KOAT-TV:n uutislähetys (2018): Roswellin ufon maahansyöksypaikka on avattu ensimmäistä kertaa yleisölle

Roswellin ufon maahansyöksypaikka on avattu yleisölle. Artikkelikuvan kaksi kuvaa ovat uutisessa mainitulta maahansyöksypaikalta. Linkki uutisjuttuun, josta käännös on tehty: LINKKI.

Ufon maahansyöksypaikka

Toimittaja Marissa Armas: Olen täällä ufon maahansyöksypaikalla, jota ei ole avattu yleisölle 71 vuoteen. Vuonna 1947 mies nimeltä Mack Brazel sanoi nähneensä tässä pudonneen ufon. Tältä [toiselta] paikalta he löysivät puolestaan pirstaleita kahden mailin [3,2 km] pituiselta matkalta.   

75 mailin [121 km] etäisyydellä Roswellista tomuisten mäkien ja aavikoituneiden puunoksien keskellä sijaitseva pahaenteinen Coronan paikka on avattu viimein kansan nähtäväksi.     

Kuvateksti: Maailma näytti vuonna 1947 Roswellin tapauksen aikaan tältä. Kuvat eivät liity tapaukseen. Kului 71 vuotta ennen kuin maahansyöksypaikka avattiin yleisölle.

Se todellakin tapahtui

Vierailija Reynard Bernard: Se todellakin tapahtui, joten minun piti tulla näkemään tämä itse.

Toimittaja Marissa Armas: Reynard Bernard tuli Torontosta asti katsomaan vuoden 1947 ufon maahansyöksypaikkaa.

Vierailija Reynard Bernard: Tämä on lähes spirituaalista. Tutkimusta on tehty paljon, ei ole kyse ainoastaan Roswellista, ufotapauksia on paljon. Todistajia on paljon, voit tehdä heistä omat johtopäätöksesi. Tämä on vain yksi tapaus, mutta tämä oli ilmeisesti kaiken alku.

Toimittaja Marissa Armas: Kamran Pasha tuli aktiivisesti historian kulkuun osallistuakseen paikalle Los Angelesista.

Vierailija Kamran Pasha: Voit nähdä itse minne se alus laskeutui ja missä ne muukalaisruumiit olivat. Tässä pääsee pois jokapäiväisen elämän todellisuudesta, pääsee kokemaan jotain maagista, jota voi itse asiassa kosketella. Tämä on jotain todella erityistä.

Kuvateksti: Roswell ja Corona ovat kaupunkeja New Mexicon osavaltiossa Yhdysvalloissa. Tapauksesta tuli nimeltään Roswellin tapaus, koska lähin sotilastukikohta sijaitsi Roswellissa.

Viranomaiset tunnistivat löydetyn esineen ensin lentäväksi lautaseksi

Toimittaja Marissa Armas: Viranomaiset tunnistivat tältä pahaenteiseltä paikalta löydetyn esineen ensin lentäväksi lautaseksi, mutta he vetivät lausunnon myöhemmin takaisin ja alkoivatkin nimittää sitä säähavaintopalloksi. Tuon heinäkuun 1947 aamun tapahtumista on monenlaisia teorioita, mutta vierailijoille tämän hylkypaikan näkeminen oli unohtumaton hetki.

Roswellin ufon maahansyöksypaikka on avattu teitä varten

Vierailija Kamran Pasha: Saat mahdollisuuden tulla koskemattomalle alueelle, josta toiset ovat vain lukeneet. Voit nähdä sen todellakin itse omin silmin, ja tiedät että et ole hiiviskelemässä mailla salaa. Perhe on avannut paikan teitä varten. Tämä on todella erityistä.

Toimittaja Marissa Armas: Kului vain seitsemän vuosikymmentä ennen kuin nämä tähän uskovat pääsivät nautiskelemaan tästä. – Marissa Armas, KOAT Action 7 -uutiset.

Lue aiheesta lisää tälrä sivustolta: Roswellin tapaus

Jaa artikkeli: