´Donnell MacElroyn vuotamat tiedot polttelivat Lawrence R. Spencerin käsissä. Kun luet materiaalin, ymmärrät varmasti miksi.

Lawrence R. Spencer: Tein siksi sen sijaan niin, että selasin parhaani mukaan internettiä ja tarkistelin kaikkea kirjeissä ja pöytäkirjoissa olevaa tietoa, ja niin edelleen. Katsoin pystyisinkö vahvistamaan ensinnäkin itseäni varten informaation ja haastattelupöytäkirjojen totuudenmukaisuuden, ennen kuin tekisin päätöksiä mitä tekisin niillä. Käytin tuohon paljon aikaa. Elin muutaman kuukauden pääasiassa Wikipediassa, joka on yleisin ja helpoiten käsiksi päästävä tietolähde useimpia asioita koskien. Se ei ole kuitenkaan välttämättä täysin luotettava tietolähde, koska kuka tietää kuka Wikipediaan kirjoittaa? Jos en pystynyt vahvistamaan jotakin pöytäkirjojen tietoa, menin toisille nettisivuille. Tiedättehän? Hain hakusanoilla ja niin edelleen, miten tahansa vain tietoa löysin.

Materiaali on julkaistu täsmälleen alkuperäisen kaltaisena

Lawrence R. Spencer: Päädyin tekemään lopulta niin, että julkaisin materiaalin kirjassa täsmälleen sellaisena kuin otin sen vastaan, kaikkien yksityiskohtien osalta. Lisäsin lisätiedot kirjan loppuun lisätieto-osioon lisäselitykseksi. Kaikki mitä kirjasta luet, on täsmälleen identtistä kirjeen kanssa, paitsi tietysti muotoilu. Minun piti tietysti kirjoittaa kaikki uusiksi manuaalisesti, muotoilla ja lisätä lisätieto-osio. Lisätiedot ovat minun lisäämiäni. Tiedän Roswellin avaruusolennon haastattelusta sen minkä sinä tästä kirjasta luet. Jos luet kirjan, tiedät kaiken minkä minäkin. En tiedä mitään sellaista, mikä ei ole tämän kirjan sivuilla. Ihmiset kysyvät usein, että mitä ajattelet tästä, mitä ajattelut tuosta? Mitä tiedät? Minä sanon aina, että lue kirja!

Viestintuoja

Lawrence R. Spencer: Minä en kirjoittanut tätä kirjaa, minä olen vain viestintuoja. Olen kuin postinkantaja. Kun postinkantaja tulee ovellesi ja sanoo, että tässä on kirja, niin ethän sinä ala palvoa häntä. Toivottavasti et, minä en ainakaan palvo omaa postinkantajaani. Älä sinäkään palvo postinkantajaa, älä kumartele ja sano: Pyhä Postinkantaja, Jeesus! Tiedättehän? Se on naurettavaa. Haluan painottaa olevani postinkantaja, olen viestintuoja, toimitan tämän teille täsmälleen sellaisena kuin otin sen vastaan.

Kirjan Roswellin avaruusolennon haastattelu toimittanut Lawrence R. Spencer sanoo, että viestintuojaa ei pidä palvoa.

Kuvateksti: Kirjan Roswellin avaruusolennon haastattelu toimittanut Lawrence R. Spencer sanoo, että viestintuojaa ei pidä palvoa.

Lawrence R. Spencer: Olen jäljentänyt kaiken täsmällisesti viimeistä kirjainta myöten parhaan kykyni mukaan, poikkeuksena lisäämäni lisätiedot. Jokainen löytää lisätiedot itse hakusanoilla hakemalla tai menemällä Wikipediaan. Olen yrittänyt mainita lisätiedoissa mahdollisimman perusteellisesti tietolähteen, josta tieto on peräisin: täsmällisen URL-osoitteen, nettisivuosoitteen tai minkä ikinä. Jokainen lukija voi siis vahvistaa tiedot itse.

Tutkimusmatkan alku

Lawrence R. Spencer: Tämä saattaa olla sinulle henkilökohtaisen tutkimusmatkan alku, kuten tämä on ollut minulle. Keitä me todella olemme? Mistä me tulimme? Miten päädyimme tänne? Kuka meidät tänne toi? Ja niin edelleen. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, miten vapautamme itsemme, tai miten saamme yksilöllisinä IS-BEnä takaisin menetetyt muistomme, kykymme ja henkilöllisyytemme. Matkamme on yhteinen. Jos olet planeetta Maan asukas, olet kotoisin jostakin muualta.

Lawrence R. Spencerin toimittaman kirjan Roswellin avaruusolennon haastattelu kansi, lentosairaanhoitaja Matilda O´Donnell MacElroy ja Roswellin tapauksen tapahtumavuosi 1947.

Kuvateksti: Kuvassa Roswellin sotilastukikohdassa vuonna 1947 lentosairaanhoitajana toiminut ja asiakirjat vuonna 2007 ennen kuolemaansa vuotanut Matilda O´Donnell MacElroy. Jos ihmettelet kuka olet, mistä olet tänne tullut ja mikä on elämän tarkoitus, niin Roswellin avaruusolennon haastattelu saattaa antaa kysymyksiisi vastauksia.

Lue lisää aiheesta tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: