Avaruusyrittäjä Robert Bigelow kertoo tuntemastaan Bob Lazarista

Bob Lazar on kertonut uskomattomilta vaikuttavia asioita. Mitä mieltä Bob Lazarin uskottavuudesta on hänet henkilökohtaisesti tunteva avaruusyrittäjä Robert Bigelow? [Linkki: Bob Lazar] [Linkki Wikipedia: Robert Bigelow] Linkki haastatteluun josta käännös on tehty: LINKKI.

Tunnet Bob Lazarin…

Joe Rogan: Sinulla oli kohtaamisia Bob Lazarin kanssa. Tunnet Bobin. Sinä olit paikalla kun Bob ensimmäisen kerran…

Robert Bigelow: Tämä liittyy mylar-ilmapallo -juttuun. [Linkki Wikipedia: Mylar balloon]

Joe Rogan: Mikä on mylar-ilmapallo -juttu?

Robert Bigelow: Etkö tiedä siitä?

Joe Rogan: En.

Little A´le´Inn

Robert Bigelow: No, hyppäsimme kaikki minun autooni mennäksemme siellä olevalle Alien Inn –alueelle, tiedäthän? Pohjoisessa…

Joe Rogan: Alien Inn on se kapakka tai jokin…

Kuvateksti: Nevadassa paikkakunnalla nimeltä Rachel sijaitsee hotelli Little A´le´Inn. Rachelin asukasluku on 54 ja se on lähimpäni lentotukikohtaa Area 51 sijaitseva paikkakunta. [Linkki: Travel Nevada, Little A´le´Inn]

Robert Bigelow: S4-alueen pohjoispuolella. Joten, Bob Lazar, George Knapp, minä ja arvellakseni Gene Huff, joka oli Bobin ystävä, menimme sinne kaikki.

Mylar-ilmapallo -jupakka

Robert Bigelow: Ollakseni rehellinen, niin Bobilla on mylar-ilmapallo, joka heijastaa paljon tutkasignaalia kokoisekseen, sekä pulloa kaasua, heliumia. Menimme aavikolle.

Ajattelin olevamme katselemassa ufoja, mikä on aina hauskaa. Joskus parasta on mukaan otettu ruoka, eikö? Olet siellä tähtitaivaan alla, se on mukavaa, on mukava vain katsella. Kuului kahinaa ja seuraavaksi huomasinkin, että mylar-ilmapallo oli täytetty. Oli pieni tuulenvire ja Bob päästi sen ilmaan. Me olimme otaksutun S4-alueen viereisen vuorijonon toisella puolella. Hän halusi mennä sinne. Tuuli oli juuri väärään suuntaan. Se lähti pohjoiseen etelän sijasta. Se lähti väärään suuntaan, tiedäthän? Minä ajattelin, koko elämäni kiisi silmieni edessä…

Joe Rogan: Miksi elämä vilisti silmiesi edessä? Koska jos ilmapallo lähti kohti aluetta S4…

Robert Bigelow: Se huomattaisiin…

Joe Rogan: He alkaisivat selvittää mistä se tuli.

Robert Bigelow: Kyllä. Turvallisuuspalvelu tulisi hakemaan meidät ja minä viettäisin yön putkassa.

Joe Rogan: Aivan.

Robert Bigelow: Se kaikki tapahtui hyvin nopeasti.

Kuvateksti: Vaikuttaa siltä, että nykyinen avaruusyrittäjä Robert Bigelow ei ollut kiinnostunut yön viettämisestä putkassa.

Bobin itsesuojelu

Joe Rogan: Tapahtuiko tämä ennen kuin Bob joutui ongelmiin vietyään ihmisiä katselemaan havaintopaikkaan? Koska… Kerrotaan Bobin tarina erittäin nopeasti. Bob sanoo, että hän työskenteli alueella S4. Hänet oli palkattu takaisinmallintamaan heidän uskomuksensa mukaan vierasperäisiä aluksia. Hänellä oli huippusalainen turvaluokitus.

Hänen puheluitaan valvottiin tämän kaiken tapahtuessa. Kävi ilmi, että Bobin vaimolla oli suhde. Bob ei tiennyt siitä. Hänet suljettiin pois projektista, koska hänestä uskottiin tulevan emotionaalisesti epävakaa. Hän sekosi koska ei tiennyt vaimonsa suhteesta, hän ei tiennyt miksi hänet suljettiin ulos projektista. Hän ei ymmärtänyt tilannetta täysin, joten hän alkoi kertoa ihmisille siitä mitä hän tekee. Hän sanoi ihmisille, että kuulkaas, minä voin viedä teidät paikkaan jossa he tekevät niitä testejä kerran viikossa. Hän alkoi viedä ihmisiä sille alueelle. He näkivät niiden esineiden lentävän vaikuttavalla tavalla, sellaisella johon me emme todellakaan pysty millään tavanomaisilla lentokoneilla. Bob joutui tuon vuoksi ongelmiin.

Sitten Bob meni George Knappin ohjelmaan ja alkoi selittää kaikkia niitä eri asioita, oletettavasti suojellakseen itseään, koska luultavasti paras tapa suojella omaa henkeään on tulla julkisuuteen ja selittää kaikki tapahtuva. Sinua voidaan mustamaalata, sinut voidaan saada vaikuttamaan hullulta, mutta jos sinut tapetaan, niin se toisi kertomuksellesi uskottavuutta.

Robert Bigelow: Kyllä. Tappamisesta tulisi erittäin suuria vastoinkäymisiä, kyllä.

Kuvateksti: Robert Bigelow sanoo, että Bob Lazarin tappamisesta tulisi erittäin suuria vastoinkäymisiä.

1991?

Joe Rogan: Joten, milloin sinä tulet juttuun mukaan?

Robert Bigelow: Sinä ylikuormitit minua juuri informaatiolla, josta olen melko hyvin tietoinen. Mutta, en tiedä täsmälleen milloin. En arvele… Kun muistelen sitä, niin kaikki olivat melko levollisia ja hmm… Minä en ollut… Se ei ollut…

Joe Rogan: Minä vuonna tuo tapahtui?

Robert Bigelow: Voi luoja, hmm… En tiedä, 1991?

Joe Rogan: Siis niihin aikoihin. Niihin aikoihin kun hän oli George Knappin ohjelmassa.

Robert Bigelow: Kyllä, jossain siinä aikaikkunassa. Mutta minä en ollut tietoinen paljosta ennen kuin… En arvele olleeni tuohon aikaan tietoinen, että hän vei keskiviikkoiltaisin ihmisiä katselemaan sinne jotain. Se meni tavallaan minulta ohi, tai mitä ikinä. En arvele tämän liittyneen siihen.

Joe Rogan: Arvelen tuon tapahtuneen ennen tätä.

Robert Bigelow: Kyllä, luultavasti.

Joe Rogan: Arvelen sinun olleen tekemisissä hänen kanssaan sen jälkeen kun hän oli tavannut Georgen ja kertonut jutun.

Robert Bigelow: Kyllä.

Joe Rogan: Koska George oli mukanasi.

Robert Bigelow: Ai, kyllä.

Joe Rogan: Joten he olivat ilmiselvästi jo tavanneet.

Robert Bigelow: Kyllä, toki.

Kuvateksti: Haastattelijaa kiinnostaa milloin haastateltavan osallisuus Lazar-juttuun alkoi.

Hemmetinmoinen juttu…

Joe Rogan: Mikä oli alkuperäinen… Olet ilmiselvästi henkilö, jolla on syvä kiinnostus ufoihin. Nyt puhutkin siis sen tyypin kanssa, joka on selkeästi nero, suurenmoinen kundi, Bob Lazar. Hän kertoo sinulle tämän hemmetinmoisen jutun: Hän oli siellä takaisinmallintamassa avaruusaluksia, jotka olivat tulleet toiselta kotiseudulta, ja jotka käyttivät tätä alkuainetta 115. Tuo oli tuolloin vain teoreettinen alkuaine, sitä ei ollut edes todistettu kuin vasta hiukkastörmäyttimellä vuonna 2013, joskus noihin aikoihin. Se oli siihen asti vain teoreettinen. [Linkki Wikipedia: Moskovium (alkuaine)] Hän siis kertoi sinulle kaikesta siitä. Mitä ajattelit?

… muuttuu aina vain mielenkiintoisemmaksi…

Robert Bigelow: Minä, minä halusin pidättäytyä tuomitsemasta ennen kuin tietäisin paljon enemmän. Mitä enemmän hän puhui, sitä mielenkiintoisemmaksi se muuttui. Mitä enemmän tutkimusta George teki, asiat joita hän paljasti, niin aina mielenkiintoisempaa siitä tuli. George haastatteli minua aikoinaan. Sanoin, että minä en löisi vetoa Bobin totuuksia vastaan. Minä en löisi vetoa suurinta osaa sitä vastaan mitä Bob oli sanonut.

Voisiko siinä olla virheitä eri syistä? Kyllä voisi, toki voisi. Mutta minä sanoisin, että Bob on aito. Kertomusten osana olevissa asioissa on tiettyjä näkökantoja, joista ihmettelee että miten noin pystyi tapahtumaan ja niin edelleen, mutta ajattelen että jos otat kaiken kollektiivisen informaation ja George Knappin asioiden vahvistamiseksi tekemän työn, niin se on hemmetin hirvittävän vakuuttavaa.

Kuvateksti: Avaruusyrittäjä Robert Bigelow sanoo, ettei hän menisi lyömään vetoa Bob Lazarin totuuksia vastaan.

Vaikuttaa siltä, että Bob Lazarin kertomus on aito

Joe Rogan: George on tärkeä osa tätä, koska hän on pätevä tutkiva journalisti. Se oli hänen työuransa.

Robert Bigelow: Kyllä.

Joe Rogan: Hän omisti itsensä tälle.

Robert Bigelow: Aivan.

Joe Rogan: Hän paljasti kaikki jutun eri näkökannat jotka vaikuttivat ilmaisevan hänen puhuvan totta.

Robert Bigelow: Kyllä.

Joe Rogan: Se tässä on hullua.

Kuvateksti: Joe Roganin mielestä on hullua, että Bob Lazar vaikuttaa puhuvan totta. [Linkki Wkipedia: Joe Rogan]

Robert Bigelow: Ja George ei ole kuin kuka tahansa tavallinen toimittaja, hänellä on tyyliin kuusi Peabody-palkintoa. [Linkki Wikipedia: Peabody-palkinto] [Linkki Wikipedia: George Knapp]

Joe Rogan: Kyllä, hän on fantastinen. Hän on todella kaivautunut tähän. Mitä enemmän hän saa asioita selville, niin sitä enemmän vaikuttaa siltä että Bob Lazarin kertomus on aito.

Robert Bigelow: Oikein, oikein. Minä ajattelen niin, että… Pidän sellaisesta filosofiasta, että kannattaa pidättäytyä tuomitsemasta ennen kuin sinulla on ylivoimainen todistusaineisto, joka todella siirtää sinut kannalle tai toiselle. Sen ei tarvitse olla 100%:sta, minulle riittää ilman varteenotettavaa epäilystä.

Suurenmoinen tyyppi, mieletön kertomus

Joe Rogan: Minäpä kerron omia kokemuksiani Bobista, kun tein Bobin kanssa podcastin. Halusin toisen kahdesta asiasta: 1) Tämä tyyppi on täyttä paskaa. 2) Tai halusin että vau, vaikuttaa ettei tämä tyyppi ole täyttä paskaa, ajattelen hänen kertovan totuuden, ajattelen, että tämä tyyppi todella kohtasi niitä ilma-aluksia ja todella työskenteli niiden avaruusalusten kimpussa, mitä tahansa ne ovatkaan.

Kuvateksti: Joe Rogan on pohdiskellut minne Bob Lazarin kertomat asiat pitäisi työntää.

Joe Rogan: Minä olen menossa tällä hetkellä tuossa vaiheessa. Kun keskustelin hänen kanssaan, niin kokemukseni hänestä olivat, että hän ei vaikuttanut olevan lainkaan täyttä paskaa. Hän on selvästi suurenmoinen tyyppi. Hänen kertomuksensa ei ole muuttunut lainkaan sen yli 30 vuoden aikana jonka hän on sitä kertonut. Kertomus on mieletön.

Hämmästyttäviä asioita

Joe Rogan: Sinä olet tähän aihepiiriin koukussa oleva henkilö, sinä jopa enemmän kuin minä, siis Maassa mahdollisesti vierailleeseen vierasperäiseen elämään joka on jättänyt jopa ehkä aluksia jälkeensä. Ne alukset ovat jopa ehkä joidenkin hallituksen salaisten virastojen hallussa, jotka yrittävät tutkiskella ja takaisinmallintaa niitä. Millaista oli puhua sen tyypin kanssa? Se tyyppi vaikuttaa olevan etsimäsi tyyppi. Olet ihmetellyt, tuijotellut taivaalle ja tässä on tyyppi joka on tosiasiassa koskettanut sitä, todella työskennellyt sen kimpussa, ollut sellaisen sisällä, yrittänyt selvittää miten ne toimivat, ei pysty siihen, ei ymmärrä sitä, puhuu niille ihmisille.

Kaikki on osastoitua: metallurgit selvittävät millaisesta metalliseoksesta se kapistus on tehty, sitten on hän joka on osa sitä ihmisjoukkoa joka yrittää ymmärtää propulsiojärjestelmää. Sitten on ihmisiä jotka antavat sinulle sellaista informaatiota, että ehkä ne ovat olleet täällä tyyliin ikuisuuden, ehkä tämä on osa arkeologista kaivausta, ehkä he ovat yrittäneet opiskella näitä kapistuksia vuosikymmenien ajan ilman minkäänlaisia edistysaskelia.

Kuvateksti: Joe Rogania kiinnostaa millaista oli puhua Bob Lazarin kaltaisen ihmisen kanssa.

Muut vahvistavat tietolähteet

Robert Bigelow: Joo. Me tapasimme, tai minä ja muutama muu ihminen tapasimme porukkaa joka pystyi vahvistamaan joitakin muita siellä meneillään olevia asioita, kuten tosiasiassa yöaikaan ilmaan nousevan äänettömän aluksen. Hallinta ei näyttänyt olevan kovin hyvä, mutta se tosiasiassa nousi ilmaan ja liikehti kuin todella pieni koeluontoinen kapine. Se kaveri havainnoi sitä etäisyydeltä jolla hänen ei ollut tarkoitus olla.

George on tehnyt yhteistyötä Bobin sanomisten lisäksi arvellakseni kahden tai kolmen muun tietolähteen kanssa tietyistä siellä olevista asioiden näkökohdista. On vain niin, että Bobin kertomus on niin paljon syvällisempi, paljon yksityiskohtaisempi, kuten se kirja josta hän puhui vuosia sitten. Hämmästyttäviä asioita.

Holografinen kirja

Joe Rogan: Kerro ihmisille siitä kirjasta.

Robert Bigelow: No siellä oli kirja. Muistan että siellä oli jonkinlainen kirja, jonka läpi Bobin annettiin katsoa, tai hän itse asiassa… tai hän huomasi mahdollisuuden tehdä niin ollessaan huoneessa jossa kirja oli, mutta arvelen että niin oli suunniteltu. Se oli jonkin tyyppinen holografinen kirja. Kun availit sivuja, niin mitä tahansa kertomukset olivatkaan, niin niistä tuli hologrammi. Tuo on minun muistelmani nyt jo vuosikymmeniä sitten käydystä keskustelusta. Jos tämä meni väärin, niin syyttäkää minua.

Joe Rogan: Kyllä, ymmärrän.

Robert Bigelow: Sinun pitää puhua siitä Bobin kanssa, tai puhu Georgelle.

Joe Rogan: Okei.

Robert Bigelow: Muistan kuinka olin tyyliin, että vau, kuinka hämmästyttävä tapa esittää informaatiota jonkinlaisessa kirjassa, holografiset kuvat todellakin tulivat ulos… tiedäthän, en tiedä. Se oli… En ollut kuullut, että tuollaista olisi toistettu missään muualla, että jotain muuta tuollaista olisi tapahtunut. Bobille tapahtui niin paljon, se oli ainutlaatuista.

Kuvateksti: Hologrammin keksi fyysikko Dennis Gabor vuonna 1947, samana vuonna kuin Roswellin tapaus sattui. [Linkki Wikipedia: Hologrammi]

Ihmislajin alkuperä

Joe Rogan: Siellä oli myös jokin hyvin outo yhteenveto siitä minkä he ymmärsivät tai uskoivat olevan totta ihmisten alkuperästä. He uskoivat, että näissä vierailuissa oli kyse siitä että ihmiset ovat nopeutetun kehityskulun tuote, että nämä lajit, mistä sitten tulevatkin, ovat tulleet tänne ja tehneet geneettisiä kokeita kädellisillä ja luoneet ihmiset. [Tiivistetty käännös. Joe Rogan luettelee ihmisen erikoislaatuisia ominaispiirteitä.]

Robert Bigelow: On suuri määrä mahdollisia alkuja. Joillekin on enemmän todistusaineista kuin toisille, eikö? Jekku on aina tuossa.

Joe Rogan: Oletko pohtinut tuota? Oletko pohtinut ja ajatellut tätä aihetta syvällisesti?

Robert Bigelow: En todellakaan.

Joe Rogan: Todella?

Robert Bigelow: Minä olen täällä. En halua katsoa lahjahevosta kasvoihin. Otan tämän sellaisena kuin tämä on, tiedäthän?

Joe Rogan: Minä ajattelen tuota paljon.

Robert Bigelow: Minä en tiedä. Tarvitsen lisää todistusaineistoa uteliaisuuden kasvattamiseksi. Olen enemmän huolissani muista tämänhetkisistä asioista kuin siitä mistä ihmislaji erityisesti tulee. Minua ajavat enemmän eteenpäin muunlaiset asiat joilla saattaisi olla väliä edistyksen kannalta juuri tänään.

Kuvateksti: Robert Bigelow ei halua katsoa hevosta suoraan kasvoihin. Ihmislajin alkuperä ei kiinnosta häntä, hänelle riittää että olemme täällä.

Fiksu tyyppi, perusteellinen kertomus

Joe Rogan: Palataan Bob Lazar –asiaan, siihen kun tapasit hänet ensimmäisen kerran ja puntaroit kertomusta ja kuinka järjetön se oli. Millaista oli tavata tyyppi joka oli kohdannut ainakin omien selostustensa mukaan tämän sinun etsimäsi asian?

Robert Bigelow: No, Bob on miellyttävä kaveri. Hän on fiksu, kuten sanoit, joten hänen kanssaan on mielenkiintoista puhua. Eikö?

Joe Rogan: Kyllä.

Robert Bigelow: Hänen kertomuksensa kuunteleminen on enemmän kuin viihdettä, se on perusteellinen. Eikö? Se antaa hirvittävän paljon ajateltavaa. On yritettävä asettautua siten että miten voisit mitata tulevaisuudessa mahdollisesti saamaasi informaatiota suhteessa tuohon kertomukseen, miten voit vahvistaa erilaisia asioita. Minä, minä olen kuullut arvellakseni paljon enemmän typeriä asioita kuin ne joista Bob puhui. Ei se vaikuttanut niin naurettavalta. Mitä enemmän puhut hänen kanssaan ja mitä enemmän opit häntä tuntemaan, ja myös Georgen kaltaisia ihmisiä, joka on tutkiva journalisti, niin siitä tulee yhä enemmän ja enemmän: VAU!

Kuvateksti: Olisiko Bob Lazarin kertomia asioita syytä ajatella?

Lue aiheesta lisää tältä sivustolta:

Jaa artikkeli: