Nassim Haramein: Tukea luoville tieteentekijöille

Haastattelussa Nassim Haramein. Linkki haastatteluun, josta haastatteluosan käännös on tehty: LINKKI.

Kuka haastateltava on?

Nassim Haramein on tutkinut ja saanut selville yli 30 vuoden ajan fysiikan, matematiikan, geometrian, kosmologian, kvanttimekaniikan, biologian, kemian, antropologian ja arkeologian välisiä yhteyksiä. Tutkimukset ovat johdattaneet Harameinin mullistaviin teorioihin, julkaistuihin tutkimuksiin ja yhtenäisfysiikan patentoituihin keksintöihin, jotka saavat nyt hyväksyntää ja herättävät maailmanlaajuista huomiota.

Mitä maailmankuvan muuttamiseen tarvitaan?

Nassim Haramein: Minulta kysyttiin, että mitä oman tai koko yhteiskunnan maailmankuvan nujertamiseen tarvitaan, jotta jotkut sen perustavanlaatuiset arvot muuttuisivat. Ajattelin tuota. Mietiskelin kuinka itse kamppailin varhaisvuosina maailmankatsomuksieni muuttamisen kanssa, mietiskelin suhteita ystäviini, perheeseeni, työtovereihini, ja niin edelleen.

Ympäröivältä maailmalta tuleva tuomitseminen

Nassim Haramein: Elämässä tärkein ja vaikein yksittäinen kohtaamani asia on ollut muilta – minua ympäröivältä maailmalta – tuleva tuomitseminen. Sanoisin, että tärkein yksittäinen asia on olla rohkea. On oltava rohkeutta olla oma itsensä ja tutkittava itseä kiinnostavia asioita. On tehtävä omat johtopäätökset, vaikka ne olisivat täysin vastakkaiset kuin mihin historiassa hyvin kuuluisat ihmiset tai ennen ihailemasi ihmiset ovat päätyneet, ja niin edelleen. Tiedäthän? Oli kyseessä sitten Einstein, Newton tai kuka tahansa muu.

Oma ajattelu, omat johtopäätökset, mielipiteen ilmaisu

Nassim Haramein: Sinun on tosiaankin tehtävä omat johtopäätöksesi. Sinun on tehtävä ongelmassa, ideassa tai fysiikassa omia päätöksiäsi. Sinulla on oltava uskoa pitää johtopäätöksistäsi kiinni, mutta ei ahdasmielisellä tavalla, vaan avoimella mielellä. On oltava aina valmis tekemään muutoksia, jos huomaat muutoksia tarvittavan, jos jossakin on vähän virheitä.

Mutta, sinun on pystyttävä ajattelemaan itse ja tekemään omat johtopäätöksesi. Sinulla on oltava myös rohkeutta ilmaista mielipiteesi. Sinun on ilmaistava sisäinen tietosi ja luotettava luonnostaan tietämääsi, seurattava sitä, koska sen seuraaminen on sinun onnesi. Se on se sinulle annettu omiin johtopäätöksiin tulemiseen tarvittava järkeilyn voima, ja voima antaa se lahja maailmalle. Joten, tarvitset rohkeutta ja uskoa, että tulet kuulluksi. Sillä tavoin me pääsemme eteenpäin.

Kuvateksti: Ajattele itse, avoimesti ja luovasti, emme pääse ahdasmielisellä jumittamisella eteenpäin.

Linkki: Nassim Haramein, Resonance Science Foundation

Linkki: Nassim Haramein, Facebook

Lue lisää aiheesta tältä sivustolta:

1) Dean Radin: Tieteentekijät on koulutettava tulevaisuudessa paremmin

Jaa artikkeli: