KOAT-TV:n uutiset: Putosiko Roswellin lähistöllä todella UFO?

KOAT-TV.n uutisankkurit ihmittelevät miksi viranomaiset esittävät Roswellin tapaukselle vaihtuvia selityksiä. Linkki uutisjuttuun, josta käännös on tehty: LINKKI.

FBI käski lopettaa lähetyksen

Toimittaja 1: [TV-uutislähetys on vuodelta 2017.] Roswellissa sattui 70 vuotta sitten maahansyöksy ja FBI käski KOAT-radiota lopettamaan lähetyksen. En tiennytkään, että meillä oli tuolloin radioasema. Lähetys käskettiin lopettaa, joten oliko kyseessä UFO-peittely? [Linkki Wikipedia: KOAT-TV

Toimittaja 2: Tänään Action 7 -avustajat tekevät raporttia eräästä tämän palapelin palasesta, josta et ole saattanut tietää ennen tätä.

Toimittaja Megan Cruz: Meitä kiinnostaa tänään jokin Roswellin ufomuseota vähemmän sähäkkä, ja sillä on jotain tekemistä KOAT:n itsensä kanssa.

Lydia Sleppyn ääni: ”Hän sanoi minulle, että hänellä on verkkoon jotain kuumaa.”

KOAT-radioon oli tulossa kuumia uutisia.

Kuvateksti: Lydia Sleppylle oli tulossa kuumia uutisia,

Lydia Sleppyn valalla vahvistettu todistajalausunto

Toimittaja Megan Cruz: Kyseessä on valalla vahvistettu todistajalausunto naiselta nimeltään Lydia Sleppy, joka oli heinäkuussa 1947 töissä KOAT-radiossa. Hän muistaa saaneensa puhelinsoiton Roswellista toimittajalta, joka sanoi että aivan kaupungin pohjoispuolella oli pudonnut lentävä lautanen. Mutta kun Lydia oli kirjoittamassa juttua lähettääkseen sen ABC-uutiskanavalle toiselle puolelle maata…

Lydia Sleppyn ääni: ”Soittokello alkoi soida ja saapui kirjoitus: Tämä on FBI. Te lopetatte lähetyksen nyt välittömästi.” [Linkki Wikipedia: FBI]

Roswell-tutkija Don Schmitt: Ja sitten annettiin se lehdistötiedote…

Toimittaja Megan Cruz: Roswell-tutkija Don Schmitt haastatteli Sleppyä ennen tämän kuolemaa.

Kuvateksti: Roswell-tutkija Don Schmitt on kirjoittanut Roswellin tapauksesta yhdessä Thomas J. Careyn kanssa mm. kirjan Witness to Roswell (Roswellin todistajat). Työryhmä on haastatellut yli 600 Roswellin tapauksen kanssa jollakin tavoin tekemisissä ollutta todistajaa. Kirjassa ihmetellään miksi todistajalausunnot vievät ihmisiä oikeussaleissa sähkötuoliin, mutta Roswellin tapausta todistaneiden kirjalliset ja valaehtoiset todistajalausunnot eivät paina mitään – ne sivuutetaan. Mikä tähän voisi olla syynä?

Kansallisen turvallisuuden asia

Roswell-tutkija Don Schmitt: Yhdelle toimittajista sanottiin, että tämä on kansallisen turvallisuuden asia. Juttua ei voitu päästää ulos.

Toimittaja Megan Cruz: Hänen lähetyksensä keskeytettiin sen jälkeen kun ilmavoimat olivat jo ensin sanoneet kyseessä olevan lentävä kiekko. He muuttivat kertomustaan myöhemmin sanoen sen olevan säähavaintopallo. KOAT päätti sinä iltana, että se ei päästä kertomusta ilmoille.

Roswell-tutkija Don Schmitt: Hallitusta kunnioitettiin toisen maailmansodan jälkeen niin paljon, että kaikki noudattivat heidän toiveitaan.

Toimittaja Megan Cruz: Schmitt sanoo asenteiden muuttuneen tuon jälkeen. Kymmenet muutkin ihmiset ovat lisänneet oman tarinansa tälle [Roswellin ufomuseon] seinälle Sleppyn kertoman viereen. Siviilit ja jopa sotilashenkilöstö kuvailevat maahansyöksypaikalla olleita ei-ihmisruumiita ja ei-tästä-maailmasta olleita pirstaleita.

Roswell-tutkija Don Schmitt: Niitä [pirstaleita] ei voinut leikata, niitä ei voinut polttaa, mutta ne olivat kuitenkin paperinohuita.

Ehkä totuus tulee jonakin päivänä esiin

Toimittaja Megan Cruz: Joten, kysymys kuuluukin: Oliko kyseessä hallituksen suorittama peittely? Viranomaiset sanoivat 1990-luvulla, että kyseessä olikin itse asiassa ydinkokeita tarkkaileva ilmapallo, ei säähavaintopallo. Monet ajattelevat tuonkin olevan valhe, ja toivovat että…

Roswell-tutkija Don Schmitt: …ehkä jonakin päivänä…

Toimittaja Megan Cruz: Totuus tulee esiin. Roswellista Megan Cruz, KOAT Action 7 –uutiset.

Kuvateksti: Joskus on hyvä kysyä: MIKSI?

Miksi tällaista toimintaa?

Toimittaja 2: Vau! Ensin tunnustettiin sen olleen kiekko, sitten sanottiin ettei se olekaan, eikä siitä saa tehdä edes juttua. Tuo saa ajattelemaan, että miksi? Tiedäthän?

Toimittaja 1: Olin täällä lyhyen aikaa aiemmin. Oli vuoden 2002 loppu tai vuoden 2003 alku. Menin REDtone-yhtiöön ja puhuin lehdistötiedotteen kirjoittaneen henkilön kanssa. Hän oli siihen aikaan jo hyvin vanha. Yritin kysyä häneltä siitä, mutta hän ei kertonut mitään. Hän ei vastannut mihinkään kysymyksiini. Tämä on melko omituista. Kuvittele mitä nykypäivänä tapahtuisi.

Toimittaja 2: Täsmälleen, tiedän. Ajattelin täsmälleen samaa. Nyt on eri aika. Tuo mitä tapahtui…

Toimittaja 1: Salaliittoteoriat.       

Mielenkiintoista, tässä voi olla jotain muutakin

Toimittaja 2: Kun ajattelee tuota pientä tiedonpalasta, josta emme olleet kaikki edes kuulleet… Ja jälleen, he muuttivat sen säähavaintopalloksi ja sitten taas joksikin muuksi. Tässä on paljon aineksia. Mielenkiintoista.  

Toimittaja 1: Voi olla jotain muutakin.

Toimittaja 2: Tämä on mielenkiintoista, se on sanottava.

KOAT-TV:n haastattelussa Roswell-tutkija Don Schmitt.

Kuvateksti: Interview tarkoittaa suomeksi haastattelu.

Sininen vaakapalkki sivulla, jossa KOAT-TV:n uutisankkurit ihmettelvät Roswellin tapausta.

Lue lisää aiheesta tältä sivustolta: Roswellin tapaus

Jaa artikkeli: