Opettaja Andrew Greenwood ja ufo Westallin koululla vuonna 1966

Linkki käännettyyn TV:n uutisjuttuun: LINKKI.

Suu aukeaa vuonna 2021

Toimittaja: Opettaja, joka väittää nähneensä ufojen leijailleen Melbournessa koulun yläpuolella, sanoo, että asevoimien viranomaiset uhkailivat järjestää hänelle potkut, jos hän koskaan puhuisi tapauksesta. Andrew Greenwood puhuu ensimmäistä kertaa julkisesti kuuluisasta 55 vuotta sitten tapahtuneesta Westall High -koulun havainnosta tämän illan 7NEWS Spotlight -ohjelmassa.

Kuvateksti: Opettaja Andrew Greenwoodin suu pysyi kiinni 55 vuotta. Kuvassa ei ole Andrew Greenwood.

Toimittaja: Nykyhetki [TV-kuvassa] tavallisesssa esikaupunkialueen koulussa, mutta vuonna 1966 [TV-kuvassa] Westall High -koulun oppilaat ja opettajat inttivät nähneensä ufojen käynnistäneen massiivisen hallituksen peittelyn.

Opettaja Andrew Greenwood

Toimittaja: Hekö uhkailivat?

Andrew Greenwood: Kyllä, ehdottomasti. Minua uhkailtiin.

Toimittaja: Silloinen Westallin opettaja Andrew Greenwood puhuu Spotlight-ohjelmalle ensimmäistä kertaa julkisesti.

Herra Greenwood, herra Greenwood, tuolla on lentävä lautanen.

– koulun oppilas (näytelty)

Toimittaja: Hän ja 200 oppilasta näki niitä kolme kappaletta.

Andrew Greenwood: Se oli harmaa, lähes sylinterimäinen, tai enemmänkin sikarinmuotoinen esine.

Laskeutuminen puistoon

Toimittaja: Kaikki nämä vuodet myöhemmin, oppilaat piirsivät sen mitä olivat todistaneet. [Piirros ufosta TV-kuvassa.] He väittävät, että yksi laskeutui puistoon ja lähti sitten lentoon.

Entinen Westallin koulun oppilas Terry Peck: Tunsin lämmön ja kuulin sen humisevan äänen, ja näin purppuran värisiä valoja [kehässä] kokonaan sen ympäri.

Toimittaja: Nykyään lähellä tuota laskeutumisaluetta sijaitsee suosittu ufo-aiheinen lasten leikkipuisto, mutta silloin aikanaan tämä alue [TV-kuvassa] kuhisi 40 minuutin sisällä asevoimien virkakuntaa, joka varoitti todistajia kertomasta koskaan kenellekään näkemästään.

Kuvateksti: Westall High -koulun ufotapaus sattui Melbournessa Australiassa, jossa opettaja Andrew Greenwood oli vuonna 1966 töissä.

Uhkailu

Toimittaja: He uhkailivat opettajaa kotona.

Andrew Greenwood: He sanoivat, että minä olin väärässä, että en ollut nähnyt yhtään mitään.

Toimittaja: Ja jos hän puhuisi…

Andrew Greenwood: …sinä olit selvästikin humalassa töissä, ja siitä täytyisi ilmoittaa koulutusyksikköösi ja sinä menettäisit työsi.

Toimittaja: Ja virallinen Westallin raportti vain katosi.

Andrew Greenwood: Minusta kaikkein mielenkiintoisinta on se, että… että minun käskettiin olla kerta kaikkiaan hiljaa.

Toimittaja: Nick McCallum, 7NEWS [Australia]

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on sininen-vaalapalkki-4.jpg

Opettaja Andrew Greenwood ja Westallin ufo, Daily Mail Australia -sanomalehti (30.5.2021)

Linkki alkuperäiseen käännettyyn lehtiartikkeliin: LINKKI. Tämä käännös on tiivistelmä, josta on jätetty pois kuvat ja videot.

Sensaatiomaisia väitteitä hallituksen peittelystä Australian suurimmassa ufomysteerissä, kun melbournelainen opettaja rikkoo vaitiolonsa väittääkseen vanhempien asevoimien upseerien ”uhkailleen häntä” ja Yhdysvaltain presidentin toimiston lähettäneen tiimin tutkimaan

  • Westallin tapausta, 6.4.1966, pidetään Australian suurimpana ufomysteerinä
  • Noin 200 todistajaa näki ”lentävän lautasen” leijailevan Westallin koulun ovaalin muotoisen urheilualueen yllä
  • Opettaja Andrew Greenwood väitti, että asevoimat saapuivat koululle pian tuon jälkeen
  • Kaksi viikkoa myöhemmin Australian hallinnon viranomaiset uhkailivat häntä hänen kotonaan
  • Herra Greenwood väitti myös Yhdysvaltain hallituksen viranomaisen haastatelleen häntä

Kirjoittaja: Peter Vincent Daily Mail Australia -sanomalehdelle (30.5.2021)

Uhkailevat valtionjohdon kovanaamat

Eläkkeelle jäänyt melbournelainen opettaja on esittänyt hämmästyttäviä väitteitä siitä kuinka valtionjohdon kovanaamat uhkailivat häntä Australian suurimpana ufomysteerinä pidetyssä tapauksessa, ennen kuin Yhdysvaltain presidenttiä lähellä olevat liittovaltion agentit ottivat häneen yhteyttä.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla federal agent, liittovaltion agentti.

