Kehostapoistumisen opettaja William Buhlman: esimerkki maalitaulutekniikan käytöstä

Linkki kehostapoistumisen opettaja William Buhlman luentoon, josta käännös on katkelma: LINKKI. Linkki: Monroe Institute (Monroe-instituutti), linkki: William Buhlmanin YouTube-kanava, linkki: William Buhlmanin nettisivut.

Kehostapoistumistekniikka

Kehostapoistumisen opettaja William Buhlman: Haluan jakaa teille [tällä luennolla] kehostapoistumistekniikan jota olen opettanut 25 vuoden ajan ja 10 vuotta Monroe-instituutissa. Käytän siitä nimitystä ”maalitaulutekniikka”.

Ensimmäinen päämäärä: etuovi

William Buhlman: Haluan sinun tekevän niin, että valitset kodistasi kolme kohdetta, kolme esinettä. Mieluimmin sellaisia jotka olet itse tehnyt, mutta ne voivat olla mitä tahansa. Kolme hyvin tuntemaasi esinettä, jotka pystyt visualisoimaan. [Linkki Wikipedia: Visualisointi] Pyydän sinua sulkemaan silmäsi ja aloittamaan visualisoinnin.

Ensimmäinen kohde on kotisi ulko-ovi. Visualisoi etuovesi. Vedä syvään henkeä, sulje silmäsi. Teemme tätä vain 15 minuuttia tai vähemmän. Visualisoi parhaan kykysi mukaan kotisi etuovi. Minkä värinen se on? Mistä se on tehty? Lasikuidusta? Teräksestä? Mene sen lähelle. Ojenna kuviteltu kuvitteellinen kätesi ja ala kosketella ovenkahvaa. Onko se kromattu? Onko se messinkiä? Onko se kiillotettu? Tutki sitä. Minkä värinen ovi on? Ojenna kätesi ja kosketa sitä.

Ala havainnoida etuovesi yksityiskohtia. Kuvittele selkeästi seisoskelevasi etuovellasi. Käytä mielesi rajatonta voimaa ja avaa etuovi. Tunne sen tapahtuvan, ota kaikki aistisi käyttöön. Tunne kuinka etuovesi aukeaa ja astut sisälle. Tunne sen tapahtuvan. Tunne oven sulkeutuvan takanasi.

Kuvateksti: Kehostapoistumisen opettaja William Buhlman ehdottaa kehostapoistumisyrityksen ensimmäiseksi päämääräksi kodista poissaollessa oman kodin etuovea.

Ensimmäinen ”maalitaulu”

William Buhlman: Ja nyt omaan tahtiisi, tunne, aisti, kuvittele itsesi kävelemässä ensimmäisen talostasi valitsemasi kohteen luo. Se voi olla mikä tahansa esine. Tunne itsesi astelevan sitä kohti, liukuvan sitä kohti. Tunne, aisti, kuvittele, miellä olevasi nyt tuon esineen luona. Ojenna kätesi, eetterimäinen, kuvitteellinen kätesi ja kuvittele parhaan kykysi mukaan koskettavasi tuota esinettä. Tunne se. Tutki sitä eri kulmista. Tule yhdeksi sen kanssa. Tunne sen tapahtuvan. Olet läsnä omassa kodissasi.

Olet koskettelemassa kodissasi jotain mistä pidät, jotain mitä arvostat. Tee siitä erilaisia havaintoja. Katsele sen yksityiskohtia, värejä, tiheyttä. Jos pystyt, niin ota se käteesi. Tunne sen tiheys. Tule yhdeksi sen esineen kanssa. Tunne sen tapahtuvan. Salli itsesi olla läsnä. Ja kun teet tuon, niin sinusta tulee yhä rentoutuneempi, päästä irti, vapaudu, solju, vapaudu kaikista päivän erehdyksistä. Salli itsesi olla läsnä talossasi. Tunne sen tapahtuvan.

Toinen ”maalitaulu”

William Buhlman: Ja nyt kun olet valmis, voit alkaa siirtyä hellävaraisesti omaan tahtiisi valitsemaasi toista kohdetta kohti. Se voi olla mikä tahansa. Siirry hitaasti toisen kohteen luo. Nyt olet läsnä sen luona. Käytä mielesi rajatonta voimaa ja hahmota se selkeästi, muoto, pintarakenne, tiheys. Miellä se. Jos et pysty… Sinun ei tarvitse nähdä sitä, tunne se. Ole läsnä sen luona. Tule yhdeksi sen kanssa.

Ojenna kätesi ja kosketa sitä. Mitkä ovat värit? Koostumus? Tule yhdeksi sen esineen kanssa. Tunne kuinka seisoskelet sen esineen vieressä. Keskitä antaumuksellinen täysi huomiosi – täydellinen huomiosi – tuohon esineeseen. Ja kun tuon teet, niin voit tuntea itsesi rentoutuvan jokaisella hengenvedolla ja menevän syvemmälle ja syvemmälle sinulle itsellesi ihanteelliseen tilaan. Rentoudu, päästä irti, leiju. Tunne kuinka päästät irti ja olet yhtä sen esineen kanssa. Olet nyt kotonasi. Tunne se.

Kolmas ”maalitaulu”

William Buhlman: Ja nyt sitten kun olet valmis, niin voit siirtyä omaan tahtiisi kolmannen esineen luo. Tunne itsesi lipuvan hellävaraisesti kodissasi kolmannen valitsemasi esineen luo, jonkin joka pitää huomiosi itsessään, jonkin mielenkiintoisen, jonkun jonka olet saattanut itse tehdä. Nyt olet sen esineen luona ja pystyt näkemään sen selkeästi. Havainnoit sitä eri kulmista. Minkä värinen se on? Minkä muotoinen se on? Voit koskettaa sitä kädelläsi. Pystyt aloittamaan tutkimaan sen erilaisia yksityiskohtia.

Kuvateksti: Kehostapoistumisen opettaja William Buhlman kehottaa valitsemaan kolme mielellään itse tekemääsi esinettä, kohdetta, ”maalitaulua”.

Kotona

William Buhlman: Pystyt tuntemaan täysin läsnäolosi kodissasi. Vedä syvään henkeä ja salli itsesi päästää irti ja leijua, liikkuen hellävaroen jokaisella hengenvedolla syvemmälle. Pystyt tuntemaan jokaisella uloshenkäyksellä kuinka siirryt syvemmälle ja syvemmälle ihanteelliseen tilaan ja läsnä olevaksi kodissasi.

Nyt alat havainnoida ympäristöäsi. Pystyt näkemään, alkaa hahmottamaan kotisi yksityiskohtia. Onko sinulla läsnä oleva lemmikki? Onko läsnä ihmisiä? Avaudu sille mahdollisuudelle. Älä tuomitse, anna vain itsesi antautua sille tunteelle, että olet läsnä kotisi sisäpuolella. Tunne sen tapahtuvan. Ja kun sen teet, niin tunnet itsesi ajelehtivan jokaisella uloshenkäyksellä syvemmälle ja syvemmälle ihanteelliseen tilaan.

Päästä irti, rentoudu kaikista päivän hairahduksista, ole läsnä kodissasi. Tunne itsesi siellä. Ala mieltää läsnäolon tunnetta, tuntemusta läsnäolosta omassa kodissasi millä tahansa tavalla vain pystyt – sen ei tarvitse olla visuaalista. Salli koko tietoisuutesi olla läsnä kodissasi. Ja kun sen teet, niin kehostasi tulee irrallaan oleva ja veltto, irrallaan oleva ja veltto. Päästä irti. Päästä irti. Salli itsellesi vapaus olla läsnä.

Se on näin yksinkertaista

William Buhlman: Tuo on yksinkertainen kehon ulkopuolisen tutkimusmatkan käynnistystekniikka. Se on näin yksinkertaista. Sinä teet tätä ja toistat tätä. Monet tekevät tätä keskellä päivää, tai voit tehdä tätä ollessasi nukahtamassa, tai ideaalisesti monet ihmiset ovat havainneet tämän olevan tehokasta juuri ennen päiväunia. Minä olen havainnut sen olevan aina tuloksia tuottava ajankohta.

Sinä keskität intentiosi. [Linkki tieteen termipankki: Intentio] Intentio (aikomus) on tietoisuutta eteenpäin ajava voima.  Sinulla on pyrkimys, tarkoitus, intentio olla kehon ulkopuolella, kokea. Tai eritavalla muotoillen, sinulla on intentio projektoida tietoisuutesi toiseen moniulotteiseen tilaan.

Kuvateksti: Jos sinulla ei ole aikomusta, pyrkimystä, intentiota olla kehosi ulkopuolella, niin et todennäköisesti myöskään ole.

William Buhlman: Sinun on tehtävä tätä toistuvasti. Se on niin yksinkertaista. Tämä on erittäin toteuttamiskelpoista, tämä ei vaadi valtavaa koulutusta. Sinun ei tarvitse tulla Monroe-instituuttiin, voit tehdä tätä vapaasti omassa kodissasi.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on sininen-vaalapalkki-4.jpg

William Buhlman: Jos yksi menetelmä ei toimi, niin kokeile toista

Linkki käännettyyn haastatteluun: LINKKI. Käännös sisältää vain poimintoja.

Valitse itsellesi sopiva kehostapoistumistekniikka

Haastattelija: Puhumme siitä kuinka tosiasiassa toteutetaan kehostapoistumiskokemus tai se jota jotkut nimittävät astraaliprojektioksi. Kehostapoistumiskokemuksen toteuttamiseen on niin paljon erilaisia tekniikoita. Sinä sanot, että valitse tekniikka joka vaikuttaa sopivalta sellaiselle henkilölle joka sinä olet.

William Buhlman: Minä olen kirjoittanut noin 40:stä erilaisesta tekniikasta. Jos esimerkiksi visualisoit hyvin, niin on ehkä parasta käyttää visuaalista tekniikkaa. [Linkki Wikipedia: Visualisointi] Jos olet käsin koskettelija, niin kokeile tuntoaistiin perustuvaa taktiilitekniikkaa. Tutkiskele itseäsi ensin ja yritä paikantaa vahvuutesi.

Haastattelija: Kuulostaa siltä, että jos yksi menetelmä ei toimi, niin kokeile toista.

William Buhlman: Ehdottomasti niin.

Kuinka kauan yhtä tekniikkaa kokeillaan?

Haastattelija: Onko hyvä keskittyä yhteen tekniikkaan kerrallaan vai antaa sille pari mahdollisuutta? Miten sinä…?

William Buhlman: Minä sanon aina, että anna sille 30 päivää aikaa.

Haastattelija: Okei. Siis valitse yksi tekniikka ja anna sille 30 päivää aikaa.

William Buhlman: Kyllä. Tavan luomiseen kuluu 21 päivää. Meidän on ohjelmoitava alitajuinen mielemme uudelleen hyväksymään uusi kykymme tutkia kehon ulkopuolella.

Kuvateksti: Kehostapoistumisen opettaja William Buhlman kehottaa kokeilemaan yhtä tekniikkaa 30 päivän ajan ennen toisen tekniikan kokeilemista.

Miten kehoon palataan?

Haastattelija: Mitä sitten pitää sanoa kun haluaa palata [kehoon] takaisin?

William Buhlman: Ajattelet vain kehoasi, ei tarvitse sanoa mitään. Mikä tahansa satunnainen ajatus palauttaa sinut takaisin, jos ajattelet kehoasi satunnaisesti. Tuo on ihmisille vaikea osuus, koska meillä on taipumus ajatella kehojamme kaiken aikaa, nyt on koulutettava itsensä tekemään päinvastaista.

Kuvateksti: Kehoa ei saa ajatella ellei siihen halua palata, kehon ajatteleminen palauttaa kehoon.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on sininen-vaalapalkki-4.jpg

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: