Robert Bruce: Hallittu kehostapoistuminen – älä tee näitä virheitä

Robert Bruce antaa vihjeitä onnistuneeseen hallittuun kehostapoistumiseen. Linkki videoon, josta käännös on tehty: LINKKI.

Taustaa ennen Robert Brucen puheenvuoroa

Robert Bruce on opettanut ihmisille kehostapoistumista / astraaliprojektiota vuosikymmenien ajan. Hän on kirjoittanut aiheesta hyviä käytännön opaskirjoja, mm. kirjan Astral Dynamics – Complete Book of Out-of-Body Experiences (Astraalidynamiikka – Kokonainen kirja kehostapoistumiskokemuksista). Hän opettaa kirjassa erilaisia kehostapoistumistekniikoita ja kuinka hallittu kehoistapoistuminen suoritetaan. Joidenkin tässä artikkelissa esiintyvien käsitteiden ymmärtäminen edellyttää Robert Brucen kirjan lukemista.

Tämä artikkeli ei ole yleisesitys Robert Brucen työstä, vaan katsaus yleisimpään syyhyn, joka aiheuttaa kehostapoistumisen epäonnistumisen. Artikkelin tarkoitus on myös tehdä hallittua kehostapoistumista tunnetummaksi ilmiöksi. Diplomi-insinööri Juha Leskinen opettaa Suomessa hallittua kehostapoistumista Robert Brucen oppien mukaisesti. Katso ennen artikkelin lukemista pohjiksi seuraava video, niin ymmärrät paremmin mistä on kysymys.

Vihreitä alaspäin osoittavia nuolia sivulla, jossa Juha Leskinen kertoo hallitusta kehostapoistumisesta.

Linkki YouTube: Juha Leskinen – Astraalimatkalla

Vihreitä ylöspäin osoittavia nuolia sivulla, jossa Juha Leskinen kertoo hallitusta kehostapoistumisesta.

Robert Bruce

Robert Bruce: Hyvää iltaa porukat, nimeni on Robert Bruce. Tämän päivän aiheena on oikeassa olotilassa pysyminen ja kiihtymyksen vähentäminen. Yksi tärkeimpiä mielessä pidettäviä asioita astraaliprojektioon lähdettäessä on, että sinun on pysyttävä koko poistumisvaiheen ajan rauhallisena, erittäin rauhallisena, erittäin itsehillittynä – aina siihen saakka kunnes olet kehosi ulkopuolella. Voit pomppia ilosta sitten kun olet päässyt poistumisvaiheen loppuun ja olet poistunut kehostasi, mutta innostuneisuus astraaliprojektioon lähtövaiheen aikana on luultavasti suurin astraaliprojektion tappaja.

Robert Bruce sanoo, että iloon ei ole syytä ennenkuin on päässyt kehon ulkopuolelle.

Kuvateksti: Robert Bruce sanoo, että ei ole syytä alkaa pomppia ilosta ennen kuin on päässyt kehon ulkopuolelle.

Astraaliprojektio on todella jännittävää, melkein kuin olisi voittanut Lotossa

Robert Bruce: Olen harjoittanut itse astraaliprojektiota 50 vuotta. Olen konsultoinut ja kouluttanut [vuoteen 2011 mennessä] ihmisiä astraaliprojektioon yli 20 vuoden ajan. Lähtö on huikea olotila, ja sitä on joskus vaikea hallita. Kuvittele tämä: Tunnet värinän, nopean sydämensykkeen ja putoamisen tunteen – tunnet sisäelimissäsi kuinka irtaannut fyysisestä kehostasi. Mielessäsi välähtelee kaikenlaisia mahtavia asioita, joita voit tehdä astraaliprojektion aikana ja kaikkia paikkoja, joihin voit mennä. Voit lähteä ja tehdä kaikenlaista. Se on todella jännittävää, melkein kuin olisi voittanut Lotossa. Tunnet sen valtavan jännityksen aallon, jos annat niin tapahtua. Se kuitenkin sulkee sinut pois siitä olotilasta, jossa sinun tulee olla poistumisvaihetta jatkaaksesi. Se pysäyttää ja lopettaa poistumisvaiheen täydellisesti, päädyt taas takaisin normaaliin tapaan fyysiseen kehoosi. Sinä mokasit, koska innostuit.

Kehostapoistumisessa suuri matka alkaa pienin askelin.

Kuvateksti: Robert Bruce sanoo astraalimatkailun olevan jännittävää, mutta lottovoittoa tuskin tärähtää ensimmäisellä yrityksellä.