6.4.1966

Huhtikuun 6. päivänä vuonna 1966 noin 200 Westallin Highschool -koulun [yläkoulu/lukio] oppilasta, opettajaa ja Clayton South esikaupunkialueen asukasta todistivat suuren hopeanvärisen sikarinmuotoisen ”lentävän lautasen” leijailevan koulun ovaalin muotoisen urheilualueen ja läheisen Grange Reserve -alueen yllä.

Ufopuisto ja dokumentti

Tapauksesta on kerrottu ennenkin, se on ikuistettu alueelle ufon muotoiseksi kiipeiltäväksi leikkikaluksi lapsille ja siitä on kerrottu jopa dokumentissa. [Linkki YouTube: Westall ´66: A Suburban UFO Mystery – Trailer (Westall ´66: Esikaupunkialueen ufomysteeri – traileri)] [Linkki, nettisivu: The Grande Reserve (UFO Park), The Grande Reserve (ufopuisto)] Mutta yksi erikoislaatuisia tapahtumia todistaneista opettajista on paljastanut tuon jälkeen uusia yksityiskohtia siitä mitä tapahtui seuraavaksi.

Tiedeopettaja

Andrew Greenwood, joka opetti Westallissa tiedettä 9-vuotiaille oppilaille, selitti yksityiskohtaisesti tehtyjä yrityksiä hänen vaientamisekseen – ja kuinka häneen otti yhteyttä joku erittäin korkealta Yhdysvaltain hallinnon huipulta.

”Minä näin aluksen”

”Minä näin aluksen. Yläpuolellani leijailleen älyllisessä ohjauksessa olleen mekaanisen esineen”, herra Greenwood kertoi 7NEWS Spotlight dokumentissa, joka esitetään sunnantaina ja jossa on mukana myös lukuisia muita todistajia. Herra Greenwood sanoi myös, että esineen ympärillä leijaili viisi pientä konetta.

Kuvateksti: Kuvahaun tulos hakusanalla Westall UFO, Westallin ufo.

Ilmavoimat ja maavoimat

40 minuutissa ilmavoimien ja maavoimien henkilöstö virtasi alueelle kuorma-autoillaan ja muodosti alueen ympärille turva-aidan. Mutta koska tunsivat alueen hyvin, herra Greenwood ja muut onnistuivat livästämään sisään ja näkemään mitä oli meneillään. ”Näimme pyöreän alueen, kuin tallottua nurmea”, hän sanoi. ”Ja sen ympärillä oli vartijoita ja siellä oli ihmisiä laitteistoineen.”

Ovelle koputetaan

Herra Greenwood puhui tapauksesta paikallisille uutistoimittajille, mutta alkoi pelätä puhumista kun kaksi viikkoa tapauksen jälkeen hänen kotinsa ovelle koputti kaksi miestä, jotka väittivät olevansa valtionjohdon viranomaisia. ”Yksi siviiliasussa ja toinen, vanhempi, ilmavoimista”, herra Greenwood sanoi.

Miehet sanoivat opettajalle, että tämä oli erehtynyt näkemästään ja ”oliko hän edes todella nähnyt mitään”. ”Minua uhkailtiin, ehdottomasti. Minulle kerrottiin, että minun ei pitäisi sanoa siitä mitään”, herra Greenwood sanoi.

”Kun yritin selittää heille, että he eivät olleet paikalla, minä olin, ja tiesin mitä näin, no, ensimmäinen ehdotus oli, että olisi huonosti harkittua kertoa siitä, koska sinä olit ilmeisesti töissä humalassa, ja meidän on ilmoitettava siitä koulutusyksikköön ja sinä tulet tietenkin menettämään työsi.”

Kuvateksti: Opettaja Andrew Greenwood vihjailee, että uhkailukeinona käytettiin väitettä päihtyneenä töissäolosta ja siitä seuraavaa työpaikan menetystä. Kuvassa ei ole Andrew Greenwood.

Fyysikko James E. McDonald ja presidentti Lyndon B. Johnsonin kanslia

Amerikkalainen fyysikko, tohtori James E. McDonald, joka tunnettiin ufotutkimuksistaan, haastatteli herra Greenwooodia vuosi Westallin tapauksen jälkeen. [Linkki Wikipedia: James E. McDonald] Hän sanoo tehneensä niin silloisen Yhdysvaltain presidentin Lyndon B. Johnsonin kanslian määräyksestä. ”Presidentti oli antanut luvan tiedustelukomitean perustamiseen, tai kyselytutkimuksen tekemiseksi tunnistamattomista lentävistä esineistä, ja he lähettivät jonkun”, hän sanoi. Yhdysvallat alkoi tutkia ufohavaintoja ja ilmiötä pian toisen maailmansodan jälkeen, kun havainnot alkoivat.

Kuvateksti: Lyndon B. Johnson toimi Yhdysvaltain presidenttinä vuosina 1963 – 1969. [Linkki Wikipedia: Lyndon B. Johnson]

Toimitusministeriön raportti

Herra Greenwood on peräänantamaton siinä, että Australian hallitus peitteli tapauksen aikoinaan ja on kieltäytynyt kertomasta kenellekään mitä sen jälkeen todella tapahtui. ”Olen vaikuttunut siitä, että vielä 55 vuoden jälkeenkin nämä ihmiset ovat erittäin varmoja näkemästään”, hän sanoi. ”Mielestäni on uskomatonta, että meillä Australiassa ei ole ollut koskaan virallista tutkimusta. Ja minä ajattelen täysin niin, että peittely on ollut, ajattelen todellakin niin.” ”Arvelen jonkun haudanneen toimitusministeriön raportin, jonka tiedän olevan olemassa. [Linkki Wikipedia: Department of Supply (Australian toimitusministeriö 1950 – 1974]

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on sininen-vaalapalkki-4.jpg

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: