Art Bell, Coast to Coast -radio-ohjelma: Philip J. Corson Roswell-haastattelun jälkipuinti (1997)

Art Bell haastatteli vuonna 1997 kirjan Päivä Roswellin jälkeen kirjoittanutta Philip J. Corsoa. Millainen oli haastattelun jälkipyykki? Linkki videoon, josta käännös on tehty: LINKKI. Käännös on tiivistelmä. Johdanto on suora tiivistelmä ja käännös Wikipediasta: Jimmy Carterin ufotapaus (Jimmy Carter UFO incident).

Johdanto: Presidentti Jimmy Carterin ufohavainto ja vaalilupaus

Yhdysvaltain presidenttinä vuosina 1977 – 1981 toiminut Jimmy Carter raportoi nähneensä vuonna 1969 Learyn kaupungissa Georgiassa ufon. Kun Carter toimi Georgian kuvernöörinä, Oklahoma Cityssä Oklahomassa sijainnut kansainvälinen ufovirasto pyysi Carteria täyttämään raportin havainnostaan. Niin hän myös teki vuonna 1973.

Havainnon on kerrottu tehneen Carteriin sekä hänen käsitykseensä ufoista ja ufohavainnoista henkilökohtaisen vaikutuksen. Hänen on sanottu kertoneen vaalikampanjansa aikana vuonna 1976 toimittajille, että hän käynnistäisi tämän seurauksena avoimmuuden politiikan, jos hän vain tulisi valituksi. Hän sanoi seuraavasti:   

“Yksi asia on varma: En tee koskaan pilaa ihmisistä, jotka ovat nähneet taivaalla tunnistamattomia esineitä. Jos minusta tulee presidentti, niin tuon kaiken tällä valtiolla ufohavainnoista olevan informaation kansan ja tieteentekijöiden saataville.” – Jimmy Carter  

Kun Carter tuli valituksi, hän pidättyi aiemmasta lupauksestaan huolimatta tiedonannosta. Hän viittasi, että hänen päätöksensä takana ovat ”maanpuolustukselliset seuraamukset”.  

Presidentti Jimmy Carterin ufotiedonannolla olisi ollut "maanpuolustuksellisia seurauksia".

Kuvateksti: Mitä ”maanpuolustuksellisia seurauksia” presidentti Jimmy Carterin ufotiedonannolla olisi voinut olla?

Miksi presidentti Jimmy Carter ei pitänyt vaalilupaustaan?

Coast to Coast, toimittaja Art Bell: Mitä sellaista Jimmy Carterille kerrottiin, mikä esti häntä pitämästä vaalilupaustaan? Mikä yksittäinen asia olisi voinut olla niin syvällinen, että Jimmy Carter käy vielä tänäkin päivänä (1997) rehellisenä miehenä sellaista sisäistä kamppailua, että puhkeaa kyyneliin kun ei pysty kertomaan totuutta? Hän on rehellinen, mitä tahansa muuta hänestä ajatteletkaan. Tuota on syytä hieman ajatella. Mitä niin syvällistä presidentille voisi kertoa, että se saisi hänet rikkomaan antamansa lupauksen? Minä en tiedä. Olen pohdiskellut tuota kauan aikaa.

Art Bell ihmetteli mikä sai presidentti Jimmy Carterin rikkomaan vaalilupauksensa.

Kuvateksti: Art Bell ihmetteli vuonna 1997 mikä sai Jimmy Carterin rikkomaan vaalilupauksensa.

Päivä Roswellin jälkeen vai Vuodet Roswellin jälkeen?

Art Bell: Joka tapauksessa, reaktioihin eversti Philip Corson antamasta haastattelusta… Hänen kirjansa Päivä Roswellin jälkeen nimeksi olisi pitänyt luultavasti antaa Vuodet Roswellin jälkeen, koska jos uskot sen, enkä näe miten voisit olla uskomatta, niin kaikki historia – viimeaikainen moderni teknologian historia – on kirjoitettava uudelleen. Ja voi niitä valheita, valheita.

Art Bell: Hyvää huomenta kaikille. Meillä on nyt avoimet linjat ohjelman loppuun asti. Kuulitte tänä iltana eversti Corsoa, ja haen kuulemaanne reaktioita, saan niitä varmasti. [Linkki Philip J. Corso – haastattelut (suomeksi)] Saimme vastaanottaa todella mielenkiintoista tietoa, tutkailemme sitä hetken kuluttua.

Video avaruusolennon ruumiinavauksesta

Art Bell: Kuunnelkaapa tätä, Barry Arizonasta… Parahin Art, tämäniltainen vieraasi sanoi, että Roswellin rysähdyksestä talteen otetuilla ruumiilla ei ollut sukupuolielimiä. Ruumiinavausvideossa näkyi selvästi naissukuelimet. Joten, kumpi on totta? Toisen on oltava huijaus. [Suora lainaus Roswellin tapauksen suomenkieliseltä Wikipedia-sivulta: ” Vuonna 1995 julkaistiin 17 minuutin video, jonka väitettiin esittävän Roswellissa kuolleen avaruusolennon ruumiinavausta. Videon ohjaaja myönsi myöhemmin videon olleen huijaus.]  

Minä [Art Bell] näin, että ruumiinavauksessa ei ollut näkyvissä sukupuolta. Luulen sinun nähneen avaruusolennon ruumiinavauksessa, että siinä ei ollut selvästi nähtävissä naissukupuolielimiä, vaan täydellinen sukuelimien puute. Ainakin minun muistikuvani ovat sellaiset. Se näytti niiden puuttumisen. Joten taaskin, tuo on minun muistikuvani. Mutta mennään kysymystä pidemmälle: Everstin kuvailema ja avaruusolennon ruumiinavauksessa näkynyt ovat aivan selvästi täysin eri olentoja.              

Art Bell keskusteli mm. avaruusolentojen ruumiinavauksesta.

Kuvateksti: Se, että joku on väärentänyt ruumiinavausvideon ei tarkoita mitään muuta kuin, että joku on väärentänyt ruumiinavausvideon. Jos joku on väärentänyt joskus rahaa ei tarkoita, että kaikki raha on väärennettyä tai rahaa ei ole lainkaan olemassa.

Onko historiamme valetta?

Art Bell: Olen ajatellut miljoonalla eri tavalla mikä mahdollinen syy 82-vuotiaalla presidenttien kanssa veljeilleellä miehellä, joka oli täsmälleen siinä asemassa missä sanoo olleensa, ja teki täsmälleen mitä sanoo tehneensä, oli tähän. Miksi tuollainen mies tarraisi kiinni ”kalajuttuun”. Ei mene läpi minulle.

Donna Anchoragesta: Minun mielestäni ei ole edes mahdollista ajatella hänen jääneen kiinni johonkin tarinaan. Kuullut asiat olivat melko hämmästyttäviä, kun niitä ajattelee.

Art Bell: Joten… Jos uskot sen, niin historiamme on valetta.

Donna Anchoragesta: Tuo on erittäin totta, erittäin totta.

Ovatko ufot taivaalla?

Kuvateksti: Katseletko oikeaan suuntaan?

Kun sinä katselet taivaalle, muualla saattaa tapahtua jotain

Matt Phoenixista Arizonasta: No, minä istuskelen täällä ja katselen taivaalle. En ole nähnyt mitään.

Art Bell: No, pidä sinä silmäsi taivaalla. Kun sinä katselet taivaalle, muualla saattaa tapahtua jotain. Älä ole liian luottavainen, että katselet oikeaan suuntaan.

Matt: Okei.

Miehet mustissa

Art Bell: Luulen, että huomaatte huomenillan olevan mielenkiintoinen. Huomenillalla keskustelemme erittäin, erittäin erikoisesta aiheesta, josta en ole kuullut koskaan oikeasti radiossa keskusteltavan. Huominen vieraani on Jim Keith. Hän kirjoitti kirjan Casebook on the Men in Black (Miehet mustissa tapauskirja). Jos uskot sen mitä eversti sanoi muutaman viime tunnin aikana – minä uskon sen – niin on järkeenkäypää päätellä, että salaisuudenpitäjät lähettäisivät agenttejaan pidättämään tai mustamaalaamaan todistajia tällaisessa tapauksessa, jossa todistusaineisto tuli julki ja räjäytti kaiken tämän täysin levälleen. He olisivat niitä, jotka tunnemme nimellä miehet mustissa. Jos eversti Corson kertoma on totta, niin miehet mustissa saattavat olla myös totta – tai ehkä niissä on totuuden siemen.

Art Bell kysyy Coast to Coast -radio-ohjelmassa, onko mustapukuisissa miehissä totuuden sieman.

Kuvateksti: Mustapukuisia miehiä. Art Bell kysyy radio-ohjelmassaan onko heissä totuuden siemen.

”Kommentaattoreista”, ”luulen tietäväni” -uutiset

Art Bell: Olet lähetyksessä…

Nimetön: Minulla on tämän illan ohjelmasta kommentoitavaa. En kuullut ohjelmaa kokonaan, enkä ole lukenut kirjaa…

Jos asioihin ei perehdy, kirjoittaa helposti valeuutisia.

Kuvateksti: Asioihin on oikeasti perehdyttävä ennenkuin menee antamaan mitään lausuntoja mihinkään mediaan. ”Luulen tietäväni” -uutiset ovat käytännössä valeuutisia.

Lue lisää aiheesta tältä sivustolta:

Jaa artikkeli:

1 ajatus aiheesta “Art Bell, Coast to Coast -radio-ohjelma: Philip J. Corson Roswell-haastattelun jälkipuinti (1997)”

  1. Näin Ufon v 2014 Pyhäjärvellä Oulun läänissä! Luulin ensin että oli pystytetty hyvin korkea valopylväs aivan rantaan! Kun sitten tarkkailin pimeästä rakennuksesta ylhäällä killuvaa alusta niin aloin tajuta että ei se mikään valopylväs ole vaan alus josta lähti aivan valtavan kirkas kartiomainen valo! Ja selvästi tunsin telepaattisen yhteyden siihen alukseen ja siihen että sieltä huomattiin minun lähelläolo! Alus poistui salamannopeasti eikä pitänyt ääntä!Sitten tuli pelko ja kädet hikosivat! Eivät varmaankaan uskaltaneet enempää olla tekemisissä kanssani kun huomasivat että olen niin peloissani!

Kommentointi on suljettu.