Havainnoiva mieli

Robert Bruce: Sinun on pysyttävä todella rauhallisena ja itsehillittynä, aivan kuin vain havainnoivana mielenä, kuten sanotaan. Sinä vain tarkkailet itseäsi ja olet erittäin hyvin hillitty, ei mielenliikutusta, olet erittäin asiallinen. Näin on oltava koko poistumisvaiheen ajan, aina kehosta poistumiseen saakka. Kun poistuminen on juuri tapahtumassa, sinun on pysyttävä todella sitkeänä. Sinun on pidettävä tilanne hallinnassa myös kehosta poistumisen tapahduttua. Pidä mielessäsi, että tunteillasi ja fiilingilläsi on syvällinen vaikutus olotilaasi astraalikehossa ja myös astraaliympäristöön. Joten, jos olet kiihdyksissä tai yli-innostunut, sillä on suuri vaikutus tähän tilaan. Tavallisesti kiihtymyksesi ja innostuneisuutesi vain lopettaa kaiken ja vetää sinut takaisin kehoosi.

Robert Bruce on opettanut ihmisille hallittua kehostapoistumista.

Kuvateksti: Pysy rauhallisena koko kehostapoistumisvaiheen ajan.

Juuri kun olet irtaantumassa kehostasi

Robert Bruce: Tähän liittyy vielä se, että kun olet juuri astraaliprojektion rajoilla, kun alat juuri tulla ulos kehostasi, kun olet juuri irtautumassa, niin joillekin ihmisille, aah… Jotkut saavat tämän voimakkaampana kuin toiset, mutta tätä on aina vähän. Kyseessä on vatsastasi ja sisuksistasi tuleva jännityksestä aiheutuva energiapuuska, joka nousee ylävartaloasi pitkin ylöspäin tänne kurkun tasolle asti. Se on kuin ylös kurkkuun tuleva voimakas kihelmöivä adrenaliiniaalto. Se ei ole useinkaan hallittavissasi. Tunnet kuinka olet tulossa juuri kehostasi ulos, ja sinun täytyisi pysyä koko vaiheen ajan rauhallisena, mutta tuleekin tällainen valtavan voimakas yläkehossa ja rintakehässä kihelmöivä energia, joka tyrmistyttää sinua, aiheuttaa kiihtymystä ja lopettaa sen olotilan, jossa sinun pitäisi olla. Mokaat aivan lopussa, tiedäthän?

Harjoittele

Robert Bruce: No, tämä viimeisin asia, tämä puuskamainen energia, adrenaliinimainen energia täällä yläkehossa… Vain harjoittelu auttaa sinua selviytymään siitä. Toista kokemusta, palaa asiaan, jatka työskentelyä kunnes pysyt rauhallisena ja rentona, havainnoivana mielenä. Tarkkaile mitä tapahtuu. Jatka oman astraaliprojektiotekniikkaasi käyttämistä, kiipeät sitten ulos kehostasi tai mitä ikinä teetkään. Jatka sen tekemistä. Jos tunnet sinut siitä olotilasta suistavaa kiihtymystä, vaikka teetkin parhaasi… Jos noin käy useita kertoja peräkkäin, niin ongelmana on usein energiakeho, sekä chakrojen kehitystaso ja aktivaatio.

Robert Bruce puhuu mm. chakroista.

Kuvateksti: Chakrojen sijainti. Chakroja on seitsemän kappaletta. [Linkki Wikipedia: Chakra]

Energiatyö, chakrat

Robert Bruce: Jos taistelet jatkuvasti rintaasi ylös nousevan oikeasta tilasta poistavan adrenaliinikiihtymyksen kanssa, niin ainoa keino sen voittamiseen on säännöllinen energiatyö. Tee joka päivä jonkin verran energiatyötä. Työstä kämmeniäsi, käsivarsiasi, jalkateriäsi ja jalkojasi, keskikanavana toimivaa yläkehoasi ja kutakin chakraasi. Chakrasi kehittyvät jos teet tuota joka päivä, niistä tulee sellaisia kuin niiden tarvitsee olla. Kun teet tätä, niin jatka samalla energiantyön lisäksi astraaliprojektioon poistumisyrityksiäsi, koska ne kulkevat käsi kädessä. Energiatyö ja astraaliprojektio tavallaan täydentävät toisiaan ja saavat koko jutun toimimaan.

Pysy rauhallisena

Robert Bruce: Pidä tämä mielessäsi seuraavassa astraaliprojektioon poistumisyrityksessäsi. Pysy rauhallisena. Näemme seuraavassa videossa. Hei.

Robert Bruce sanoo, että kehosta poistuttaessa on pysyttävä rauhallisena.

Kuvateksti: Pysy rauhallisena.

Sinen tekstiä erotteleva vaakapalkki sivula, jossa kerrotaan hallitusta kehostapoistumisesta.

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta: Alison Ward kuvailee kehostapoistumista kuolemanrajakokemuksessa

Jaa artikkeli: